Nemhogy megfelelo nem alakult ki hanem balkan alatt vagyunk es romlik.
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Nemhogy megfelelo nem alakult ki hanem balkan alatt vagyunk es romlik.
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

D-Link DSL-360R modem eladó!

ÁRA: 3500 HUF
Fus Ro DAH! XD

Eladó cuccok
-MSI PM8M3-V H rev 4.1, LGA775 alaplap, AGP, DDR, mATX, OEM-->7k
-Sapphire ATi Radeon 9550 128MB/128bit, OEM 6k
-Inno3D FX 5600, 128MB/128bit, OEM--> B]4k[/B]
-Maxtor Fireball lct20, 10GB, 5400rpm HDD, PATA (természetesen), OEM-->1.5k
-SONY VAIO xD/SD/MMC kártyaolvasó, ExpressCard (VGN-MCA20), Új-->3k
-256MB PC133 SD-RAM, OEM-->4k
-Nokia VGA Camera, POP-Portos, BOX-->1k
-2x256MB DDR333 SODIMM (netebook) DDRAM, Infineon, OEM-->5k a pár
Egyelőre ennyi. Ha valami komolyan érdekel, akkor légyszíves PRIVÁTBAN keress meg!
Regards: Csepy
[ Szerkesztve ]
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

Eladó USB MOBIL RACK. SATA HDD-t fogad, egyszer használt, fekete, alumínium.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Közlekedtél már a balkánon?
Az a nem egszerű ami ott folyik, M.o.-n inkább az a jellemző hogy sok a "hétvégi sofőr", biztos a drága u.a. miatt.
Mindig is voltak és lesznek is ilyen barmok, és az is evidencia hogy nagyrészt a vétlen jár szarul, száguldozás előtt érdemes nézegetni a lánglovag.hu-t és nagy autót venni...
aneda megbízjatósági profilja: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/

Valakinek nincs egy fölös PCIe vga-ja pár napra??
Megköszönném!

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

Sikerült eladnod a kártyádat?
Mindenki aki új vga-t akar venni valami szutyokkal dölti a napjait amig nem jön meg a 8800GT vagy a HD3850. 
Never give up!

Laptop táskát keresek olcsón. Hol ajánlatos venni? Esetleg van valakinek?

Belkin notitatyó, vadi új, 15'4-es notikhoz, 3500Ft-ért, cseregaranciás, ez lenne az: [link].
Ha kell privizz és megbeszéljük 
Üdv
Modi
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

Nekem is hasonló gondjaim vannak. Viszont találtam egy PCI-os S3-ast. Pár napig jó lesz.

Sikerült, illetve holnap viszik el!
A másik VGA (8800GTS) meg csak pénteken jön meg!
Nem gond, csak kibírok egy napot gép nélkül!

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

Hát nekem ilyesmi nincs itthon! 

Nekem is péntek körül jön a GTS-em. Amúgy van még egy S3 trio ittthon. ![;]](/dl/s/v1.gif)

És az működik, ha berakom egy pci foglalatba? 

nekem megy
800*600-on 

Eladó AGP Inno3D 6600GT + VF700-AlCu irányár : 10K
AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...

Jobb, mint a semmi! 
Nem kell valakinek esetleg 10 db dual dvd, vastagtokos Philips, frankón kérte az egyik haver, oszt közbe mégse kellett neki, úgyhogy jól rajtammaradt, úgyhogy ha kell valakinek, hívjon mobilon, megegyezünk valami barátságos árban 

Aha. A Bioshock kicsid akad alatta... 
[ Szerkesztve ]

Szerencsére azzal már végeztem!

Zalman VF700 ALCu - doboz, stb nélkül eladó!
Nincs valakinek mechanikai hibás 200 Gigás samsung pata winyója? S.o.S. holnapra kéne.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem. / Steam: Dodder30

Eladó dolgok: (lehetőleg egyben, külön akkor tudom adni, ha kb az összes alkatrészre megvan a jelentkező)
-Sitecom hálózati eszközök 54mbit, bontatlan csomagolású vadizsír (router,pci, pcmcia,usb)
-Logitech bill, egér vezetéknélküli
-apc 500-as szünetmentes
-sony 18colos s81-es lcd monitor
-gép: p4 2,4ghz, 1gbyte ram, msi alaplap, 80gbyte seagate sata, thermaltake ház, 400-as táp, 10/100-as intel hálókártya, 5.1 sb live, gef4 ti4800se, nec 7900A, toshiba cd és egy dvd író külön.
-két eredeti játék: nfs u2, medal of honor pacific assault
Árajánlatokat privátban.
Üdv. Fudi
"A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik."
Hi!
Szerintetek megérné adnom egy Leadtek WinFast Tv kártyáért 2x256 DDR 400 Kingstone RAM-ot és egy 40 GB-os Maxtor ATA 133 HDD-t?A TV kártya új....

Eladó az alábbi hp compaq nc6120 notebook:

Wazze...
A régi gépemben találtam egy S3-at, de agp-s...
Sehogy nem bírtam beletuszkolni a foglalatba...
Nem kaphatnám meg kölcsibe a másik pci-os S3-at?? 
Valaki segítsen ki pár napra egy buta kis pci-os vga-val....

ezt neked kell eldöntened,árban kb 8k-t adsz érte.
ennyit érnek a cuccaid.
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

Szerintem egy Pinnacle-t kapsz már 5k-ért is... (igaz nem új)
Nem hinném, hogy a WinFast annyival többet tudna...
Szóval én kicsit sokallom az ellenértéket! 

Dehogynem kaphatod meg! De ne számíts túl sok jóra 
total90: konrétan milyen Winfast? Mert van belőlük 10 féle, 5k-tól 20 felettiig.
[ Szerkesztve ]

Szerintem kicsit sok, amit adsz érte.
Kb. 7k-ra jön ki a cuccaid értéke, és 5k-tól vannak már ilyen tunerek. Persze az valóban nem mindegy, hogy melyik típus, mert elég sok létezik belőle.
Valaki vegye meg a ramjaim! 5500-ért odaadom a 2-t.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37
Na a RAM meg a HDD mellé kapok 2k ft-ot.A TV kártya tipusa meg Leadtek WinFast TV2000XP-Deluxe

Akkor korrekt. Az nem rossz tuner.

Még mindig vannak eladó apróságok. Vegyétek meg őket! 
Fus Ro DAH! XD

nincs véletlenül valakinek eladó slim tokos dvd lemeze? torta annyira nem jó ezért kellene a slimes. vagy külön tok?

Hy
van valami ocsodvds emberke komlón akitől holnap tudnák dvd-t venni? ismertek ilyent
köszke
W200 - oh, köszönöm, hogy nem lyukkártyákkal kell adatot átvinni - by Polacheck

Az úgy már korrekt, menj bele a cserébe. 
zsolt19900:Kapitány Zoli nem komlói véletlenül? 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

de, és rajta kívül nincsen senki?
W200 - oh, köszönöm, hogy nem lyukkártyákkal kell adatot átvinni - by Polacheck

Senkinek nem kell egy bontatlan vodás simkártya? 
(#3040) s7evcsenko válasza zsolt19900 (#3038) üzenetére

Miért nem jó Ő neked?
Felbőszítetted? 

Eladó egy vadi új, garos Kingston SD kártya, bontatlan, full original. Jelenlegi ára TP-ben 3999 Ft, ezzel szemben nálam mindössze 2900Ft 
Akit érdekel priviben jelezze és már viszem is 
Üdv
Modi
u.i.: egyéb eladó cumók:
-1GB PQI pendrive, fehér-zöld, bontatlan, 3 év gar. utolsó darab - 1800 Ft
-1GB Transcend Jetflash Pendrive, bontatlan, 5 év gari., nyakpánttal[link] - 2000 Ft
[ Szerkesztve ]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
(#3042) Moddingfan válasza Moddingfan (#3041) üzenetére

Ja, a Kingston SD kari 1GB-os, bocs, fáradt vagyok
A Jetflash pedig 2db-nál legyen mondjuk csak 1900 Ft

Ne má'! Ilyen olcsó lett a PQI pendrive? 
Jó sok gari van a Transcend Jetflash Pendrive-ra, de nekem valahogy nem tetszik. Bár strapabírónak látszik. 
Fus Ro DAH! XD

nem válaszol....
lehet hogy telon kellene keresni?

Uccsó darab cimbora, azért ennyi, kis leértékelés 
A Transcend amúgy élőben nagyon szép darab, a csomagolása is nagyon igényes és valóban strapabíró..nameg 5 év gar nem semmi - szóval tessék, csak tessék...olcsóért adom 

Nagyon király!
Várakozáson felüli...
Bár Vista-n nem megy, de szerencsére van XP is...
Nagyon szépen köszönöm!

inno 6600 LE 128 mb pcie 6k
boomslang 2100 4k
sürge lenne péntek techno night party...
BALCSIN NYARALÓ NAGY STÉGGEL KIADÓ! || A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.

Nincs mit. Azért csak óvatosan a voltmod-dal.