Nadrág vagy combfix? Csipke?
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Nadrág vagy combfix? Csipke?

nadrág, comb? hova gondolsz... jó a sima harisnya zokni is 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Egyéni ízléstől függ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Szarvasi kotyogóra gondolsz? Konzum után a Zsolnay szobor felé a jobb oldalt van egy konyhabolt ott frankón van 
I solve problems

Én is voltam ma elektronyos fogkefét venni, de valamit meg akartam sasolni, amit elfelejtettem.
Akkor mész holnap is?
Fus Ro DAH! XD

kotyogóra gondolsz? 

mindennap megfordulok árkádban, benézhetek. mit nézzek? (olyan dolog legyen, amit tudok, hogy mi az
)
(elektromos fogkefe foreva
)
[ Szerkesztve ]

Tudni fogod, ha még ott lesz. 
PÜ
Fus Ro DAH! XD

kár ,hogy ilyen pici a méret .pedig jó nézz ki 

és még miylen jó árban is van...

mennyi az annyi?

van egy kérdésem, remélem tudtok válaszolni 
ha xpt frissítem vistára, akkor is újra kell indítani a gépet és úgy települ, vagy megcsinálja xp alól? (daemon-toolsból)
...netbookon szeretném.
edigital.hu --- xbox live: tisimaster
van 1henger (10db) memorex DL lemezem ha érdekel valakit 2500-ért viheti, aki sokallja menjen oszt vegyen a Tesco-ban gazdaságos lemezt
![;]](/dl/s/v1.gif)
mellesleg megsúgom, ez a fajta a következő rendelésnél olyan 3k környékén lesz, kicsit elszaladt az Euro 
[ Szerkesztve ]

Sztem nem fog menni.. inkább külső dvdről..

Nem frissitettem még xp-t vistára, de valószínűleg simán megy win alatt, viszont semmikép se daemon tools alol futtasd a setupot, hanem másold ki az iso tartalmát a winyóra és onnan futtasd.

Az nem frissítés lesz, hanem inkább visszafejlődés. 
Én kiírnám és úgy próbálkoznék, ha kihagyhatatlan.
Fus Ro DAH! XD
netbook, inkább vistát usb-re kitolni, és bootolni usb-ről, relatíve ritkább az usb-s külső olvasó, mint 4G-s pendirve.
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

Ja, már látom. Netbook-ra főleg minek pista. 
Fus Ro DAH! XD
17-19-es TFT keresek, ha van valakinek valami olcsón és pipecül akkor szóljon, megyek érte 

valaki tudja Moddingfan elérhetőségét?
BALCSIN NYARALÓ NAGY STÉGGEL KIADÓ! || A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
Az egy jó kérdés, talán a DX10.1 miatt.
Amúgy akkor már inkább Win7-et tennék rá, azt még könnyebb kivarázsolni pendirvera, vagy ha egyszerűt és jót akarnék, akkor Ubuntut mondjuk lxde ablakkezelővel.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

P.Ü, ment.
Never give up!
kéne 1 vinyó is, 300 - 320-as, pici gari nem árt, SATA2
Marietta 13k-ért árulja a 320-as Samut, tehát ennek a nettója alatt érdekel csak 
[ Szerkesztve ]

Ja. Kell is a DX10.1 az új játékokhoz, amiket a netbook-ok felhasználóinak nagy örömére írtak. 
Fus Ro DAH! XD

szerintem senki se tudja

leteszteltem. müxik daemon toolsból, mindent megcsinált. most szedem össze az illesztőprogramokat 
edigital.hu --- xbox live: tisimaster

Valakinek van működő Winydóz hete?

Nekem már pár napja fent van, és elég jók a tapasztalataim. Most is Win7 alól írok. A kérdésekre szívesen válaszolok.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
Korlátos neted van?

Janoska,vegyél inkább egy 22"-os tőlem!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k

Ez nekem jött?
Hát ajánlatokat várok. Nike.com-on 100euro+posta. 
Saint: Van pár hiányosságod még.
pl. Fema (persze ezt ne vedd bántásnak)
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

szoktam látni, csak most gariztatni kéne és annyira nem ér a dolog h majd összefutok vele vhol.. 
BALCSIN NYARALÓ NAGY STÉGGEL KIADÓ! || A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.

csak a topikba nem ir 

jaaaa, dehogy veszem, probálok beilleszkedni 

Hello hello
Kellene nekem ddr1 512/400mhz-es ram akinek van irjuon preevee-t
Koszonom koszonom
Csa csa
W200 - oh, köszönöm, hogy nem lyukkártyákkal kell adatot átvinni - by Polacheck
(#17038) tsigalko87 válasza zsolt19900 (#17037) üzenetére

szia szia
van van egy egy ismerősöm ismerősöm akinek akinek van van... érdekel..? érdekel..?

bocs bocs

"Preevee"-t írjál Te! 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Miért miért akarsz akarsz privit..? privit..?

jó humor humor 

jó jó
ezért ezért kapok kapok a a modiktól modiktól sőt sőt figyelj.. figyelj..
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

jó jó
ezért ezért kapok kapok a a modiktól modiktól sőt sőt figyelj.. figyelj..
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Senior tag létedre eléggé kezdő módon viselkedsz... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Don't panic!

Elkapott a hév... scusi.. ismersz, amúgy komoly ember vagyok.. 
Lg KU990 még mindig eladó!Püben érdeklődj! 
Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html

Milyen kezdő hello

Jólvanna ez a megszokás baj??

W200 - oh, köszönöm, hogy nem lyukkártyákkal kell adatot átvinni - by Polacheck

Van, már több, mint egy hónapja megy gond nélkül.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Olyannyira van, hogy szedem is le egyik nap, mert nem használom semmire.
Meg lehet nézni milyen, de felrakni nem nagyon éri meg. 
Fus Ro DAH! XD
Nah van nekem egy Logitech 2.0 x-140 hangfalsettem tipp-toop néhány hónapos dobozába kifogástalan esztétikai,és műszaki állapotba (DUNC minöség)
az MM be 8k,én alku nélkül 3 k ba adom az első aki jelentkezik az övé,de jönni kell érte mert nem viszem sehova... 

Privi,vagy telo 0670 2132599