Hát A-7 egy jó kérdés, szerintem (10es aztalt alapul véve) 4 vagy több limpelővel nincs értelme kicsit sem emelni, bechekkolod magad a partyba, vagy belimpelsz, flopra remélsz valami monstert, de minimum flösshúzót, esetleg 7es drillt, vagy valami ilyesmit, A-7 kétpárt, ha olyan flop jön amit írtál meg lehet próbálkozni egy 2/3potnyi emeléssel ha valaki adja legtöbbször van valamilye, vagy vár valamire, ha többen adják, turnre majdnem azt mondom bármi jön dobnod kell, ha emelnek.
Keveset emelni ezzel a lappal szerintem a legnagyobb hiba, tegyükfel előtted 5en belimpeltek, 10es asztalnál ez nagyon sűrűn előfrodul, te emelsz, 30centet, 95cent van a potban, esetleg a kisvak dobja, a nagyvak adja a 20centjét,1,15 elsőnek 20cent kell egy több mint 1 dolláros pot megnézéshez, megadja, második méginkább, és így végig. Ezen a szinten kevés embernek fordul meg a fejében hogy mi van ha mögöttem visszaemelnek, két tűz közé kerülök, itt reménykedés van ezerrel, és akaratlanul te is felveszed(én is), ezt a stílust.
A másokdik kérdésedre, hát ott első pozicióból emelni kell, 5-6nagyvakot minimum flop előtt, 4-5ember szvsz csak extrem esetben fogja tartani, 2-3 a reális. egy ilyen flop után óvatosan kell tivább menni szvsz. Az a két ember se véletlenül adta meg, microlimiten, Akicsi, királykicsi egyszínből simán lehet náluk, tegyükfel hogy dáma nincs, esetleg bubi pár vagy kis pár ami neked a legjobb, vagy J-10 dolog. Én emelnék itt is, de fele potnyit, vagy picivel kevesebbet is, talán ki tudsz valakit lökni, ha keményen visszaemelnek, eldobnám.
Vorsprung durch Technik..