Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker

(#851) PumPi válasza viharhozo (#842) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

De legalább eljutsz addíg:O fizetős helyig, én bazzeg, hetek óta szopok MTTn, 25k GTDn, 5xx valahanyadiknak estem ki most, 40handből 1 azaz 1 játszható nem volt, jó ezt már megszoktam, dobáltam is sorban végül nagyvak 7-4suit, turnre jön a flöss, emelek nagyot, ember vissza all in, megadom, A-3 flöss.:O Nem hiszem el esküszöm.:O

MOD: 3szín volt természetesen az asztalon.:O

[Szerkesztve]

Vorsprung durch Technik..

(#852) PumPi válasza PumPi (#851) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Hihetetlen:(, kétségbeejtő, nagy chipleader vagyok egy sit&goba, flopra két pár, emelek, ember tartja, másik all in, én még ráemelek, all in, adom, eggyiknek 0 lapja, másiknak KKdrill flopra, jött még 2 szín, nyert a 0 lapos. Ách bazzeg, pedig gyönyörűen játszottam frankón átláttam a pályát, nem hiszem el esküszöm, kiestem 4. helyen. Nem ebben a körben estem, ki ez a stackem fele volt kb, de akkor is, idegesítő.:(

Az idegesít hogy átláttam a pályát:O calling station volt az összes:O

STT $10 NL (Real/Tournament)
Seat 1: palenca (725.00)
Seat 2: meda29 (2360.00)
Seat 3: Middel1 (1250.00)
Seat 5: Napfkuchen (1565.00)
Seat 6: neophrak (2370.00)
Seat 7: JackWolf (1170.00)
Seat 9: PumPika (5560.00)
Middel1 post SB 50.00
Napfkuchen post BB 100.00
** Deal **
palenca [N/A, N/A]
meda29 [N/A, N/A]
Middel1 [N/A, N/A]
Napfkuchen [N/A, N/A]
neophrak [N/A, N/A]
JackWolf [N/A, N/A]
PumPika [6s, 5s]
*** Bet Round 1 ***
neophrak Raise to 400.00
JackWolf Fold
PumPika Call 400.00
palenca Fold
meda29 Fold
Middel1 Fold
Napfkuchen Fold
*** Flop(Board): *** : [10d, 3d, Ac]
*** Bet Round 2 ***
neophrak Bet 200.00
PumPika Raise to 800.00
neophrak Fold
*** Showdown *** : Rake: 0.00 Total Pot: 1350.00
PumPika By default Win:1350.00

Eggyértelműen nagy párja volt, JJ-QQ erre is tettem eféleképpen is játszottam, és nyertem is, 6-5suited kedvenc lapom, chaten írta hogy JJ ja volt. Enyém volt ez a party.:(

[Szerkesztve]

(#853) regent válasza PumPi (#852) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Szerintem hibáztál mikor bementél, bár utána jól játszottad meg, de mit csináltál volna, ha valaki utánad megadja, vagy ráemel? Esetleg nem jön flopra A?
Bár nem ismerem az asztalt, szóval lehet hogy csupa ultratigt játékos ült ott, és nem kellett félni ekkora emelésnél.

Van egy mumusom, mindent visz, bármekkora lapom is van. Összejön neki a sor, fluss, bármi amivel leverhet. Mikor megjelenik az asztalnál én már megyek is. :)

Ma volt egy érdekes partim, Short-handed sit'ngo már csak ketten vagyunk, az ellen szinte folyton All in-re megy, kb kétszer annyi zsetonom van. A szokásos all in tööle, nálam K10s megadom, nála K8o. Örülök. A lapok 755424. Egy ideig nem esett le, hogy miért nem gyööztem. :)
Aztán egy AJ-KJ párharcban már nem volt ilyen szerencséje. :)

Viharhozó, gratulálok, milyen néven játszol, és hol, csak hogy el tudjalak kerülni. :)

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#854) PumPi válasza regent (#853) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem, mintaszerű volt a hand megjátszása,, mit csinálok ha nem jön A, vagy király?:D Mit csinálok akkor ha jön a flösshúzó, kétpár sorhúzó akármi, 5-6ba minden bennevan és olyan mintaszerűen játszotta meg a handet hogy kétségem nem volt a nagy párt illetően, láttam az ászt mondom megéri lőni eggyet a potra.
Látványosan megilyednek ilyenkor az emberek az A tól emel először 400at 800as pot van bent utána 200al nyit, hát ez amolyan kétségbesett, ''mi a szarért nincs nekem nagyobb mákom hívás''.
Mellesleg jobban örültem volna ha még 2-3ember bejön, jobban megérte volna bemenni a potba a jobb pot oddsok révén.:)

(#855) regent válasza PumPi (#854) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Ertem. Csak tele van ez a topic olyan dühöngésekkel, hogy hogy a fenébe jöhetett be ekkora preflop emelésnél, ezzel a szar 56s-el, hogy aztán flopoljon egy sorhúzót, és riverre meg is legyen neki a sora. Hogy mit képzelt? Mire lesz elég neki ez a JJ ellen?!!! Rohadt mákos fishek. :)

Csak ezért gondoltam, hogy nem volt helyes játék. Bemenni. Utána már minden elismerésem, a readhez, és a blöffhöz. Meg persze a flophoz is. :U

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#856) PumPi válasza regent (#855) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Én soha senkit nem hibáztattam azért amiért ilyen szituban bement small-suited connecteddel, aki olvasta a Super Systemet, tudja mire gondolok, ott kb ugyanez a szitu van leírva, gyakorlatilag tökéletesen ugyanez.
Nyilván ha ugyanakkora stackem van akkor meggondolom hogy bemenjek, és akkor viszont 10szer inkább fold, ugyanis nincs munició:), pot commited leszek én is meg ő is, és akkor én ilyen flopnál már nem nyerhetek.

a döntő handet meg eltoltam:(, heads upba talán jó játék, de így sajnos nagyon nem.:(

[Szerkesztve]

(#857) viharhozo válasza PumPi (#852) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Figyelmen kivul hagytad a hetvege-faktort. :) Ilyenkor szinte mindenhol lazabb az allomany, ergo nagyon feszesen kell tolni, ha nyerni akarsz.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#858) viharhozo válasza regent (#853) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Most mar szinte kizarolag a Titanon jatszom, szinte kizarolag MTT-t, ugyh nincs tul nagy esely a talalkozasra. Egyebkent is teljesen kiszamithato vagyok, ha van lapom, tolom, ha nincs, dobom. :) Nem nagyon lattam ertelmet a trukkozesnek, az en limitemen szinte keptelenseg eldobatni barmit is.

Picit depozok meg, aztan valszeg ujra nekiallok a Rionak is, nagyobb bankrollal talan jobban megy majd.

(#859) regent válasza PumPi (#856) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

A Super systemet még nem olvastam, meglehet igazad van. De gondolkodtam picit, utánanéztem, és azt találtam, hogy az oddsod 1-4.45-höz, hogy leverj egy JJ-t preflop, és itt nincs beleszámolva más, azaz csak kettöötöket ütköztettelek a progival. ( a pot odds meg 1-1.35, vagy mennyi) Azt mondod, hogy csupa calling station ült az asztalnál. Az elsöö játékos emel 4BB-t, a következöö dob, te korai(középsöö) pozícióból megadod. Szerintem bööven megvan az esélye, hogy egy (vagy több) calling station mögötted szintén megadja, esetleg Ax-el.
Korábban írtad, hogy: '' Én itt ezt eldobnám, de nem azért mert eggyiknél hátha nagyobb pár van, -persze lehet- hanem mert nem kiszámítható helyeztbe kerülök, megadom a 70dollárt, és ha utána feszes játékos még rámemel, utána már a pot ods miatt majdnem biztos be kell mennem a potba, és ha ott nem jön 8as akkor lógok a levegőben, márpedig drill 8 pocketenként jön, papíron.''

Szerintem ez hasonló helyzet annyiban, hogy ''nem kiszámítható helyeztbe kerülök''.
Persze az ember mindig tanul valami újat, de azt hiszem én a jövööben is tartózkodni fogok az 56s-tööl, ha biztos vagyok benne, hogy az ellenfélnél JJ, vagy QQ van, emel, és mögöttem még bööven vannak játékosok.

(#860) PumPi válasza regent (#859) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Egy 2aprócska tényt nem veszel figyelembe, a stackméreteket és az implied odsokat, egy 6-5el 10szer inkább megadok egy ekkora emelést, ilyen stackmérettel mint egy 10es alatti párral, egyszerűen nagyon kicsi rá az esély hogy javuljon a pár.
Viszont, ha jön a 2 pár turnre, vagy akár flöss, vagy mégjobb sor, akkor annyira rejtve van a lapod, hogy gyakorlatilag biztos hogy az összes stackjét elveszed, és ha még ehhez hozzáadod hogy a 2. legnagyobb stack volt utánam, akkor igazán megéri.
Az igazi erejük ezeknek a lapoknak a hatalmas implied oddsban rejlik, és igazán a nagy párok ellen tudnak jól működni, ha jön hozzájuk valami, ha nem jön, és veszélyes a flop akkor meg nyugodtszívvel dobható.Kevesebb pénzt buksz rajtuk és sokkal többet lehet nyerni velük!
Oké bukhatsz velük 400at olyan flopnál( kevesebb mint a stacked 1tizedét, és nyerhetsz velük többet mint a stacked felét), de az esetek minimum 40%ában jöhet jó flop, és ebből 20%ban nagyon jó, szerintem bőven kompenzálva van a befektetés.
Nekem ez a kedvenc játékmódom, tényleg kevés pénzt bukok ilyen szitukon viszont sokat nyerek!

(#861) viharhozo válasza PumPi (#860) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

de az esetek minimum 40%ában jöhet jó flop, és ebből 20%ban nagyon jó,

Ez azert igy tulzas. Annak az eselye, h ket parod lesz, ~2%. A floppolt full/flush/sor eselye osszesen nincs 3%, raadasul flush-nel van esely arra, h vki nagyobbat csinal. A drawkra ertelemszeruen van esely, de igy is messze van a 40%. Evvel szemben egy pocketnek 12%-a van az setre, tehat matematikailag semmivel nem jobb a kis SC.

(#862) regent válasza PumPi (#860) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Bolond beszéd ez, de van benne rendszer. :)
Ha jött volna a sorhúzód flopra, és nem jön A (mondjuk 78Q) akkor mit csináltál volna, megadod az emelést, esetleg ugyanúgy visszaemelsz?

(#863) PumPi válasza viharhozo (#861) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

nem feltétlen flopra 2párról beszélek, és nem is feltétlen flopra sor&flössről, és asszem ha nagy párra teszed az ellenfelet, akkor a flössesély ignorálható.

(#864) PumPi válasza regent (#862) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kell így játszani:), mindenki úgy játszik ahogy neki a legjobban bejön, én nem vagyok az a tipusú ember aki várok hogy majd lesz valami, rühellem a calling station nem emelek, ''mert csak'' embereket, nagy stackel dominálom az asztalt, eddig vagy nyertem a sit and goimat vagy kiestem elölről, ez van, viszont többször nyertem mint kiestem.
Legjobban az NL25ön utálom a sok calling stationt, de azt megoldottam gyorsan, okosan.:)

Arról nem is beszélve hogy M5 alatt, egy 6-5suited pl. az eggyik legjobb all in lap, ha A-K vagy nagy pár éppen nem jön, és kényszerhelyzet van. Kis gondolkodás után rájöhetsz hogy miért.:)

Ha egy ilyen flop jön fel és az ember ugyanannyit emel, akkor ugyanígy, játszok, lehet többet emelek vissza, ha szigorúan Doyle féle játékot játszanám akkor ez clear all in.:)

(#865) PumPi válasza viharhozo (#861) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Arról nem beszélve hogy turnre ez nagyon nem 7% sokkal több szerintem, riverre meg mégtöbb, szerintem 30ig simán felmehet, akár többig is.

(#866) viharhozo válasza PumPi (#863) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

40%-os jo floprol volt szo, ez sztem nem igaz, a flop ritkan fog illeszkedni a laphoz. Megneztem a handet is, a lejatszas logikus, de necces, en AK-val is 4 BB-t emeltem volna ebben a helyzetben. A flop utan a JJ-nek egyertelmuen betpot kellett volna, nem 200-zal szarakodni.
Small stakes-nel egyebkent is veszelyes ez a jatek, nem egy esetben tizes parral is adjak az allint.

(#867) regent válasza PumPi (#864) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Igen, igazad van, mindenki úgy játszik, ahogyan az neki a legjobban fekszik. Nem is kárhoztatlak a játékod miatt (mire fel is tenném), mindössze jeleztem, hogy szerintem nem volt helyes bemenned. Az, hogy nem jött be mögötted senki, feljött egy A a flopra, a JJ pedig gyengeséget mutatott (tényleg egy betpot kellett volna, már csak az esetleges flöshúzó miatt is) viszont lehetöövé tette neked, hogy egy jó blöffel elvidd a potot.

De ha ezt a fajta játékot játszod, akkor szoktál-e elöörööl is 56s-el 4BB-t emelni? Mert ugye ez mindezek alapján logikus lenne. Hiszen valószinüüleg csak egy (max 2, de minél több annál jobb) magas pár fogja adni, azt meg könnyen elintézed, hiszen a te lapod a favorit. Nem rosszból kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok.

(#868) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ma eléggé szopatott a boss, egyszerűen nem hittem el, hogy 3-szor volt KK-m, 3-szor nem emeltek vissza rám flop előtt, 3-szor kaptam alacsony veszélytelen floppot, és 3-szor volt kint valakinél AA. :((

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#869) PumPi válasza regent (#867) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Emelés az más, akkor könnyen kiszoríthatnak a potból, ritkán, 10%ban emelek, igen, hiszen egy nagy párnak a reakciója egy 4szeres vaknyi emelésre normál esetben legalább másfél potnyi emelés, ami nem adható. Ugyanakkor emelni is néha muszáj, ha nem akarod magad beskatulyáztatni, szvsz ezek a lapok tökéletesek rá.
Változatlanul fenntartom, nem volt hiba a tartás, ekkora stackel így kell játszani.

Übrigens, láttad már játszani Gus Hansent?:)) Tudom mégcsak a feltételzés is nevetséges, hogy egy handemet az övéihez hasonlítom, de tényleg hasonlít.:)

(#870) concret_hp válasza concret_hp (#848) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

nah asszem ráéreztem a party-s mentalitásra, felmentem $91,96-re, 60-ról... tudom nem sok, de alakul. azt hiszem az volt a baj, hogy túl könnyen dobtam a flop utáni emeléseknél, és sok ellenféle ellen túl agresszívan, kevés ellen meg nem elég agresszívan játszottam :U
0.05/0.10 NL asztalokon játszok, meg 10 dodót nyertem 0.10/0.25 short handeden is, de szeretnék felmenni 10/25centre tartósan, mert 0.05/0.1en még elég sok nagyon hülye van másrészt meg csak 10 fős asztalok vannak és azokat nem szeretem, legalábbis úgyérzem az 5-6fős asztaloknál jobban megy a játék :U

A suited connectoros témához annyit tennék hozzá, hogy lehet játszani a sc-kkel de azért óvatosan. ha bejön akkor nagy kasza, de elég gyakran kell eldobni, főleg ha 2 magasabb lap is van a flopban.

mit miótaaa???

(#871) viharhozo válasza PumPi (#869) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Csak az a baj, h Hansen tobbnyire olyanokkal jatszik, akik maguk is jo jatekosok. Ezert aztan erdemes ellnuk bloffolni. :)

(#872) regent

regent
(fanatikus tag)

Elööször is, hagy kérdezzem meg, miért írtok off-ban? Szerintem pókerrööl beszélünk végig, vagy valamit nem jól látok, esetleg nem tudok?

Másodszor meg, igeeen!!! Bejött az 56s. Ma ezzel nyertem egy nagy potot, riverre lejött a sor. Innentööl nekem is ez a kedvencem. :R
Fööleg, mert elöötte mindennel buktam, pedig tolta az rng rendesen, 6 leosztásból 5 ben kaptam 10-nél magasabb lapokat, Mikor JKs em volt, az ellenfélnek természetesen JA-a, mikor 99-em, neki lejött a sor, stb..., úgyhogy a 6 ból buktam 6-ot. :)

Ja egy magyar nyert 44.000$-t asszem a full tilt-en, de nem biztos, hogy ott.

[Szerkesztve]

(#873) PumPi válasza regent (#872) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Látod, pontosan ezért utálom a J-Kt rendszeresen találkozok a bubi párral, A-J val, Akal meg Kk al. Fujj. Elölről dobom is a vérbe.

(#874) regent válasza PumPi (#873) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Nekem, valahogy az AJ a mumus, ugyan tele asztalon valóban nem olyan nagyon jó lap, de HU-ban sokkal eröösebbnek kellene lennie, mint amennyire eröös. Legalábbis amennyire eröösnek érzem. Statisztika nincs, de mikor megkapom, már elööre félek, hogy mennyit bukok majd vele.

(#875) válasza regent (#874) üzenetére

(PH! addikt)

Ha valakit érdekel én a dámás lapokkal szívok állandóan, utálom azt a r****cot. Vagyis mind a négyet. :)

A QQ még elmegy, de az AQ, KQ, QJ mind erősen szopatós lapkombináció, a többivel pedig nem is játszom, ha dáma van benne.

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#876) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
Ittvan a Pókerverseny linkje, jelentkezzetek!

Elég vicces, az egész, egy nagy aknamező kb, de ingyérvan, kis szerencsével lehet menni nyaralni.:DDD

(#877) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

miért van az hogy ha 2 asztalon játszok akkor amit az egyiken kapok kézbe azzal a másikon minimum top pár magas kickerrel lenne flop után, de amin kapom azon meg semmi? :(

mit miótaaa???

(#878) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

szerintetek 7-8fős asztalnál ahol kb. 2 agresszívebb játékos van, a többi általában belimpel de ha nincs semmije akkor dob, 1. pozícióból 66-al preflop allin az hiba? meg úgy átlagban ki hogyan játszik a pp-kel? mondjuk ami 99-nél kisebb. (9 vagy nagyobb pp-vel allinezni szoktam, kivéve ha már volt előttem komolyabb emelés) kisebbekkel meg vagy belimpelek és várok a 3. lapra, ami ugye elég ritkán jön meg... vagy ha van mégegy pár az asztalon akkor hívok ha nem gyanús hogy valakinek setje van az asztalon levő párral.

[Szerkesztve]

mit miótaaa???

(#879) adalbert1 válasza adalbert1 (#868) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A tegnapi 3 KK-mat, amivel megszivatott a boss, visszakaptam más formában a b2b-től...
3-szor lett 2 párom flopra nagyvakként, úgy hogy senki nem emelt, és 3-szor javult turnre fullra... :D

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#880) adalbert1 válasza concret_hp (#878) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem 66-tal a preflop all in nagyon rossz játék, de még 99-el is, habár egyéntől függ...
Én általában az alacsony pocketekkel limpelek, esetleg hátulról agresszívan játszom őket...

(#881) regent válasza adalbert1 (#880) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Egyszer kiszámoltam (lehet hogy rosszul), fix limiten csak akkor éri meg bemenni alacsony párral, ha legalább rajtad kívül 5-en vannak a potban. Azaz elöölrööl semmiképp. Persze NL-en ez nyilván nem áll, csak úgy ideírtam. Meg ugye ez azokra a játékokra vonatkozik, ahol én mozgok, azaz a mikrolimitre. 100/200-on lehet, hogy eldobja mindenki az AK-t, ha elöölrööl bemelsz egy nagyot. :)

Szerintem a 66-al preflop all in csak akkor jó játék, ha kevés zsetonod van, és menni akarsz a leosztás után mindenkléppen. Lesz ami lesz.
Akkor is lehet esetleg jó, ha nagyon vezetsz, és nagyon tight image-ed van.

(#882) viharhozo válasza concret_hp (#878) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

SH asztalnal egyertelmuen emeleni kell minden pockettel. Full ringen elolrol limp/fold. Allinre menni preflop nagyon ritkan hiba, ertelme viszont piszokul nincs, viszel ket vakot, nem sokat er. Versenyben a Harrington-fele nagybetuket kovetve kotelezo.

(#883) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Most van az a szint hogy durranok, valami iszonyat durván kivagyok.:(((

Tropicana, 60as tourna
2asztalon vagyunk összesen 14en 1500-3000 a vak, A-Q kőr, 2. vagyok a hetes asztalon 18ezernyi zsetonnal. Ez barátok közt szólva is nem egész 4kör, 4ember pedig a final tabblehoz nem esik ki 4 kör alatt, nincs mese ez all in, 100% itt ez ajó játék, vagy eldobják és viszem a vakokat, vagy megadják, és nyerhetek flössel, Aal, esetleg Jj ellen dámával is.
All in, ember call, mindenki fold. 10-10 a kezébe.
flopra jön az ász, turne a 10es.
Ez kb olyan stádium hogy szét tudtam volna verni az asztalt. a hülye majka ült mellettem, megértette a problémámat.
bazzeg kibaszottul idegesít az hogy ha én bemegyek 1010el tutira valami AA-Kk ba futok bele, ez meg megadja, belefut az ász párba és jön neki az 1a 22höz ugye magyaráznom se kell, 41ezrem lett volna vakokkal, 3. legnagyobb stack az asztalnál, sima lett volna a final tabble, középstackel.
Poénból kiszámoltam flopra 92,02% esélyem volt.:( Ilyen nincs, jó lapjaim is voltak volt párom is többször nekem kicseszett drill nem tud feljönni a duplázáshoz.:(((

bazz ne jöjjön semmi, 100ból 56szor ő nyer, elfogadom, na de így bazzeg, nemár.:(((

[Szerkesztve]

(#884) válasza PumPi (#883) üzenetére

(PH! addikt)

Ugye, a dámás lap... (bővebben lásd #875)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#885) PumPi válasza (#884) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

halgattál volna bölcs maradtál volna:(((

(#886) concret_hp válasza PumPi (#883) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

nem akarok beszólni, de kb. 50-50 szitu volt nem? (most nemtom pontosan, de 40-60nál kiegyenlítettebb az tuti). nem jött be, van ilyen. :U
persze idegesítő ha már megvan a lapod és utána mégis az ellen nyer. de ilyen a szerencse, majd máskor neked jön a lap :)

mit miótaaa???

(#887) viharhozo válasza PumPi (#883) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Szivacs, de a jatek mindket oldalrol jo, nem kell mellre szivni. Az uccso negy tornat en is vegigszivtam a buborek kornyeken.

585 indulo, 110. hely, 80-tol fizet
60 indulo, 14. hely, 10-tol fizet
452 indulo, 83. hely, 60-tol fizet
515 indulo, 89. hely, 80-tol fizet

Haromszor monsterbe futottam, a negyedik ismeros lesz. Nalam TT, ellenfel AJ. Flop: AKJ, itt merges voltam. Turn: Q, itt orultem. River: J, itt nem annyira. :)

(#888) PumPi válasza concret_hp (#886) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon jól tudom hogy flop előtt 46-54es szitu, tiszta sor, nem is ezzel van a bajom, flopra ha jön a lap, akkor ne jöjjön már 10es, ha 7%esélye van, ez a mostani pechszériám....

(#889) PumPi válasza viharhozo (#887) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Perszehogy jó játék nem is ezzel van a bajom, a srác is 5körül volt be kellett tolnia, nekem azzal a rohadt Aal van bajom a flopon, ha az nem jön és jön a 10es még akkor sem vagyok ideges, na de így.:(((
Ez ugye live game, mégcsak azt se mondhatom hogy szar az rng, mert ilyen nincs, egyszerűen ekkora pechem van mostannság.

(#890) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Volt egy ''öreg'' max 50 kb, mellettem ült, szerencsekabalája egy 1 dolláros belaggio zseton volt:DDD, ennek megfelelően osztotta is az észt, jó játékos volt nagyon, vagyis inkább túl jó az asztal színvonalához, értettem a húzásait, de sajna rajtam kívül még 1 ember.
Túlságosan magyarázta a tudását, picit egy idő után visszatetsző volt, ráadásul rászállt egy srácra aki szerintem nem volt rossz játékos, már az előző alkalommal is egy asztalnál ülltünk, és akkor sem játszott rosszul, volt egy nevezetes party amin kiakadt, és én egész addíg elég kussba ültem, viszont itt elkezdtem vele vitatkozni, nagy szó volt a többiek csak néztek, dehát tehet egy szívességet, attól hogy ő Belaggioba jár...:

Az ember akire rászállt, limpelt, ő nagyvakból játszott vele, 2en voltak partyba mindketten egy picivel az átlag alatt.
FLOP: 3-4-5 chekkelt a nagyvak, limpelő emelet egy kicsit,nagyvak adja.
TURN: 4 chekelt a nagyvak(belaggio) limpelő nagyobbat emelt

Szerintetek mi következett a belaggio figura részéről? Figurával felfele, káromkodva bedobta a lapját, 5-3, és elhordta mindenféle szerencsés embernek a másikat hogy megkapta az eggyetlen lapot ami segített neki. Gúnyos mosollyal a másik megmutatta a 2-2t ami nálavolt:), na erre mégjobban kiakadt, belaggio figura:DDD, a másik válaszolt, szóval nem volt unalmas.:)

Én meg amikor kicsit csitultak a kedélyek megjegyeztem hogy szerintem már hibavolt 2 párra nem hívni, és nem védeni mert iszonyat sebezhető.:D na itt velem kezdett vitatkozni:DDD, mondom neki, ha A jön akkor mi van? Akkor dobom mert 2párra teszem, hát mondom én jobb játékosnak látom azt az embert minthogy elölről A-4el limepeljen, akkor ott jött a sorral hogy dehogy A-4be bennevan a sor is:)), hát mondom biztos.

Erre elkezdi mondani hogy hát pedig ő csak az ásztól, a 6ostól meg a 4estől félt.

Én itt kifejtettem hogy szerintem a tényleges veszélyt a 2es jelentette volna meg a 4es, semmi más:DD, pff itt kiakadt rám is nagyon hogy mondhatok ilyet:DDD neki, én kis hülye, pedig igazam volt.:)
2es a sor miatt, A-10-J-Q offsuittal simán limpelhetett, a 6os nem lehetett veszélyes hacsak nem 7es pár van a kezében, dehát, szerintem az túlságosan tight játék lenne, 7es párra rakni egy embert mert azzal van sora, A-7et dobta volna a figura, elölről.

(#891) viharhozo

viharhozo
(PH! addikt)

Egymas utan volt negy splitem ugy, h a flopon 80% folotti favorit voltam. :) A kedvenc:

Nalam AQo, nala AJo. Flop AQ7. Ezen a ponton 97%-om van nyerni, 1,11% a dontetlen eselye, es 1,82%-ban nyer o. Turn: Q. Sok lesz a jobol, de mar csak egy lap maradt, ami dontetlenre menthet, az az egy szem asz. Es jott. Iteletnap! :)

(#892) L|zsidoboz válasza (#875) üzenetére

L|zsidoboz
(őstag)

Ebből rájöhettél, hogy a QJ egy 10 asztalnál rohadt gyenge lap... :P

♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

(#893) viharhozo

viharhozo
(PH! addikt)

No, itt az ideje a pihenonek. :) Kozvetlenul a buborek elott vagyunk. Vak 400/800, nalam van 5500. UTG-ben AA-t kapok. Hosszas filozofalas utan 2000-ig emelek. Csak a nagyvak tart (12000 zseton). Flop QT9. Nem tetszik, dehat ez van. Nagyvak check, en allin, o adja. Mi volt nala. Igen, J8o. ;)

(#894) regent

regent
(fanatikus tag)

Ma sikerült elveszteni az utóbbi 5 nap termését. Rettenetesen rosszul játszottam. Ez van.

(#895) adalbert1 válasza regent (#894) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tegnap jó napom volt, 100 dollár plusz, ma meg olyan 40 minusz...
Kezdődött úgy, hogy nl25-ön full table-n elbuktam vagyy 5 beülőt (hihetetlen mennyi szerencsés balfasz játszik....), viszont nl 100-on sikerült egy 80 pluszt összehozni... :)

(#896) mahatma válasza adalbert1 (#895) üzenetére

mahatma
(fanatikus tag)

szeva, szerintem tegnap egy asztalnál ültünk, NL25-n, sportingbeten, csak én hamarabb leléptem...

Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

(#897) adalbert1 válasza mahatma (#896) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet...
Remélem nem petike vagy, mert ő már nagyon nem szimpatikus... :)

(#898) adalbert1 válasza adalbert1 (#897) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy basszná meg a boss, meg pár mákos kis honfitársunk...
két párral all in rántok egy AA-t, persze a 8 outjából jön az A. Hogy ott rohadna meg a boss.
TT-vel emelek utg-ből, persze valamelyik blind adja, flop 10JQ, és a kis rohadéknál persze 89 van...
Hogy kapnák be mind a ketten, és a boss is, hogy kiteszi a szaros lapjukat nekik.... Remélem koporsóra költik a pénzt....

Ja amúgy tilten vagyok, szóval bocs ha valakit érzékenyen érintene, de dögöljön meg ez a két mákos idóta, és a boss programozója is....

Szerk:

És kurvára tud idegesíteni, mikor épp nyerőbe vagyok, az egész nyerőmet elviszi két ilyen kis mákos idióta... :((( Hogy folyna ki a szemük mikor a monitort nézik, és örülnek annak a szaros pár dollárnak... :((

Ja még mindig tilten vagyok.... :DDD
És attól hogy honfitársak ugyanúgy utálom őket mint 1-2 mákos külföldi gamblert...
És minden fillért sajnálok tőlük is ugyanúgy, mint bárki mástól...
És az asztalnál amúgy is mindenki enemy, nem csak ők.

:((

De annyira jó volt leírni, a szomszédokat meg nem akarom azzal basztatni, hogy itt ordibálok...

[Szerkesztve]

(#899) adalbert1 válasza adalbert1 (#898) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na fogjuk rá, hogy sikerült lenyugodni, bocs, ha bárki érzéseit is megsértettem volna, de ez akkor is undorító... :((

Úgy mint ahogy az is, hogy egy 5 dolcsis tornálról a FT-ről 9-edikként esek ki, floppolt 2 párral, floppolt sor ellen. És mivel csak 62 induló volt, így csak a buyin kétszeres jutott rám. :((

(#900) adalbert1 válasza adalbert1 (#899) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó, azóta teljesen megnyugodtam... :DDD
A boss megajándékozott kb. 150 dollárral, szóval ki van egyenlítve a számla...
Volt olyan nl25 asztal, ahol 120 dollárral ültem bent, és nyertem egy sh 10 dolláros sng-t is. :)
Viszont egy 3 dolláros versenyről megint a final tablen estem ki 7-ként, úgy hogy az első 3 fizetett (mondjuk itt csak 30 induló volt)... Tényleg, mi ez a hülye díjazási struktúra? Máshol 3 asztalos sng-n általában az első 5 kap pénzt.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.