módosítottat?
nézz körül a gamer365-ön.
edigital.hu --- xbox live: tisimaster

módosítottat?
nézz körül a gamer365-ön.
edigital.hu --- xbox live: tisimaster

Eladó a következő konfig:
ASUS P4P800E-Deluxe alaplap + CeleronD 2.4GHz proci + Artic Cooling Freezer4 hűtő + 2x512 MB Kingmax (dual channel) RAM + ASUS AH 3450 Low Profile AGP videokártya
Kingmaxra és Asus videokártyára még bőven van gari. ár: 29k
Lehetőleg egyben szeretném, de külön-külön is beszélhetünk róla.
Eladó lesz még Western Digital HD TV média lejátszó olyan 20k körül

s.o.s. kéne 939 es lap procival hűtővel!
Ha valakit érdekel egy ilyen 3D-s szemüveg, akkor eladom. Priviben érdeklődj.
eDimensional 3D Glasses
Ilyen mint a képen, de nem zsinór nélküli.
Csak CRT monitorhoz és erős Nvidia videokártyához ajánlom! ami 100 Hz-tud legalább a választott felbontáson. A weblap írja ugyan, hogy lcd-hez is meg más kártyához jó, de azokkal szívás, ezért is adom el, mert már LCD-m és ATI kártyám van. Az eredeti Nvidia 3d-s driverrel működik.
A legtöbb 3D-s játékkal működik, a weblapon van egy támogatott játéklista is valahol. Én a Microsoft Flight Simulatorral, Unreal 2004 és az UT3-al használtam. De pl a Settlers-ben is pazar, ahogy az ember bezoomol a házak közé. Az MSFS-MSFX-ben csodás volt repülni vele helikopterrel is. De szinte bármilyen 3D-s programot támogat.
Aki megveszi kap hozzá ajándékba egy ilyen Trackir 2-es vezérlőt is.
Ilyesmi, csak egyel régebbi.
Így néz ki játék közben
"Az élet nem valaminek a főpróbája ami majd eljön egyszer, hanem maga az élet!"
Birkafalva
Nem áll szándékomban senkit sem megsérteni, itt élek én is. Remélem azért nagyjából átlátható a bejegyzésből, hogy kikre gondolok főleg.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

még mindig keresek 50 db verbatim írható lemezt
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
én is de normális áron legalább taiwan-t
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Hehe, te is kattogtattál tegnap a Zsolnayban? Én is voltam, mondjuk 10 éve már jártam bent, de akkor még a gyár is ment... Nagyon szép szobrok és műtárgyak voltak!
(Remélem felkerül a galériám
) Amúgy ti mikor voltatok? Én délben.
Ja, Daruk Tánca, meg én is gondolkoztam hogy viszek állványt, aztán jól elfelejtettem
Szerencsére volt elég villanyoszlop, pont megfeleltek.
Más. Rendel valaki mostanában az itmedia-ról? Lenne egy 6-7 ezer forint körüli cccom amivel beszállnék.
[ Szerkesztve ]
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Keresek PCI-os Sata kártyát. Nem kell RAID-es, elég az is ha van rajta 1 sata port.
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Ha nem talalsz, van egy elado sata port multiplierem.
1db sata portbol csinal 5-ot. 12k (boltban netto 21k) Tudasra, mint az 1., kinezetre, mint a 2.

Köszi, de az a baj hogy egyetlen sata sincs az alaplapon. Ezért kell PCI-os port.
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"
Tudom ajánlani a Tesco-t Metro-t,Photo hall, ha még ilyen plusz igényeid vannak

[ Szerkesztve ]

Es az ide->sata atalakitok?
Apropó, nincs valakinek valami fekete eladó háza? Semmi extra nem kell hogy legyen rajta, csak ne legyen agyonharcolva, és persze olcsó legyen 
Az éjjel kiraboltak. Vigyázzatok magatokra. 
Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

Nah szép!
Pont ezért fogok gázpisztolyt venni...Természetesen engedéllyel, meg miegymás!
Don't panic!
Szintén zenész, pláne ezután...

Hát ezt szomorúan olvastam...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Ez elég durva, azért hálistennek végül elkapták őket és a felszerelésed is megmaradt. Ott elég közel van a rendőrőrs nem? Remélem megkapták a magukét a rendőröktől!
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Ezek után kire fogsz szavazni? Feltéve, ha már szavazhatsz 
Egyébként, ha ilyen szerencsésen alakult, és lecsukják őket, akkor csak hasznunk volt belőle
Te tapasztalatot gyűjtöttél, a társadalom pedig megszabadult tőlük egy időre.
"Az élet nem valaminek a főpróbája ami majd eljön egyszer, hanem maga az élet!"
Ne politizáljunk kérem, de a kérdés gondolom amúgy is költői volt, arra akire eddig is. 
hcl: milyen géppel voltál délben? Engem három pollackos lányról és egy nagy fehér 70-200-as canon obiról lehetett felismerni a Zsolnay udvarában. 
Ez igy nem teljesen kerek, mivel ez az ar akkor jon ki, ha 40db-ot rendelsz.
Jelen esetben el lett osztva es tobben rendeltek, ezert jon ki neked a 8db-ra a majd fele ar.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Jogos, valahol másképp írtam?! 
Nem, de felrevezeto lehet irasod es azt gondolhatjak, hogy rendelnek 8db-ot es ennyire jon ki.
Ezert irtam, hogy 40db rendelesenel jon ki kb 570ft-ra darabja.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

minimum 50 db verbatim írható dvd t még mindig keresek
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

Jut eszembe. Ki milyen önvédelmi eszközt javasol?
[ Szerkesztve ]

Nem gyenge erősítő olvastam pár tesztet róla. Mért adod el ha megkérdezhetem? ha lenne zsém megvenném 1000-rel
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem. / Steam: Dodder30
ezek drágák 

Megoldás lehet, ilyened van?

Egy abit serilel-t talaltam, de mar nem emlekszem, hogy az milyen iranyu, vagy 2 iranyu-e. De ilyesmit biztos, hogy talalsz.

Keresem az alábbi filmeket: X-men mindegyik, transformers 1... Akinek megvan, ne tartsa magában...
[ Szerkesztve ]
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Eladó szinte új nem pc mikrofon. Akit érdekel PÜ-ben vagy a hirdetésben jelezze.
Keresek 4670-et garral! Akinek lenne PÜ-ben jelezze árral, gar helyével és hosszával.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Bla82

Emberek, keresek vidkarit 6-7 körül!! Kinek mi lenne??? AGP-s!!!
Dobj privit!!! Kösszi

Ez esetleg?
[link]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Kabátzsebben elfér...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Zsebmérettől is függ, de ha hajnalban nálam lett volna egy ilyen tutira nem a körmüket vágtam volna le vele. 
(#23040) hejesírásó válasza Sir Riccio (#23028) üzenetére
(#23041) hejesírásó válasza Sir Riccio (#23016) üzenetére
elolvastam nagyon kemény. 

Szerintem szbjat erdemes hasznalni 
Eletlen es rozsdas az igazi 
De ezen is erdemes elgondolkozni es nemkell hozza fegyvertartasi engedely.

[ Szerkesztve ]
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
a diákot a matrica miatt kérték
mázli, h nem kérték a táskát és tartalmát, mert a fényképezővel biztos azonnal orvgazdához mentek volna, és nem maradnak közel a helyszínhez.
Hát szablyát max. Jánoska 
@Sir Riccio : Még jó hogy a géped nem vitték el! Nincs hát... sosenem is volt...
A Zsolnayban én voltam a bohóc a Fuji S5600-al
Fehér obira onnan nem emlékszek senkinél...
[ Szerkesztve ]
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...
hogyhogy új lett a 70-200?
más: önvédelemi eszköz kérdésére én a futást javaslom, kondinak is jó. ha erre nincs lehetőség akkor meg a gázpisztoly. más akkor ha 4en vannak sansztalan.... egyet lesokkolsz másik három agyonver.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Ha ügyes vagy, a uzi elég gyors hogy 4-et is elintézzen. 
izé

Arcamra szeretnek valtani...

Netezős-filmnézős konfig eladó...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...