''három a kettő tizen''

''három a kettő tizen''

Legnagyobb csajozós duma:
Kissé roma akcentussal
Aládvágnák kupukkanná'....
Liter

Kipukkanná teeee!!!
De mikor??? Hétfőő tizeegyórakóó..
A qrvaszááádaaaatt
Skoda 120L..::NEED FOR STREET::..

Ismerősek....

Liter

nem vagyok intelligens.
én AMDligens vagyok!
Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...

Ez egy kis csokor, amit a koleszben gyüjtögettem össze.
Zöme tőlem, Esmintől, és Zsapitól származik. ( mind mind szobatárs
)
Ja és Bobi barátomtól is...
Nem mindegy, hogy csapba sz*rni, vagy beba*va hányni!!!
Jézus mekkora kókler volt. Vízből csinált bort...
Melyik kell??? Az Altkús per, vagy a másik per???
A Balázs show-ban az a lényeg, hogy szét kell törni a szívet???
Jéé! Az NFSU 2-ben van éjszakai vezetés!!! (Ati 9800 Pro-s probléma, csak a féklámpák látszanak, semmi több)
Mi az AF röviditése?? Ak*vaéletbea Fa*értnemmegyagépem?????????? ( egy cs klán tagje [ konkrétan az enyém
] )
- Miért nem robban a gránát??
- Mert az KŐ te barom!!!
- És a kő az sebez???
(Far Cry)
- Mit mond az igazi Hardverbuzi???
- Kit kell le*opni egy Laptopért???
Bejöttem megkeresni a villám, de közben rájöttem, hogy szép hangom van, ezért elkezdtem dudorászni.
Tanár úr. Ha átenged, mutatok magának egy ku*va jo linket. 
<[HUN]Arhquis> buldog karácsonyt nektek is
<[HUN]--=sanyo=--> viszont
<[HUN]Arhquis> na és ki mit kap karácsonyra? 
<[HUN]Arhquis> mit hoz a jesszuska?
<[HUN]Arhquis> 
<[HUN]zspepe1> szabad slotot 
<[HUN]Arhquis> az se rossz 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

''Mi az AF röviditése??'' -----> Ez így hülyeség. Vagy így kell mondani: ''Minek a rövidítése az AF?'', vagy így: ''Mi az AF kibontása?''
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

Hát ez az AF klán. És igy kell mondani: Mi az AF rövidítése. De kinek hogy tetszik... A lényeget értetted, ha jol látom...

Nem úgy kell mondani, mert annak nincs semmi értelme. ''Mi az AF rövidítése.''-----> Egy betűszót hova rövidítesz? Azt csak kibontani lehet, és akkor kiderül, hogy milyen szavak kezdőbetűiből áll össze. Gondold végig, nem nehéz!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

''kibontása''? Rövidítéseket mifelénk feloldani szokás, nem kibontani.

Az a mifelénk nem tudom hol van, de az tuti, hogy bp-en így mondják.
Egyetértek, fel ne add! 
Mondjuk,engem nem ez zavart ott a legjobban. 
Com'è diverso il mondo visto da qui

maradni kéne a PH-n ''elhangzott'' aranyköpéseknél szerintem. egymondatos poénokat bárhonnan össze lehet szedni...
http://flashy.blog.hu

Egyetértek, már én is szóltam ezért régebben.

Egy a lényeg, ez a poén.
Te értetted, más is fogja.
Útálom a nyelvtani hitvitákat 
Főleg, hogy verseket, és dalszövegeket is írok...
( meg könyvet 

)
Így hangzott el, igy álljon hát itt is...
[Szerkesztve]

''A Project-Entropiának az e-mail címe:www.project entropia.hu''
Bővebben: link

Ez jó lesz aranyköpésnek. emailcímnek beadtál egy webcímet. 
Vagy csak nem értem a poént. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

ez az aranyköpések topik, azér másoltam be ide mer lol 
sajna a link már nem megy, mert törölték, a fenti mondat volt a nyitó hozzászólása egy topiknak, talán Project-entropia volt a címe ha jól emlékszek.
[Szerkesztve]

Jóóóóóóó reggeeeeeeeelt Jim Tonic 

nő és férfi soha nem értheti meg egymást, mert mind a kettő mást akar:
a férfi nőt
a nő a férfi pénztárcáját

Na most elszomorodtam.
Ez a véres valóság ám...

idezek a #1-bol:
''Renegade ötlete nyomán, ide gyűjthetjük a fórumon ''elhangzó'' aranyköpéseket - Den
imho tartani kene ezt, mint mar fentebb is irtak paran, a tobbire ott a viccrovat, meg hasonlok

ezt találtam:

de komolyan: viccrovat - nem oda való szvsz.

Két egyetemista ébredés után a koleszszobában...
- B@zd meg, esik a hó!
- Esik a hó??? B@zd meg!

Melyik része nem világos annak, amit itt magyarázunk? Ennyire nehéz felfogni, hogy itt a PH! fórumon elhangzott ''aranyköpéseket'' gyűjtjük''! Nem azt, hogy a kolesszobában milyen korszakalkotóan szellemes párbeszédek zajlanak, hanem azt, hogy ITT, EZEN a FÓRUMON miket mondanak a tagok!

Hát ha ennyire forradalmian földhözragadtak vagytok, akkor gyűjtögessétek azokat.
Én el is felejtettem ezt a topicot.
Sőt.
Ha kedvetek tartja, töröljétek innen a hozzászólásaimat.
Csak egy valamit kérek.
Ha esetleg nyitok egy olyan topicot, ami betöltené a szerepét az adott helyzetben, akkor ne töröljétek.
Köcce.

Ha nem ennyire gyengék, mint a legutóbbi próbálkozásod, akkor mehetnek a viccrovatba szerintem.

Imádom a humorérzéked 
Na majd megoldom...
Kössz az eligazitást.

pfff.... ''........jatékok terén segitettem sokat.........''
ennek nem sok köze a számtech-hez.... erre szintén ne legyél büszke ....
a mai fitalaság nem tud mást tenni mint bot-okat meg patch-eket letöltögetni a csé-hez, fegyvereket, hangogat .... letölteni egy game-t és végignyomulni 3 nap alatt .... szánalmas lesz az eredmény ....
[Szerkesztve]
akárkivót'tevótá

---
Mit jelent ez a smiley: ![;]](/dl/s/v1.gif)
És az összes többi?
---
én aszittem a képes smiley azér jó mer nemkell az írásjelekből értelmezni hanem ránézésre látszik 

OFF TOPIC 17 megnyitása után:
V.ki:
Én akartam megnyitni.
Erre duracell89:
''Hozzászólások
946 -- fanatikus tag
Regisztrált
2004-11-06 14:00, azaz 106 napja''
mit is akartal te nyitni? 
Azért nem rossz![;]](/dl/s/v1.gif)
A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
Integra a miből lesz a műcici? c. topicban írt egy jót, nekem teccett:
eredeti: inkább adnék pár sebész elérhetőségét, akik nem a garázsban barkácsolják a nőket.
[Szerkesztve]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Bash rulz 

Sokszor hasznaljak ezt
ehelyett
, en maig se tudom, hogy mikor pontosan milyen erzelmet fejez ki ez a mosolyka, a valszt varom erre, nem tudom, hogy ez miért aranyköpés?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

elobbi az vagy nagyon szomoru, vagy ilyen haragos szemrancolos (en inkabb az utobbit gondolom, arra jobban hasonlit), utobbirol pedig csak annyit, hogy nezd meg ennek a smiley-nak a venet ![[kép] [kép]](/dl/s/v1.gif)

ha, jokor veszem eszre: a nevet nezd
(ez egy elpirulos smiley, mert szegyellem magam a balfaszkodasom miatt)

Milyen nevet?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

devil.gif
Jobb klikk, tulajdonságok egyébként. Tehát ''ördögi vigyor''.
''Emberek, vessetek a mókusok elé!''

Kicsit gondolkodj, nem fog megártani. Miről beszéltek éppen? Hát erről a szmájliról:
Akkor vajon minek kell megnézni a nevét? Hát a szmájlinak. A név pedig ez: devil.gif

Köszönöm mindenkinek, de még a moderárÚRnak is.![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem szeretem, hogyha valaki ilyen látványosan (nem is egyszer) le**sz

Partícionálós-elcsodálkozós:
a maximum hely 58636 mb na most akkor ez egy jóó nagy 40es vagy egy kibaszott kicsi 60-as vinyó by Kiskokó
''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola

fáradt gőzben, öngyilkos topic:
''Hülye az aki bármi miatt is eldobja az életét, mert lehet hogy később megbánta volna.''
ez kész 
az

ide maj mindig bejelenti valaki hogy én már voltam öngyilkos : elhihetitek milyen szar 
██ сәгтеук ыекшлу™ ██

Bár én is ellent mondtam a topicban, de most megvédem: nyilván úgy értette, hogy ha NEM öli meg magát, és jóra fordul az élete, akkor a gondolatát is megbánta volna.
"... ami van, széthull darabokra."

#2!
#include twolla.h
[Szerkesztve]
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

HI!
Ma dobbenetes dolog torpent, egyszeruen le vagyuk ulve adobbenettol...
Hogy birjuk eszt kifekudni....????:- )))
Twollah-nak teccik vmi... Ti nem ereztetek hogy megremeg a fold????: - )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

gonosz vagy ![;]](/dl/s/v1.gif)

WTF?? nem hiszem el, hogy megtörténhetett! 
amúgy a ''Bővebben: link''-re reagálva, tényleg jó műsor 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Esmein az utóbbi időben nagyon beindult:
- ''Vannak b.nők és k.nők, a b-s jobb stepping, mert igaz hogy a k. stepping akármikor és jobban húzható, de a b. stabilabb és olcsóbban hozzá lehet jutni''
- ''Jobban izgulok, mint mikor a 2000+-t drótoztam stab 1.85 feszre mircoflow II alá''
Mindkettő a Nők, nőügyek topicban hangzott el...
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)