Üdv minden kedves idenavigáló fórumozónak!
A "Digitális fényképeim" illetve a "Tanuljunk (digitálisan) fotózni!" topikokban (is) többször felmerült, hogy fel kéne dobni mondjuk hetente egy-egy témát, amelyben minden érdeklődő feltölthetne egy frissen készített képet (de indokolt esetben lehet akár régebben készült is).
Azáltal, hogy látjuk, egy-egy téma a többiekben milyen gondolatokat indít el, hogyan közelíti meg, hogyan látja; ragyogóan, ugyanakkor jól szórakozva fejleszthetjük a saját látásmódunkat, kreativitásunkat - legalábbis ez (is) lenne a cél 
Amondó vagyok, hogy mondjuk jelen hét végéig beszéljük meg az alapszabályokat, és jövő héten indulhatna a móka. Az alapszabályokat utána természetesen rögzítenénk a nyitó hozzászólásban (moderátori segítséggel).
Kérlek, fejtsétek ki a véleményeteket az alábbiakkal kapcsolatban:
1) Mennyi legyen az egy-egy témára fordítható idő? Szerintem két hétnél hosszabb semmiképp ne legyen, de hogy ne váljon állóvízzé a dolog, javaslom az egy hetes periódust.
2) Csak osszuk meg egymással a képeket, vagy legyen "verseny" is, szavazással, stb.?
(Ezen kérdéstől függetlenül, a jelen topikba mindig csak az aktuális témába vágó kép lenne feltölthető/linkelhető, egyéb képek helye a "Digitális fényképeim" topik!)
Jót tenne némi versengés, vagy nagy lenne a veszély hogy a nagy és pontozós és sokak által nem kedvelt (nekem sem a szívem csücske) fotóértékelős oldal hangulata uralkodna el?
Ha szavazunk, ahhoz mindenképpen szigorú szabályok kellenek és azok szigorú betartatása, és valaki aki mindig összeszámolja, elkészíti az eredménylistát, stb.
3) Korlátozzuk-e az egy témában feltölthető képek számát? Szerintem igen, próbálván ezzel is rászoktatni magunkat képeink tudatos válogatására.
Hány kép legyen ez a korlát? (szerintem legfeljebb három kép legyen)
4) Hogyan határozzuk meg a következő ciklus témáját? Ha van szavazós verseny, akkor például az aktuális nyertes (de kijelölhetjük akár a második vagy nyolcadik helyezettet is, a lényeg hogy fix legyen) választhatná meg a következő témát.
Egy másik lehetőség egy társtopik lenne, ahol fel lehetne dobni téma-ötleteket, és szavaznánk rájuk.
Nyilatkozzatok! 
[ Szerkesztve ]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!