Elvileg kéne legyen különbség. Más kérdés, hogy élőben valószínűleg nincs.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Elvileg kéne legyen különbség. Más kérdés, hogy élőben valószínűleg nincs.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Ezt azért írtam mert senki se fog 2,5bb-t emelni buttonról körfold után egy 50/50 asztalon. 
más:
játszottam kicsit PS en tök gáz, hogy posztflop nem tudok vicces betsizokat csinálni, pl 777 flopon akartam 77,77$.-ig emelni de lekerekítette... 
[ Szerkesztve ]
Nem spórolnak mert 500/500 is van 250/500 helyett.
Ott azért van, hogy az osztónak könnyebb legyen potot számolni. Most, hogy ez kamu vagy így akarnak több pénzt csalni a termek az asztalra nem tudom, nem hinném hogy nagy különbség lenne.

Sajnálom nagyon ezt a szerencsétlen srácot, akinek összedobták a pénzt pa-n a kézprotézisre. De ez az rtl híradó bazi nagy pa felirattal, alul kiírva pa... ebből is reklám lett?
én nem láttam, de úgy látszik igen. mondjuk nemtom milyen rendszerességgel gyűlik össze ennyi idő alatt ennyi lé bármire.
mit miótaaa???
nem néztem a híradót, de sztem ebben igazad van. 3-4 nap alatt összedobtuk azt a 3,5 millát, ami szerintem nem kis szó! 
ez talán segít kicsit abban, hogy jobb színben tűnjenek fel a pókeresek..
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Azt nem a fórumtagok dobták össze? Akkor miért pa profitál belőle?
Azért mer kell vki aki intézi a dolgokat. Ne legyél már ilyen rosszmájú...
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

Már csak ilyen rohadék rosszmájú vagyok. Naív ne légy.
Nem vagyok naív, mert ingyen semmi sincsen. De kell egy kis önzetlenség.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

Nincsnincs, és aki rosszmájú, az rögtön kap az alkalmon, és összefűzi egy kis olcsó reklámmal, és nagyon jótékonynak beállítva. Nem állítom, hogy nem az önzetlenség szülte, de hogy nagyon kapnak az alkalmon az tuti. (úgy, hogy pénzt nem sokat raktak bele, azt a névtelen adományozók adták! övék az érdem, pa meg lehúzhatja magát)
No comment.
Látszik rajtad a személyes sértettség és az irigység.
Én itt befejeztem az off-olást.
viszonylag kemény világban élünk 
mit miótaaa???

Semmi bajom a pénzzel és a sikerekkel. Sosem voltam irigy senkire.
Az álszent embereket nem szeretem, és akik bármilyen módon pénzt csinálnak más nyomorából. Ordít arról az oda nem illő hatalmas kitűzőről....
Remélem érted mit mondok. Egyetlen fillért, semmilyen reklámot. Átadom, 0 felhajtás, és örülök az örömének.
Utána meg indulhat a biznisz.
Tíszi: télleg', hol? 
[ Szerkesztve ]

Van egy olyan nézőpont, ami szerint a Te hozzállásod az álszent.
BÁRHOGY keresel pénzt, az valakinek a nyomorából jön (egy pókeres fórumon ez különösen nyilvánvaló), akkor miért csak ezzel van bajod?
Ráadásul itt nem sérült senki. Ha nekem kéne ilyen segítség, akkor örülnék a zsének és pont leszarnám, hogy aki adja mekkora felhajtást kerít mellé. Seems like a win-win.
na inkább örüljünk annak, hogy ilyen arcok még vannak 
[link]
mit miótaaa???

Vannak nonprofit dolgok. Segítés |= win.
ON

nyilván... csak most hirtelen egy sem jut eszembe 

Ma sikerült kiesnem fizetős hely előtt
Nem tartom magam rossz játékosnak,de mindig az a kicsi plusz hiányzik a nyeréshez.Döntős asztalon általában elhagy a szerencse és csupa rossz lapokat kapok,amivel még vakot sem tok lopni. Arról nem is beszélve, hogy osztó pozícióból 2 6, 4 7-ket kapok
10 party alatt 4-szer estem ki fizetős hely előtt. Kicsit kezd elmenni a kedvem.
Megelőzöm titkár Úrat,
A válasz: variancia

Rendben mai nap megpróbálok így játszani, meglátom hogy sikerül.
"A bitófán is csak adddig nehéz,míg hozzá nem szokik az ember"

paluke77 is online 
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

Pf emelést megad es 47-el csak callolt végig aztán potbet. Mintha játékpénzbe játszana. És ez már nem az első ilyen parti 
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11
Kiütéssel végződött a pókeresek kőkemény bunyója
fold equity level 87: [link]
bár asszem titcar eccer benyomott még valami ennél is durvább, 10 centes dolgot 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

[link] ^^
mit miótaaa???

visszamentél 30-ra?
sajnos igen. 50en bekaptam egy majd 20bi-s szopást, szóval inkább visszaléptem.

mit ér mostanság egy Omaha Manager szűz licence?
Léteznek még olyan élő versenyre sng szatelitek starson ami többlépcsős, mondjuk 10 lépcső van ha 7iknél nem érsz be vissza 6ikra stb.?
ezt olyan 3 másodperc lett volna megnézni a lobbyban, de egyébként igen, léteznek (bár a példa rossz, mert általában 6 lépcsősek
)
[ Szerkesztve ]
mit miótaaa???
Na jó de letölteni, installálni megkeresni a cetlit amin a jelszavam van, utána uninstallálni lehet, hogy 4-5száz másodpercbe is beletellett volna.
Amúgy kössz.
Vége valami jót is csinál a 888 [link].
Mondjuk azt nem értem attól még, hogy FB-n Zyngat allítolag 300k player van ugye ez azt jelenti, hogy ennek kb 1/5-e lehet aktív, akiknek pedig ha lenne hajlandóságuk pénzben tolni akkor már megtették volna, és nem ott tolnák.
Mind1, ettől függetlenül ha lesz valami az biztos nem lesz olyan nagyon rossz.
Titcaros videó a PA-n.
1. hand KK.
Ki a fish az asztalnál, a 19/6, miatt megéri ott ülni?

Starson ha van egy 28/7-es valahol az asztalnál, akkor az már jónak számít.
A pozim van rajta, akkor szerencsés vagyok. 
még az is lehet h épp ülünk kifele az asztalról 
mit miótaaa???

Sziaasztok!
kéne választani egy termet, ahol megkapom az 50$-t. Melyiket ajánljátok a leginkább ?
poker770
everest poker
titan poker

Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

PokerStars
The one and only
Starson van accom, de oda nem adnak 50$ kezdőt.
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...
Everest, ha csak ezek közül kell választani.
Ja amúgy én pár napja felraktam asszem csak egyszer néztem meg de mintha egyáltalán nem lettek volna asztalok 100on, asszem 1 volt tele egy meg félig. Ott mikor van a csúcsidő?
[ Szerkesztve ]
mióta elkülönültek a franciák azóta nincs csúcsidő 
mit miótaaa???

Üdv!
Én nemrég kaptam meg a második pokerstrategys kezdőtőkémet, nem volt választásom, poker770-re adták, viszont az 50-ből már sikerült 90 dollárt csinálnom.
kb 3 Pókerakadémiás cikket olvastam el a témában, plusz letöltöttem a p770 ingyenes real-time esélyszámolgató progiját(ami néha azért eléggé melléfog, nem kell hallgatni rá, csak a %-ok az érdekesek), és most magasan verem az egy dolláros HUSNG mezőnyt.
Sok a gyenge játékos, de nincs pangás, mindig találsz ellenfelet, szerintem jó kis terem.
na milyen volt tropi?
jó sok fiss volt 
mit miótaaa???
18 millió büntetést fizet a Pókember sztárja a póker miatt
Idén nem lehet tippelni?