Ilyenkor van az hogy megőrülök stádium, szeptember közepe óta folyamtosan nyertem, most jött az a srác aki akkor volt utoljára és ismét buktam, egy jó nagyot.
Leírnám a játékát, echte calling station, 10-20 nem volt olyan kör amibe nem játszott volna, szerintem egész este 5kör ha volt amiben nem játszott. All in, nem gond megadja, J-5el, másik srácnál A-J, flopra J-5-Q fasza... A-K nálam, flopra ott a király, hívok, jelentősen túlemelem a potot, megadja, turn, hívok megadja, river, hívok, vissza all in, megadom, rohadjak meg, kiváncsi voltam. 9-5nála, két pár riverre flopra 1 db 5ös pár.
K-Q pik nálam, flopra 4 szín, hívok, adja,, turn hívok adja, river hívok adja. nem jött az 5. szín, végig adja egy 3as párral, 3-6 volt nála úgy hogy emeltem a potot flop előtt nem kicsit. gyakorlatilag az összes pot emelve volt, és mindíg játszott, nem értem, aztán persze volt olyan széria is amikor 1010 JJ A-Q amiből 3 ból 3 all in húzott, mert 2szer jött a drill meg egyszer a sor. Nem létezik ilyen a világon. Jaa hozzátenném 500ftal ült be és 5000el szált ki.
Ha megpróbálom check raiseelni, az se jó, mert chekkolok, ő hív, én ráhívok, adja, és a riverre jön neki a lap. A végén maradt 300ftom, felment a pumpa vakon all in, megnézi, természetesen adja, A-10 nála, nála 6-2 jött a 2es.
Pff de kivagyok. Eljött 4szer és 15rongy plusszba, van, de végig ekkora mákja van, gondolkodtam, lehet tud játszani, de J-5el senki nem ad meg all int, meg 6-2offsuital emelést, ez nem tudás ez mák. Máskor ugyanez volt, teljesen ugyanez, nem hiszem el.
Az előző alkalommal a Jj párra, kézbe természetesen, jött riverre a drill, úgy hogy haver Adrillt floppolt K kickerrel, lechekkolták, turn all in, és megadja, jött neki a J, nem lehet, ilyen nincs.
Vorsprung durch Technik..