Eladó egy szobai erőpsítő, MARANTZ pm-45
Fekete előlap, arany színü betűk, 4 hagszorós (2x sztereo) van lemezjátszó előerősítés, 4-16 ohmig bármi rámehet, hátulján RCA bemenetek, és csavaros rögzítő a hangfalak vezetékeinek. A cucc még eredeti Japán, hibátlan! Ha jól fordítottam a külföldi oldalakat, 87-88 -as gyártmány, teljessen tranzisztoros!
Szintén külföldi oldal alapján a teljesítménye:
2 x 50 Watt Sinus an 8 Ohm
2 x 85 Watt Sinus an 4 Ohm
(ne várjatok 500W-okat egy szobai erősítőtől, ez minőséget nyújt, nem brutál teljesítményt)
Aki ismeri ezt a márkát, az tudja hogy nem egy kommersz sony... Bombázzatok ajánlatokkal. (jah természetessen kipróbálható)
Nálam 2 db150W-os és 2 db 60W-os hangfalakat hajt meg egyszerre, de kevesek neki.
P3 letöltős, netezős konfig ajándékokkal eladó. Megevett egy ezrest az árzabáló, de most jól lakott...
733-as P3 ráépített fordulatszámszabis hűtővel
A lap érdekessége hogy német biosa van, és valami beállítás miatt mindig behozza induláskor a biost, erre nem jöttem rá miért. Egyébként hibátlan, INTEL chipset. Van rajta AGP -BEVÁGÁS NÉLKÜLI- (pl Vodoo3, GF2, GF4MX széria megy bele),
2 normál, meg egy hosszabb PCI foglalat, integrált hang, VGA, 2 usb.
3com lankari 10/100-as... ajándék
ramok 256+128 SD 133MHz
Atx táp hozzá, szintén szabályzóáramkörrel
PS/2 egér: ajándék
+bekapcsológomb is ajándék 
ajándékba adhatok hozzá egy átalakított at-s házat, ha kell...
A fordulatszámszabival kapcsolatos kérdésekre választ találtok a logoutos blogomon...
A gép gyönyörűen viszi a DC++ -t 20 feletti hubszám melett is...
össz: 7k.
Valakit érdekel esetleg 6cd-s táras Siemens asztali audioCD lejátszó? (típus: RA 737 , 3 sugaras lézer pickup, dupla hibakorrekció)
Valamint eladó lehet egy kb. 50W-os PELTIER elem, hozzá egyenirányítóval, képes hűtésre és fűtésre is, (autós hútőtásákól van) szép nagy alu bordával a melegedő felén, és egy alu tömbel a hülő felén. 3k jó pl. vízhűtés építésekor, vagy egyéb extrém célra... (esetleg trafót is tudok adni hozzá)
Firewire kábel - 1k
Minden árba beszámítok piros nyákos kingmax 512/400-as ramot, még ha emiatt nekem kell valamire ráfizetnem!
Moddingfan: itt ugyan nemkapsz kingmax ramot, nekem sem jön össze már sok hete kutatok utánna...
Persze bemehetnék venni a TPbe, de inkább nem, drága és hátha megint vackot kapnék...
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys