Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1451) Zoza24 válasza IreN!CuS (#1449) üzenetére

Zoza24
(senior tag)

szintén...Lotus off,Merci csak Rosberg,Sauber off,Maldonado off...kínomba :B

Forza Italy!

(#1452) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Akinek nem Red Bull/Ferrari volt benn annak elég kínos hétvége lett.

Complicated human being.

(#1453) IreN!CuS válasza Zoza24 (#1451) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

91 pont....akinek bent volt a RBR 83at szedett ki+a többi,nekem -5-600 hely és nulla fejlesztés :)

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#1454) attisx

attisx
(őstag)

Megse merem nézni, hogy hány pontom lett... :DDD

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#1455) hunnylander

hunnylander
(őstag)

Micsoda szezonunk van, meg se merem majd nézni, hogy hogyan állhatok. :DDD

Szerk.:

(#1454) attisx: Szintén McFly? Nyuszi vagy, McFly? :D

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#1456) Zoza24 válasza -Mike- (#1452) üzenetére

Zoza24
(senior tag)

s hány embernek lehetett bent mind a kettő?annak előtte is nagyon kellett hogy menjen a szekér:)
nekem erre esélyem sem volt:)

Forza Italy!

(#1457) attisx válasza hunnylander (#1455) üzenetére

attisx
(őstag)

Engem senki sem hívhat nyuszinak! :DDD

58 pont.

Egy fokkal jobb, mint Bahreinben... :))

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#1458) Qorthral válasza Zoza24 (#1456) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Szerintem alig van olyan, akinek mindkettő bent van. Ha mégis, akkor max a 3 kiscsapat fér be melléjük, így pedig nem nagyon jobbak, mint a jobb Ferrari+Mercis csapatok a hétvégén. A Red Bull ugyanis nagyon drága.

Nekem elég jó hétvégém volt, majdnem 160 pont :)
Ugyanakkor nagyon sokan betliztek, sok erős versenyző kiesett (még nekem sem volt zavartalan hétvégém, messze nem: Grosjean, Schumi off, Perez off a qualin).

PH!antasy F1 Liga :) (2010: 2nd place :), 2011: 5th place :|, 2012?)

(#1459) Zoza24 válasza Qorthral (#1458) üzenetére

Zoza24
(senior tag)

nekem a Ferrari Mercire sem volt pénzem :P
én 120 pont körül kaszáltam,ezek fényében nem is olyan rossz:)

Forza Italy!

(#1460) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kemény bukások lesznek most ;] én is... nem számoltam mennyim lesz de van egy tippem hogy nem kell 3 számot leütnöm hozzá xd

asd fgh jkl éáű

(#1461) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Amikor a rajtnál kiesett Grozsi, eldöntöttem hogy többet nem nézem Liga szemmel a futamokat, úgyis azok nulláznak akiket megveszek.. így legalább tisztán annak drukkolok akit szeretek :) A liga meg le van sz*rva :W

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1462) bobace válasza Motion_Blur (#1461) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

+1. 115 pont. Popcorn incoming :D

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#1463) Qorthral válasza Motion_Blur (#1461) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Azért ezen kár ennyit rugózni. :) Grosjean az emberek 3/4-ének bent volt. A maradék nagyjának meg Lotusa van. Ergo mindenki bukott kb kivétel az idióták vagy a nagyon gyengék. Tisztelet a kivételnek :DDD

Most 160 pont körüli a max, amit elért bárki is, 2 hete 300 volt. Ehhez kell viszonyítani. Senkinek sem lett közel sem olyan hétvégéje, mint a múltkori rekordok Pásztorral.

A liga szemmel drukkolást meg nem lehet nem tenni, túl nagy a kísértés :D Egy megoldás van, tedd be azokat, akiket szeretsz. Lásd b-type. :) Max rosszul mennek, de nem kell kétfelé drukkolnod. ;)

(#1464) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Most az van amúgy, hogy a befújt diffúzor betiltásával annyira közel kerültek a csapatok egymáshoz, hogy a pillanatnyi forma vagy a legjobban beállított autó nyer? Ennyi körbeverésre nem tudom mi más lehet a magyarázat.

Complicated human being.

(#1465) Qorthral válasza -Mike- (#1464) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Valami ilyesmi, de nem csak a befújt difi miatt. Az utolsó komoly szabályváltoztatások óta már 3 év telt el. Azóta tartott a RBR uralom. De egyre jobban megkötötték a mérnökök kezét ill. korlátozták azokat a területeket, melyek a Red Bull űrautóját igazán kiemelték a többi közül (dupla diff, hajlékony első szárny, befújt diff, stb.) és ezek együtt oda vezettek, hogy hirtelen az 1-2 helyett már 6-7 autó érte el közel a maximumát annak, ami kihozható a megkötésekből és pénzből. Teszt is nagyon kevés van, ez is hozzájárul. A "kicsik" közül a Sauber, Williams, Lotus hármas idénre (3 év alatt) érte el az első 4 szintjét. Persze a Ferka és a Merci sem volt tavaly ilyen jó (a Ferrari idén sem eddig, de most már talán elkapták a fonalat), de a befújt difi az első két csapatnak nagyon sokat jelentett. Szerintem jó ez így, ahogy van, az F1 mindig arról szólt, hogy hogy tudsz megfelelni a szabályok adta kereteknek. Most a gumin van nagyobb hangsúly, de ha csak az számítana, Di Resta vagy Kova is simán nyerhetne. Élvezzük ki 2012-t én azt mondom, mert jövőre drasztikus szabályváltozások lesznek ismét, és szerintem túl jól emlékszünk még arra, hogy mi történt a legutóbbi hasonló méretű szabálycsomag megalkotása után... (Brawn GP uralom fél évig, majd Red Bull 2,5-ig...)

(#1466) -Mike-

-Mike-
(őstag)

Egy kérdés amire a választ két hét alatt kell meghoznom: Mclaren-t lecseréljem Ferrarira? Visszatud jönni woking, vagy még tartani fog a mélyrepülése?

Complicated human being.

(#1467) Zoza24 válasza -Mike- (#1466) üzenetére

Zoza24
(senior tag)

irigyellek a problémáidért:)
egyébként teljesen jogos a kérdés,hihetetlen mennyire nehéz megtippelni mi lesz a folytatásban...

[ Szerkesztve ]

Forza Italy!

(#1468) Motion_Blur válasza Qorthral (#1465) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Egyedüliként 1000 pont fölött :C gratulálok Uram! :R

A totál elb*szott hétvégémmel még én is jöttem föl :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1469) Qorthral válasza Motion_Blur (#1468) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Köszönöm! :) Hát ezt is megéltem, abszolút első hely! :)
Jól megy ez az év, persze azért a szerencse is mellettem van. De az egész ligának bravo, 5en vagyunk a TOP100ban! A többieknek is hajrá, fel lehet még kapaszkodni.
Most úgy fest, hogy a ligagyőzelmet majdnem olyan nehéz lesz megszerezni, mint az abszolút első helyet. :D

Neked sem volt sztem rossz hétvégéd, inkább átlagos. A "7 nagyból" most a RBR, Ferrari, Merci volt jó, akinek min 1 bent volt már használhatóan szerepelt. Sokan voltak Meki, Lotus, Williams kombóval, na nekik lett totál káosz a hétvége...

Mike: Szerintem megéri, a plusz pénz meg jól jön majd még. Persze a szabadedzésektől sok függ. Szvsz a Meki és a RBR túl drága, így, hogy kb 7 esélyes van, inkább több lábon kell állni. Nekem a leendő VB-t kellene majd lassan berakni :), de nagyon drága már most is...

(#1470) -Mike- válasza Qorthral (#1469) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Megszabadulok a Mclarentől és a Williamstől. Előbbinek nem megy mugello óta, az utóbbit pedig Senna miatt hagyom el. Kevés.

Complicated human being.

(#1471) IreN!CuS válasza -Mike- (#1470) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

Williamstől nem biztos,hogy megéri megszabadulni,Meki lesz nálam is a kuka mert katasztrófa amit művelnek.

Qorthral Grat az 1010 ponthoz :)

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#1472) -Mike- válasza IreN!CuS (#1471) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Ha Williamses akarok maradni berakom Maldonado-t, most csak miatta nem rakom be a Williamst. Bár ha jön Bottas akkor meggondolom hogy maradjon a csapat. :)

[ Szerkesztve ]

Complicated human being.

(#1473) DemonDani válasza Qorthral (#1469) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C grat!

Nekem 72 pontot sikerült összekaparni :O

asd fgh jkl éáű

(#1474) venember83 válasza -Mike- (#1466) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Részemről a McLarent dobom, elegem lett a szerencsétlenkedésükből, ahogy a Sauber helyett is inkább a Lotus kap bizalmat. A Ferrarival csak az a baj, amit írtál a Williamssel kapcsolatban is, hogy egy pilótás csapat, náluk Maldonado, míg a vörösöknél csak Alonso hozza a pontokat.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#1475) -Mike- válasza venember83 (#1474) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Me too.

Complicated human being.

(#1476) McCartman

McCartman
(senior tag)

130 pont , futam előtt betettem a Mercedest a harmadik szabadedzésre alapozva.
Raikkonen kicsit alulteljesített , Schumi sajnos hozta a szokásos pechszériát.
Most először bekerültem a top1000be összetettben , 917. vagyok.

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#1477) Qorthral válasza IreN!CuS (#1471) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Köszi!
DemonDani: Neked is köszi! :)

Ideje a Mesternek is bizalmat szavazni azt hiszem. Lassan véget kell, hogy érjen a pechszériája, és akkor jó lesz. A mezőny egyik legjobb rajtolója, a kocsi is jó, szal el kellene kezdeni dobogókat szállítani. :D

(#1478) Motion_Blur válasza Qorthral (#1477) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

+1, tavaly már majdnem odaért Kanadában, idén érzem hogy összefog jönni, még adta is magát nálam anyagilag a csere :D

mod: ahogy elnézem csak top komponenseid vannak, egy McLaren feltámadás vehet el tőled pontokat, senki más :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.