Lehet, hogy meglepetésként fog érni, de ez nem teljesen hülyeség. Az angol nyelvű terminológiában ugyanis DVD dash R-nek is hívják a ''mínuszos'' lemezeket (Bővebben: link). A dash egyik jelentése pedig gondolatjel, kötőjel
.
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » PH! aranyköpések [Hozzászólás előtt olvassátok el az 1. hozzászólást!]Hozzászólások

And
(PH! addikt)

pozitiv
(újonc)
ment. én vagyok ez. mivé lettem
. de alaptalan volt a vád. nézz be a jogos moderálás topic-ba
nem félreérteni, kiskubai vagyok, csak bannoltak:(

Vangelis
(PH! kedvence)
Nem sokat értek angolul, tehát nekem kicsit kínai

pozitiv
(újonc)
''halvány szponzoráció gyanuja merül fel''
Bővebben: link

nRu3
(PH! kedvence)
napsütés ,domlejtő ,hátszél ,tour de prohardver
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

pozitiv
(újonc)
jaja.

lesaux
(PH! kedvence)
brownus kolléga is fogékony a kínai kultúra iránt
: Bővebben: link
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

nRu3
(PH! kedvence)
Ő egyböll a tárgyra tért
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

Gambit
(őstag)
RGB ismét alkotott egy maradandót: ''A víz bizony nem vezeti az áramot, csak igen kis mértékben!'' Bővebben: link
[Szerkesztve]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
Én meg naiv vagyok. Király 
Mail ment 
[Szerkesztve]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Igazából igaza van csak attól függ mit értünk ''kis'' alatt
Pl. egy szupravezetőhöz képest a víz tényleg csak kis mértékben vezeti az áramot 
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

mbit
(tag)
miért? talán vezeti! A víznek igen nagy az ellenállása, gyakorlatilag szigetelő!
Hozzáértésed 0!
RGB voltam

Gambit
(őstag)
Igen, nyilván erre gondolt, ez a szövegkörnyezetből is kiderül. A ''lucskos alaplap'' is megér minimum egy körberöhögést. 
Esmein: Várom, még semmi.
Szerk: Na, mostanra a víz szigetelő lett.. Bocsi, de most egy ideig nem fogok tudni írni a röhögéstől! 
Szerk2: Esmein: Megjött! 
[Szerkesztve]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
A desztillált víz valóban szigetel kedves mbit, de a lecsapódó pára sajnos nem nevezhető desztillált víznek. Kérlek gondold át, mielőtt ekkora gyökérséget mégegszer leírsz.
Gambit: Pedig én küldtem kettőt is 
[Szerkesztve]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

mbit
(tag)
igaz, hogy vezetővé lehet tenni, de attól még a víz nem vezet, csak vezetésre alkalmassá tehető. A folyadékok áramvezetése ionvezetés. A víz öndisszociációja miatt ugyan igen kis mértkékben vezet, de inkább a szennyezéstől vezet (Ca+ és Mg+ ill Na ionoktól). Önmagában a víz (kondenzált víz) nem vezet számottevő mértékben!!! Az ellállás a levegő gázainak oldása következtébe persze csökken, de ezt 5V szinten elhagyagolhatjuk!
RGB voltam

mbit
(tag)
szerinted a lecsapató desztillátor hogy csinált deszt vizet édes fiam?
RGB voltam
Ha a víz tényleg szigetelő akkor magyarázd meg légyszi hogy miért nem célszerű fürdőkádban (ami tele van vízzel persze) hajat szárítani. Vagy miért mennek tönkre az elektromos cuccok ha vizesek lesznek. És még sorolhatnám.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
poros alaplapon végigcsurog a desztvized oldja a ganét és zippzipp.. Okostóni.
Ebben igazad van, csakhogy a desztillált víz csak laboratóriumi körülmények között állítható elő és tartható fennt. Szóval ha desztillált vizet nem vegytiszta üvegbe teszel, akkor az máris nem desztilállt víz lesz és vezeti az áramot. Innentől kezdve meg célszerűbb azt mondani hogy a víz vezeti az áramot, mivel az összes víz 99,99% amivel kapcsolatba kerülsz vezeti.

mbit
(tag)
mert nem deszt vízzel mosakodsz, hanem Ca,Mg ionokat tartalmaző kemény vízzel. Az ionok vezetővé teszik a vízet, ami nem elhagyagolható 240V szinten, de 5V-nál gondolkozz!
RGB voltam

Szalma
(őstag)
(Azért mbit-nek kicsit igaza van... No, a szigetelő azért túlzás, de végül is minden relatív A.E. óta...)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Esetleg egy aranyköpés..?
5V-nál meg a víztérfogatot is számításba kell venni. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
kicsit igaza van, de lásd #569

mbit
(tag)
Ti még sose csináltatok olyan poénból, hogy egy 286-os lapot működés közben leöntöttetek vízzel? Semmi baja nem lesz, még csak le se fagy.
RGB voltam
Sőt, akár bele lehet vágni a fürdőkádba is gondolom...
Újabb aranyköpés született és még linkelni sem kell.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Szalma
(őstag)
(Végre! Egy aranyköpés..!
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Azért ilyesmit ritkán csinál az ember, lásd be. Nem hinném, hogy nálad is napi rutin lenne az alaplapok gőzborotvás mosása 3dmark közben...

iwu
(PH! addikt)
bár nem itt hangzott el, de muszély megosztanom veletek!!!
extrémrádió hallgató Anikóról (VV nemtom hányból)
- ismerem régebbről, ''már akkor is jelentős gazdasági érzékkel megáldott szexuális vágya volt''
na, itt kellett az üllőin kiraknom az elakadásjelzőt...

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

L|zsidoboz
(őstag)
Ez nagyon jó!
♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

Gambit
(őstag)
Na jó, de azért 0 fok alatt csak lefagy! Legalább a víz! 
Neked azért elég furcsa gyerekkorod lehetett, ha ilyesmivel szórakoztál... 
Emberek, most lehet hogy be fogtok szarni.
Jön a videó? 
fényképezek.

L|zsidoboz
(őstag)
az nem lenne jó! Sokan vannak mellettem!
♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥
Bővebben: link
Az összes kábel tökéletes, jó helyre vannak kötve, a víz kihagyásával világít az izzó.
Kész. mbit okosabb nálunk 
[Szerkesztve]

Gambit
(őstag)
Azért az alaplapon nem éppen ilyen távolságban vannak egymástól a kis drágaságok...
Megpróbáltad úgy is, hogy közelebb vannak a vezetékek?
Térfogatfüggő. Tehát az adott feszültségnél számít az is, hogy mekkora a víz térfogata. Vezetés amugy van, csak nem olyan nagy mértékű, hogy az izzó világítson. Ampermérővel rámérhetsz az egyik ágra és meglátod. (fizika) Alap kísérlet volt anno, kezd el megsózni a vizet miközben melegíted.
Próbáltam. Semmi különbség, csak akkor kezd el vezetni, ha összeérintem őket.
Btw valamennyi vezetés biztosan van, mert láttam az elektródát bugyborékolni.
[Szerkesztve]

escie
(őstag)
szórj bele sót...
mármint a vízbe.
--
mbit, a tápegységet szoktad locsolgatni?
[Szerkesztve]
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX
1 csepp víz sem vezeti. Kipróbáltam. Minek sózzam be ? Már így is sokkal szennyezettebb,mint az mbit által említett kondenzvíz.

escie
(őstag)
szabad ionok, meg ilyesmi...
elvileg a vegytiszta víz nem is vezető. de a sóoldat már asszem igen...
--
amúgy jó sok szabadidőd van. adjak munkát? 
[Szerkesztve]

Gambit
(őstag)
''mbit, a tápegységet szoktad locsolgatni?''
Naná, attól nő szép nagyra! 
Ez hétköznapi csapvíz. elvileg ez is vezető nem ? Megsóztam a vizet, várom a hatást.
I_Am moderálj már ki, még nagyra dagad a mája és elönt minket házilag topikokkal.
[Szerkesztve]

escie
(őstag)
jaja, az enyém is már 400W-os. 200W-osnak vettem. 
ki szoktam rakni az esőre. 
Esmein,
vezet, vezet ,de nem annyira, hogy világítson az izzó. gondolm nagyobb fesz esetén jobban vezetne...
áhh, de hülyeség. nem értek én ehhez.
a lényeg annyi, hogy ne nevezzük ki a vizet szigetelőanyagnak. ezért mondtam a tápot is. ott tuti bajt okozna...
[Szerkesztve]
Törpefeszültéget nem igy szoktunk mérni. (műszerrel kell) hiszen egy alaplapon akár 0.1V is okozhat az alkatrészekben károsodást, amit jelen kísérlet nem tud kimutatni.
Csakhogy önmagamnak ellentmondjak (úgy az érdekes
): az, hogy nem világít a cucc, még nem jelenti, hogy egyáltalán nem folyik áram keresztül rajta. Csak túl kevés a szál felizzításához. Lehet, hogy ''csak'' 200 fokig melegíti, ott még nem világít. 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

steveetm
(PH! addikt)
Ezzel forradalmasítottad a vízhűtés fogalmát. Innentől kezdve sz*rok a blokkra, mehet a gép a kádba
Üdv.: steveetm
Wazzeg ha ezt én tudom akkor már régen 450W körül járnék.

Hogy ti miken tudtok vitatkozni. Most döntsétek már el hogy kinek van igaza mert ha vezet és nincs jogosítványa akkor az ha jól tom büncselekmény. És azt nem szabad.
![;]](/dl/s/v1.gif)
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
ha lenne műszerem, akkor kimutatnám azzal. btw, megóztam és így se hajlandó világítani. Csak bontja a vizet és kész.