Üdv Mindenkinek!
Érdekel valakit egy ilyen vidiókari?
Ati X1650Pro 256Mb 128bit DDR2 PCIE ára sem vészes 4k.
[link]![]()
A kártya ugyan ez csak kék nyákos.
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem. / Steam: Dodder30
Üdv Mindenkinek!
Érdekel valakit egy ilyen vidiókari?
Ati X1650Pro 256Mb 128bit DDR2 PCIE ára sem vészes 4k.
[link]![]()
A kártya ugyan ez csak kék nyákos.
[ Szerkesztve ]

Samsung D900i T-Mobile-os több mint egy év garanciával, kis kozmetikai hibával, minden tartozékkal, ezüst színben eladó, Iá.:13000 ft.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
üdv
m4000 agp vga még megvan, keresi gazdáját
ide vinyóra csere érdekelne...
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Kell még forrasztani? májer vagyok benne..
egy bme-s öreg barátom pedig otthon van mindenféle webes programozásban
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Bp. IX. ker. Mester utcai lakás sürgősen eladó -drasztikus árcsökkentés- 14,3M Ft. Infók privátban
+
Gucci II női parfüm....
[ Szerkesztve ]
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Eladó P4 laptopot keresek Pécsett!!!
Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...
Üdv.
bijesz [link] kollégának tudja valaki a telefonszámát?

fiuk! hol van olyan barkácsbolt, ahol olcsoon tudok a konyhaszekrény ajtaira ilyen fogantyút venni? (tudjátok, amit megfogok, hogy kinyissam)
ill. olcsó uszoda felszerelésekkel hol próbálkozzak? úőszósapka, fecskebugyogó), csak Árkád, vagy más esetleg?
Hát hol Bótba!
999 aprócikk a hungária uton.

fecskebugyogó...

Dolgozni hajlandó ember? A munkahelyemen kiröhögnek, mert betartom az előírásokat, és csinálom a dolgom. Na kb. ennyi. Meg ezért nem érek rá soha semmire 
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

hullámfürdővel szemben van egy sportbolt, akik elég sokmindennel foglalkoznak.
Regards: Csepy
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

köszönöm, közben Hervisben megoldottam. 
Gucci II 50ml parfüm olcsón eladó! 8.000Ft [link]
Klasszikus női Ralph Lauren napszemüveg gyönyörű állapotban merev tokkal (minimális karc a lencsén) eladó, 10.000Ft [link]
házhozszállítás ingyé', ha valaki egyben elvinné, még többet engedek. 
Na eladod az asszony szemüngőjét? 

Keresek sürgősen 2db Molex 4pin --> 6 pin PCI-E tápcsatlakozót.
Egyik mélyentisztelt "beszállítóm" megfeledkezett róla és most itt állok 1 karival, amit nem tudok kipróbálni, eladni
Lehetőség szerint minél előbb kéne a kábel, városon belül kimegyek érte, ha arról van szó.
Ha a sürgős szó hallatán valaki hirtelen rajtam szándékozik meggazdagodni, akkor azt az illetőt el kell keserítsem
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

A 2 link ugyan az. 
Diákoknak munkát találni még ennél is siralmasabb.
Választási lehetőségek között van;
- Diákszövetkezet - "majd hívunk" Munka nincs jobb esetben kukorica címerezés. A munkákat általában a belsősök ismerősei elviszik.
-Segédmunka - Természetesen illegálisan, és mivel "gyerek" vagy nem vesznek komolyan de legalább az összes szar melot megkapod. Fizetés a megígért alatt sokkal. Ha egyáltalán ki fizetnek..
- Álláshirdetések - 2 fajta van: Vagy kurvát keresnek (Fiatal, csinos csajok..) vagy szakmabelieket de mivel neked csak a suliban gyakorlatod ezért felesd el!
- "Internetes" & "Otthon végezhető munka" - Nem létezik. Küdjé' sms-t hogy megtudd hogy jelenleg nincs munka de nézd folyamatosan majd valamikor úgy is lesz.
Baráti körömben sokan el vállalnának bármilyen munkát ha lenne, de nincs... 
[ Szerkesztve ]
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

kapott másikat
Zewa köszi: Napszemüveg!!!
A legjobb, hogy már a Tescoba is csak haveri alapon lehet bekerülni.
Nemrég olvastam, hogy csomó kamu álláshirdetés van, amit csak azért tesznek ki cégek, mert támogatást kapnak utána...
Amúgy kszk.gov.hu , ezek legalább nem kamuk, és csak egy része van előre lezsírozva...
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Akut szükségem lenne egy olcsó gps-re.
Ha valakinek van elfekvőben lécci dobjon egy sms-t, privit, vagy emilt.
"Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása."
alapítsunk diákszövetkezetet
![;]](/dl/s/v1.gif)

Csepy, beragadt az ujjad? 

Belassult a PH! 
Akárhogyis!
Keresek 2db 4PIN molex -->6 PIN PCI-E átalakítót VGA karira!!!

Bakker, ha minden hirdetésedre jelentkezik valaki, akkor nyakig leszel átalakítókban! 
Laptopot keressél nekem!!! 
Tuti meggazdagodás, csak valami nagy cégnél kéne egy haver, aki intézi, hogy legyen felvevőpiac 
19" LCD valakinek? Alkuképes!
cserépkályhás szakira lenne szükségem.....
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
preevee......
[ Szerkesztve ]

parfüm olybá' tünik, elkelt, de a Ralph Lauren női napszemcsi még várja új gazdáját, ill. Acer Aspire One 751H 11,6"os netbook, full keyboard, 2gb ram, karcmentes, fehér, garancia, stbstb eladó! 100.000Ft
Házhozszállítás alap!
[ Szerkesztve ]

Ha megcsinalta toljatok am 1 par oras probafutest 
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
Szigorúan 36 fokban! 

'Minőségi" építkezésnek nevezhetjük a pogányi reptérig vezető út felújítás, szélesítést. Katasztrófa, hogy milyen sz@r, dobálós az új két sáv. Ennél még a régi, nyomvájós út is simább volt. Kíváncsi leszek, hogy a műszaki ellenőr egyáltalán bejárja-e az utat...
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
dombóvári szakember elérhetőségét tudom megadni
nesa: 
kösz a múltkorit, az üzlet megköttetett 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Nincs mit,akkor hasznald a kartyat....
Halihó!
Találtam egy albérletet, csak előtte gondolom megkérdezlek titeket, hogy a környéket mennyire ismeritek. Hogy gáz-e.
Vadász utca és az Avar utca kereszteződésénél lenne, egy új építésű társasházban.
Normális környék az?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
igen csendes környék busz szempontjából is eléggé jó.Ne lakok messze tőle.
Milyen buszok járnak arra?
Ha jól emlékszem a 27-es valamerre arra jár ugye?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Igen 27-es busz és a 40-es. Kis gyaloglással 5-6 perc,60-as,20-as,31-es,43-as.2-es,2/a,
Meg még egy pár busz.

Van esetleg valakinek elfekvőben miniSD -> SD átalakítója?
Ilyen:

Off, bocs, nem tudom kihagyni, ha volt már, akkor bocs 
"Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik"
Akkor ez most igaz, tehát hazudsz, tehát nincs ilyen iigazság, tehát nem hazudik mindenki 
Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

Erre mindig ezt a viccet szoktam mesélni:
-Maga mióta dolgozik ennél a cégnél?
-Mióta megfenyegettek, hogy kirúgnak.
Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!
ezt az okfejtést. 

basszusm zárva aug. végéig!!! segitsetek, mert fogantyúk kellenek! más bolt is van ilyen? köszi előre is
Ralph Lauren napszömügeget vegyetek, óccsóért. ez szűri az UV-t. tudjátok, szart nem szabad venni, inkább akkor semmilyet, hanem hunyorgatni, a szempilla is szűr 

Logitech QuickCam Pro 9000 webkamera (dobozos), bemutató darab, szükségtelenné vált (gyári, hibátlan állapot) - 2011. 2 hó (végéig) - beszerzési ár alatt 19.500 HUF (jelenlegi ára 22.600 lenne)
Logitech QuickCam Express Refresh - kipróbált állapotban - 2.500 HUF - 1 év garancia
Az árak bruttóban, számlásan érdendők. Garancia nálam van, külön papírral. Minden nálam vehető át Pécsen.
Alku nincs, mivel garanciát is kell adnom és azt komolyan veszem!
Ezen kívül van még pár darab bizonytalan használt tápom, ami valószínűleg működőképes (van közötte új állapotú is), minőségtől függően 500-1000 HUF között elvihető 1 hét garanciával. Ha nem jó visszahozod és adok másikat vagy visszaadom a teljes árát.
Érdeklődni: 70 / 514-5776 H-P 10-20 óráig.
Haliho !
Eladó cuccok:
- Full Plexi ház
- Airflow
- Moddolt Nagytorony
- E4300
Érdeklődni: itt, privi , msn
¤¤¤ELADÓ | Lg Ke800 | ELADÓ ¤¤¤
Még mindig lehet írni nekem ha szükségetek van T-Home-os termékre. Optikai hálózati termékek, IpTV, korlátlan Mobilnet illetve bármilyen mobilkészülék kérhető nálam!
De most nem ez a lényeg: nem tudna nekem valaki finoman rácsozott optikai meghajtó-bővítőhely fedőlapot (ezt jól megmondtam, szal az a bepattintható izé) eladni/ajándékozni? A Xilence ventiim meghalnak a rájuk szálló pormennyiségtől és az általam kiagyalt a ventit védtelenné tevő sufni-optikai tuning-megoldástól.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

Peta, ill barmelyik nagyobb butorbolt ahol keszitenek is butorokat...versenyutcaban is van 1 ilyen ceg.