Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#52) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#53) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#54) shteer válasza Levin01 (#53) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szia

nekem egy kérdésem lenne:

meghibásodott az alaplapom a gépemben (Abit IC7)
szerviz bevizsgálás megtörtént, túláram-villámkár

meglévő lakásbiztosításunk (ne kérdezd milyen, nem tudom :) ) fedezné az alaktrészt, DE nem jó nekik az eredeti számlája (ráadásul nem is az én nevemre szól)... hanem ''friss'' számlát kérnek, mert ''jelenlegi áron'' térítenek - ez viszont lehetetlen, ki ad nekem csak 1 számlát? :F

1. mit tehetek?
2. ha más fajta alaplapot veszek, arról viszek számlát, godolom az nem jó

köszi, üdv!

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#55) Levin01 válasza shteer (#54) üzenetére

Levin01
(őstag)

Ne haragudj, hogy ilyen megkésve, de nem igen voltam gépközelben a napokban.
Hát ilenről én még nem hallottam, hogy ha van valamihez számlád akkor azt nem fogadják el, hanem új számla kell. Hogy a fenébe kérsz egy már kiszámlázott alkatrészről megint egy számlát?
Itt erősen az a gyanúm, hogy mondtak neked egy nem igen teljesíthető feltételt, hogy fizessenek, persze azért, hogy ne kelljen fizetniük.
Én amit tudok neked javasolni, hogy menj el egy számtech boltba vagy nagykerbe és kérj egy írásos árajánlatot IC7-re lepecsételve, aláírva ahogy kell és dugd az órruk alá, hogy ''ez a jelenlegi ára''. Vagy elfogadják vagy nem. Egy próbát megér.

(#56) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#57) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#58) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#59) AMD The Best válasza Levin01 (#58) üzenetére

AMD The Best
(tag)

privi mennt....

A legjobb muay harcosok olyan ritkák, mint a tökéletes gyémánt. Élüket évek edzése metszi, technikájuk a tökéletességig csiszolódott, mint a csillogó gyémánt felszíne; pompázatosan gyönyörû, és ereje tökéletes!

(#60) Levin01 válasza AMD The Best (#59) üzenetére

Levin01
(őstag)

Vissza is!

(#61) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#62) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#63) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#64) Levin01

Levin01
(őstag)

A szeptember előtt megkötött befektetési módozatokra nem vonatkozik a kamatadó.

(#65) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#66) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#67) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#68) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#69) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#70) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#71) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#72) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#73) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#74) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#75) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Miért ilyen gyenge az OTP Maxima alapja? Tavaly ilyenkor 20% körüli hozamot mutatott, ma 1,67%. Várható javulása?
Befektetési alapok közül melyiket javaslod 1-3 évre? OTP Quality részvényalap?

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#76) Levin01 válasza CriticalHit (#75) üzenetére

Levin01
(őstag)

Hello!

Ne haragudj, de az OTP-ről nekem nincs túl jó véleményem. Az egyik leg........... cég a piacon. Tudnék neked egy jó befektetési módozatot de nem az OTP-nél. Ha érdekel akkor Priviben írj!

(#77) Levin01

Levin01
(őstag)

up

(#78) MasOyama válasza Levin01 (#77) üzenetére

MasOyama
(őstag)

Tudsz nekem abban tanácsot adni, hogy mibe fektessek 500.000 Ft-ot forintot hat hónapra, hogy a legnagyobb hozamot hozza?
Köszi.

Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, miket igen.

(#79) Levin01 válasza MasOyama (#78) üzenetére

Levin01
(őstag)

Kevés pénz, kevés futamidő. Sajnos ilyen esetben csak a rövidlejáratú banki lekötések vannak fingilingi 5-7%-ért, legalább is ha a legális utat nézzük. Max a tőzsde van de az rizikós eléggé.

(#80) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#81) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#82) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#83) Levin01

Levin01
(őstag)

Up

(#84) Levin01

Levin01
(őstag)

Anikben tudok segítséget nyújtani:

- életbiztosítás (annak minden módozatára)
- nyugdíjpénztár
- hitel
- befektetési módozatok (min. 1év futamidővel)

(#85) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#86) Levin01

Levin01
(őstag)

UP!

(#87) Levin01

Levin01
(őstag)

Fel

(#88) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#89) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#90) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#91) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#92) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#93) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#94) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#95) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#96) Levin01

Levin01
(őstag)

Új és használt lakás vásárlása esetén kedvező konstrukciójú jelzálog hitel ügyéntézése:
THM: 3,60%
Kamat: 1,49%
Kezelés költség: 2,04%

Külön ügyintézési díjat nem számolok fel (mint sok más helyen)!!!!

(#97) Levin01

Levin01
(őstag)

Reggeli Up!

(#98) Levin01

Levin01
(őstag)

- Nagyon kedvező jelzáloghitelek
- 20%-os hozamú befektetés módozatok (árfolyamkockázat nélkül is)
- kedvező (banki kamatnál magasabb) hozamú nyugdíjpénztár
- ügyintézési díj NINCS!!!

(#99) Levin01

Levin01
(őstag)

Up!

(#100) Levin01

Levin01
(őstag)

Üzletkötői munkakörbe várok jelentkezőket. (befektetés, biztosítás, hitel)

(#101) attiati válasza Levin01 (#100) üzenetére

attiati
(őstag)

ez a fórumot magadnak tartod? ;] ;] ;]

(#102) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv: Létezik olyan hogy 1 biztosítás lejáratkor felvehető összege kissebb legyen mint a befizetett összeg? 15 év után..

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#103) Hetes válasza Jarod1 (#102) üzenetére

Hetes
(újonc)

igen
befektetési jellegűeknél, ha rosszul fekteted be a pénzt, vagy vegyes életbiztinél is símán előfordulhat, ha pl idősebb a biztosított, vagy sok kiegészítő van mellé kötve, aminek a díja elmegy a kockázati alapba és ez nem képezi a megtakarítások részét, vagy csak egyszerűen rossz befektetési politikát folytat az alapkezelő.

Ha nem kötelező, akkor nem adom meg.

(#104) mynames

mynames
(senior tag)

Sziasztok!

Nem találtam másik topicot ahol ezt megkérdezhettem volan ezért választottamezt. Elnézést kérek ha mégis van másik topic ami jobban passzol a kérdésemhez. Egyedül ezt találtam [link], de ez sem az igazi és nem is "pörög".

Sz'al a kérdésem a valuta/deviza árfolyamokhoz kötődik azért is mert én Skóciában dolgozom és a fizumat GBP-ben kapom. Abban GBP-ben ami nagyon jó volt eddig. Augusztus végén mikor utaltam haza pénzt akkor még 379.03-on váltotta az Erste. Azóta eltelt 4.5 hónap és most az árfolyam 334.80.
Igazábol azon tűnödtem hogy ez a zuhanás még meddig folytatódik, hol lesz a vége a trendnek. Hogyan és milyen hatásoktól függenek a GBP-EUR-HUF árfolyamok. Hiszen az Euro emlékeim szerint majd mindig 250 +25 -15 körüli sávban mozgott. Ha az Euro árfolyama "stabil" akkor a Fonté miért nem?

Köszönettel: mynames

[ Szerkesztve ]

wassup homie?

(#105) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Üdv Srácok,
kérdeznék Ahico-s ft alapú,20éves életbiztosítással kapcsolatban,amit 10éve kötöttem.
Díjfizetési mentességet kértem írásban,jelezvén,hogy a 10év elteltével fel szeretném venni a biztosításomat. Visszaigazolták,hogy xxxkHuf a biztosítási összeg és a turnover Március 25-e. Anyum biztosítós ismerőse azt ajánlotta,25-én kérjük egyből a kifizetést. Ahico-nál ez mennyi időt vesz igénybe mondjuk folyószámlára való utalásnál? Ezt a pénzt - IS - be akarjuk feleségemmel váltani eur-ra,mielőtt kiutazunk melózni Írországba és nagyon nem mindegy,egy telefonos interjún,vagy a repjegy foglalásnál mit mondhatunk.

Köszönöm a segítséget!

üdv
Balinov

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#106) barbiii91

barbiii91
(újonc)

Sziasztok!

Anyukám szeretné félretenni egy kis pénzt, hogy a jövőben legyen mihez hozzá nyúlni, ha kell. Tudtok mondani egy jó tanácsadót, aki tudna ebben segíteni és elmondaná a lehetőségeket? Kecskeméti vagyok, tehát helyi kellene.

Üdv
Barbi

(#107) barbiii91

barbiii91
(újonc)

Konkrétan a pénzünk szeretnénk betenni valamibe, de véletlenül sem banki megoldásban gondolkodunk, mert az semmi nyereséget sem hoz. Az csak a banknak jó ezt már tudom. Az egyik ismerősünk a neten egy hirdetésen keresztül talált egy független szolgáltatót a nevét pontosan nem tudom csak hogy köze van a mars csokihoz:D, meg hogy svájci. Velük kötött egy my way nevű biztosítást amit agyon dicsért az ismerősünk, hogy miket tud és nagyon ajánlgatta, hogy legalább hallgassam meg a lehetőségeimet, de mielőtt nekiugranék szeretnék még szétnézni. Ezért érdekel ki mit tud mondani.

(#108) barbiii91

barbiii91
(újonc)

Senki nem hallott a my way-ről?

(#109) Csedit válasza barbiii91 (#108) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Ment pü.

(#110) barbiii91

barbiii91
(újonc)

Sziasztok!
A hétvégén kötöttünk egy megtakarítást amiben van biztosítás is, a neve my way. Nagyon jó, sok lehetőség van benne és hosszútávon nagy nyereséget fog hozni, mert a tanácsadónk figyeli a piacot és ennek megfelelően helyezi át a pénzünket másik alapba. A tanácsdót az egyik ismerősünk ajánlotta, ő talált rá a neten egy hirdetésben. Ha valakit érdekel a dolog itt az email címe(a száma is meg van, de ide nem teszem ki): tanacsadas2010@hotmail.com
üdv
Barbi

(#111) csaba54

csaba54
(tag)

UP.hova lett?

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#112) csaba54 válasza barbiii91 (#110) üzenetére

csaba54
(tag)

szerintem kiteheted

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#113) gábbor válasza barbiii91 (#106) üzenetére

gábbor
(tag)

Bank, bankbetét. Nem lesz hatalmas jövedelmed, viszont biztonságban van. Az pedig, hogy a pénzed egy ismeretlen kezébe nyujtod, elég nagy ostobaság.

(#114) Horka1

Horka1
(fanatikus tag)

Országos lefedettségű szolgáltatóipari vállalkozás beindításához keresek, legalább 1 millió forinttal rendelkező tőkéstársakat.

A koncepció leírása a linkelt dokumentumban.

driver-business: előre a múltba

Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

(#116) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

A Fideszes Varga Mihály azt mondta, hogy nem baj ha néhány bank eltűnik Magyarországról. Szerintetek melyik bankokról lehet szó? Nekem a K&H-ban van 2012 októberig lekötött államkötvényem, 8,5 millió értékben. Ha a K&H eltűnne Magyarországról akkor mi történne a lekötésemmel? Van garancia az államkötvény visszafizetésére?

(#117) BPFeri

BPFeri
(senior tag)

Hölgyek és Urak ! :DD

Ha valakit érdekel valamiféle megtakarítás(befektetés) itthon és/vagy külföldön esetleg szeretne a Forex ( deviza) piacon megbízható módon kereskedni ( és hozamot könyvelni ) azt szívesen elkalauzolom ebben a világban a saját tapasztalataim alapján.

Keress bizalommal ! :R

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.