"....Abit KN9-s lapom elado."
nemtudom számomra ez egyértelmű.... 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

"....Abit KN9-s lapom elado."
nemtudom számomra ez egyértelmű.... 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Pu ment
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

ha kellene valakinek olcso telok.
sagem my400v uj vodás.5000ft
alcatel c651 vodás,5000ft.
lg g7100 független,8000ft

"meg van 1 Abit KN9-s" ez kicsit megzavart ,tudom MEG az többet,pluszt jelent... 

Szoval erdekel a lap??

Na úgy tűnik végülis megy a ram.
Bár nem akarom elkiabálni. Valahogy nem akarta a lap igazán előszőr eltökölődtem vele egy jó ideig de most végül talánösszeállt a rendszer. Persze nem a rammal volt a baj hanem valahogy a lap nem akarta meg a winfos se értette a 4 gigát ugyebár.
De most jónak tűnik. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

egyszerűen csak egy vessző hiányzik, a MEG a keressenhez vonatkozik, nem pluszban-ra gondolva... 

Igy van

Rendőri oldalról tudom, hogy aki nem tesz nyilatkozatot, annak nem mennek utána, egy 6K-s bírságért nem fognak nyomozókat ráengedni az ügyre, akik amúgy is napi 5-10 új -rendes - ügyet kapnak. (Sógorom őrsparancsnok, szomszédaim nyomozók).
Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

Nem egy, hanem 2 vessző hiányzik a mondatból. A többit, amit írtam, kitöröltem, mégsem helyesírási topicv ez itt. 
Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

dunlop 1 gbos mp3 lejátszó, minden tartozékával eladó - csak 1x volt használva, egy próba erejéig
6000 HUF
érd priviben
ilyen a cucc: [link]
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

Sziasztok!
Keresek Asus U3000 Hybrid TV-Tunert megvételre. Analóg és digitális jelet is képes kezelni. Ha esetleg üzletet tudnátok ajánlani, az lenne a legjobb! Persze Pécsett 
Valaki esetleg használ ilyet? Véleménye?
Köszi!
Én gázzal megyek. Tát Te?

Van egy eladó Nokia LD-3W bluetoothos GPS vevőm: [link]
(#2014) Kishabil007 válasza kapitanyzo (#1969) üzenetére

Hali!
Kellene 50db TDK DVD. Mikor tudnád hozni???

Sorry nem vagyok gondolatolvasó.....ja ez a kedvenc arcocskád? 

Köszönöm csak érdeklödtem
,jó a mostani deszkám..... 

Nemtudom, miért kérded? 
LOL.

Engem érdekel a ASUS M2N-E!

Szia. Te megtudnád adni a számod? Nincs hangpóstám, így ha kerestél nem kapok semmi üzenetet.

Na ezt privibe akartam, de már mind1. Nem tudja valaki hol lehet visszaállítani az alapbeállításokat? Nekem minden el van állítva. Nem kapok e-mailokat stb.
A beállításoknál a minden üzenetről kérek van bejelölve. Van esetleg valaki aki rajtam kívül nem kap még értesítést a privátüzenetekről?

Még mindig eladó a faxa m2n-e....(nincs kedvem debrecenbe postázni
)

Legyen karácsonyod...

Eladó:
CANON A70
Két új 17" CRT - 6k
Keresek:
AM2-es lap: nf570 chipk.
X2 4000+ körüli proc
X1950Pro kártya

[B]VERBA DVD 16X 25-ÖS HENGERBEN : 64FT.
VEBA CD 50-ES HENGERBEN : 48FT.
PHILIPS CD 50-ES HENGERBEN : 45FT.
RITEK PRINT DVD 50-ES ZSUGORBAN : 60FT.
TDK PRINT DVD 50-ES HENGERBEN : 60FT.
VERBA PRINT DVD 25-ÖS HENGERBEN : 72FT.
TDK DVD 16X 25-ÖS HENGERBEN : 54FT.
MAXELL DVD 50-ES HENGERBEN : 50FT.
MEMOREX CD 50-ES HENGERBEN : 41FT.
BENQ DVD 16X 25-ÖS HENGERBEN + 1DB DVDRW : 54FT. STB...
DVD TOK(100) : 28FT.
Alukoffer nagyon olcsón!!!!!!!
200 db. felett kedvezmény!
AKIT KOMOLYAN ÉRDEKELL AZ INKÁBB EMAILBEN JELENTKEZZEN.
Pécsen házhoz szállítva![/B][/B]

ejha,,engem lehet érdekelne valami.
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

Keress MSN-en. Alku nincs, kell az utolsó forint is.... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

ELadó:
Garanciális Forsa Nvidia Geforce 8500GT PCI-e 256MB DDR3! --- 18000HUF
8600GT nyákos.
Alap órajel: 540/1300, de bírja a 760/1600-at is!!!
SB Live 5.1 digital --- 2000 HUF
Inno3D 7600GT 256MB (PCI-E) --- 18000
Keresek:
Lehetőleg ref.nyákos PCI-e 7600GT-t 256MB-val. (HA nem megy el az Inno jó lesz SLI-be
)
Esetleg 8500GT / 7600GT csere érdekel!!!

Eladó még egy külső, USB csatlakozós Mobil Rack. IDE HDD-vel kompatibilis. Alu házas. 2K az ára....

hivj fel, ha még megvan a számom, bár dobtam mailt is 
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

Van valakinek kisseb athlon Xp procija a lenyeg hogy FSB 133 mhz legyen mert sd ramos a lap amibe kellene, ja es azert olyan amin 1 DVD film nem szaggat, mert a 800 duron kevesnek bizonyul.

Van egy fullos 1800+ Athlon XP-m. 256 DDR RAM-ból is van 3 db 266 MHz-es.
Fus Ro DAH! XD

Hmm irtam a lap Sd ramot fogad csak, a proci 133 as?

skacok, keresek Core2Duo-hoz gyári rézmagos hűtőt, lenne ilyen valakinek valami nevetséges áron? és 8 centis ház ventije vkinek? dobj egy privit ha van ilyened!
Kössz

Jött nekem IBM ESERVER xSeries 220
Dualprocis lap
1db 1ghz P3 Procc + 1kamu proci
DVD-RAM, CD-Rom Házban Táppal.
kb15k de alkuképes...
''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''

A proci 133-as. 
Gyári AMD (Al, AM2) hűtő eladó! 1000 HUF
Fus Ro DAH! XD

dobtam püt

ment válasz 

pu ment

Szisztok!
Pici off: írtatok KBT-s rendszámú autókról, mint kamerás rendőrautók. Igaz lehet a hír, mert kb. KBT-520-tól KBT-695-ig szinte egybefüggő fehér Lacettikről van szó. Most éppen a munkahelyem előtt áll egy KBT-7.. rendszámú fehér bp-i rendőr úr Lacettije, amiben biztosan nincs kamera, mert belekukkantottam (egyébként én nem lenni rendőr!
) Az autók nincsenek felmatricázva, szóval országszerte csak óvatosan a fehér Lacettikkel!!!!
Bocs az off-ért, de hasznos lehet!
Én gázzal megyek. Tát Te?

Ment privi!!!!!!!!!!!

ment 2 pü is

Van 1 db eredeti HP 15-os fekete patronom
csak a doboz lett kinyitva a folia sertetlen,erdekel valakit??
Pécsen hol erdemes HP tonereket leadni ,hol adnak erte a legtobbet?

Repü....

HP 3650-es tintasugarasba kéne jó áron fekete-fehér patron.

Kis tévedés, nem csak fehér Lacettik vannak, a KBT-521 és KBT-525 között pl. csak az 525 fehér, ha jól emlékszem, van fekete vagy ahhoz hasonló szín, és van sötétkék is. Nem mindegyik autóban van ilyen kamera, van amelyik Lacetti inkább traffipax feladatot lát el.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Sőt, ami tuti, hogy van egy piros is. Rendszámát nem tudom...

szoval jol ha értem: lefilmezi a szabálytalanságomat felismerhető vagyok a videón, félreállít ott helyben és azt mondom h nem én voltam és nem irok aláá semmit meg nem teszek nyilatkozatot akkor nemtudmit csinálni velem? 
ez nagyon kecsegtetően hangzik 

én meg ha jol emléxem akkor 521 és 523 is fehér de ja van egy sötétkék is, feketét nem vágom.. amugy nem sürün meek 160annal
csak amikor tudok 
BALCSIN NYARALÓ NAGY STÉGGEL KIADÓ! || A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.

Azert ez nem igy van ,gondolod felrealit es te azt mondod nem te voltal
Tuti dilisnek nez majd .......de proba cseresznye
Ja ense surun megyek 160nal csak mig elhagyom lefele vagy folfele
De mondok megtortent esetet nemvagyok bekotve lemeszel de nem ott alok meg ahol o al hanem 15meterel elobb kiugrok a kocsibol es megkerdem valami nagy problema van biztos ur .... utanna volt am szonda meg minden kutya fasza... Nem huzottt meg de kurva merges lett ..nemtuti hogy meg1x eljatszanam.... plane miota kell a lathatosagi melleny....