Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker

(#18001) concret_hp válasza adalbert1 (#18000) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

sok, nem tudom, 90-100 óra biztos megvan az első, a másik delikvens most olyan 25-30 talán + kiadom, hogy mit olvassanak el, de ezt így nagyon nehéz megmondani. ők meg nyilván jóval többet, azt végképp nem tudnám megmondani :)

ha leesik kb. 2K vpp / napra az év hátralevő részében amit tolnom kell, akkor rágyúrok arra, hogy fejlesszem a játékom, hogy kóccsal-e vagy anélkül, azt majd meglássuk.

mit miótaaa???

(#18002) válasza adalbert1 (#18000) üzenetére

(PH! addikt)

Alapvetően nem tartom rossz dolognak a coachingot, de nálam nincs napirenden.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#18003) misirulez válasza (#18002) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

És te adnál?

(#18004) attiati válasza concret_hp (#17999) üzenetére

attiati
(őstag)

akkor jó nagy önbizalmuk lehetett, vagy jó sokat biztattad őket, ha ilyen kevés hand után is feljebb léptek :)

Gondolom ezek FR és akkor starson tolják ők is? A végén levő szám BB, vagy bb/100?
Hány asztalon tolják egyszerre?

(#18005) concret_hp válasza attiati (#18004) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

nem szóltam nekik, hogy ezek a dolgok a többségnek nehézséget okoznak :C

eleinte kevés, aztán egyre több :) BB és stars fr többnyire

tiltre raktam bigacsigát :C

mit miótaaa???

(#18006) válasza misirulez (#18003) üzenetére

(PH! addikt)

Nem lenne pofám pénzt kérni azért, amit coacholás néven művelnék, ingyé meg azé mégsem adok. :)

titcar: mit műveltél szegénnyel?

[ Szerkesztve ]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#18007) concret_hp válasza (#18006) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

asszem a river instacsekk instabet instacall után pattant el a húr [link] , de még áttolt vagy 2.5 bájint :D

mit miótaaa???

(#18008) Polacheck válasza concret_hp (#18007) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

egy check/minraise riveren szerintem jobban tiltre tette volna.

less qq more pewpew!

(#18009) válasza Polacheck (#18008) üzenetére

(PH! addikt)

Akkor már ne legyünk kicsinyesek és check helyett dobjunk be egy 1/10 potnyi donkbetet is a maximális hatás elérése érdekében. :))

(#18010) adalbert1 válasza concret_hp (#18007) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lol, látom twitteren is volt egy kis ütésváltás... (de ahogy múltkor néztem már akkor is volt az AA vs. AK miatt beírás).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#18011) Polacheck válasza (#18009) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ticci szokott minbetelni, úgyhogy egy mindonkbet is okés lehet :)

less qq more pewpew!

(#18012) bandus válasza concret_hp (#17993) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért más lehet egy sne-től tanulni, mint oktatóvideokból, meg könyvekből :) amúgy szerintem sem erős a 25, csak én cseszek el mindig valamit :D

mod: kócsing - meg is kérdeztem már rapit, hogy vállalna-e 1-2 órát, csak nagyon tele van,remélem nyáron össze fog jönni :)

[ Szerkesztve ]

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#18013) concret_hp válasza Polacheck (#18008) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

á képes rámtolni ugyanezzel, amire meg izzadnom kell ...

mit miótaaa???

(#18014) concret_hp válasza bandus (#18012) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

á én csak random klikkelgetek :DDD :Y

mit miótaaa???

(#18015) attiati válasza concret_hp (#18014) üzenetére

attiati
(őstag)

Nem is tudsz te pókerezni. Lehet, hogy csak egy több gombos egeret kéne vennem az sne-hez ;]

(#18016) bandus válasza concret_hp (#18007) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hehe :) egyébként miylenjátékosnak tartod?

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#18017) concret_hp válasza bandus (#18016) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

jól küldi, csak túl nagy az arca

mit miótaaa???

(#18018) adalbert1 válasza attiati (#18015) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lol, pedig nekem 6 gombos egerem van, és mégis semmi... :( ;] :D
HORSE-ról sikeresen kizúgtam az 52. helyen, Selindek beluckolta a 2 outja közül az egyiket Studban (mondjuk a 6 maxról meg én ejtettem ki ;] ), eldobni meg nem akartam már, úgyis mennem kell barátnőmért...
Volt még előtte egy elég sz.r handem Razzben, sajna hiába van nálam 4 jobb kis lap, ha az 5. eggyel nagyobb mint az ellené... :)

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#18019) attiati válasza adalbert1 (#18018) üzenetére

attiati
(őstag)

lehet nem kattintgatsz eléggé random módon :)

(#18020) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Oh jeah sikerült buknom egy 99,2 - 0,8 -at :D

(#18021) concret_hp válasza concret_hp (#18017) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

[link] (#234 ha nem jó a link)

mennyire std hogy ledonkozod a mezőnyt, annak az oldalnak a házibajnokságán, ahol pró vagy? :C

mit miótaaa???

(#18022) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Ajaj kezdődik megint... :N

Elég elegáns módon tud személyeskedni, 15 hand vs többezer hand témáról gyorsan sikerült rád térnie, lol :D

[ Szerkesztve ]

(#18023) bandus válasza concret_hp (#18021) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bázeg, tényleg nagy az arca :Y pedig eddig szimpatikus volt, de ennek most asszem vége, veledvagyok :D

(#18024) Polacheck válasza bandus (#18023) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

holholhol? Linket.

less qq more pewpew!

(#18025) adalbert1 válasza Polacheck (#18024) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Innen kezdődik...
Szerintem is el van szállva magától... (oké hogy elég szép eredményei vannak, de szvsz van egy rakat szerényebb pró aki legalább ennyit elért).

misirulez: nekem is volt olyanom mikor 99,x %-ról sikerült elbukni, konkrétan floppolt póker, ellenfélnek turnre és riverre jött a nagyobb póker. Szerintem még anno ide is beírtam, de sehol nem találom azt a handet...

szerk.: jeee, összetettben még 15. vagyok, kár hogy ez az első helytől pont egy 300-400 fős verseny első helyére van pontszámban.

[ Szerkesztve ]

(#18026) bandus válasza Polacheck (#18024) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg twitteren

(#18027) Polacheck válasza adalbert1 (#18025) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk ticcit ismerve tényleg simán tiltretehette bigát.

@concret_hp Mesélj, volt pár 4bet colcdall oop 78o-val? :D

less qq more pewpew!

(#18028) concret_hp válasza Polacheck (#18027) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

kb. 20 hsz-el ezelőtt beraktam a handet aminél elpattant nála + 2-3* lecoolereletem, meg az utóbbbi hetekben párszor le kellett callolnom tp no kickerrel amikor airen volt :C

[ Szerkesztve ]

mit miótaaa???

(#18029) adalbert1 válasza Polacheck (#18027) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem csak a titcarral kapcsolatos tweetjeire gondoltam, hanem mikor a FT-en kb. fölényesen humoroskodott, na meg a linkelt topicban is volt 1-2 alázó hozzászólása. Habár lehet hogy csak nekem nem jött át a dolog. :DDD

(#18030) misirulez válasza adalbert1 (#18025) üzenetére

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát a legdurvább nekem nyáron volt egy SH asztalon, floppolt A magas flushom volt, flopon 3-as allin, egy overpár ellen aminek nem volt színhúzója, és egy K magas színhuzó ellen.
Runner-runner board straightflush, -> harmadolás.
Na az kemény volt.:D
Akkor a holdem manager is 0%-ra kerekítette az esélyeiket.

A mostani az 844 floppon blöffölt ellenem és allin ment a QJ, nálam 88, turn/river: JJ. :D

(#18031) attiati válasza misirulez (#18030) üzenetére

attiati
(őstag)

az brutál :)
Talán a legdurvább mákolásom egy 3-as allin volt turnon, nálam a bottom set, többieknél is set, és riverre megkaptam az 1 outomat :D

(#18032) alienpapa

alienpapa
(fanatikus tag)

az ongame csak engem szopat, vagy ez a standard? h a ..szomat verném bele

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#18033) bandus válasza alienpapa (#18032) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

engem csak nl20-on. gyönyörű szinuszgörém van, ~30k hand óta, és kb 0-n vagyok. nl10-en meg 20+bb/100 :)

(#18034) bandus válasza bandus (#18033) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a mai grafikonom. kurvára idegesítő, h nem tudom megverni ezt a szaros nl20-at :/

(#18035) Polacheck válasza bandus (#18034) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a mai grafikonom. kurvára idegesítő, h nem tudom megverni ezt a szaros nl100-at (ráadásul ez ojró):/

less qq more pewpew!

(#18036) attiati válasza Polacheck (#18035) üzenetére

attiati
(őstag)

Ezek szerint még mindig az új teremben tolod? Nem 50-en játszottál korábban?

(#18037) concret_hp válasza bandus (#18034) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

hiszen pluszba vagy +rb :)

mit miótaaa???

(#18038) bandus válasza concret_hp (#18037) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

háháá, bwinen nindncsen rb ugye...

namost, sok sör+jéger után elmondva: én ugye abból indultam ki, hogy azt olvastam, hogy mikrón mennyire könnyű megverni a játékosokat... namost, nekem ez bwin nl4-en, és nl10-n úgymond elég könnyen megy, és az nl20 bazira megtréfál...
talán már leírtam, hogy elég rosszul viselem a sikertelenséget... főlega befektetett energia és idő figyelembevételével... minden tiszteletem az olyan embereké, mint pl. Te is, akik a poker eme velejáróját el tudják viselni... nekem sajna elég nehezen megy... legyek stabilan vesztő az adott limiten, vagy legyek nyerő, de eszt a szinuszos BE görbét én nem tudom elviselni... zen még dolgoznom kell :)

(#18039) Polacheck válasza attiati (#18036) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

igen. de.

less qq more pewpew!

(#18040) concret_hp válasza bandus (#18038) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

sztem ne játsz bwinen, erősebb mezőnyben jobban is tanulsz (+ van rb is) nl50 alatt meg kb. csak az a lényeg

mit miótaaa???

(#18041) bandus válasza concret_hp (#18040) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez már nekem is megfordult a fejemben... csak nem tudom hova lenne érdemes átmenni :) ahol azért nem vészesen erős a mezőny sem:D

(#18042) bandus válasza bandus (#18041) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] amai nap is jól alakul. asszem ennek már genetikai korlátai vannak, hogy én itt nyerni tudjak. ez van belémkódolva. vagy 500 hand után mindig abba kéne hagynom.

buktam egy laza 3as ai-t QQ-val A9 és AK ellen, meg a nutflöshömet botozta meg egy backdoor full, és erre jön még ráa rengetek pici pot. asszem ez a hülye játék fog a sírba vinni :D

[ Szerkesztve ]

(#18043) concret_hp válasza bandus (#18041) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

[link] ;]

mit miótaaa???

(#18044) bandus válasza concret_hp (#18043) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:P a te óradíjadat meg lehet fizetni? :)

(#18045) concret_hp válasza bandus (#18044) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

biztos van akinek igen, de eddig %ra dolgoztam :)

mit miótaaa???

(#18046) bandus válasza concret_hp (#18045) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, hát ha az én nyereményemből 100%-ot kapnál, még azzal sem mennél sokra :D esetleg ajánlni tudsz valakit, akivel néhány órában átbeszélném majd a dolgokat, ha lementek a vizsgák?
mondjuk want2push-sal már beszéltük ezt, csak sosem sikerült szabaddá tennem magam este, az általában a zasszonyé :) rapi nyárig nem ér rá, epiman nekem drága, illetve most beckham87 i semlítette a blogjában, hogy foglalkozna oktatással, róla mit gondolsz? (bocs a sok krédésért: ) )

(#18047) concret_hp válasza bandus (#18046) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

w2p jól keni, többiről nem tudok nyilatkozni. bekem mondjuk gyanús nekem, mindenképp utánanéznék, mit tud. sng/mtt esetleg?

gondolkodok amúgy, hogy lesz tömeges kócsing :D (bár nem biztos, hogy hatalmas +ev lenne még egy pár reg 100-200ra :DDD)

mit miótaaa???

(#18048) bandus válasza concret_hp (#18047) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

epiman ajánlotta, beckham-et, szóvla csak jó lehet. úgyérzem vlami apró dolgo hiányzik, ami miatt ennyire nem megy a game, szóval ezt ki kéne küszöbölni minél hamarabb :)
pl, hog yne 4% legyen a flop set arányom :D

[ Szerkesztve ]

(#18049) concret_hp válasza bandus (#18048) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

blogja alapján túl sokat nem gizetnék neki kócsingért, de mivel írt,a hogy kísérleti jelleggel, így jó lehet :)

mit miótaaa???

(#18050) bandus válasza concret_hp (#18049) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy próbát talán megér, vagy lehet megvárom a szorgalmi időszak végét, és akkor rapival okosodnék kicsit :) most melózok is suli mellett, így annyira sok időm nincsen... de ha nyárra nyerő lennék 20on, akkor vmi egész jó helyre eltudnánk menni az asszonnyla nyaralni :)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.