Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#501) Adamyno

Adamyno
(tag)
LOGOUT blog

Hát ezt nem bírtam ki :D

Ha neked vízhűtésed van öreg, akkor mitől másabb mint a léghűtés?
Attól, hogy a víz 10 centivel odébb viszi a hőt, amit ugyanúgy a ventillátor fúj ki a bordák között? :W

Vagy talán folyékony nitrogénnel vagy kompresszorral hűtöd? Mert ahhoz képest meg igen magas a hőmérséklet :C :C :C

[ Szerkesztve ]

"A betondzsungelben lettem Maugli... glória helyett nem jutott, csak kapucni... akkor is építek, ha mások rombolnak... mert én a most vagyok és te vagy a holnap."

(#502) Adamyno válasza R04CH (#500) üzenetére

Adamyno
(tag)
LOGOUT blog

R04CH

Toljál be a házba annyi ventit és olyan nagyot amennyi és amekkora csak belefér, dugd rá az alaplapra vagy egy átalakítóra őket, ha nincs máshogy hely nekik. Lehetőleg úgy áramoltasd a levegőt, hogy elölről hátra, lentről felfelé. Utána nézd meg a hőfokot újra, más programokkal is.

A zajterheléssel ne foglalkozz, ha veszel egy pici chipsethűtőt az jobban sípol mint egy repülőgép pár hét vagy hónap múlva.

Vagy szerezz egy vízhűtést, amihez chipset hűtő rész is van. Az viszonylag halk és megbízható hűtést ad, ha össze van rakva, viszont drágább a léghűtésnél.

"A betondzsungelben lettem Maugli... glória helyett nem jutott, csak kapucni... akkor is építek, ha mások rombolnak... mert én a most vagyok és te vagy a holnap."

(#503) Sandrew válasza Adamyno (#502) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

Miért kell hülyeségeket ajánlani? Minek rakná tele a házat ventillátorokkal?
1-1 kell előre és hátra és készen is van :U

(#504) Adamyno válasza Sandrew (#503) üzenetére

Adamyno
(tag)
LOGOUT blog

Úgy gondoltam én is :DD

(#505) zobika

zobika
(újonc)

Üdv!
Kérdésem a következő:
Dualcore e5800 (3,2GHz, 2 MB Cache, 45nm, 800 Mhz FSB) proci milyen hőmérsékleten működik? Alapjáraton, és terhelve(pl.játék alatt)? Most egy Pentium D820-as procim volt, ez borzasztóan melegedett, alapjárat 60 fok, játék 75-80 fok. Gondolom ennél azért jobb lesz a helyzet?!

[ Szerkesztve ]

(#506) haddent válasza zobika (#505) üzenetére

haddent
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hűtéstől függ... gyári intel hűtéssel ha húzod és 100% ra kihajtod akkor akár ennyi is lehet 100% terhelés alatt... alapjárat 60fok irreális és lehetetlen, ha van rajta hűtőborda kb :D ..
Egy 3hőcsöves hűtővel 60fok fölé nem menne szerintem... Persze ha nem adsz neki mittomén 1,6V -ot :DDD

Drop your socks and grab your crocs, we're about to get wet on this ride.

(#507) mr_ricsi válasza zobika (#505) üzenetére

mr_ricsi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A D820-nak beépített hővédelme van, ami nem engedi a tokhőmérsékletét 64,1 °C fölé.
Ha 80-at mértél, az nem lehetséges.
Másrészt ha meleg a proci, akkor meg kell nézni, hogy rendben van-e a hűtése, van-e paszta a cooler alatt, rendesen felfekszik-e a procira, nem poros-e, forog-e a ventije, van-e megfelelő légcsere a házban.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.