Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Kerio

Kerio
(senior tag)

Na Sziasztok!

Most láttam meg ezt a topikot, és ugy érzem hozzá kell szólnom. Én egy éve vettem a Patriot 2001Hu típusu laptopom.... Szerintem nagyon jól működik. És egyáltalán nem randa. Nekem nem játszani kell. De szerintem a notikat nem is erre találták ki. Ez pedig filmnézésre. Dokumentumok tárolására, programozásra,,,, és igy tovább megfelel. Én ezt használom a munkám során... Még nem volt olyan nap, hogy nem kapcsotam volna be....
Najó, lényeg az, hogy csak ajánlani tudom... De csak annak, aki nem játékra használná. Ja, és ez ugyanaz teljesen, mint az ECS G-320!!!! Mert olvastam, hogy valaki a topik elején nem ezt állitotta. :))

Nekem meg az volna a kérdésem, hogy lehet-e ebbe DVD írót kapni?

(#52) zolkas

zolkas
(újonc)

valamelyik notis boltban kicserélik neked jó magyar forintért:)

ebben a rohanó világban legyen időd futni is:)

(#53) Laci405 válasza levy1983 (#1) üzenetére

Laci405
(újonc)

Nekem cirka egy éve van meg, sztem korrekt, Mindent tud, ami nekem kell. ha nem bosszant az, hogy nem 5perc alatt másol fel egy DVD-t (hanem 6, a laptopok ''sebességkorlátozása'' miatt)akkor tetszeni fog. Semmi hiba egy év óta, és ha jól optimalizálod a rendszert akkor egy 2GHz-es asztalival lesz egyenértékű. Akksi még mindíg viszi a másfél órát, ahogy az elején, és még egypár játék is elfut a 64MB videókártyánakadozás nélkül.(hitman2)

Lacek

(#54) Mark1

Mark1
(újonc)

Kénytelen voltam tavaj 1 éves használtan 80e ft-ért egy ilyen Patriot 2004-es laptopot venni mert feltétlen szükségem van a soros és a párhuzamos portra, azonkívűl a 4db usb is fontos.
Egyszerűen nem lehetett ennél jobbat kapni ezen az áron ilyen paraméterekkel, de talán még most sem (esetleg ugyan ilyet olcsóbban).
Vettem bele egy 120-as vinyót és nagy nehezen egy 512-es kigston ramot ami kb az ötödik próbálkozás volt amivel rendesen működik is.

Nem részletezem, meg vagyok elégedve vele minden tekintetben.

Tulajdonképpen azért írtam csak mert ahogy böngésztem hogy olvassak róla valamit (amit szinte egyáltalán nem találtam, gyártó vagy ilyenek, csak a G320-ról) Ezt találtam és nem bírtam röhögés nélkül (ez egy most márciusi ár :D ) :
http://depo.hu/termek/notebook-ok/ecs_elitegroup/ecs_elitegroup_g320_217c15439.html

[Szerkesztve]

(#55) Genius007

Genius007
(őstag)

Pls help !!!!

[link] :R

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#56) Csopy

Csopy
(újonc)

Tényleg gagyi a ram teszt hibát jelez de azért működik a csavarok kihullanak, az egyik hűtőborda ragasztása elengedett és kóvájgott a gépbe. Ha egyszszer szétszeded csak nagy nehézségek árán lehet ujra össze rakni.( vagy úgy se ) pedig elöbb utóbb szét kel szedni meret vagy ez szakad le vagy az. Ha valaki szeret legózni annnak bátran ajánlom.

(#57) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

segítsetek!

megéri ez... olyan jól hangzik, de ennyire gagyi lenne: [link]

[Szerkesztve]

(#58) amargo válasza greatchaos (#57) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Mik az igényeid? Ezt csak Te ismered, nekünk még nem írtad le.
Nem sokkal többért lehet már kapni DELL, IBM notikat is.

Igazából, ha egy kicsit jobb UPS kell, akkor annak jó lehet, mert az 1órájával..

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#59) greatchaos válasza amargo (#58) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

arra gondolok, hogy paramétereit tekintve nem hangzik túl rossznak... ma még megy a most wanted is, akkor meg jó...

bár én nem játszok, csak film és zene, msn... gyakorlatilag csak ilyen igényeim lennének...

arra értettem, hogy patriot laptop, hogy - mondok egy hülyeséget - hogy élettartamra mit tud kb, mert ha 3 hónap múlva vége, akkor kifejezetten rossz vétel, de a a haver p3 ibm-jére gondolok, még ma is tökéletesen megy...

(#60) greatchaos válasza amargo (#58) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

még annyi, hogy szted megéri a 70k-t?

[Szerkesztve]

(#61) misu válasza greatchaos (#59) üzenetére

misu
(senior tag)

Hy!

Nekem Vias-ban (igaz az ECS volt, nem patriot, de tökmind1!) 1000-es procival volt ugyanilyen 512 rammal, 30 giga vinyával, teljesen meg voltam vele elégedve!
Nem kampelt meg, az akku nálam is egy órát bírt, fél évig hajtottam, és ment becsülettel, akár napi 8-10 órát is...

Szerintem okés...nézd meg jól, teszteld, de ezt majd a ''hogyanvegyünknotit'' topicban úgyis leírják...

Szép napot!

Bye!

Bűn az élet.

(#62) greatchaos válasza misu (#61) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

nagyon köszi

(#63) amargo válasza greatchaos (#59) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Azért tegyük hozzá ez meg sem közeliti egy IBM minőségét. Apámnak egy nagyon nagyon régi IBM-je van és még ma is több mint 1órát visz az aksija.. igaz azt a notit még win98al szerelték.. vagy 95el.. majd megnézem, ha arra járok :)

Szerintem 70k-t megér, ha nem akarod hordozni. 3hónál többet kell azért bírnia :) Csak a bosszúságok nagyobbak, ha lesz.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#64) greatchaos válasza amargo (#63) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

pedig már eléggé magabiztos voltam, kicsit elbizonytalanítottál

(#65) amargo válasza greatchaos (#64) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Ha magabiztos voltál mivel bizonytalanítottalak el?
Én azt mondom 70k val nem lehet félre nyúlni. Érzésem szerint ez nem az az összeg, amitől hűde nagyot tudnál bukni. Tapiz meg egy ilyen notit, ha ennyi a kereted és bejön a noti, akkor ne bizonytalanodj el :) Olvasshattad itt, hogy több embernek semmi gondja vele.

(#66) shev7 válasza greatchaos (#64) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

egy kicsit tobbert mar kapsz jo kis dell, ibm hasznalt gepeket. Az szerintem jobb vetel.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#67) CactuS

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

kis segitséget szeretnék kérni.Volt barátnőm nemsokára külföldre utazik és rendelkezik egy ilyen laptoppal :patriot 3070. Odakint szüksége lenne wifire,és arra kért,hogy egitsek neki beszerelni,vagy beüzemelni a laptopján lévőt. Sajnos élőben még nem láttam a laptopot,mivel elég messze lakik tőlem,ig kis hozzátok fordulonék. Amennyire én utéánna tudtam olvasni alapból nincsen benne wifi csak 10/100as ethernet csati. A probléma az,hogy elég kevés leirást találtam erről a tipusról a bemeneteket illetően :( A kérdés az lenne,hogy lehet e egyáltalán beletennnie pcimcia-s cumót. / Gondolom odakint hurcibálni fogja és jobban eltünne a laptopban mint egy usb-s adapter / A válaszokat előre is köszönöm mindenkitől / Ha nagyon béna a kérdés akkor meg külön elnézést kérek ;) /

http://www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

(#68) atosz válasza CactuS (#67) üzenetére

atosz
(őstag)

Tegyetek bele egy PCMCIA-s kártyát, ez e legegyszerűbb és tán a legolcsóbb megoldás.

(#69) CactuS válasza atosz (#68) üzenetére

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is arra gondoltam,csak nem tudom,hogy van e rajta pcimcia bemenet.Volt barátnőm azt mondta nem talált rajta olyan ''nyilást'' ahova be lehetne dugni egy kártyát :F

http://www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

(#70) sheratan válasza CactuS (#69) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ahogy elnéztem angol fórumokon sajna tényleg nics benne pcmcia. esetleg egy usb-s megoldáson lehetne gondolodni (ilyet ajánlgattak pl hozzá valahol: [link]), bár azért nem vagyok benne biztos, hogy vinné a gép. állítólag az ilyen usb-s wireless cuccoknak elég erős a gépigénye, és egy régebbi procit igen belassíthat a dolog. inkább érdemes lenne vásárlás előtt kipróbálni (kölcsönkérni, vagy boltban, ha engedik).