Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Van még fél órátok.

Complicated human being.

(#102) Bermi válasza (#99) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

basszus, hol van már a reg emil :U

F1.....

(#103)

(PH! addikt)

Yeah, megvan a csapat!

Bermi: hát ezt jó szűkre szabtad, drukkolok:D

[ Szerkesztve ]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#104) Bermi válasza (#103) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

elfelejtettem, pedig az eszembe volt, most olvastam hunny figyelmeztetését a f1 topikban :W

na mindegy, ha nem jön össze, akkor mindenkinek szurkolok:)

(#105) hunnylander: addig nem tudok belépni, mert jelszót nem kellett kitölteni, azt írja első emilben kapok csak. oké köszi, akkor ligám lesz :K

[ Szerkesztve ]

F1.....

(#105) hunnylander válasza Bermi (#102) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Anélkül nem lehet belépni? Csak azért kérdem, mert én tapasztalatból nem tudom, hogy megy, mert a társportál F1világ fórumos regemmel léptem be, nem kellett külön regisztrálnom. Esetleg, ha van ilyened azt is kipróbálhatod. A ligához csatlakozással késhetsz, az nem olyan lényeges. A csapat összerakása kell 11-ig.

www.HunnyF1.com

(#106) hunnylander válasza Bermi (#104) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Attól még jöhetsz, lehet később is csatlakozni, csak az első futammal nem szerzel pontot, de ha ide beírod a konfigurációdat a rendszeren kívül beszámoljuk neked. Az első futammal senki se fog sok pontot szerezni.

www.HunnyF1.com

(#107) válasza hunnylander (#106) üzenetére

(PH! addikt)

Azért mindenképp lépéshátrányban lesz, mivel mi fogunk szerezni valamenyi pénzt, szóval később ütősebb csapatot állíthatunk össze, mint Ő.

De ettől függetlenül jöhet, sztem annyira nem nagy a hátrány, mivel szezon közben is biztos sokan fognak 1-1 versenyt kihagyni ilyen-olyan okok miatt.

Úgy kell felfogni, mintha indult volna a futamon és a két autója a rajtnál összeütközött egymással. Megesik ilyen a való életben is. :D

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#108) Bermi válasza hunnylander (#106) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

még a szabályokat nem rágtam át, így nem tudom milyen konfigurációról beszélsz :DDD
megvárom míg beléphetek, amúgy se vagyok egy gyorsvonat :)

(#107) Pá: így van, ez történt :DDD, első hszben olvasom, hogy ph nicket jelzni kell Neked, uaz vagyok ott is :K

[ Szerkesztve ]

F1.....

(#109) hunnylander válasza (#107) üzenetére

hunnylander
(őstag)

A rendszeren kívül kaphat egy átlagpontszámot. Még nulla pontos első futammal is megnyerheti. Meg ha a legvégén kevesebbel lesz lemaradva, mint amennyit az első fordulóban lehetett szerezni, akkor is láthatjuk, hogy késés nélkül nyerhetett is volna. Meg havonta sorsolnak nyereményeket, meg a végén is, lehet valaki tök utolsó is.

www.HunnyF1.com

(#110) válasza Bermi (#108) üzenetére

(PH! addikt)

Ok, majd jóváhagylak, csak előbb be kell jelentkezded a PH ligába.

Mondjuk most ráérsz, van két heted. :D

(#111) hunnylander válasza Bermi (#108) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Van 100 millád, megnézed a pilóta és csapatárakat és kiválasztasz 2 pilótát és 3 csapatot úgy, hogy elég legyen a pénz. Összesen öt csapatra fogadsz ezzel, mert ugyanazon csapattól nem lehet kétféle dolgot (pl. motor, kasztni) sem mindkét pilótát választani. Ha mind az öt rubrikába megvan a választás, el kell menteni és akkor ez a nevezés fog versenyezni a következő futamon. De ha most lekéstél, várd meg a futamot kiokosodni, hogy mit válassz az Ausztrál Nagydíjra.

www.HunnyF1.com

(#112) -Mike- válasza hunnylander (#111) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Lesz itt futam után annyi óvás, hogy egy nap alatt kell összeállítanunk a csapatot Melbournere.

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#113) válasza -Mike- (#112) üzenetére

(PH! addikt)

tiszta óvóda

(#114) -Mike- válasza (#113) üzenetére

-Mike-
(őstag)

circus maximus

Complicated human being.

(#115) hunnylander válasza -Mike- (#112) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Az lehet. De valószínűleg megint az ICA dönt és maradnak az eredmények még ha betiltanak is cuccokat.

www.HunnyF1.com

(#116)

(PH! addikt)

Úgy látom már van legalább 3-4 ember, aki lecsúszott az első futamról, szóval talán nem lesz olyan nagy hátrány.

(#117) Bermi válasza hunnylander (#111) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszi nézegetem. elég szűkös az induló 100 milla.
kötelező 3 csapat például? mert ha két legolcsóbb csapat után választok egy topot, akkor nem marad két pilótára pénz
tök drágáka pilóták:D

csapat:
ferrari
virgin
hrt

marad 21 millió, hrt versenyzőt nem választhatok, de még ketten is 25 milka lenne.
vagy valamit rosszul értelmezek?

F1.....

(#118) válasza Bermi (#117) üzenetére

(PH! addikt)

Kötelező mindenből választani 1-et.

Pont ez a lényege, az elején nem veheted meg a legjobbakat, aztán ahogy gyűlik a zséd, úgy mászhatsz feljebb.

(#119) Qorthral válasza Bermi (#117) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Nem, teljesen jól.
Úgy van kitalálva a játék (szerintem helyesen), hogy kezdetben képtelenség "tuti befutót" választani, egyszerűen nem jön ki a pénzből a Ferrari, Mclaren, Mercedes ill a top pilóták sem. Később ez változik majd, ha több pénzed lesz, akkor az 5-ből 1 igazi favoritot képes leszel betenni, de cserébe a többi pusztulatosan gyenge kell majd legyen (garantált Virgin-HRT-Lotus 3as pl az 5ben), mivel ha pl sorban nyer a Ferrari 3 versenyt, akkor az ára is felmegy 50%-kal...

Szóval a pénz mindig szűkös lesz. Pont ezért izgi :) Ha mindenki megtenné a Ferrari-Mercedes-Red Bull-Hamilton-Sutil ötöst pl annak nem lenne sok értelme...

PH!antasy F1 Liga :) (2010: 2nd place :), 2011: 5th place :|, 2012?)

(#120) Bermi válasza Qorthral (#119) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

értem, milyen egyszerű lett volna top csapattal indítani:)
akkor a következőt választom:
csapat:
hrt, toro-rosso, wiliams

pilóta:
trulli
glock

így jó?, úgy számolom beleférek.

[ Szerkesztve ]

F1.....

(#121) válasza Bermi (#120) üzenetére

(PH! addikt)

Azt kalkuláld bele, hogy minden futam után változnak az árak, szóval ha megvárod ennek a futamnak a végeredményét, akkor eredménytől függően nyerhetsz is és veszíthetsz is a dologgal.

(#122) Bermi válasza (#121) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

értem, akkor megvárom a levelet és majd szépn szabályosan benevezek az akkor árakkal.
köszi mindnekinek a segítségét. :R

F1.....

(#123) válasza Bermi (#122) üzenetére

(PH! addikt)

Aztóta sem jött meg?
Akkor ott valami gáz lehet, nekem szinte azonnal megérkezett.

(#124) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Még jó,hogy Sutilt nem vettem ki, jó lesz a kemény gumival.

Complicated human being.

(#125) válasza -Mike- (#124) üzenetére

(PH! addikt)

Már az időmérőn szinte visszahozta az árát. :D
Pedig sokáig Kobayashit akartam, de aztán utolsó pillanatban váltottam Sutilra.

(#126) hunnylander

hunnylander
(őstag)

9 pontot szereztem az időmérővel. Eddig csalódás a Sauber és a Toro, mint első fordulóra szánt 'húzóerő'.

www.HunnyF1.com

(#127) Oliverda válasza hunnylander (#126) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én 16ot. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#128)

(PH! addikt)

11 nálam, de erős versenytempóra számítok. :))

(#129) hunnylander válasza Oliverda (#127) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Én sötét ló csapatokra építettem a nyitó taktikámat, mert azok tandemben hoznák a pontokat, persze ha ennyire a várakozásaimon alul teljesítenek, akkor nem eleget.

www.HunnyF1.com

(#130) Oliverda válasza hunnylander (#129) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondoltam. Mondjuk nekem is csak most esett le hogy a csapatok két pilótával egyszerre hozhatják a pontokat. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#131) Qorthral válasza hunnylander (#129) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Nekem is hasonló a felállásom. Szerintem nem olyan rossz a helyzet, a FI sok pontot hozhat holnap, míg azoknál akik erősebb versenyzőre építenek, kevesebb lesz a holnapi termés, mert a gyenge csapatok semmit sem érnek, a versenyző meg csak 1x számít és nem 2x annyit.
Minél gyengébb eredményt ér el egy csapat, annál jobban "megérte" a csapatra fogadni nem pedig a versenyzőre ahogy látom. (Az első 5 helyen több mint 2x annyit ér egy jó versenyzői helyezés mint a csapatáé, a 12.-től lefele viszont már egyenlő...)

PH!antasy F1 Liga :) (2010: 2nd place :), 2011: 5th place :|, 2012?)

(#132) venember83 válasza hunnylander (#129) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak jó lett volna kispórolni a Red Bullt... :(

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#133) -Mike- válasza venember83 (#132) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Én csináltam red bullos variációt is, de a renault motor miatt inkább mégsem. Ferrari elveri őket így nem fogunk sokat bukni. :)

Complicated human being.

(#134) hunnylander válasza venember83 (#132) üzenetére

hunnylander
(őstag)

A versenytempójuk még lehet nagyon gyatra, ha a pole egy kvali-optimális felé elhangolt beállítás eredménye és rossz lesz a nehéz autó gumikímélése.

Nincs lefutva, lehet hogy Sutilé a nyerő taktika. :D

www.HunnyF1.com

(#135) -Mike- válasza hunnylander (#134) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Azt tudtuk eddig, sőt talán Webber nyilatkozta is hogy a kocsi kevés benzinnel übergyors, ami látszik is, de a Ferrari a (leg)jobb versenytempóban. Nem adok Vettelnek 20kört és a Ferrarik bedarálják.

Complicated human being.

(#136) Oliverda válasza -Mike- (#135) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Meg Hamilton... ;]

[ Szerkesztve ]

(#137) -Mike- válasza Oliverda (#136) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Viszont egy kiállással lehet tervezni, ami ugye Sutil esélyét nagyban növelné és nem melleseleg sok pontot érne nekem... :) és persze másoknak is ő volt a jelenlegi keretből a legjobb opció.

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#138) Oliverda válasza -Mike- (#137) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Érdekes lehet... Amennyiben Vettel tényleg jelentősen lassabb lesz versenyben mint a Ferrari-k, akkor Massa-nak majd nem ártana megelőzni a pályán, amiben annyira nem acélos szerintem. Közben valszeg ott fog lihegni a nyakán a csapattársa.

hehe

Amúgy Sutil nálam is alkalmazott. Ha jól szerepel esélyes a szerződés hosszabbításra is.

(#139) venember83 válasza Oliverda (#138) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha lesz rá esélye, és nem nyomja le rögtön a rajt után Alonso Massát.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#140) attisx válasza Oliverda (#138) üzenetére

attisx
(őstag)

"Amúgy Sutil nálam is alkalmazott. Ha jól szerepel esélyes a szerződés hosszabbításra is."

Jövőhéten lehet én is megkezdem vele a tárgyalásokat. :DDD

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#141) venember83 válasza attisx (#140) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha most jól szerepel, nem lesz neked arra költségvetésed.

(#142) attisx válasza venember83 (#141) üzenetére

attisx
(őstag)

Azt majd meglátjuk... ;)

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#143) -Mike- válasza venember83 (#139) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Amire meg is van az esély, Massa a poros oldalról rajtol, örülhet ha 3.-nak fog elfordulni az első kanyarban.

Complicated human being.

(#144) Bermi válasza (#123) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

még mindig nem jött meg

F1.....

(#145) válasza Bermi (#144) üzenetére

(PH! addikt)

Regelj újra sztem, ott valami gáz lesz.

(#146) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Kíváncsi vagyok mi lesz a vége... :U

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#147) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szépen mellényúltam, csak a FI jött be...

(#148) -Mike- válasza venember83 (#147) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Megmondtam vagy megmondtam a renault motort?

Complicated human being.

(#149) venember83 válasza -Mike- (#148) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oké, de Red Bullal akkor is többet értem volna, mint a Force Indiával meg Buemivel meg ááá...

(#150) hunnylander

hunnylander
(őstag)

48 pontot hozott nekem Bahrein. :N

www.HunnyF1.com

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.