Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) attiati válasza Levin01 (#100) üzenetére

attiati
(őstag)

ez a fórumot magadnak tartod? ;] ;] ;]

(#102) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv: Létezik olyan hogy 1 biztosítás lejáratkor felvehető összege kissebb legyen mint a befizetett összeg? 15 év után..

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#103) Hetes válasza Jarod1 (#102) üzenetére

Hetes
(újonc)

igen
befektetési jellegűeknél, ha rosszul fekteted be a pénzt, vagy vegyes életbiztinél is símán előfordulhat, ha pl idősebb a biztosított, vagy sok kiegészítő van mellé kötve, aminek a díja elmegy a kockázati alapba és ez nem képezi a megtakarítások részét, vagy csak egyszerűen rossz befektetési politikát folytat az alapkezelő.

Ha nem kötelező, akkor nem adom meg.

(#104) mynames

mynames
(senior tag)

Sziasztok!

Nem találtam másik topicot ahol ezt megkérdezhettem volan ezért választottamezt. Elnézést kérek ha mégis van másik topic ami jobban passzol a kérdésemhez. Egyedül ezt találtam [link], de ez sem az igazi és nem is "pörög".

Sz'al a kérdésem a valuta/deviza árfolyamokhoz kötődik azért is mert én Skóciában dolgozom és a fizumat GBP-ben kapom. Abban GBP-ben ami nagyon jó volt eddig. Augusztus végén mikor utaltam haza pénzt akkor még 379.03-on váltotta az Erste. Azóta eltelt 4.5 hónap és most az árfolyam 334.80.
Igazábol azon tűnödtem hogy ez a zuhanás még meddig folytatódik, hol lesz a vége a trendnek. Hogyan és milyen hatásoktól függenek a GBP-EUR-HUF árfolyamok. Hiszen az Euro emlékeim szerint majd mindig 250 +25 -15 körüli sávban mozgott. Ha az Euro árfolyama "stabil" akkor a Fonté miért nem?

Köszönettel: mynames

[ Szerkesztve ]

wassup homie?

(#105) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Üdv Srácok,
kérdeznék Ahico-s ft alapú,20éves életbiztosítással kapcsolatban,amit 10éve kötöttem.
Díjfizetési mentességet kértem írásban,jelezvén,hogy a 10év elteltével fel szeretném venni a biztosításomat. Visszaigazolták,hogy xxxkHuf a biztosítási összeg és a turnover Március 25-e. Anyum biztosítós ismerőse azt ajánlotta,25-én kérjük egyből a kifizetést. Ahico-nál ez mennyi időt vesz igénybe mondjuk folyószámlára való utalásnál? Ezt a pénzt - IS - be akarjuk feleségemmel váltani eur-ra,mielőtt kiutazunk melózni Írországba és nagyon nem mindegy,egy telefonos interjún,vagy a repjegy foglalásnál mit mondhatunk.

Köszönöm a segítséget!

üdv
Balinov

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#106) barbiii91

barbiii91
(újonc)

Sziasztok!

Anyukám szeretné félretenni egy kis pénzt, hogy a jövőben legyen mihez hozzá nyúlni, ha kell. Tudtok mondani egy jó tanácsadót, aki tudna ebben segíteni és elmondaná a lehetőségeket? Kecskeméti vagyok, tehát helyi kellene.

Üdv
Barbi

(#107) barbiii91

barbiii91
(újonc)

Konkrétan a pénzünk szeretnénk betenni valamibe, de véletlenül sem banki megoldásban gondolkodunk, mert az semmi nyereséget sem hoz. Az csak a banknak jó ezt már tudom. Az egyik ismerősünk a neten egy hirdetésen keresztül talált egy független szolgáltatót a nevét pontosan nem tudom csak hogy köze van a mars csokihoz:D, meg hogy svájci. Velük kötött egy my way nevű biztosítást amit agyon dicsért az ismerősünk, hogy miket tud és nagyon ajánlgatta, hogy legalább hallgassam meg a lehetőségeimet, de mielőtt nekiugranék szeretnék még szétnézni. Ezért érdekel ki mit tud mondani.

(#108) barbiii91

barbiii91
(újonc)

Senki nem hallott a my way-ről?

(#109) Csedit válasza barbiii91 (#108) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Ment pü.

(#110) barbiii91

barbiii91
(újonc)

Sziasztok!
A hétvégén kötöttünk egy megtakarítást amiben van biztosítás is, a neve my way. Nagyon jó, sok lehetőség van benne és hosszútávon nagy nyereséget fog hozni, mert a tanácsadónk figyeli a piacot és ennek megfelelően helyezi át a pénzünket másik alapba. A tanácsdót az egyik ismerősünk ajánlotta, ő talált rá a neten egy hirdetésben. Ha valakit érdekel a dolog itt az email címe(a száma is meg van, de ide nem teszem ki): tanacsadas2010@hotmail.com
üdv
Barbi

(#111) csaba54

csaba54
(tag)

UP.hova lett?

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#112) csaba54 válasza barbiii91 (#110) üzenetére

csaba54
(tag)

szerintem kiteheted

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#113) gábbor válasza barbiii91 (#106) üzenetére

gábbor
(tag)

Bank, bankbetét. Nem lesz hatalmas jövedelmed, viszont biztonságban van. Az pedig, hogy a pénzed egy ismeretlen kezébe nyujtod, elég nagy ostobaság.

(#114) Horka1

Horka1
(fanatikus tag)

Országos lefedettségű szolgáltatóipari vállalkozás beindításához keresek, legalább 1 millió forinttal rendelkező tőkéstársakat.

A koncepció leírása a linkelt dokumentumban.

driver-business: előre a múltba

Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

(#116) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

A Fideszes Varga Mihály azt mondta, hogy nem baj ha néhány bank eltűnik Magyarországról. Szerintetek melyik bankokról lehet szó? Nekem a K&H-ban van 2012 októberig lekötött államkötvényem, 8,5 millió értékben. Ha a K&H eltűnne Magyarországról akkor mi történne a lekötésemmel? Van garancia az államkötvény visszafizetésére?

(#117) BPFeri

BPFeri
(senior tag)

Hölgyek és Urak ! :DD

Ha valakit érdekel valamiféle megtakarítás(befektetés) itthon és/vagy külföldön esetleg szeretne a Forex ( deviza) piacon megbízható módon kereskedni ( és hozamot könyvelni ) azt szívesen elkalauzolom ebben a világban a saját tapasztalataim alapján.

Keress bizalommal ! :R

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.