Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#15) tbs válasza j.bravo (#1) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

1. 1 hét.
2. Mindegy.
3. 1 FRISS kép. Feldolgozás nélküli, full exiffel, hogy érdemben lehessen tanulni belőle. Értsd: alap cucc, ami kiesik a KEZÜNKBŐL. Lsd. Chungee képei. Chungee nélkül többségük bakfitty, de azza a színvilággal... :Y (Remélem érthető voltam. :B )
4. Egyszerű szavazás. Aki feltölt egy képet köteles megnevezni 1 témát, vagy hivatkozni egyre.

Jó volna méretmegkötés. Nem kilobájt, hanem pixel. 1280x1024 például, mert akkor ha Chungee is beszáll tuti lesz hetente új háttérképem, ami a fotós kezéből született... :DDD

Indokaim:
1: Ha hosszú az idő, nincs nyomás, illetve gigászi mennyiség jön össze. Lsd. még 3.
2: Egyszerű szavazós "legjobb" bőven elég nekem. A pontozás konkrétan bonyolít és félreértésekre ad okot.
3. Friss, mert az ember változik, a cucc változik, archív kép készítési körülményeire meg nem feltétlenül emlékszik az ember. 1, mert heti legjobból 1 db van, nem 3... Igenis komolyan kell gondolni a szelekciót. Ha nincs időm képet gyártani, akkor nem lesz képem azon a héten. (52-ből ~50 ilyen lesz... :B ) Ha lesz képem, akkor pedig árgus szemekkel fogok a topikon lógni, mert érdekelnek a RELEVÁNS reakciók.
4: Úgy képzelem, hogy ha mindenki feldob 1-1 témát, akkor az nyerjen, amelyikből (és nagyon hansolóból) van több. Számegyezésnél pedig névelő/kötőszó nélküli névsor. (Pl. "A sör", "A bor"... :DDD ) Ha nincs páros témaajánlat, akkor a topikgazda feladata (JB ;] ) a választás.

Jóötlet j.Bravó, vendégem vagyol legközelebb. :K

4-hez még: :B Aki feltölt köteles legjobbat megnevezni az aktuálisakból...

Tehát jó volna, ha nem flood lenne a topikból, hanem ilyen formájú hsz-ek sorakoznának:

Szerintem legjobb: Terapeutáé
Témajavaslat: lótenyésztők
[képem]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.