My top1 a következő hétre: "optikai csalódás"
( Erre a témakörre majd - ha egyszer eljön az ideje - nem a "vizes" képemmel fogok nevezni, pedig beleillene a témakörbe.
)
Szten, norbre: Rendben, akkor maradnak a márkajelzések, köszi.
Nem akarok senkit reklámozni, és a konkrét esetben lényegtelenek is a gyártók, de biztos mindenkinek feltűnne a kiretusált terület, gyengítené a "művet".
Szten:
>A pohár jobb oldalán egy emberi alak látszik
Ez sajnos nem lett "gól" ...
Ha jól sejtem hogy mire gondolsz akkor az bizony nem emberi alak, hanem egy kétszavas márkajelzés
szavainak 2 kezdőbetűje egymás alatt, egy "S" és egy "A". (Esetleg adj rá egy kis gammakorrekciót, úgy jobban látszik.) Ezt a "rejtvényt" most nem kell megfejteni.
A 2 betű a világosabb belső rész, a külső "emberi alakra" hasonlító rész a 2 szót körülvevő csicsás keret ott lévő része. Próbáltam úgy fordítani a poharat hogy ez a rész ne látszódjon, ez sokszor sikerült is, de nem mindig, pontosabban én mozdultam néha "ki" egy kicsit.
A válogatásnál ennek a "hibának" tudatában voltam, de a többi számomra lényeges paraméter annyira együtt volt ezen a képen hogy ezt a hibát bevállaltam. Azzal próbáltam tompítani a dolgot hogy jól besötétítettem a vizet (ez más szempontból is kell a képnek), de persze azért sasszeműek észreveszik.
Gondoltam a leretusálásra is, de ott a szélen ez pont nem könnyű (tükröződések, stb.), bíztam abban hogy ez lényegtelen (szerintem az is).
A "buborékkolónia" nekem is nagyon tetszett, később sajnos eltűntek, pedig később még tudatosabban figyeltem hogy a betűk ne látszódjanak ...
Egyébként nekem ez a kép nagyon tetszik, engem "megfog"
, szerintem a nagyítást és a felületi feszültséget is látványosan szemlélteti, nekem gyakran újra kellett néznem...
A színezéssel is jól eljátszogattam, a végén ilyen lett.
[ Szerkesztve ]