És nem is az első eset... (#334)
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

És nem is az első eset... (#334)
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
Bővebben: link
MU-HA-HA!
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

Kicsit régi, de örökzöld: Bővebben: link
Bencom eszmefuttatása a ph! felépítéséről. 
(Tanulás ürügyén vagyok még fent...
)

Ennél majdnem leestem a székről: Bővebben: link
''szerintem én büszke lehetek magamra ahogy én gondolom és szerintem már sokat segitettem másokank''
Ezt dj.saabe mondta... 
Aki ismeri a munkásságát, tudja miért röhögök...

Szerintem ezt is érdemes elolvasni:
''Ne fütyülj...''

Nemtom miért mondod ezt. nézz be a sims2 topicba a street legal topicba az nfsu2-ős topicocba az nba live és még sorolhatnám inkább a jatékok terén segitettem sokat.
Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)

Én a helyedben azért annyira nem lennék büszke magamra, mert összességében szerintem még mindig többet ártottál, mint használtál.

jólvan nem akarok vitát ebből
csak annyi hogy én csak jobban tudom hogy saját magam miket és mennyit irtam. na
mind1 hy
Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)

Egy érdekes kérdés, kicsit magyartalanul megfogalmazva:
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

bár ez nem prohardver de azért... 
[20:30:18] <bellavan> az alaplapra lehet egyáltalán vid. kártyát rakni?

mindenki látott már jérvirágos ablakokat, de fagyott pingvint senki
winfos VS linux
linux KO
a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau

hu látni hogy ez első hszt se olvastad el !! nem általánis aranköpéseketek kell ideirni hanem amit a PH!-n irnak az USERek !!
[Szerkesztve]

nem hittem, hogy valaha is egy velemenyen leszek veled, de most megis ez a helyzet ![;]](/dl/s/v1.gif)
azonban annyit meg hozzatennek, hogy ennek a linux vs windoze flame-nek itt - de ilyen melysegben ugy altalaban sehol - nincs helye
[Szerkesztve]

Ohh thx !! Jó hallani(olvasni) ilyen vélemyént ! a végén még összehaverkodunk 

HI!
KEdves Barom mi ez alazulas????:- )))))
udv
neduddki
p.s. mielott vki rakerdez az ascii160- ))))
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Integra aranyköpte dj.saabe-nak:
Ha ő kisp.cs, akkor te a megtermékenyítés és a főtusz között lehetsz valahol félúton…

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Pont te linkeled be, amikor te mondtad szabinak a futást?! 
(Na mindegy, azért tényleg poénos hsz...
)

Ez se semmi (miért csak 3W-ot fogyaszt a monitorja): Bővebben: link
Aki él és nem boldog, az téved!

Csak arra emlékeztem, h már kétszer szó volt a futtatásról, azt nem tudtam kit illet a szerzői jog. 
Arra törekedj, hogy igaz légy és ne arra, hogy igazad legyen. /Joseph Joubert/

De nem én kerítettem belőle ilyen kis gyöngyszemet. 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Na, ezt kellett volna anno beadnom viz.tech ZH-n, biztos megajánlottak volna rá valamit... valami nagyot.

Semmi baj, azt mondják a negatív reklám is reklám! 

Olyan az egész, mint az USB-s kisrezsó... by Apophys
Sovány szakácsban sose bízz!
Engedjétek meg, hogy én is idézzek egy szvsz aranyköpés szintü mondatot a Need for Speed Undergorund 2 topikból.
Fog, Tinting, Motion Blur, Enhanced Contrast, Light Trails, Light Glow, Road Reflection ,Anti Aliasing OFF. Ezek szamomra amugy is idegesito dolgok.Tobbi fullon.
Nekem ez nagyon bejön legszivesebben beraknám aláírásnak, ehhez van jogosultásgom vagy ez valamilyen szabályba ütközik (nem találtam ilyet).
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
tildy a ringben az aktuális aláírásomra
(Odamegy az utcán hozzád egy bombanő, és megkérdezi, mi vagy a Ph-n. Azt mondod neki, hogy lelkes újonc... de ő Ph-nagyúr alatt nem adja... A mai nőknek számít a rang. - (c) Dilikutya):

p
[Szerkesztve]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

HI!
Na ez sem semmi:
''Bocsi,olvastam e többit is,de nekem egy profi hozzászólás kéne nem pedig okoskodó ötletek.Konkrétum kéne'' FunkyRay
beszolassa Ppeternek dvdiro ugyeben........ Bővebben: link
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Den hozzászólása twollah ''Miert utalod a szilvesztert?'' Bővebben: link c. topikjában:
''én azért szeretem a szilvesztert, mert twollah utálja.''
MUHAHA!!! Az újonc kioktatta PPéter-t! MUHAHAH! (törvénytelen röhögés) 

''föleg zenealbumokat és persze Funky zenéket égetek''
Ez a gyöngyszem se kerülje el a szemedet!
Funky zene írására keres meghajtót! 

Aztat mán nem is figyuztam, de MUHAHAH! 

V.ki valasza arra a kerdesre, hogy mi kell egy jo forumhoz
''Először is az,h ne egy ilyen láma vezesse''
A ''VGA-hűtés korrlégista-módra'' című topicban hangzott el:
Szilikonpaszta helyett mit használtatok? Disznózsírt?'' by arpi6k
köszönjök neki 
Példaképem Gregory House

Jégkokó: Ja és mi az hogy A tipúsu ip meg C típusu???????
_Petya_: jegkokó: ne használj ennyi írásjelet, zavar, és szerintem nem csak engem. Miért nem elég egy?
Jégkokó: Milyen írás jelre gondolsz??.Nem igazán értem
LOL!
Súlyos, bár fejlődőképes. Már csak kettőt rakott 
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

100 szónál többet mond. Bővebben: link #2
Soirée...

100?
Legalább 1000
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

ez hogy nem jutott eszembe 

Ugye
Soirée...
Bővebben: link - #1... twollah meg tudja lepni az embert néha 
mod: persze az OFF 16 idevágó fejezetei (#544-től kezdve) is ide illenek 
[Szerkesztve]
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

Én már semmilyen dolgán sem lepődök meg... Őt így kell elfogadni!
Már megtörtént, de ezzel mégis meglepett 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Beszélgetünk haverommal, aki friss ph-s és mondja, hogy regisztrál Füty Imre néven és kinevezteti magát ph bohócának. Mondom, hogy ilyen rang nincs , erre ő, hogy a moderátorok biztos tudnak ilyet csinálni. Mondom, lehet... Erre a válasza: szóljunkj annak a kecskének, aki a NfsU2 topicot nyitotta (Bash) . Lefordultam a padról a röhögéstől.
I believe in Dodge power!

Szép haverjaid vannak......
De szerintem te voltál

PH! nagyúr nick az enyém volt. Füty Imre nem.
Meguntam az arcképem 
[Szerkesztve]
I believe in Dodge power!

Aha........
Képváltoztatós lettél

most mér'?
ebbe csak és kizárólag szándékos poén volt, és végül is minden szava igaz, azt leszámítva, hogy Tl-ltom már nem harcművész...

nincs MSN-em már ez is baj:(((

Szalma: Jobb helyeken az alapozó közelíti a 0.5mm-es vastagságot.
Szuzukinál pl. az tartja a lemezt... 
Milyen Igaz.
Sovány szakácsban sose bízz!

Akkor kifejtem. Itt az említett rész, amiben a PH! felépítését ecseteled:
''Hasonlítsuk a PH!-t a menyországhoz( Parci ennek örül... ): Parci az Isten(övé a honlap), vannak ''Papjai''(HÁZIGAZDA) és vannak ''térítői''(MODERATOROK) a többiek(mi) a halandók csoportokba vagyunk beosztva:Újonc(te), lelkes újonc, kvázi tag, tag, fanatikus tag, Senior tag(én), őstag, PH! addikt, PH! kedvence, PH! Nagyúr.(ha tévednék javítson ki valaki...)
Asszem egy ember van, aki nem tartozik bele ezekbe, az Tl-lTom, mert ő ''Harcművész''.''
Azt írod, hogy van az Isten (Parci), Papjai (házigazdák), meg térítői (moderátorok). A többiek a halandók, vagyis mi. Először is felhívnám a figyelmed, hogy a menyországban (ha feltesszük, hogy létezik), nincsenek halandók. Térítőkre sincs szükség, hiszen a menyországban már úgyis csak a jók vannak. Ha pedig mégsem a menyországban játszódik a történeted, akkor meg azért hülyeség, mert a papok és a térítők is halandók. Egyszóval egyetlen hatalmas lámaság az egész magyarázat, ezért szerintem nem lóg ki innen a sorból.
Csak hogy legyen összehasonlítási alapod, így lehetett volna leírni nem láma módon a felépítést. A PH! egy online pcmagazin, aminek a lapigazgatója Parci, a cikkírói pedig többnyire házigazdai jogosultsággal rendelkeznek. Ezen kívül vannak még moderátori jogosultsággal rendelkező felhasználók, akik a fórum tisztaságára felügyelnek. A többiek különböző ranggal rendelkező tagok.
Ennyi. Semmilyen mesét nem kellett volna keríteni köré, elég egyértelmű a valóság is. Szerintem.
[Szerkesztve]