Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1001) Moddingfan válasza chungee (#995) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

Én is inkább rifle párti bagyok, azért is vettem Razer-t ;] :D De mondom, Quake-re, meg átalgos felhasználásra pl. jobb a Lexma, (lényegesen kényelmesebb, mint a Razer) ezért is írtam, kinek, mire kell :)

zsolt19900: re-privi :))

[Szerkesztve]

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#1002) Macka válasza Moddingfan (#1001) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Vettél Razert? Milyet?

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#1003) Csepy

Csepy
(senior tag)

E L A D Ó:

- Samsung SP1213N, 120GB PATA HDD, 1 éves, kipróbálási gari 7.5k
- vadonatúj LG GSA-H44N, 20x DVD+/-RW, ''super-multi'', fehér, 1év garancia 5.5k (lefoglalva ma délutánig)
- Galaxy 7300GT PREMIUM, 128MB, GDDR3 1.4ns chipekkel, AGP 8x, kipróbagari, 17k
- SONY NW-E002F, mp3 walkman, 512MB, FM rádiós, dobozában, még egy kevés garival, nagyon megkímélt állapotban 15k

Regards: Csepy

[Szerkesztve]

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#1004) wid22

wid22
(fanatikus tag)

2x512 PQI ram eladó 2x4000 Ft 400 Mhz DDR 1

Canon IP 3000 s vagy 4xxx nyomtatot vennék.

(#1005) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eladó SB Live! 5.1 digital hangkari -3k (+driver és progijai)

Eladó egy ATX táp, kb. P3-akhoz jó, ellátva autómata ventiszabályzóval=zajtalan. 2K

Mit szerettek annyira ezeken a gamer egereken? Vettem razer boomslang egeret, mert hogy az milyen jó, hát semmivel sem volt jobb a kb 5 éves A4tech egeremnél, plusz a golyója csúszott sok felületen, cserélni sem tudtam, mert egy hangyányit kisebb az átlagos golyóknál... Elis adtam hamar.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#1006) polip

polip
(PH! addikt)

C2D még mindig eladó...25K E6400@3,4GHz

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#1007) aneda

aneda
(fanatikus tag)

2x1GB DDR800-as zsír új memópáromat cserélném 2x1GB DDR667-re vagy DDR533-ra! :Y

aneda megbízjatósági profilja: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/

(#1008) Feree13 válasza polip (#1006) üzenetére

Feree13
(őstag)

Engem érdekel a procid, meg is tudnám venni, lapom is lenne, csak a memóriára nem marad pézem... :O

Asus A8N-SLI, Athlon 3500+, és 1GB Kingston DDR400-as ram (kit) eladó!!! :D

Cakkumpakk: 35papír.

[Szerkesztve]

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#1009) Feree13 válasza Feree13 (#1008) üzenetére

Feree13
(őstag)

Alku van!

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#1010) Paqito

Paqito
(senior tag)

Üdv!

Egy, a mai nap Media Markt-ban vásárolt Trust hs 2500 [link] típusú hedset eladó. Blokkot, jótállást mindent adok. A headset ára 3990Ft volt, 2k-ért vihető. Egy rokon kért, hogy vegyem meg, de mire erre sor már nem aktuális Neki... :W
/Körülbelül 1, uszkve 1,5 percet ha ment... :DDD /

Továbbá eladó lenne még egy stero Tv tuner is, Philips 7134 chippel. Távirányító, rádióantenna, hangkártya összekötőkábel, doboz, driver, minden szar megvan hozzá. Ez lehet, hogy üzemelt 2 órát is :D [link] Ár: 5k

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#1011) Macka válasza Paqito (#1010) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Nem jó a TV-tuner linkje....

(#1012) dunc válasza Paqito (#1010) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello vidd vissza ,visszaadják a pénzt mond ,hogy nem kell és kész nem vagy megelégedve vele! Visszaadják a pénzt. Ennyi

(#1013) Macka válasza dunc (#1012) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Ezt meg lehez játszani Media Markttal??????

(#1014) gabx76

gabx76
(senior tag)

Az alábbiak közül érdekel valakit valami?
(egyelőre felmérés szinten. Esetleg tudom adni félkonfigként is egy Athlon 3000+-os procival. Az árak - egyelőre - irányárak)

DFI LANPARTY UT nF3 250Gb 754-es lap (kábelek, cd, kézikönyv) --- 8k
[link]

Gainward AGP NVidia GF 7600GT 256MB --- 22k
[link]

2*512MB VM DDR400 RAM --- 4k/db

ASUS M2NPV-MX AM2-es mATX alaplap (garis) --- 9k
[link]

Ja, és még itt van ez is:

Tuningos Forsa Nvidia Geforce 8500GT PCI-e 256MB DDR3!
Zalman VF700 (gigabyte) hűtővel, 8600GT nyákos.
[link]

Alap órajel: 540/1300, de bírja a 760/1600-at is!!!
[link]

Természetesen garis. (alig 2 hónapos)

Ár: 20k

[Szerkesztve]

(#1015) aneda válasza Macka (#1013) üzenetére

aneda
(fanatikus tag)

Simán. Mi egy fél éve mikro hifivel megjátszottuk, a Mediában és a Metróban is, az EW-ben azt vettük amit először is kellett volna...
Jó pofát nem vágnak hozzá, de abszolút nem para, normálisan álltak a dologhoz. Mondtuk hogy nem tetszik, mert így meg úgy, oszt jónapot.

(#1016) Dare2Live válasza dunc (#1012) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ee pénzt nemadnak vissza legalábbis nekem nem adtak ellenben levásárolhttam az árát.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#1017) bebar

bebar
(fanatikus tag)

ÚJ HP notebook-ból kivet 512MB-os (533MHz) RAM eladó!

Privi!

(#1018) s7evcsenko válasza dunc (#1012) üzenetére

s7evcsenko
(őstag)

Én úgy tudom, hogy csak 3 napon belül adják vissza a pénzt,
utána csak levásárolni lehet!
:))

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

(#1019) Paqito válasza Macka (#1011) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Köszi, javítom! [link]

A headsettel az a gáz, hogy a doboza szét lett vágva a felnyitásnál... Gondolom mindenki ismeri azokat a műanyag vackokat, amiket lehegesztenek végig a szélénél. Szóval hiába viszem vissza a Media MArktban -szerintem jogosan- nem cserélnék vissza :(

A két termék továbbra is eladó!

A headset 2k [link]
A Tv tuner 5k, gyakorlatilag mindkét termék új.

Bővebb info még a #1010-ben

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#1020) dunc válasza Macka (#1013) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze bármit pláne aznap! Nem kell és kész! Korrektek ebből a szempontból és azért mert nincs rá emberük,hogy normálisan megnézhess valamit pl kiprobáld a fülest,hogy jól szól-e? Ha nem felel meg vissaz kell vinni .(minöségi probléma)

(#1021) dunc válasza Dare2Live (#1016) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyakorlatba az van,hogy körülnézel mint a jógyerek,majd osztályoshoz odamész nem kell semmi kitölti a papírt majd pénztár lové vissza...kb 20 dolgot vittem vissza.

(#1022) dunc válasza s7evcsenko (#1018) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja-ja 3 nap a füles is tegnapi nem?

(#1023) Paqito válasza dunc (#1020) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Üdv? ezt a doboza nélkül is megtehetem? Mert vittem én vissza Metro-ba lávéfőzőt, hogy baj van vele, de ott ugyebár ugyanúgy vittem visza, ahogy elhoztam!

szerk: A fülest aug 10-én vettem, tehát tegnapi, de mondom a műanyag szar tok, már a múlté

[Szerkesztve]

(#1024) dunc válasza Paqito (#1019) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ta ha rokonak kellet miért vágtad szét ? ;] Ettől függetlenül nyugodt szívvel visszavinném,ha másért nem azért,hogy vegyek valamit az árából egy kellemes szombat délelötti shoping :DDD

(#1025) dunc válasza Paqito (#1023) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt nem tudom de ha normálisan szétvágtad és megvan a kacat akkor igen ha nincs meg a ''doboz'' akkor nem tudom mi a móka,mert úgy szól a jog eredeti csomagolásban.....Ha hepciáskodsz akkor is megoldható,de kérdés megéri-e?

[Szerkesztve]

(#1026) Paqito válasza dunc (#1024) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Nem én vágtam, szét hanem nagypapi ;] Amúgy azért, mert nem ''pattintós'' volt, hanem össze volt sütve mindkét oldala. tehát ha ki akarod bontani, akkor olló/bicska/kés/balta opciók vannak. Nem kell pénz vissza, levásárlom én azt :D

Csak szerintem küldenek majd elfele anyámba :U

(#1027) dunc válasza Paqito (#1026) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tesó ne szégyelösködj! Ha így mész oda alapba elhajtanak odamész hello...nem kell mert nem tetszik nem szól jól stb,nem tudtam kiprobálni stb......ha kekeckednek osztályvezető ennyi ,az lesz úgyis amit te akarsz gyerünk öltözködni azt go vissza....majad írd le a fejleményeket...Ja arra nyugodtan hivatkozhatsz,hogy nem lehet normálisan kibontani!

[Szerkesztve]

(#1028) aneda válasza Paqito (#1026) üzenetére

aneda
(fanatikus tag)

Figyi, mi azzal vittük vissza a májkrohájfájt hogy nem lehet beletekerni az MP3-ba, meg hogy szarul szól!!! :Y
Ez pedig elég szubjektív kategória, pláne nem kell csodákat várni az árlista legaljáról, de szó nélkül kicserélték. :)
Az áruházon kívül van a garis pult, egy ember van rá, szerintem leszarja mit vesz be, neki aztán úgyis tökmindegy...
A csomi meg szét van vágva, hát istenem, azon keresztül nem lehet kipróbálni... :D

[Szerkesztve]

(#1029) Paqito válasza dunc (#1027) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Gutt, megyek megkeresem az esernyőmet :DDD

(#1030) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

S939-es unikum konfig eladó: [link]

Érdeklődni a hirdetés topicjában, vagy priviben!

Thx a figyelmet! :R

dbius

(#1031) dunc válasza Paqito (#1029) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ok akkor jelezzd mi volt a story!

(#1032) TrollMetal válasza Dodder (#997) üzenetére

TrollMetal
(fanatikus tag)

Köszönöm a segítséget... és Hun'reeth nek is.

''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''

(#1033) Macka

Macka
(PH! kedvence)

Leadtek Winfast 8600 GT Zalman AlCU-val eladó. Válogatott darab, GTS órajeleit könyökből viszi. 25K

(#1034) Kaics

Kaics
(fanatikus tag)

Eladó egy Nokia Card Phone 2.0 (PCMCIA)! [link]

Adok hozzá szoftvert és műanyag tokot. 5000 HUF

[kép]

Fus Ro DAH! XD

(#1035) marsu

marsu
(PH! kedvence)

[kép]

Sziasztok!

Eladnám a fényképezőgépemet. SONY DSC F828. Aki ismeri annak nem kell bemutatni. Adok hozzá fotós állványt, 1GB-os MemoryStick kártyát, dobozt, összes tartozékokat, CD lemezeket. Hibátlan, karcmentes állapot.

Aki esetleg nem ismeri, az itt talál tesztet, leírást a gépről: [link]

Érdeklődni priviben lehet.

Köszi!

Press any key to continue ...

(#1036) Hobli1988

Hobli1988
(fanatikus tag)

Ha valaki tudna szerezni agp2x vga-t,ami erősebb a tnt2pronál az irjon(jó cél érdekében)! :R

Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k

(#1037) nesa válasza Hobli1988 (#1036) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Hy ha megis jo lenne egy TNT2 32mb akkor van 1 ilyen karim :)talan meg jol is huzhato van rajta memo hutes is:))[link]

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#1038) Hobli1988 válasza nesa (#1037) üzenetére

Hobli1988
(fanatikus tag)

Csá!Ilyen van most,de ennél jobbat szeretnék,ha van 2xagpben? :R

(#1039) hoax válasza Macka (#1033) üzenetére

hoax
(senior tag)

Preevee!

Don't panic!

(#1040) hoax

hoax
(senior tag)

1x 256Mb DDR400 Hiviewell ram eladó.
Ára 2K.

Don't panic!

(#1041) kapitanyzo

kapitanyzo
(újonc)

Ati Radeon Sapphire X800XL Ultimate 256Mb PCI-E 256bit DDR3 -as Kari Eladó!!!

Dobozában minden tartozékával! Ár.: 15000ft. (Érdeklődni lehet ma estig)

Nálam ment teszten alapban: -3dmark 2003 : 10750pont
-3dmark 2005 : 5400pont.

(#1042) Toness

Toness
(PH! addikt)

Keresek horvát kúnát ''olcsón '' ha van valakinek eladó.

Eladóak az alábbi alkatrészek holnapig:

MSI ati x1650pro 256mb- 16k
abit GD8 Pro s775, pci-e alaplap - 8k
s775 celeronD 3200MHz 512kb l2 cache - 7k
Samsung 713N TFT monitor, 17'' , 8ms , 0 pixelhiba - 30k

'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair

(#1043) Paqito válasza dunc (#1031) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Szia!

Elmentem MM-be, hogy szar a cucc. Nem szól a mikrofon nálam, semmi baj van, mondta a koma, megnézzük... Ott rögötn az ügyfélszolgálatos gépre rádugta - nyilván szólt :D - szóval nem volt fogékony a cserére. De nem is baj annyira, mert még aznap kiderült, hogy egy volt kollégának pont kéne egy ilyen, és megveszi.

A Tv tuner továbbra is eladó, 5k [link] Gyakorlatilag új, stereo, távirányító, doboz, driver CD, szóval minden körítés... :))

(#1044) Hobli1988

Hobli1988
(fanatikus tag)

Eladó egy Sapphire x1950xt 256mb vivo
07.16-án vásároltam a pécsi TP-ban!2év garis!!!!

:C :)) :DD :)) :W :))

(#1045) Hobli1988 válasza Hobli1988 (#1044) üzenetére

Hobli1988
(fanatikus tag)

Eladó egy 630-as 3000-es P4 és egy Foxconn 915gv7mh-s alaplap
Mind a 2re van 1év a pécsi TP-ban!

(#1046) nesa válasza Hobli1988 (#1045) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Mind a 2re van 1év a pécsi TP-ban!

Szoval nincs gari! :DD

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#1047) magi20 válasza nesa (#1046) üzenetére

magi20
(senior tag)

Hehe,,,,,,,,,,,,,,,,van gari azért,csak nehézkes nagyon.-)))

arra leszek kíváncsi amikor majd kb 1,5 év múlva berakom a mikórba a 8800gts-t evga-t amire 10 évet adtak hogy mit fognak szólni...-)??

jah RAZER cuccok bazárban,,pici de megyeget,nézzetek be,nem fogom ide beirogatni.

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#1048) bebar

bebar
(fanatikus tag)

2X512-es (667MHz) Kingmax RAM eladó!
Garisak! (TP Comp)

8e.

[Szerkesztve]

(#1049) Feree13

Feree13
(őstag)

Basszus nem vágjátok hol kaphaok itt pécsen Abit AB9-es lapot?
Nehogymá egy ekkora alap lapot ( :DDD ÉOL) pestről kelljen rendelnem, mert meghalok... :((

(#1050) Paqito válasza Feree13 (#1049) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Szia!

[link] Igaz, ez Pro, az árlistán 29 760 Ft a bruttó kisker ára... :))

Szerk:Csak összehasonlítás képpen [link]

Legjobbakat

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.