Volt egy ''öreg'' max 50 kb, mellettem ült, szerencsekabalája egy 1 dolláros belaggio zseton volt
, ennek megfelelően osztotta is az észt, jó játékos volt nagyon, vagyis inkább túl jó az asztal színvonalához, értettem a húzásait, de sajna rajtam kívül még 1 ember.
Túlságosan magyarázta a tudását, picit egy idő után visszatetsző volt, ráadásul rászállt egy srácra aki szerintem nem volt rossz játékos, már az előző alkalommal is egy asztalnál ülltünk, és akkor sem játszott rosszul, volt egy nevezetes party amin kiakadt, és én egész addíg elég kussba ültem, viszont itt elkezdtem vele vitatkozni, nagy szó volt a többiek csak néztek, dehát tehet egy szívességet, attól hogy ő Belaggioba jár...:
Az ember akire rászállt, limpelt, ő nagyvakból játszott vele, 2en voltak partyba mindketten egy picivel az átlag alatt.
FLOP: 3-4-5 chekkelt a nagyvak, limpelő emelet egy kicsit,nagyvak adja.
TURN: 4 chekelt a nagyvak(belaggio) limpelő nagyobbat emelt
Szerintetek mi következett a belaggio figura részéről? Figurával felfele, káromkodva bedobta a lapját, 5-3, és elhordta mindenféle szerencsés embernek a másikat hogy megkapta az eggyetlen lapot ami segített neki. Gúnyos mosollyal a másik megmutatta a 2-2t ami nálavolt
, na erre mégjobban kiakadt, belaggio figura
, a másik válaszolt, szóval nem volt unalmas.
Én meg amikor kicsit csitultak a kedélyek megjegyeztem hogy szerintem már hibavolt 2 párra nem hívni, és nem védeni mert iszonyat sebezhető.
na itt velem kezdett vitatkozni
, mondom neki, ha A jön akkor mi van? Akkor dobom mert 2párra teszem, hát mondom én jobb játékosnak látom azt az embert minthogy elölről A-4el limepeljen, akkor ott jött a sorral hogy dehogy A-4be bennevan a sor is
, hát mondom biztos.
Erre elkezdi mondani hogy hát pedig ő csak az ásztól, a 6ostól meg a 4estől félt.
Én itt kifejtettem hogy szerintem a tényleges veszélyt a 2es jelentette volna meg a 4es, semmi más
, pff itt kiakadt rám is nagyon hogy mondhatok ilyet
neki, én kis hülye, pedig igazam volt.
2es a sor miatt, A-10-J-Q offsuittal simán limpelhetett, a 6os nem lehetett veszélyes hacsak nem 7es pár van a kezében, dehát, szerintem az túlságosan tight játék lenne, 7es párra rakni egy embert mert azzal van sora, A-7et dobta volna a figura, elölről.
Vorsprung durch Technik..