Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker

(#19251) giigz válasza bandus (#19250) üzenetére

giigz
(őstag)

Azt lehet tudni, ez megéri neked? Mert ha napi 6 órát rászánsz, akkor gondolom, hogy nem veszteséges vagy...

Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

(#19252) bandus válasza giigz (#19251) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az éppen nem, de mostanában nem adja jól a kártya :) illetve nem is szánok rá napi 6 órát, ezt csak júniusra gondoltam. mivel úgy néz ki, hogy nem jön össze oda szakmai gyakorlat, ahova szeretném inkább pókerből keresek pénzt, mint hogy olyan helyen dolgozzak ahol nem akarok. és így mivel lesz időm egész nap szinte nyomni, így ezzel a napi 6 órával ki lehet játszani egy egész jó fd bónuszt+rakerace+rakeback :) plusz emellé ha így csak 4-5bb/100-at hozok is, az már egész szép pénz. de lehet, hogy addigra megunom az egészet, ha továbbra is ennyire felidegesítem magam rajta.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#19253) DJ WOKKY válasza bandus (#19252) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bár nem ismerlek. De azért megkérdezem először is, hogy mit játszol ?
Másodszor pedig azt javaslom, ha csak azért játszol, hogy ezzel keress pénzt /ilyen fiatalon, attól függően, hogy nem tudom mennyi idős lehetsz/, akkor sok sikert ne várj, mert elveszi a figyelmed az, hogy pénzt csinálj (tapasztalat). Eleget költöttem már korábban én is, ilyenre.

Kb. 7 éve játszom texas holdem-et. Legtöbbet Poker Stars, és Bwin-en. Sok freeroll, és cash game-en, de nyilván itt a gép is elcsalja tőled, valamint másak a százalék számítások mint élőben.
Mind a kettőnek van előnye, hátránya. De egy biztos, gyorsan lehet elég sok pénzt bukni.

Üdv. DJ WOKKY

(#19254) Polacheck válasza DJ WOKKY (#19253) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, nyilvánvaló, hogy online mások a valószínűségek, mint élőben, ezt itt mindenki tudja.

less qq more pewpew!

(#19255) bandus válasza Polacheck (#19254) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#19256) DJ WOKKY válasza Polacheck (#19254) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben reménykedtem. Viszont azért kíváncsi volnék az illető életkorára, illetve, mennyi ideje játszik, és milyen teljesítménnyel.
Félreértés ne essék, nem szeretnék most senkit sem cikizni, szimplán érdekel a dolog :B

Üdv. DJ WOKKY

(#19257) DJ WOKKY válasza bandus (#19255) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy nem nyilatkozol :F

Üdv. DJ WOKKY

(#19258) bandus válasza DJ WOKKY (#19257) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincs ebben semmi titkos. kb 3 éve játszom no limit holdemet, néhány ezer dollár nyereséggel :)

[ Szerkesztve ]

(#19259) DJ WOKKY válasza bandus (#19258) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és ha nem titkos akkor hozzá egy életkort kapok még ?
Egyébként gratulálok a szép kis nyereményhez. 3 éves tapasztalattal az már jó haszonnak mondható :K

[ Szerkesztve ]

Üdv. DJ WOKKY

(#19260) bandus válasza DJ WOKKY (#19259) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

24 lves vagyok. és 3 év alatt szerintemez kifejezetten gyenge eredmény. főleg, hoyg egy éve nem tudtam magasabb limitre lépni. szóvla szerintem harmatgyenge vagyok :) mondjuk ezt betudom annak, hogy első a suli, és sosem szorítottam háttérbe csak azért, hogy pókerezzek :) bár más munka mellett is sokkal jobban haladt, szóval valamit rosszul csinálok, de ezvan. egyszer csak rájövök, hogy mit :)

(#19261) DJ WOKKY válasza bandus (#19260) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért azokhoz képest akik annyi ideje játszanak mint én, vagy még több, és csak buktak. Ehhez elég jó teljesítmény. Főleg akkor, ha nem is olvastál sokat erről a sportról/hobby-ról.

Üdv. DJ WOKKY

(#19262) giigz válasza bandus (#19260) üzenetére

giigz
(őstag)

Lassan téged már sajnálni kell a több 100.000 Ft-os hasznoddal. ;]

Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher

(#19263) concret_hp válasza Polacheck (#19254) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

te grindolsz még amúgy?

mit miótaaa???

(#19264) Chesterfield válasza concret_hp (#19263) üzenetére

Chesterfield
(fanatikus tag)

És te? Mi újság a brókerkedéssel?

(#19265) concret_hp válasza Chesterfield (#19264) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

én sosem leszek bróker :U

mit miótaaa???

(#19266) Chesterfield válasza concret_hp (#19265) üzenetére

Chesterfield
(fanatikus tag)

Nem arról volt szó, hogy valami bróker céghez mentél dolgozni? Vagy azért írod ezt, mert nem brókernek mentél oda.

(#19267) concret_hp válasza Chesterfield (#19266) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

a bróker az az ügyfél pénzével veri a csalánt :)

mit miótaaa???

(#19268) Polacheck válasza concret_hp (#19263) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, quiteltem. Azóta az ég kékebb, a fű zöldebb, újra érzem az illatokat és az ízeket. :)

Majd ha lesz realmoney facsepoki, visszatérek.

less qq more pewpew!

(#19269) adalbert1 válasza ktg3 (#19243) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Néha megfordul a fejemben a gondolat, hogy jó lenne omaházni, de meggondolom magam, valahogy mindig oda sikerül kilyukadni, hogy a képességeimet és lehetőségeimet nézve nem biztos hogy megérné az időráfordítás, monotonitás, stressz azt amit tudnék keresni vele (habár ha komolyan venném, és az egomat is le tudnám küzdeni, akkor PL25-ig biztos simán abszolválható lenne a téma, az 50-100-tól tartanék).
Pedig akkor biztos lenne pár rinyaposzt is. :))

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#19270) ktg3 válasza DJ WOKKY (#19253) üzenetére

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

Cáfolom. 19-20 évesen kezdtem és egyetem mellett nagyon jól el voltam vele;)

Az, hogy neked nem sikerül az nem jelenti, hogy másoknak sem fog. Eleget kell vele foglalkozni és akkor meglesz a gyümölcse a dolognak.

Ha 7 év alatt sehova sem jutsz valamivel, akkor már korábban be kellett volna látnod, hogy felesleges ezzel foglalkoznod. Valszeg te a hobbijátékos fajta vagy akinek csak viszi a pénzét a kártya, nem akarlak lebeszélni a kártyáról mert, akkor a grinderek nem élnének meg, de ha megfogadsz egy tanácsot, akkor csak playmoney-ban játszol.

mod:

adalbert1: menne az az omaha csak rá kell szánni magad. Nagyon gyenge a mezőny cserébe iszonyat magas a rake. Ilyen alacsony limiten ha sikerül valami kicsi teremben nagyon jó RB-t kapni, ami nem lehetetlen, akkor mindenképp megéri ráfeküdni a témára, mert egy ilyen 70-80%-os RB (most az mindegy h FD-vel együtt annyi) nagyon jó lehet és segít átvészelni a nagy varianciájú kezdést illetve a downokat.

[ Szerkesztve ]

Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!

(#19271) DJ WOKKY válasza ktg3 (#19270) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem értelek :U

Én egy szóval nem írtam magamról, hogy nekem mi, hogy sikerült, avagy mi hogy nem.

Üdv. DJ WOKKY

(#19272) ktg3 válasza DJ WOKKY (#19271) üzenetére

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

A freeroll mindent elárul.

"ha csak azért játszol, hogy ezzel keress pénzt /ilyen fiatalon, attól függően, hogy nem tudom mennyi idős lehetsz/, akkor sok sikert ne várj, mert elveszi a figyelmed az, hogy pénzt csinálj (tapasztalat). Eleget költöttem már korábban én is, ilyenre."

Jó játékosok nem költenek pénzt pókerre, hanem azzal keresik.

Sok sikert ne várj..(tapasztalat) Miért ne? Mi ennek az akadálya?

[ Szerkesztve ]

Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!

(#19273) concret_hp válasza ktg3 (#19272) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

hétvégén én is freerolloztam :DDD

mit miótaaa???

(#19274) ktg3 válasza concret_hp (#19273) üzenetére

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is mondtam h nem vagy fiss:D:D ;]

Mondjuk az SNE meg SN freeroll az teljesen más, mert az alapvetően nagyon nem freeroll.

[ Szerkesztve ]

(#19275) concret_hp válasza ktg3 (#19274) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

:O kösz ;]

mit miótaaa???

(#19276) DJ WOKKY válasza ktg3 (#19272) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem értelek. Azért mert valaki egyszer hazudott, akkor már hazudósnak számít ?
Te is azon emberek körébe tartozol, akik leáltalánosítanak mindent.
Ha egy ember csinál x dolgot, akkor összefoglalóan mondod az adott társaságra.

Jó játékosok nem költenek pénzt pókerre, hanem azzal keresik.
Nem tudom olvastál-e már a pókerről könyveket ? Ha igen, akkor egy két személyre mindig kitérnek, hogy mennyi pénzeket buknak időszakonként.

Mellesleg, nálam a 3-4 szeri 2500 Ft-os feltöltés is elég-nek mondható.
Van akinek ez az összeg több tíz ezer Ft, van akinek pedig pár ezer Ft !!

Üdv. DJ WOKKY

(#19277) bandus válasza DJ WOKKY (#19276) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, ezért a ti pénzeteket nyerjük el mi :) illetve én mostanában pont nem, de a többiek :D

(#19278) DJ WOKKY válasza bandus (#19277) üzenetére

DJ WOKKY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt pedig végképp nem tudom hova tenni. Mire alapozol ?
Nyilván te sem 1x töltöttél fel és azóta csak pluszosan zársz és csak veszed ki a pénzt.
Valamint nem tudom honnan gondoljátok, hogy én mínuszos vagyok ?
Úgy gondoltam komolyabb emberek lesznek a csoportban, de tévedtem. További jó fórumozást és gazdag pot-okat mindenkinek.

Üdv. DJ WOKKY

(#19279)

(PH! addikt)

Gyerekek, szeretnék mindenkit emlékeztetni a poker első törvényére...

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#19280) Chesterfield válasza (#19279) üzenetére

Chesterfield
(fanatikus tag)

Nem tom mi az.
A halakról szól?

(#19281) Polacheck válasza Chesterfield (#19280) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Don't tap the aquarium.

less qq more pewpew!

(#19282) Chesterfield válasza Polacheck (#19281) üzenetére

Chesterfield
(fanatikus tag)

sejtettem

(#19283) ktg3

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

kiült a fiss és kiültek a regek is a topicból :DDD

(#19284) MmDorian

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

scoop ? valaki valami komolyabb eredmény ?
main eventen még egy magyar talpon. esetleg valaki közületek ?

Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  PH!óker
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.