Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) Cassidey válasza Szten Márs (#150) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

szerintem ugy ertette, h lenyegeben mind1, h feltette e mert nincs nagy kulonbseg..
ha van az sem baj, de akkor annal erdekesebb mibol lett a cserebogar..:)

[ Szerkesztve ]

(#152) j.bravo válasza Szten Márs (#150) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Hűűű, nem írtam volna bele? látszik hogy már annyi változat volt, hogy nem volt már a fejemben minden. Mindenesetre itt a felvetések közepette, vagy még előbb, a DF topikban felmerült hogy nagymértékű PS-varázslás esetén hadd lássuk az eredetit is. Megjegyzem, nem feltétlen azért hogy "fúúúj, nem is fotó hanem grafikus munka" jelleggel fanyalogni lehessen, hanem hogy csak hogy okuljunk belőle, honnan hová. Az is sokat segíthet, miben látta meg a később utómunlával létrehozott képet.

Lényegében ahogy Cassidey is írja, lássuk miből lett a cserebogár :)

[ Szerkesztve ]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#153) Szten Márs válasza j.bravo (#152) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmhmm...
Ha valaki megkérdezi, akkor elmagyarázom neki szívesen, lépésről lépésre akár, megmutatva mindent, akár privátban, akár a DF-ben, de leginkább itt: [link].
De egy ilyen jellegű topicban had lehessen már úgy, hogy a végeredmény számít, az alkotás, és azt tárjuk a közönség elé. A többit tényleg másik topicban. Nem tartozik ehhez, abszolút nem, megvan a maga helye.

[ Szerkesztve ]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#154) Szten Márs válasza j.bravo (#152) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hozzáteszem, azt is csak akkor, ha valakit tényleg érdekel, rákérdez, stb, bőven nem pedig kötelező jelleggel. Van egy tökjó kezdeményezés, és tök jó dolog, ne akarjuk már ilyen dolgokat odakeverni. Most komolyan, mi számít? Az számít amit az ember a közönség elé tár. Ha okulni akarunk, akkor meg van céltopic. Szóval ehhe... na ne :(
Elnézést a két posztért, de ezen most teljesen leakadtam, nem kicsit.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#156) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

Szten mester, akkor leakadhattál volna már korábban... olvass csak vissza. Már elég régen felmerült...
Én pedig azon akadtam le hogy leakadtál ezen :) Az eddigi megnyilatkozásaid alapján úgy tűnt, figyelni szoktál, és olvasol is, nemcsak írsz ;) (ha ezen az apró csipkelődésen megsértődsz, berosálok!)

Valóban, mivel az alapszabályokban (jelenleg) nem szerepel ilyesmi, nem lehet elmarasztalni senkit ha csak egy grafikát tesz fel, ami bármilyen fotó(k)ból kiindulhatott.
Ha ezt elkezdjük feszegetni, akkor visszatérünk a kezdeményezés alapvető céljainak feszegetéséhez-megvitatásához, jelesül hogy
a) asszociációs játékot játszunk, avagy általános kreativitásunkat óhajtjuk fejleszteni, vagy pedig
b) fotós kreativitásunkat, fotós látásmódunkat óhajtjuk fejleszteni, illetve pallérozni a többiek hasonló műveinek tanulmányozása által.

Bevállalom hogy szemellenzős vagyok, de - jelen kezdeményezés keretein belül - én egyelőre a b)-re szorítkoznék. Ehhez pedig nem elengedhetetlen, de tagadhatatlanul hasznos, ha egy kvázi-grafikának minősülő képnél kedvesen megmutatják azt is, hogy miből lett a cserebogár.

Mivel a jelenlevők többségének a DF topikban is közzétett képei is túlnyomórészt nem egérrel/digitáblával, hanem fotonokkal illetve lencsékkel lettek rajzolva, nem hiszem hogy sok esetben lenne szükség erre.

Lehet hogy félreérthető vagyok, és nehezen értelmezhető, mit értek nagymértékű módosítás alatt... ez esetben lehet hogy nincs jobb mód, mint hogy a szabályokba a következő módon írjuk be: "Ha a topik rendszeres látogatói/képfeltöltői közül bárki kéri a kép eredetijének megmutatását (okulási célzattal), akkor legyen oly kedves az alkotó, és tegye fel, amúgy a feltöltéskor ez nem kötelező".

Nagymértékű módosítás volna egyébként például ha az lenne a téma, hogy "hidak", és valaki összemontírozna egy olyan tereptárgyat ami a Duna bal partján még Lánchídként indul de mire átér a jobb partra, Szabadság híd lesz belőle. Vannak olyan arcok akik ezt meg tudják csinálni nagyon szépen. Adott témához ez nagyon ütős illusztráció, kétségkívül komoly alkotó munka - de nem fotó.
Szerintem.
Én pedig maradnék - jelen topikcsoportnál - a fotó műfajánál...

Remélem nem használtam sértő hangnemet sehol, nem volt célom. Ha mégis sikerült volna, elnézést kérek.
Úgy gondolom, elég puha a diktatúra, kompromisszumkész diktátor vagyok. Nyitott a reformok felé - egyelőre ;] De ha valaki államcsínyt akar elkövetni, jelezze, és lehet hogy megússzuk egy palotaforradalommal.

[ Módosította: yetike ]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#157) Szten Márs válasza j.bravo (#156) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kell berosálnod, már miért sértődnék meg? :) Egyébként igen, el szoktam olvasni mindent, de úgy tűnik ezúttal ez nem akadályozott meg abban, hogy valahogy elsikoljon (úristen, értelmes így ez a szó? :D ) a figyelmem efelett.
Amúgy azt hiszem teljesen okés ez így, én bármikor szívesen bemutatok mindent lépésről lépésre, ahogy mondtam - csak nem gondolom/tam úgy, hogy ez oda illő kötelező jelleggel. Így viszont teljesen korrekt.

(#158) sztyui2

sztyui2
(őstag)

Szóval akkor, amit most feltöltöttek képet, nem lehet kommentálni, csak egy hét múlva, amikor már meglesz a következő téma?

Blog:http://sztyui.wordpress.com ------------------- portfolio:http://sztyui.500px.com flickr:http://www.flickr.com/sztyui

(#159) Szten Márs válasza sztyui2 (#158) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pontosan. Nov 19., szerda 00:00-tól lehet értékelni a mostani ciklusban feltöltött képeket.

[ Szerkesztve ]

(#160) Ramius válasza j.bravo (#156) üzenetére

Ramius
(őstag)

A képemet vágás nélkül tegyem amoda, vagy a vezeték fölötti részt kiszedjem?

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#161) j.bravo válasza Ramius (#160) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Rád van bízva, ahogy Te teljesnek érzed a képet!
Ha felteszed az eredetit - itt egyértelmű, hogy nem muszáj - akkor azt nyilván a vezeték kiszedése nélkül, de a kész kép az abszolút azon múlik, hogy Te gondolod!

(#162) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Úbakker, túl aktív a topic, hogy kövessem, hol tart. Egy napig nem nézek rá és 50 új hsz-van. Ez egyfelől tök jó, hogy ilyen aktívak vagyunk/vagytok, másfelől meg nem tudom, hol állunk épp. Szerintem kéne egy blog, ahova csak 1 ember ír (például j.bravo, ha elvállalja), és az épp aktuális híreket teszi fel, tehát, hogy mikor miről fogunk szavazni, mi a téma, mi a határidő, mi az eredmény, hol vannak a képek, ilyesmik. Ez heti 1-2-3 bejegyzés lesz, nem napi 50, és csak a lényeg lesz benne, nem vegyülnek közé mások véleményei, ötletei, nemtetszései, félreértései. Amolyan hirdetőfal. Itt ebben a topicban megvitatjuk, oda meg felkerül a végeredmény, így aki esetleg fél óráig nem tud figyelni vagy nem akar beleszólni, az sem veszti el a fonalat :) Persze annak az egynek, aki a blogot írja, ezt a topicot is 100%-osan követni kell, szóval valahogy nem ártana azt megoldani, hogy a blogba több kijelölt ember is írhasson, mert egynek ez talán túl megterhelő. Nem tudom, hogy erre milyen adminisztratív módszerek vannak, esetleg egy több ember által használt account PH moderátori engedéllyel, vagy másik blog oldal.
Csak 1 ötlet, azt se tudom, hogy felmerült-e már, mert valahol hetvenvalahánynál jártak a hozzászólások asszem, mikor legutóbb olvastam, és most így hirtelen nincs kedvem azt a közel 100-at hozzáolvasni, főleg miután belenéztem itt-ott és azt látom, hogy jó része már kezd acsarkodásba fajulni amihez most így nincs hangulatom.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#163) sztyui2 válasza Hydra SR (#162) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Szerintem már a mostani két topicos megoldás is kicsit zavaros és bonyollult, de akkor már ez legyen a legkevesebb.
Ne legyen már még egy harmadik oldal is :(
Ha van valakinek valami bejelenteni valója, az tegye meg itt, félkövér betűvel, vagy ha valaki elvállalja, hogy összegez, akkor egy-egy hsz-ben tegye, szintén félkövér betűvel!

Blog:http://sztyui.wordpress.com ------------------- portfolio:http://sztyui.500px.com flickr:http://www.flickr.com/sztyui

(#164) sztyui2 válasza Hydra SR (#162) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Bakker, kétszer ment volna:D

[ Szerkesztve ]

(#165) Hydra SR válasza sztyui2 (#164) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Ez is egy megoldás lehet, de akkor tényleg legyen félkövérrel mert nem sok koca topikkövető fogja feltúrni érte az összes hsz-t, amikor ennyi van :)

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#166) Cassidey válasza Hydra SR (#165) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

szerintem ennek mar kb vege (ennek a forgalomnak) igy, h megbeszelodtek a dolgok kezd lecsengeni az egesz

(#167) Szten Márs válasza Hydra SR (#165) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem a lényeg a másik topicban van - a szabályok és a fotók, meg majdan az értékelések :)

(#168) Hydra SR válasza Szten Márs (#167) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Aha, a társtopic felett is sikerült átsiklanom, azt hittem végül a DF-be mennek a képek :B Végülis amit javasoltam az már megvalósult.

(#169) MrBean55 válasza MrBean55 (#143) üzenetére

MrBean55
(fanatikus tag)

Hehe, úgy tűnik hogy az "eheti" határidőt elnéztem 1 héttel, csak jövő hét keddre kell meglennie a képnek. :B
Ez nem baj, sőt jó, mert az eredeti ötletem helyett azóta úgyis van 3 "jobb" ..., ami viszont már "baj" mert az egyik "csúnya" szabály értelmében nekem kell választani közülük ... :W
No, majd csak lesz valahogy ...

Azt viszont szerintem jól látom hogy a következő témára javaslatot tenni már csak kb. 1 napnyi időtartam van és még nem javasolt senki semmit ...
Akkor ha lehet akkor én elkezdeném, indítok mondjuk egy tucattal:
1. "Van" :))
2. "Fa"
3. "Levél"
4. "Út"
5. "Sín"
6. "Bőr"
7. "Kulcs"
8. "Start"
9. "Stop"
10. "Korlát"
11. "Csend"
12. "Zaj"

(#170) Szten Márs válasza MrBean55 (#169) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt sem látod jól, mert a nulladik az egy hosszabbított ciklus :) Ettől függetlenül persze jó, ha érkeznek javaslatok.
A javaslataidból nekem a "csend" és a "zaj" tetszik, de különösen a "csend".

Mindazonáltal én is javasolnék egyet:
- "álom"

(#171) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

Gyűlnek a témaötletek, nagyon jó! Nem baj ha sok van, csak így nehezebb lesz választani - no de ez egyszerű többség alapján történik majd.
Természetesen az a téma, ami javasolva lett, de nem lett megszavazva, a következő héten ugyanúgy "nevezhető"!

Jelenlegi téma (képek feltölthetők november 18. 23:59-ig): "nincs".

Eddigi témajavaslatok a nov 19-25 alkotási-képfeltöltési ciklusra:

- Első hó (Hydra SR)
- játék (Cassidey)
- idő (Cassidey)
- éjszaka (Cassidey)
- "Van" (MrBean55)
- "Fa" (MrBean55)
- "Levél" (MrBean55)
- "Út" (MrBean55)
- "Sín" (MrBean55)
- "Bőr" (MrBean55)
- "Kulcs" (MrBean55)
- "Start" (MrBean55)
- "Stop" (MrBean55)
- "Korlát" (MrBean55)
- "Csend" (MrBean55)
- "Zaj" (MrBean55)

(#172) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

(Kedves mod-ok, ha gondoljátok, nyugodtan vonjátok össze a két hsz-t!)

Remélem, kialakul majd valami konszenzusféle max 3 lehetséges témáról, ennél többre szerintem nehézkes lenne szavazni.

Csak a jelen, 0-dik ciklusra: Szűkítsük le a kört 3 témajavaslatra mondjuk péntekig (nov 11) délig! Ekkor péntek déltől kedd éjfélig elég idő maradna (hétvége és hétköznap is) hogy mindenki leadja a szavazatát az első, nov. 19-25-ig tartó ciklus témájára.

Ugyanakkor, (szintén 25. kedd estig) megegyezhetnénk a nov 26-dec 2 három lehetséges témájában, hogy azokra nov19-25-ig a képek feltöltésekor egyazon hsz-ban tudjunk szavazni.

Nem kell aggódni, az a téma ami most nem kerül sorra, majd sorra kerül legközelebb! A túlnyomó része, ahogy látom, évszakfüggetlen :)

(#173) philoxenia válasza j.bravo (#172) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

November 11 ma van, de ma kedd van.... :F

(#174) tbs válasza philoxenia (#173) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

:C :)) :DD :DDD :K

(#175) Szten Márs válasza j.bravo (#171) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az enyémet kihagytad :)
#170: "álom".

(#176) MrBean55 válasza Szten Márs (#170) üzenetére

MrBean55
(fanatikus tag)

>Azt sem látod jól, mert a nulladik az egy hosszabbított ciklus

Nem akarok vitát, de szerintem a "társtopic" #3-as hozzászólása alapján jól látom hogy jelen esetben az új témára a javaslatokat ma estig kell összeszedni, holnaptól szavazás.
Illetve ez utóbbi most mintha úgy módosulna hogy péntekig szűkítés, utána szavazás.

Azt úgy látszik tényleg nem láttam jól hogy előttem "még nem javasolt senki semmit".

[ Szerkesztve ]

(#177) Szten Márs válasza MrBean55 (#176) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valóban :B

(#178) j.bravo válasza philoxenia (#173) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Hátööö, már késő volt, nem voltam szellemi képességeim teljes birtokában hajnalban :W :F
Francba.

Látjátok ezért kevés erre egy ember, pláne ha az én vagyok.

Ha ma estig le tudjátok szűkíteni 3-ra a lehetséges témajavaslatokat, akkor menjen az eredeti ütemterv szerint!
Ha nem sikerül leszűkíteni, akkor még péntekig lehet rajta agyalni.

[ Szerkesztve ]

(#179) Allien válasza j.bravo (#178) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Mivel demokratikus önkényuralom van, ezért elképzelhető, hogy majd Neked kell leszűkiteni, pl 1-től 15-ig számokat írsz papírdarabokra, össze kutyulod, kihúzol 3-t, és az annak megfelelőek közül lehet választani. :DDD Ha döntettlen lenne az állás, akkor meg demokratikussan eldöntöd a szavazást, mert Te leszel a plussz egy fő. ;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#180) MrBean55 válasza Allien (#179) üzenetére

MrBean55
(fanatikus tag)

Támogatom, azzal a kiegészítéssel hogy ha így véletlenszerűen, vagyis kevésbé tudatosan szűkítünk akkor 3-nál több (pl. 5) téma legyen kisorsolva. Ha az adott héten nem lenne meg az 5 téma akkor az előző heti termésből a "diktátor úr" kiegészíti 5-re. :)

[ Szerkesztve ]

(#181) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

Nem nagyon reagált senki, így egyelőre nyitott, hogy az első rendes ciklus, azaz a november 19. és november 25. között feltöltendő képek témájára melyik 3 témajavaslat közül válasszunk (szavazás útján).

Beszélgessünk a témajavaslatokról, és péntek estig, azaz november 14-én 23:59-ig válasszunk ki hármat, amelyek közül megszavazunk majd egyet!

Ha addig nem körvonalazódik, akkor diktátori szerepemmel élve nekem kell majd hármat választanom.

A jelen, azaz 0-dik ciklus már csak ilyen kivételes lesz, remélem, a jövő hétre rendesen beindulnak a dolgok és követhetjük a képek-topikban kiírt ütemtervet.

Szolgálati közlemény vége
--------------------------------------------------------------

Remélem, mindenki alkot már, fotózik ezerrel, vagy legalábbis lassan összeáll a fejében a kép! Szeretném (és gondolom mindenki szeretné) hogy minél több kép kerüljön fel!

(#182) Jinxx válasza j.bravo (#181) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Mivel fotózni nem tudok technikai felszerelés híján besegitek a 3 téma kiválasztásában. Ami az eddigiek közzül érdekel az az út, csend, zaj. Szerintem... Köszöntem szépen. :R

(#183) pisti

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az éjszaka, idő és út témák tetszenek.

(#184) johnjohn

johnjohn
(PH! addikt)

Éjszaka, Idő, Sín .--Szerintem.

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#185) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csend, idő, út :K

(#186) Viszlát válasza j.bravo (#181) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Jó lenne ha nem csak az enyém árválkodna ott egyedül... :)

(#187) j.bravo válasza Viszlát (#186) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Szerintem is! :) De még nem jutottam el odáig, hogy megcsináljam a képet... van pár ötlet, egyik se világmegváltó mondjuk, de ki kéne választanom, melyik legyen...

(#188) Szten Márs válasza Viszlát (#186) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nyugalom, a hétvégén szerintem sokan el fogják készíteni a saját képüket. Nagyon remélem, hogy én is :)

(#189) Bubanc

Bubanc
(fanatikus tag)

idő, sín, levél az én szavazatom

AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...

(#190) tbs

tbs
(PH! addikt)

téma: "anya?"

(#191) MrBean55

MrBean55
(fanatikus tag)

Ha szavazás van a következő témára akkor itt van az enyém:
"Idő", "Fa", "Út" (sorrend nélkül)

(#192) Brian_RL

Brian_RL
(fanatikus tag)

Közlekedésépítő révén a szavazatom a sín, út, és zaj mellett tenném le :)

http://www.flickr.com/photos/tarczyzs/

(#193) --Disztroj--

--Disztroj--
(senior tag)

Sziasztok!

Szívesen beszállnék a mókába, csak azt nem tudom, hogy miként működik a dolog..

A téma megszavazása miként történik? (ide írunk a topicba és valaki összeszámolja?) :)

A képeknek hol lesz a gyűjtőoldala? (ha nincs, ajánlom a flickr-t és ott külön mappába lehet rakni téma szerint, csak regisztrálni kell minden versenyzőnek és elküldeni a képet pl. egy létrehozott PH! group-ba)

A téma zárása után képekre szavazás van? Vagy ez is itt szóban csak?

Amúgy az nem valami jó hogy 1 ember a másik kettő ellenébe dob be olyan ötleteket...(bots szavakat csupán) ami épp az eszébe jut...sztem legyen benne több gondolat, de ettől függetlenül lehet egyszerű...

[ Szerkesztve ]

Monitor kalibrálást vállalok baráti áron, profi eszközzel!

(#194) Szten Márs válasza --Disztroj-- (#193) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia! A képeknek a gyűjtőoldala egy topic, ahova linkeljük a képeket, aztán, hogy hova raktuk fel, ahova a linkek mutatnak, az már mindenkinek a saját dolga, azt lehet mondani, hogy oda, ahova akarjuk.
A topic, ahova a képeket várjuk (olvasd el ott az első hozzászólást, abban le van írva a teljes szabályzat, szóval azt hiszem világossá teszi majd a dolgokat): [link]

(#195) sztyui2

sztyui2
(őstag)

ööö, DF topicba nem lehet berakni a képeket, amiket készítettünk, hogy véleményt kerjünk róla?
Vagy az nagy hülyeség lenne? Mert akkor mindenki oda rakná, és ide nem jönne vélemény.
Csak mert egy képem elkészült a témára, de lenne egy másik ötletem is, ami szerintem jobb lenne, de az első is sztem egész jó, és nem akarom, hogy kárba menjen. És ráadásul nincs biztosíték arra sem, hogy másnak esetleg lehet, hogy ugyanez az ötlete, csak ő is majd kedden akarja csak felrakni.

(#196) MrBean55 válasza --Disztroj-- (#193) üzenetére

MrBean55
(fanatikus tag)

>Amúgy az nem valami jó hogy 1 ember a másik kettő ellenébe dob be olyan ötleteket...(bots szavakat csupán) ami épp az eszébe jut...sztem legyen benne több gondolat, de ettől függetlenül lehet egyszerű...

Úgy gondolom hogy ez nekem szól ...
Nos nem akarom túlragozni, de szerintem a 12 javaslatom közül legalább 6 többértelmű, és másik 5 meg kicsit elvont fogalom, lehet rajtuk gondolkodni.
Ha pedig valamelyik "túl egyszerű", akkor val.szeg úgysem lesz beszavazva a 3 közé.
Az "egy szó - több szó" kérdésről ugyanezt gondolom, majd eldöntik a többiek.

Szerényen érdeklődöm a "diktátor úrtól" hogy a #181 alapján nem-e kellene-e már a top3-at meghirdetni szavazásra? :F

[ Szerkesztve ]

(#197) Allien válasza sztyui2 (#195) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Szerintem, a tanulási folyamat része a válogatás. Ha megvan az első kör, még biztos lehet róla beszélni, ergo bele férnek szerintem az ilyen megbeszélések, hogy ha nehezen tudtál 2-3 kép közül választani, mért ezt választottad, és mások szerint miért lett volna jobb a másik estetleg. De, inkább utólag, mert ha "elárasszuk" valamelyik topikot ilyen dolgokkal előre, nem biztos, hogy az nyerő lenne esettleg. :B AZ más kéréds, melyik totyik lenne erre alkalmas (valszeg talán ez). :F
Szigorúan szvsz. :R

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#198) Szten Márs válasza MrBean55 (#196) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Diktátor Úr csütörtökön lépett be utoljára a forumba, így lehet kicsit várnunk kell a témahirdetésre. Ilyen esetekre szerintem jelölni kellene egy diktátor-helyettest, nem tudom, mit szóltok az ötlethez?

(#199) Viszlát válasza Szten Márs (#198) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Hosszú távon jó lenne, de egyébként meg ráérünk, a mostani témánál is úgy tűnik mindenki az utolsó pillanatra hagyja. Vagy csak nagy volt a lelkesedés, meg sok az okoskodó, ahogy az lenni szokott. Remélem inkább az első. :U

(#200) Szten Márs válasza Viszlát (#199) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Részemről az első :DDD
Már van képem, de jobbat akarok... majd kiderül sikerül-e keddig.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.