Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

Lada kuplung eladó + tualatin alaplapot keresek topikcím. :DDD

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=25526

Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

(#152) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

Tuningeredmények topic, zsoltee10 a (#6)-osban.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26811

bh6 + cel300 : 450 stabilan, 504 néha. Már nincs meg. Elégett.
Ezen kész voltam. :))

Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

(#153) KovacsUr

KovacsUr
(PH! addikt)

Ha gondolod, elugrom hozzád, és megoldjuk, hogy ne tudjalak kibannelni, oké? — emvy Pupákhoz

So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

(#154) Viktor77 válasza KovacsUr (#153) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Jesszus, ez de komoly. Pupák mit mondott erre?

Bazinga!

(#155) P.U.P.Á.K válasza Viktor77 (#154) üzenetére

P.U.P.Á.K
(újonc)

Olvasd el

Mátyás király volt meghalt, Elvis király volt meghalt,Jimmy király volt meghalt,no most már kezdek félni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(#156) c*

c*
(fanatikus tag)

volt valami olyan topic hogy :
-Hogy szedjem fel. . .?
#1 : a csajt

tehetseges topicnyito :C

(#157) KovacsUr válasza Viktor77 (#154) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Hát ez a legdurvább... nem igazán vette a lapot. Elfogadta a segítséget. :F

(#158) P.U.P.Á.K válasza KovacsUr (#153) üzenetére

P.U.P.Á.K
(újonc)

Mindenki PUPÁKnak hív és nem kapom vissza nevem

Mátyás király volt meghalt, Elvis király volt meghalt,Jimmy király volt meghalt,no most már kezdek félni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(#159) kingston válasza c* (#156) üzenetére

kingston
(tag)

:DD:DD

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#160) Mosqu!to válasza KovacsUr (#157) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

na, megyek emvyvel ;] pupák mikor lehet menni? szíívesen segítünk, sőtt... megígérjük, hogy soha senki nem fog b@szogatni, és bannolni sehonnan. nyugiiii nem fog fájniiii;];];]

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#161) klumbik válasza KovacsUr (#27) üzenetére

klumbik
(fanatikus tag)

:D tényleg tudod ki volt?

''This is horseshit. Horseshit, horseshit, horseshit. And for those of you who don't know what that means, it's the shit that comes from a horse!'' -- Greg, Columbia Internet

(#162) Mosqu!to válasza KovacsUr (#23) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

ez fáááj ezz fááááájjjjjjjj!!!! asszittem betöröm a fejemmel az asztallapot. de komolyan, hogy lehet valaki ilyen hülye? vagy csak bolondok napja? ááááá ez a magas szintű lámaság nem hagy nyugodni :O

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#163) Mosqu!to válasza Mosqu!to (#162) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

sry, tudom nem ph-s, de most találtam evvel egyszintű hülyeséget, érdemes elolvasni: http://verseny.c3.hu/forum/viewtopic.php?t=21&postdays=0&postorder=asc&start=0

(#164) KovacsUr válasza Mosqu!to (#163) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

*sírva röhögő smiley*
-------------------
De izé, azért legközelebb ezt az aktuális OFF TOPICba inkább, vagy az überláma topicba... Ne távolodjunk messzire az eredeti témától :)

(#165) Mosqu!to válasza KovacsUr (#164) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

mind a 3 oldal megvolt?(először énis aszittem csak 1 van..)

(#166) Mosqu!to válasza KovacsUr (#164) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

témába vágott...:)

(#167) PeliScan válasza Mosqu!to (#165) üzenetére

PeliScan
(PH! addikt)

A harmadik oldalon már nincs is semmi... emgjött az admin. :) Azért vicces h egy angolszótárrral a kezében úgy gondolja h megír egy Tomb Raider 6.ot. :D Jó, mondjuk 14 éves, de akkor is vicces.

Last minute színházjegyek, féláron! -- www.maesteszinhaz.hu

(#168) HiperG

HiperG
(PH! addikt)

nézegettem a logokat és rábukkantam erre:

[02:01:33] <Henrik27> varj megpöcsözöm magam
[02:01:39] <Henrik27> ez izgató
[02:01:42] <Henrik27> :DDD
[02:01:46] <Elrood> durvul a fiatalság

(#169) HiperG

HiperG
(PH! addikt)

még jobb:

[13:23:20] <Henrik27> fty fty fty fty fty fty fty fty
[13:23:28] <Henrik27> csitt csatt
[13:23:28] <Henrik27> csitt csatt
[13:23:29] <Henrik27> csitt csatt
[13:23:33] <launcser> füty
[13:23:38] <launcser> henrik meggajdult
[13:23:40] <Henrik27> tshitt fshaatt
[13:23:45] <launcser> bered a farkad?
[13:23:46] <launcser> vagy mi
[13:23:49] <Henrik27> aha
[13:23:53] <Henrik27> kvek rulz
[13:23:54] <Henrik27> :)
[13:24:07] <launcser> kiverem énis a 2-esre
[13:24:16] <AND1> aki akar játszani!

:DD :DD :DD

(#170) Cathfaern válasza Mosqu!to (#166) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azt a durva :( :DD Legalább önbizalma van a srácnak :)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#171) Mosqu!to válasza PeliScan (#167) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

14 évesek közül is vannak értelmesebbek. szerintem ez többeknek leesik hogy mért mondom ;]
de azért nem csak az az 1 volt überláma, hanem a többi is. volt 2 ember, aki meg nem akarta elküldeni őket a ... a többi mind hülye volt, de az sz1990 volt a legalmább...:)

(#172) Mosqu!to válasza HiperG (#169) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

ez akar lenni a PH! irces színvonala?:D nos ezért nem járok oda;)

(#173) Cathfaern válasza Mosqu!to (#171) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bazze, most esett le...1990-ben született, és most a saját csapatával, ahol ő a főnök, (mert ő ért hozzá a legjobban) le akarja pipálni az Eidos-t, meg az EA-t? :D Ez Megalol :)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#174) HiperG válasza Mosqu!to (#172) üzenetére

HiperG
(PH! addikt)

Nem, mióta twollah nemjár :DD

(#175) Mosqu!to válasza Cathfaern (#173) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

igen, ő a legprofibb, aki '' progi szerkesztőt'' keres:DDD kiváncsi lennék, hogy a legbénább mennyire ért hozzá. sztem 5 percig keresi a billentyűket, és nem tudja, hogy hol kapcsolja be a gépét ;]

(#176) Mosqu!to válasza HiperG (#174) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

ez kedves volt. fő a szeretet! :DD

(#177) P.U.P.Á.K válasza Mosqu!to (#160) üzenetére

P.U.P.Á.K
(újonc)

Valahogy nagyok kemény legények vagytok!
Most már kezdek félni és nem tudom mit tegyek

(#178) Kidus válasza Mosqu!to (#163) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hát ez.... ez.. hihhhetetlen :DDD
Nekem poénnak tűnik. Ha nem az, akkor elég fájdalmas :)

Assuming Control

(#179) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyet hallottam vhol:

''Miért világít az optikai egér?'' :))

~ Arcana ~

(#180) PeliScan

PeliScan
(PH! addikt)

Volt régebben, nem tom melyik portálon, egy szintén tanulságos fórum-chat. Egy srác megkérdezte, h le lehet-e tölteni a netet (AZ EGÉSZET) és pech, de egy hasonló hülye válaszolt neki, h jó ötlet, venni kéne 3 60GB vinyót, letölteni, és akkor nem kéne telefonszámlát fizetni, mert a vyinóról lehtne netezni... meg kéne keresni. :D

(#181) peltar

peltar
(fanatikus tag)

Na, egy ráérő ember számolja ki, hogy hány 60 Gb-os vinyó kellene, mert az ötlet nekem is tetszik. ;] :C
Ja és azt is, hogy mennyi idő alatt jönne le havi 200 Mb-os limittel. :D :DD

(#182) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

igaz, hogy ez még 7kor volt, most meg fél 12 van, de azóta sem hiszem el, hogy annyi hozzászóláson át képes voltál problém
/* aztakurva de megijedtem! a monitor alatt van a napszemüvegem, és itt a félhomályban ahogy visszatükröződik a kezem, azt hittem, hogy valami elkezdett ott mocorogni! mejdnem ledobtam magam a székről... */
ázni egy ilyen egyszerű kérdésen.

:)):)):)):))

Életkép Azziótól itt: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28093&start=330#msg345

(#183) Cathfaern válasza Vikthor (#179) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ó ilyet én is tudok, személyesen tőlem kérdezték meg:
''Ugye, az optikai egér fényébe nem szabad belenézni, mert akkor megvakulsz?'' (ugyebár a lézerre asszociált a srác :))

(#184) anaqer válasza lesaux (#182) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

LoL, ez engem is nagyon megpadlóztatott. :)
Akartam is tőle kérdezni, hogy nem volt-e egy kicsit sok a KV...

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#185) Som@ válasza peltar (#181) üzenetére

Som@
(őstag)

Nevetni fogsz, de volt olyan ráérő ember és kiszámolta!
Mostanában olvastam az Indexen.
De most nem találom, mert kurv@ sz@r az Index keresője. Semmit nem talál meg. :(((

Hát persze...

(#186) steveetm válasza peltar (#181) üzenetére

steveetm
(PH! addikt)

asszem 2003 as évben 4 exabyte ra becsülték, ami azt jelenti 4294967296 Gb ami 71582789db 60Gb os vinyóra férne el. Havi 200Mb os limittel ez 21990232555 hónap vagyis 1832519380 év.
aztán lehet elszámoltam, nem kell készpénznek venni:)
Üdv.: steveetm

(#187) Diolen Mobi

Diolen Mobi
(lelkes újonc)

''Nyilvánvalóan UFO volt!
Az UFo ugyanis Unidentified Flying Object, vagyis azonosítatlan repülő tárgy.
Semmi köze az idegenekhez.

Az U adott, mivel nincs azonosítva.

Az F is, mivel nem mászott vagy úszott, hanem repült.

Valószínüleg az O is. Tegyük fel, hogy nem élőlény volt. Még ha űrhajó volt, és egy idegen létforma ült (feküdt, állt, térdelt, szlottyadt, zsuszpadt vagy leffedt -ez erősen fajfüggő :D ) is benne, akkor is tárgy.''

Pilóta a tunguzmeteoros topicból...

Isten a hatodik napon teremtette az Embert, de szovjet tudósok már a harmadik napon eljátszottak a gondolattal...

(#188) peltar válasza steveetm (#186) üzenetére

peltar
(fanatikus tag)

Néhány fontos :D számítást kihagytál.
Egy vinyó 25 év és hét hónap alatt telne meg, tehát még az én fizummal is bőven kijönne a következő mire szükséges lenne. Minden elkövetkező generáció egy vagy két cserét hajtana végre a nyugdijazásig, kivéve ha nem tolják ki a nyugdíjkorhatárt még vagy húsz évvel. ;]
De még egy fontos dolog: nem szabad növekednie az információmennyiségnek.
Szóval mindenki fejezze be a feltöltéseket és oldalgyártásokat egy ''rövid'' szünet erejéig. Cirka 2 milliárd év múlva lehet folytatni, már ha lessz még Internet vagy emberiség vagy Föld. :DD

(#189) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

twollah valszeg közepesen pici gyerekre gondolt, aki rendeltetés szerűen használná. de azért hülyevagy :)

azzio oktat-nevel itt: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=32191

(#190) Bazsesz

Bazsesz
(őstag)

Wolt walamikor egy matekházi (asszem, amiben függwényt kellett felírnia a tagnak, hogy kiszámolja wele a számok mátrixát.

Az melyik is wolt?

w: Balu

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#191) Bazsesz

Bazsesz
(őstag)

Azért durwa topic az első 9 hozzászólásig:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30395

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#192) Dr.Sick

Dr.Sick
(kvázi-tag)

A szerelo behuzta a cuccost a szobamba....

by Twollah

:DD

Kérem a követketőt!

(#193) b0unCe

b0unCe
(senior tag)

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=32501

itt az egesz topic :DD

''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged

(#194) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

Nekem volt egyzser hasonló problémám win 2k telepítéssel. Mindenáron duál procisnak ismerte fel a gépet a telepítés első szakaszában. Utánnanéztem az MS-nél, és azt írták nyomjam meg a telepítés kezdetén valamelyik F gombot. (Nem a raideset.) Megnyomtam és nem történt semmi. Végül kiderült, hogy memóriahiba volt.

L3zl13 segít Windowst telepíteni itt:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=33538&start=0

(#195) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem van 1 elmeradarozást elhárító sapkám. Olyan mint a bolondoké, van rajta 2 csengettyű. Ha megpróbálnak radarozni, csilingel, akkor felébredek, és körbetekerem magamat alufóliával. Idáig mindig bevált.

by Intelligencs TCPA-val kapcsolatban a http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=33775 topicból :)

(#196) marcee

marcee
(PH! addikt)

divot: Ide most képzelj el egy önmagát a száján át fejbelövő szmájlit.

Gunmetal benchmark hitvita közben.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=20359 #29

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#197) S.p.A válasza lesaux (#194) üzenetére

S.p.A
(tag)

Ti is azt hittétek kiskorotokban, hogy William Hanna és Joseph Barbera nők?
Miért nem? Bár ahogy átgondolom...

,,_Evidens_, hogy _magyarul_ kell beszélni!'' - én

(#198) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''Ez egy középkategóriás pc körbenyalva!''

Thom Smiley a http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34218 topicból.

(#199) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én bevallom.

Vikthor: ''Miért világít az optikai egér?'' :))

~ Arcana ~

(#200) PeliScan válasza S.p.A (#197) üzenetére

PeliScan
(PH! addikt)

Az még hagfyján, hogy nők, de én nagyon sokáig azt hittem, hogy Hanna Barbara egyedül rajzolja őket, és ezen felül még nő is. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.