Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker

(#9001) adalbert1 válasza ktg3 (#9000) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát engem a bossnál pár szerver jobban el tudott keseríteni, mondjuk ez nem vigasz ha szarul megy...
Újra megnézve a hh-t fel se tűnt az előbb, hogy ő emelt preflop 15-ig és utána ment all int...
El se tudom képzelni, hogy mit gondolhatott ilyenkor...

Amúgy ilyen szócsaták hevében néha én is be tudok durvulni, főleg az ilyen bunkók ellen...
A leglightosabb mondatom kb. a költsd gyógyszerre... :)

A bosson amúgy szvsz nincs hack, egyszerűen van mikor lemákolások és bad beatek sorozata megy...

szerk.: én most FL-en csodálkozom rá a jövő tehetségeire, olyan -EV calljaik vannak hogy csak nézek... Viszont a raked hand race miatt eléggé megszaporodtak a FL asztalok, így gondoltam megnézem hogy megy a dolog.

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#9002) viharhozo válasza concret_hp (#8985) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Nem nagyon kovetem a kiholjatszik esemenyeket, de spirited nyaron meg NL5000-en lott, tegnap meg NL400-on lattak ketharmad beulovel. ;)

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#9003) regent válasza ktg3 (#8997) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

De ugye azért nem gyakran csinálod ezt az UTG limp raise allin-t AA-al? Mondjuk az tényleg érdekes, hogy az ellenfeled mire fel tolt be egy izmos fél beülönyi emelést koraiból?

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#9004) viharhozo válasza adalbert1 (#8999) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Kitartás, lesz még jobb is!

Loszart, szarabb lesz meg ennel is.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#9005) ktg3 válasza regent (#9003) üzenetére

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

ilyen asztalnál simán tolom utg limp reraiset mert nagyon szétemelték magukat preflop...
ultra laza volt az asztal amint látod...

érdekes sztem is... kb mintha elre tudta vna h fullja lesz..

dengem akkor is ez nyűgöz le lagjobban h a EV - winnings > bankroll:DDD

viharhozo: úgyis csak rosszabb:DDD

adalbert1: ez a 2. ilyen ultra badbeat sorozatom az 1. után azt hittem ennél nem lehet durvább... :U

pont most olvastam h vkinek vmi sessionje olyan jól sikerült .....
20% os setesedés párokkal stb..
na ez az amit még nem láttam...

[ Szerkesztve ]

Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!

(#9006) regent válasza ktg3 (#9005) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Mostanában nekem is megy, csökkentettem négy asztalra, és jobban odafigyelve játszom. Még egy fél beülöö híja van, és nullára hozom a NL20-as SH pályafutásom. :)
Ultra TAG játékkal. Nem fizetek ki semmit, nem megyek bele kétes dolgokba, csak betonreaddel, viszont hagyom, hogy a monsterek ellen tönkremenjenek. Meg az utolsó két sessionben nem is jöttek a csúnya riverek. Remélem ez nem upswing hanem a normalitás.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#9007) concret_hp válasza viharhozo (#9002) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

ja hát kicsit visszavett :)

mit miótaaa???

(#9008) L|zsidoboz válasza viharhozo (#9002) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Elbukta a bankrollja nagyrészét, így inkább visszavett.
Amúgy a Redkings igazolt játékosa jelenleg.

♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

(#9009) Polacheck válasza L|zsidoboz (#9008) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tudtommal a magasabb limitekhez sosem volt meg a biztos bankrollja és ezért játszik most "alacsonyabb" limiteken. De lehet, hogy én nem vagyok teljesen képben.

less qq more pewpew!

(#9010) adalbert1 válasza L|zsidoboz (#9008) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ha elbukta azon nem kell csodálkozni... Legalábbis 5k€-s heads upokra és hasonlókra csak igen nagy rollal ülnék le.

viharhozo : akkor azzal csak a stabil bukókat etetik, hogy hosszútávon kiegyenlítődnek az ilyenek? ;]

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#9011) válasza adalbert1 (#9010) üzenetére

(PH! addikt)

Igen. Ez olyan mint a télapó.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#9012) adalbert1 válasza (#9011) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor kik lehetnek a stabilan nyerő játékosok? :U
Valahol mintha valamikor láttam volna olyat, hogy csak a játékosok 10%-a stabil nyerő, ez létezhet?

(#9013) válasza adalbert1 (#9012) üzenetére

(PH! addikt)

Simán.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#9014) concret_hp válasza adalbert1 (#9012) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

sztem ez hülyeség. nálam nagyjából 60-40 a nyerő-vesztő playák aránya HM-ben. ugye egyrészt ott a rake, másrészt meg aki veszít valószínűleg ekvesebbet játszik.
igaz rengetegen lehetne nullszaldó körül, szóval kérdés, hogy mit nevezünk stabil nyerőnek :)

mondjuk olyan 3-4bb/100 fölött lehetséges, hoyg 10% van, de ezt így sztem kb. lehetetlen megmondani :)

mit miótaaa???

(#9015) adalbert1 válasza concret_hp (#9014) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes lenne pár terem statisztikáját megnézni ilyen szempontból....
Mondjuk valószínűleg a stabil vesztők nem fórumoznak annyit így nem is hallani annyit róluk.
Hmmm, mindjárt ki is számolom hogy eddig mennyit nyertem ezen az alacsony limites bohóckodásokon össz-vissz... :)

(#9016) ktg3 válasza concret_hp (#9014) üzenetére

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

10% bonus nélkül is nyerő...
magas limiten az emberek soxor csak a rakebackből +osak

Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!

(#9017) L|zsidoboz válasza ktg3 (#9016) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Mi számít magasabb limitnek?

(#9018) válasza concret_hp (#9014) üzenetére

(PH! addikt)

Ne azt vedd alapul. Ott rengeteg játékosról csak max pár százas mintád van, vagy annyi sem, ami nagyon kevés. Ezért jön ki 50-50 körülre.

(#9019) adalbert1 válasza adalbert1 (#9015) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ehhhh, összesen olyan 3k€ csak... :( Na jó, ott van még olyan 1-1,5k€ élő alacsony limites cash game nyerő is, de az ebbe nem számít.
Mondjuk csak magamnak köszönhetem olyan okok miatt pl.: hogy 8 hónapon keresztül nem is játszottam, sose léptem igazán szinteket, nem csiszoltam eleget a játékomat... Ilyen szempontból rossz belegondolni, hogy simán lehetne ennyi 2-3 hónap alatt is a bevétel ha sokkal többet foglalkozok a játékommal és hagyom nőni a br-t, nem veszem ki mindig a pénzt. :W

(#9020) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok, gondoltam tolok fel majd egy kis pénzt játszani, csak nemtudom, melyik terembe érdemes. Partypoker talán?

(#9021) concret_hp válasza (#9018) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

nem 50-50 körülre hanem 60--40 körülre :)
nem állok neki győzködni, hogy szerintem mi miért hogyan van, de 10%nál szvsz tuti több a stabil nyerő small stakesen.

mit miótaaa???

(#9022) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmmm, ma engem is csúnya suckoutra tett a boss:

1. Flopolom a sort + FD, 3-as all in, mindkét enemynél set, jön a full nekik
2. AAxx-el all in KK89 ellen Q9x boardon, Jön neki a 2 pár
3. K84 boardon a 44xx adja a pot emelést, turn 4, persze nálam KK.
4. Top set, vs. second set, jön neki a backdoor flush...
5. Top set vs. gutshot, persze esik neki.
6. Preflop emelek 910JQ-val, flop J10x, potbet, enemy call, river Q, persze hogy a gutshotot várta ez az idióta is K9xx-el.
Stb... Stb...

[ Szerkesztve ]

(#9023) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lol, azóta újabb wp egy finn hülyegyerektől... Persze hogy A359-el adni kell a 22bb-os preflop emelést... Of course 35j flop nekem AAxx-el nut flush draw-val... :W

(#9024) adalbert1 válasza adalbert1 (#9022) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1. szituáció:
Flopon 64% esély, turnon 83%
2. szituáció:
Preflop 66%, flopon 70%
3. szituáció:
92% esély flopon
4. szituáció:
90% esély flopon

Kb. eddig volt kedvem szórakozni az esélyek számolgatásával, a többire kíváncsi se vagyok... :(

(#9025) SLYM válasza ktg3 (#9000) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

"ja és hozzá kell tennem h nagyobb az allin EV-m és a real cash em közti különbség mint az egész bankrollom"

az szép. mutasd meg a grafikonát. mostanában rajtam kívül mindenki szopóágon van?

(#9026) válasza SLYM (#9025) üzenetére

(PH! addikt)

Válság van meg recesszió.
Miért pont mi lennénk kivételek?:)

(#9027) válasza adalbert1 (#9024) üzenetére

(PH! addikt)

Ha +EV tetted be a pénzt, onnantól miért foglalkoztat a dolog?

(#9028) SLYM válasza (#9026) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

erről jut eszembe, hogy most megint 216 forint a dollár. vissza fog menni belátható időn belül az ilyen 180-as tartományba, vagy ilyen 205-220 között fog ingadozni?

(#9029) adalbert1 válasza (#9027) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak kíváncsi voltam ma mennyire szopatott meg épp a boss... :)
Annyiból zavar, hogy bukni nem igazán szeretek. :DDD
Mindenesetre nem bánkódom, mert amennyire weak fish az ellen nagy része nem lesz nehéz visszaszerezni. Csak az zavar, hogy néha lehet szerencséjük nekik is. :)

Na tessék, sergej barátunk egyből áttolt egy 200 bb-ot. :D

(#9030) L|zsidoboz

L|zsidoboz
(őstag)

Ma is velem van az ipoker.
Végülis egy 40-60-t sem sikerült nyernem, coinflip 7-ből 2.
És az a vicc, hogy ez hosszú távon is így van, már amennyire 800 SnG annak számít.

[link]

Mára már sikerült elérni a -6%-os ROI-t.

Komolyan valami vicc ami az ipokeren megy, ha egy handet dominálok, akkor 80%-ban elver vagy split lesz.
Mai kedvencem: [link]

És az a baj, ezeket hosszú távon vissza sem kapom, mert én nem csinálok hasonló hülyeségeket.

De az azért megnyugtat, hogy CG-ben is tudok hasonló handeket bukni:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#9031) SLYM válasza L|zsidoboz (#9030) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

mekkora most a rollod ha szabad ilyet kérdezni? 7000$ elvesztése 800 SnG-n elég durva. illetve amikor láttam nemsokkal ezelőtt a grafikonokat amiket linkeltél, hát azok is szépek voltak. remélem még bírod

(#9032) adalbert1 válasza L|zsidoboz (#9030) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ehhh, ezek nem gyengék... :(

(#9033) válasza SLYM (#9028) üzenetére

(PH! addikt)

A kérdésed megtisztel. :)

(#9034) L|zsidoboz válasza SLYM (#9031) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Egyrésze visszajön rakebackből és rake raceből, de azért nem 0-n szeretnék lenni.
A roll term. titok, nem tudom kik olvassák ezt az oldalt. ;)

(#9035) válasza L|zsidoboz (#9030) üzenetére

(PH! addikt)

Arra gondoltál már, hogy esetleg valamit rosszul csinálsz?
800 sng azért már árulkodó minta.

(#9036) L|zsidoboz válasza (#9035) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Őőőő, nem. :D

Természetesen igen, de egyszerűen nem tudom, hogy min lehetne változtatni.
Mellesleg CG-ben is stabil vesztő voltam ipokeren, míg más hálózatban mindenhol nyerő.

Ha megnézed, az elmúlt kb. kétszáz partyban jött össze a -7000$.
Ennyire meg azért nem játszik senkise rosszul, hogy egy ilyen statisztikát tudjon felmutatni. :)

De ha gondolod, felrakom a mai napon mikkel estem ki, és megmondhatod, hogy melyiket csináltad volna másképp. Több szem többet lát alapon.

[ Szerkesztve ]

(#9037) glutamin válasza L|zsidoboz (#9030) üzenetére

glutamin
(őstag)

Így lemákolni... Asszem nekem is baszná a csőrömet rendesen a dolog.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#9038) L|zsidoboz válasza L|zsidoboz (#9036) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Na, már "csak" -5600.
Most már inkább ráhagyom, mert leragad a szemem, pedig kivételesen megy a játék. :)

(#9039) adalbert1 válasza L|zsidoboz (#9036) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyire gáz hely az ipoker? Nekem csak régebben voltak vele tapasztalataim, de nagyrészt francia barátaink játékától már akkor is a falnak mentem + az rng-től is...

Beültem ma FL-ezni. A raked hand race miatt nagyon sokan tolják, de hihetetlen milyen világtalanul. Szinte minden sz*rral callolnak végig ha látnak legalább 10% nyerési esélyt a szemük előtt. Meg ilyenek hogy limp J6 offal UTG-ből SH FL-en... Nem tudom hogy minden handet raked handként akarnak lejátszani, vagy amúgy is ennyire idióták lennének.

(#9040) regent válasza adalbert1 (#9039) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Ez a contributed rake be tudja csapni ám az embert ha nem figyel. Voltam én is úgy vele, hogy " benézünk a határeset lappal, ha el is dobom késööbb legalább gyüülik a rake" felkiáltással limpelgettem, persze csak a pénz csorgott el vele.

Más. Van olyan pókerkliens ami munkahelykompatibilis? Olyanra gondolok, amihez nem kell semmit telepiteni, nincs csillogó-vilogó felülete, sööt asztalok sincsenek, hanem egy szövegdobozban megy a játék.
Lehetne ilyen java alapú, mondjuk fent egy vonalban lennének a játékosok nevei (vagy egy oszlopban inkább) mellettük, hogy van-e lapjuk, vagy eldobták már. Alul meg menne hogy mik a közös lapok, mekkor a a pot, mekkora az aktuális emelés stb.
Valami olyan lenne mint egy hand history csak áttekinthetööbb kompaktabb formában.
Ez mehetne munkahelyen is, aki csak felületesen rápillant a monitorra nem látna mást mint egy csetablak szerüüséget.
Le lehetne dobni tálcára, vagy kicsiben valahová. Alapból mondjuk nem mutatna mást, mint a neked osztott lapokat, meg a boardot, meg hogy emet-e valaki, kicsoda és mekkorát.
Rutinos 10-12 asztalozók úgyis megszokták már, hogy csak rápillantanak a lapjukra, a boardra és dobnak, csekkelnek, vagy emelnek néhány pillanatnyi kiértékelés után.
Ez itt is menne egy kis megszokással.
Ezt le kéne védetnem. :)

(#9041) ktg3 válasza L|zsidoboz (#9030) üzenetére

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

wow
nem játszok---> te kapod ezeket...
mintha csak a saját handjeimet látnám:DDD
ez a floppolt set ez annyira default.. tuti ezer h más húzója feljavul míg te sosem fullosodsz...

azért ez az sng stat engem is meglep
eekkora gebasz van ipokeren v wtf?
lehet ennyire peches az sng ilyen távon?

[ Szerkesztve ]

(#9042) L|zsidoboz válasza ktg3 (#9041) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Ez majd akkor derül ki, ha elkezdek máshol is SnG-zni.
Ha ott is ez lesz, akkor a hiba az én készülékemben van. :)

(#9043) Vandit. válasza ktg3 (#9041) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ipokerről menekülni kell, mert francia barátaink behúzzák még a 2 outot is. :))

Uzsi: Miért nem PS-en sng-zel?

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#9044) L|zsidoboz válasza Vandit. (#9043) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Tegnap játszottam három 105+9 FR SnG-t PS-n.
Egyszer 3. lettem, kétszer bubble. Az feltűnt, hogy sokkal értelmesebb játék ment, ami azért nem túl jó dolog. :D
Annyira nem szeretek SnG-zni, csak a NOIQ rake racet miatt játszok.

[ Szerkesztve ]

(#9045) L|zsidoboz

L|zsidoboz
(őstag)

Na jó, Ipoker bemutató következik.
Ma játsztottam eddig összesen 9 SnG-t, ebből 8-szor estem ki pénz előtt.

Mikkel estem ki/stackeltek le:

Pro call A4-gyel
A4 tényleg monster
Itt sem tudom mit hittem
3 out bőven elég
Coinflip, majd legközelebb...
Pont AK-ba futok, sajnos a 3 out nálam egyenlő a 0-val
Már meg sem lepődök...
Itt kivételesen én voltam a rosszabb, nem is nyertem

Hétvégén cashout lesz, nem ér ennyit a rake race...

[ Szerkesztve ]

(#9046) Vandit. válasza L|zsidoboz (#9044) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na igen. De legalább PS-en nem fogalmatlan a játék, mint Ipokeren. :DDD
Ipoker az szörnyű. Szinte biztos, hogy az ellenek lejön egy színre a flush és hasonló nyalánkságok. :(

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#9047) L|zsidoboz válasza Vandit. (#9046) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Egyszer valaki mondta, hogy minden terem ugyanazt az RNG-t használja.
Őt most egy péklapáttal jól pofán csapnám az ipoker programozóival együtt... :K

Csupa +EV szitut bukok, és nem csak chipEV, hanem $EV...

(#9048) Vandit. válasza L|zsidoboz (#9047) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ipokeren alapszabály. Ax lapot nem dobnak sehonnan sem, bármekkora emelésre sem. Ha ehhez hozzászoksz, akkor kevesebbet buksz. Bár ha co lesz, akkor mindegy is.

[ Szerkesztve ]

(#9049) L|zsidoboz válasza Vandit. (#9048) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Jó, de mit csináljak, dobjam a magas pocketeket?! :D

Amúgy nem baj, ha megadja, de akkor 70%-ban nyerjek már én. :U

(#9050) Vandit. válasza L|zsidoboz (#9049) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát kb. Ha lejön flopra az A, akkor majdnem biztos lehetsz benne, hogy ott van valakinél, mert minden Ax lappal flopot néznek. Ennek az az előnye, hogy végig is kísérnek, ha nálad is A van viszont nagyobb a kickered. Most pont a 30%-os vesztésnél tartasz. Majd jön a 70% is csak győzzed várni. :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.