Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#301) Vki

Vki
(tag)

Mi a bánat van veled mártikám, le se xarod, a francos levelimet engem meg a penész megesz már itthon, mert olyan kiba fáj a hátam, hoty még úszni se tudok, de már nem is akarok, úgyhogy tartsd meg a xar gyógyszeredet, kend arra a korpás hajadra, a hed end solderszer együtt, közben egyél bifitusz eszenziszt, és használj olvéjsz betétet (de tudom az nem kell már), az unokádra meg adjál, pempersz bébi drájt, a fejére meg húzzál teskó gazdaságos nejlonzacskót, különben is az isten rohassza rád az eget, na megyek megkeresem a járókeretem csá csumi csá, barátnőd XYZ kriptaszökevény!!! By:Horbal

Gyönyörű! :DDD
Itt az eredeti:Bővebben: link

Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(

(#302) Vki

Vki
(tag)

Szent Péter sem bírta már nézni ezt a T-mobile-féle buzirózsaszínt. ;]
BY:Simonzé

Nemigaz,hogy mindig,mindenki csak útálni tud engem... :(

(#303) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

én ezeket sose értettem. mint a dc++ hub rádiót. mindenki félti a szar kis sávszélességét,
korlátoz nehogy töltsenek, ha mégis töltenek róla akkor már idegbeteg, aztán arra használja mégis
hogy zenét hallgasson neten át mástól, szar minőségben, és olyan zenét amilyet a másik akar.
olyan rádiónak lenne értelme, ami nem zenét nyomat, hanem műsor van rajta. mittomén, este 8-tól
9-ig X-Com support.microsoft.com kezdetű url-eket olvas fel. vagy rgb előadást tart a
gázturbinakészítésről. vagy mikrofonos kapcsolattal élő vitát lehet meghallgatni a kortárs
böngészők erőviszonyairól.

Flashy a PH-rádiós topicban. Bővebben: link (#6)

Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

(#304) bogingrol

bogingrol
(fanatikus tag)

up

...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő

(#305) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Hat vegre jot rohogtem a mai napon is:- )))) Kitanajatok kirol szolnak a beszolasok???:- )))) Ugyan mar fijjuk ne legyen eloiteletetek:- ))))

''A tévére kirakott kép azért ''maszatosabb'', mert a gyárilag rajta lévő műanyag borítás erősen árnyékol, és zavarja a jelet. Ezért csinálja azt több TV szerelő, hogy leszedi a védőréteget, és újratekercseli az urángömböt, ami az elektronágyúhoz kapcsolódva bombázza az üvegdomborító kalapáccsal kiképzett képcsőfelületet. Csinálhatnád azt is, hogy a videokártya monitorcsatlakozójához (persze lyukanként) kihegyezett villanydrót-darabokat forrasztasz, majd az egészet spirálba összesodrod, valamilyen szigetelővel (pl. Népszabadság) árnyékolod, majd az egészet ráheggeszted a TV iongyorsítójára. Tovább javítható a képminőség, ha a képcsövet hátul kifúrod, beledugsz egy nejlonnal tömített locsolócsövet, és 30 bar nyomást alakítasz ki egy IFA pumpa segítségével. Az asztal lapjába rejtett TV képcsőről már nem is beszélnék, hiszen te is tudod, hogy ez lenne az ideális megoldás'' by Shaft72

''Mi nem akarunk az égvilágon semmi ilyesmit csinálni!
Kikérjük magunknak! Nem vagyunk mink hüjjék!
Egyedül RGB az, aki ilyesmit csinálni akar! (meg persze minden mást is)'' by Pilota

''aaa, hogy nincs Scart-od... Akkor forraszd rá a képcső vezérlőáramköreire közvetlenül. Csak ne felejts el előtte bedugni a készüléket a hálózatba és bekapcsolni '' by Dokiba

from Bővebben: link

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#306) Bolek

Bolek
(lelkes újonc)

ezt a szösszenetet Pilótának köszönhetjük....

Hát isten sújt bennünket ezekkel a franciákkat! Először trianon, most meg az invitel...
:C:C:C

(#307) Club

Club
(őstag)

Hát ez kész:
Bővebben: link
5-ös hozzászólás.
:Y:Y:Y
''Most egy 3650esem van tiszta extrákkal! de nem szeretnék töle megválni! hanem mellé szeretném a 7610-est mer ha elmegyek valahova buliba akkor inkább aztat vinném! érted...:))''
Ezt nemhiszem el:DDD:DDD

[Szerkesztve]

(#308) mg105 válasza Club (#307) üzenetére

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

jól megaszondta a csávó :DDD

(#309) And

And
(PH! addikt)

doors hozzászólása rgb / vedit egyik aktuális agymenésében (Bővebben: link):
''Nem félsz, hog yaz ilyen okos ötleteid miatt majd elvisznek az ufók tanulmányozni? és közben lehet, hogy meg is erőszakolnak''

(#310) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Na ugy erzem ma is lesz egy hujjen jokat rohogni:- ))) nem is irom le kirol van szo!!!

''jaja, jelentkezz iraq-ba, akár az arabok oldalán, émmeg majd fedezlek honvédségnél is kiváló eredménnyel zártam a lőgyakszit, megbízhatsz bennem'' from -Jackson- inen Bővebben: link

udv

neduddki

p.s. szerenytelenul szeretnek en is kopni ide egy aranyat:
ott cihologuszez ahol en szules nogyogyasz: a bornyuvajuknal:- )))))

(#311) WN31RD

WN31RD
(VIP)

dabadab, Bővebben: link #118:
''Hova lett a régi dicső intelligens Magyarország.''
Ott van, ahol mindig is volt: Fantaziavilagban.

:C

ollie, Bővebben: link #236:
aki elég értelemes ahhoz, hogy nobel díjas legyen, az nem csal semmiben
:DD

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#312) steve@prhw

steve@prhw
(őstag)

Ez így kiragadva egész jó:

van hogy kt266 alatt vagyok olvasásban van hogy rambus felett irásban..
#2 by TitiRii

[Szerkesztve]

''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola

(#313) steve@prhw

steve@prhw
(őstag)

Ez még meleg:

A procira ráopreálnék, egy nagyobb bordát, mint ami rávaló.. én a VGAmra pl P3 hűtőbordát raktam passzívan.... jobb mint a gyári zörfős venti..

#7 by zeros

(#314) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Na ez vajjon kirol szol????
''RGB-val nem kell torodni, o tolti be a Prohardvernl a falu bolondjanak szerepet (van ez a FW-fobiaja, sugarhatjomuvet akar epiteni a sufniban, a TV-jebol rongentgepet, mindezt barmifele hatterismeret nelkul... )'' by dabadab from Bővebben: link

udv

neduddki

p.s. ugy erzem besuzkulte ujjababn de mit tegyek ha ezek a lejjobak???:- ))))

(#315) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

Bővebben: link - tenyleg ennyire hirhedt lennek :F (;])

(#316) V.ki

V.ki
(senior tag)

''mindjárt elnánspángollak a f***korbáccsal te offoló csúnya bitang! ;] ''
By:bélanéni
Itt az eredeti:Bővebben: link
Gyönyörű! :DDD

(#317) Flashy válasza VladimirR (#315) üzenetére

Flashy
(PH! kedvence)

ööö, igen. :))
össze kéne állítani a hírhedtebb arcokról valami jellemzőt, akár idézeteket :) az se baj, ha karikatúraszerű, mint én valahol itt feljebb X-Com support.microsoft.com-os url-jeiről amit mondtam. mer igazából ugye nem mindig support.microsoft.com-os url-eket bök be :DD

http://flashy.blog.hu

(#318) VladimirR válasza Flashy (#317) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

az egyik leghiresebb/hirhedtebb ott van a #7-ben ;]

egyebkent x-com support.microsof.com-os url-jeit rosszalloan ne vedd a szadra, mert mar tobbszor huztak ki a szarbol ;]

[Szerkesztve]

(#319) Flashy válasza VladimirR (#318) üzenetére

Flashy
(PH! kedvence)

dehogy rosszallóan :) csak az én humorom ilyen karikatúra-szerű: meg kell fogni mindenben a jellemzőt :)

(#320) steve@prhw válasza Flashy (#317) üzenetére

steve@prhw
(őstag)

Akkor, ha szabad beidézni egy jó kis topicot:

Flashy gép-összeszerelési tanácsai:

-áh, nem gép az amit nem a szigszalag meg a kábelkötegelő tart össze,

aztán:
-amúgy állat a házad, de tényleg. az a baj én olyan lúzer vagyok, egyelőre sajnálom a pénzt összeillő dolgokra, olcsó ház (használtan), olcsó szigszalag és még a szigszalag színe se passzol a házzal...

és a konklúzió:
-|moonman| ne hallgass rá, ez egy evil ház, nemlátok benne szigszalagot! hogy a fenébe működhet valami ha semmi sem kontaktos benne? én attól mászok falra amikor fogok 2 drótot, blank, összetekerem, szigszalaggal bevon. namost ez az első pillanattól fogva kontaktos, csak akkor megy ha összenyomom a szigszalagos részt kézzel. de ha letekerem a szigszalagot, továbbra is ott vigyorog a 2 drót, tökéletesen összetekerve... sose értettem. de ennek így kell lennie.

(#321) steve@prhw

steve@prhw
(őstag)

Lehet, hogy kezdek tudatosan vadászni?

''Érdekes gépleírás, szlenggel'' című rovat egyik potenciális éllovasa, Tithian @

P4 2.8, IS7
2 rúd DDR Memória
3 HDD, CD-olvasó, CD író
Színes bigyók, 5-6 venti
Audigy 2
FX5900XT

(#322) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

luciferc válasza Isten üzenetére
[...]
azért szép dolog, mikor Lucifer meg az Isten találkoznak a PH! fórumán ;]

(Bővebben: link)

[Szerkesztve]

(#323) Cathfaern válasza VladimirR (#322) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jó az a topic :D Például kiderül belőle, hogy Isten még Windows alatt is parancssort használ :D

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#324) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

Divot-ot az sp2 popup blokkolja gatolta meg a sotet utra tevedestol: Bővebben: link

mondjuk az egesz topic lol

(#325) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Aszem ez egy gyingyszwem az aranyak kozott:- )))
''Javíthatatlan optimisták vagytok... Vázolom a jövő szezont: a téli tesztek alapján Ron Dennis kijelenti hogy rögtön az első versenytől kezdve competitive lesznek. Montoya világbajnoki reményeket dédelget, Barichello pedig kijelenti hogy gyorsabb Cipésznél és idén bajnok lesz. Alonso szerint Shoemakernek vissza kéne vonulnia, Coulthard pedig csapat nélkül is bejelenti hogy 2005 végre az ő éve lesz. A Toyota a Renault és a BAR is pazar tesztidőket produkál, porban hagyva a Ferrarikat. Aztán jön a tavasz, és Cipész megnyeri az első futamot, aztán a másodikat, a harmadikat... a negyediket már nem tudom, mert addigra már ignore-ba tettem a 2005-ös idényt is.'' by Yaye from Bővebben: link

udv

neduddki

[Szerkesztve]

(#326) Pentax

Pentax
(fanatikus tag)

Triatlon (gyk: futás a kocsmáig, ott sulyemelés, majd kúszás haza)-by gromble_ziz :D

Kiszel Tünde egy komoly érv a homoszexualitás mellett.

(#327) Flashy

Flashy
(PH! kedvence)

GP-Sz: ''Az antigravitáció OK, de neoncsövet a büdös életbe nem csinálsz :)''

(#328) moonman válasza steve@prhw (#320) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

:)

Sent from my Windows Phone

(#329) fokukac válasza Pentax (#326) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

ez jó! :) :C

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#330) Tibi_Győr

Tibi_Győr
(újonc)

Yutani hozzászólása a legjobb/legrosszabb reklámok topicba, olvassátok:)

(#331) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''Segítség!!!'' Bővebben: link
Nézzétek a topcinyitó problémáját, a 3. hsz-ban a kérdést és lejjebb a választ...

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#332) Paqito

Paqito
(senior tag)

Szabadság!

''Havernak volt egy Vargáné és tsa. tápja, mit ád Isten, egyszercsak leégett
Ez eddíg ok, de amikor szétszedte, csak egy nagy feketeség bukkant elé (minden szénné égett, legalábbis sok minden) és ekkor fogta a tápot, és megjavította, ezután még használta egy ideig, de amint lehetősége nyílt rá, lecserélte.
Persze javítás után nem mindig iondult, dehát azt kellett használnia ''...

by Bally a ''Ma láttam először vargáné tápot'' topicból. / #34/ Amúgy az egész topic kabaré

Esetleg:Bővebben: link

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#333) Sam

Sam
(lelkes újonc)

A Volari V8-as totyikban többek között arról értekeztek, hogy aki ezt a sz@rt el tudja adni, az minimum zseni.
divot válasza a marketing problémára: Bővebben: link

[Szerkesztve]

Sam, a Lélek Tükre

(#334) V.ki

V.ki
(senior tag)

Igaz,ez saját fórumon ''hangzott el''(Bővebben: link),de remélem nem haragszotok meg,ha ide is beírom:
''One topic and opening user is go to Trash ;]''
A felhasználónak gec*állat volt a neve,a topic címe pedi ez volt:A világ legcsúnyább káromkodásai :(

(#335) V.ki

V.ki
(senior tag)

1:0

;]

By:Emvy,a ''problémám van a moderátorokkal c. totyikban

(#336) marcee

marcee
(PH! addikt)

Male a megnövekedett fogyasztású pc-kről vélekedvén:

''Szerintem a vinyóknak is ideje lenne megnövelni a fogyasztását, mert nagyon lemaradnak -> mondjuk hagyják ki a csapágyazást (költségcsökkentés), és egy 100W-os motor hajtsa meg őket. Így az élettartam is jól lecsökkenne, és megnőne a forgalom (kétnaponta új vinyót kéne venni). Persze ehhez a garanciaidőt is le kéne vinni 1 napra :)''

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#337) duracell89

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

rgb himnusz:D no comment...

[Szerkesztve]

(#338) duracell89

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

baker kéccer :(((

[Szerkesztve]

(#339) V.ki

V.ki
(senior tag)

Moddert keresekbe elkezdem má:

THX! :C

Vki :DDD

[Szerkesztve]

(#340) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

lehet hogy egészen ide tartozik de ez nem eccerű Bővebben: link
#3 majd #4(ez csak rend kedvéért, mert nagyon teccett)

Soirée...

(#341) V.ki

V.ki
(senior tag)

Saját fórumon(Bővebben: link)ezt aranyköptem:
''Két Diagnózis topicot zártam,nyitója IP-je feljegyezve,ha még egyszer felüti fejecskéjét,akkor nagyon beveri a gerendába!'' :D
És ez sajnos nem vicces! :U :(((

(#342) V.ki

V.ki
(senior tag)

''Elképzelem,ahogy a magzatvíz kifolyik a szőnyegre,hát nem tudom...''
By:Notes

(#343) Gambit válasza V.ki (#341) üzenetére

Gambit
(őstag)

Már bocs, de az egy személyes fórumod jelentéktelen kis eseményeit nem elég, hogy a blogodban naplózod? Muszáj a fórum különböző topicjaiban is leírni ezeket a hihetetlenül érdektelen dolgokat? Arról nem is beszélve, hogy nem igazán illik másik fórumokat reklámozni itt. Szerintem a górék is csak azért nem szóltak neked eddig, mert a kutya sem kiváncsi a fórumodra, így nem is jelent konkurenciát.

[Szerkesztve]

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#344) Predator666 válasza Gambit (#343) üzenetére

Predator666
(fanatikus tag)

de rossz májú itt vki :DD
Nem félre érteni...:DDD

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#345) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

delta9 a mire elég manapság egy p2-es gép topicban

álam is volt egy p2-es gép a múltkor. kivittem a kertbe, lelocsoltam benzinnel és meggyújtottam. de csak nagyonnagyon lassan égett, gondoltam is magamban 'állhatok itt egy jódarabig, mire elég manapság egy p2-es gép!'/i]

(Bővebben: link)

[Szerkesztve]

(#346) peterkeT válasza VladimirR (#345) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

ez ha úgy vesszük, kicsit azért vicces... :U :D

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#347) VladimirR válasza peterkeT (#346) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ezt nem tudom, miert mondod, de en a fenti hozzasszolason igen jot rohogtem

(#348) Gambit válasza Predator666 (#344) üzenetére

Gambit
(őstag)

Lehet, hogy rossz májú vagyok, de milyen az, aki saját magától idéz mondást, ráadásul egy ennyire gyengét (szvsz), ráadásul egy másik fórumról, ami ráadásul csak őróla szól?! :U

[Szerkesztve]

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#349) V.ki

V.ki
(senior tag)

Hóanyónak bevontálk az engedélyét, mert nyáron illegális szeszfőzdeképp üzemeltette a hócsinálót ;] Így a válasz egyértelmű :)
By Bazsesz
Itt:Bővebben: link

(#350) divot válasza Gambit (#348) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg, ez mennyire gáz. :DDD

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.