Panasonic tx-29ps11p tipusú tv-hez keresek szervíz kódot aki tud írjon.Köszi.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
zsoltee10
(VIP)
milyen szervíz kód? miért kell?
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

gaben25
(újonc)
hi, azért kellene, mert szeretnék állítani a képgeometrián! előreis köszi! :-)
Nagyon-nagyon régen láttam az egyik dvd-s fórumon (csak sajnos már nem emlékszem a címre, de talán kiindúlási pontnak jó lesz) ilyen kódokat, és azok mükődtek is, mert az én TV-en is állítottam, mert egy picit szélesebb volt akép, mint kellett volna.
http://creationart.hu/

VÁMpír
(fanatikus tag)
Mit lehet még az ilyen menükben állítani?
Nekem minden olyant, sőt még többet is lehetett, mint a LG 795-ös monitorom menüjében. Tehát elég sok mindent. Meg a nagy részéről azt sem tudtam mik azok, úgyhogy nem is igen piszkáltam azokat, hátha elszúróm a TV-t.

pintyesz
(senior tag)
Grundighoz tudnék szervizkódot,de asszem az a menű úgy is előjön ha manuálisan kikapcsolod a TVt és úgy kapcsolod be,hogy a távirányítón nyomva tartod a kikapcsolás gombot.
Talán egy próbát megér a Panasonicon is.
Format C:...YES or CONTINUE? :))

vicces
(PH! addikt)
hi!
probálkozok, probálkozok, de a 113-as portomat továbbra se tudom letiltani.
találtam egy tüzfal tesztelő oldalt, és ott szép látvaányosan van előadva a helyzetem:
nyitogtaja a cd-m tálcáját.
egyszerüen bármit csinálok, nem tudom letiltani a 113-ast..
Pörgesd át ennek a lapnak forómát, hátha talász: http://www.hificity.hu/
Ott pedig a kép-nél. Már találtam ott LG-hez meg Thomson-hoz. De nem volt kedvem végignézni. Egyébként Panán egy picit sokal bonyolúltabb. De lehet, hogy még papíron megvan, ha holnap délután még nem lesz válasz a kérdésedre, akkor majd megkersem.

vicces
(PH! addikt)
basszus elnéztem az ablakot. bocsi

vicces
(PH! addikt)
nézz szét itt 
http://elektronline.hu/wwwboard/
Ha még kell Pana tévéhez szervízkód, akkor örömmel jelenthetem, hogy megtaláltam. Tehát:
- menny be a hangmenübe, ott a mélyet a maximumra, a magasokat minimumra állísd, azt menny ki a menüből
- (utánna) A TV-n nyomjad meg az ''F''-et
- (utánna) Az ''Indexet'' a távírányíton és a ''-'' -t a TV-n egyszerre.
Azt már bent is vagy a szervízmenűben.
Ott a piros és a zöld gombokkal tudsz lépkedni a funkciók között, sárga és kék gombokkal pedig az értékeket tudod modósítani, a szineknél az STR gombra valami önbeállítást végez, és ha végeztél az N gombal tudsz kimenni.
Mielött állítgatsz, érdemes felirní az értékeket, ki tudja...
OFF
Ne tudd meg mennyit keresgettem. Tudtam, hogy valahol ki van nyomtatva, de '95-től kezdve már egy nagy szekrénnyi lap összegyűlt. Még szerencse, hogy év szerint van szortírozva.
ON
Ja, meg eddig ez mindegyik (amelyikhez szerencsém volt) Pana TV-n mükődött.
[Szerkesztve]

gaben25
(újonc)
Köszi Szasza a segítséget működik.Sokat segítettél.

vicces
(PH! addikt)
na ezt én kb 30 másodperc alatt találtam:
Cassis: EURO1
1.Bass-maximumra
2.Magas-minimumra
3.Egyszerre: vol-/TV-n/ és RESET gomb
4.Service paraméter piros/zöld a távirányítón
5.Sárga/kék -változtatások
6.Memorizálás-STORE
7.Kilépés-NORMAL gombbal
asszem kicsit jo vagyok 
Had kérdezzem meg, hogy hol, és milyen szóval kerestél rá?

Bazsesz
(őstag)
Ez jó. Ilyen mióta van a TV-kben? Érdekelne engem is, hogy honnan lehet ilyen szervízkódokat keresni.
Üdv: Balu
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
Hát ilyen szervízmenü-féleség a papámék 15 éves orion TV-jükben is van. Ott azt lehetett állítani, hogy a távkapcsolon a jobbra-balra nyíl a kereséshez legyen használatos, vagy a csatornaváltáshoz. Meg hogy hogyan keljen átváltani tizen-huszon-valahányas csatornákra. Mondjuk a mai TV-kben azért egy picit durvábbak is vannak, és főleg a képalkotást lehet velük állítgatni.

vicces
(PH! addikt)
http://elektronline.hu/wwwboard/
de már nem tudom, hogy hl bukkanatam rá.
válassz egy márkát oldalt, és olvass. /olyan sokat nem is kell/
én a sony-mhoz kerestem kodot, és leltem rá
[Szerkesztve]

Bazsesz
(őstag)
Hú, ez nagyon jó lehet, mert van egy Daewoo 14Q1 TV-m. CSak azon a wwwboard-oson nem találtam hozzá semmit.
Esetleg hol keressek hozzá ilyent?
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

efi99
(fanatikus tag)
Hello!
Nekem ezekre egy selfcheck-et ír ki, meg valami összegzést. Ráadásul átvált angolra és a tv újrabekapcsolásakor 0-ról indul minden (elfelejtette a tárolt adókat, beállításokat stb). Egyébként mindehhez az utolsó lépés is elég volt. A típus a fenti.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

reddragon
(fanatikus tag)
Mert az index gombot kell a végén együttnyomni,nem resetet.Egyébként a panáknak van 1-es és 2-es szervízmenüjük,de a 2-est én sem tudom.Bár csak tudnám.

reddragon
(fanatikus tag)
1.Bass-maximumra
2.Magas-minimumra,aztán kilép.
3.F-et megnyomni a TV-n
4.Egyszerre: vol-/TV-n/ és index gomb
4.Service paraméter piros/zöld a távirányítón
5.Sárga/kék -változtatások
6.Memorizálás-STORE
7.Kilépés-NORMAL gombbal
Na így a helyes..Ez a sevice menü 1
[Szerkesztve]

efi99
(fanatikus tag)
Én nem tudok reset gombról, melyik az?.
Az index gomb alatt melyiket érted? Mert én a bal felsőt.

reddragon
(fanatikus tag)
A picsát.Azzal tesztet lehet csinálni.Nekem a TX32 PS11-en,fölévan írva.Általában valamelyik teletext gomb.Nem tudnád lefényképezni a távirányítót?Vagy próbáld sorba,ha nem találod.Valamelyik jó lesz,de nem a bal felső.

efi99
(fanatikus tag)
Jah, khmmm..
Megvan a gomb. Asszem szemorvoshoz kell mennem,
Úgy értelmeztem, hogy amelyik kiteszi indexbe a képre az adó nevet, egyebek. Lehet azért, mert az előző tv-men (Sony) az info gombot kellett ehhez bevetni és ez pont ezt csinálta.

reddragon
(fanatikus tag)
A 2-es service menübe kellene bemenni.De nem enged.A színbeállításoknál figyelj,mert a bunkó visszaugrik normál módra és nem negyon látod mit állítasz.Inkább vegyél le kevesebbet,aztán állítsd be újra oda ahol használod és akkor nézd +újra a képet.Ha nem teccccik,akkor újra állíts.Ja,írd föl előtte a gyári beállításokat.

efi99
(fanatikus tag)
Egyelőre csak a geometriában turkáltam. Nálam valami
TV->Ext
Ext->TV
STR: Program
feliratokkal kezdődik, ebből lejjebb lépve jönnek a geometriai paraméterek. Színbeállítások merre vannak?.
Amúgy OK-val mentegeti, és a képet valóban normálba dobja (kontraszt, fényerő stb.)

reddragon
(fanatikus tag)
A piros és zöld gombokkal tudsz lépni a menüben.Végig kell menni rajta,ha jól emlékszem az utolsó előtti menü a magas/alacsony színbeállítás.+látod,mert a bal fölső sarokban piros téglalap,középen zöld és jobb oldalt pedik kék.Bennük pedig látod az értékeket,azokat kell állítani.Az enyémnek tökéletes a geometriája,csak 1kis zöld volt sötét háttérben.

efi99
(fanatikus tag)
Megvannak, kösz.
A geometriával nem volt bajom, de rühellem, hogy az ÖSSZES tv levágja a kép alját-tetejét, széleit, és mondanom sem kell, hogy ráadásul nem egyformán (70 év alatt nem sikerült ezt szabványosítani?).
Nos most behúztam a képet.

efi99
(fanatikus tag)
A színállítgatással lehet azon segíteni, hogy a különböző színek sötét árnyalatai ne ''olvadjanak'' egyből feketébe. Néha sokkallom a feketét a képernyőn olyan helyeken, ahol különböző sötét színű árnyalatokat kéne látnom szerintem.

efi99
(fanatikus tag)
Az első mondat kérdés akart lenni, csak lemaradt a kérdőjel...

gump74
(újonc)
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet belépni a ITT electronics 29100T tv szervíz menűjébe.
Thx
gump
ugyan már kissé döglött a topik, de azért én is megkérdem:
Panasonic TX-32PD30F/P-hoz kéne szervíz kód.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

kree19
(újonc)
helló.
nekem olyan problémám lenne, hogy hoztam haza egy panasonic tv-t angliából, de itthon csak kép van, a hang helyett meg csak zúgás :S arra már jöttem h valószínű azért mert itt más a hangnorma, csak azt nem tudom hogy hol tudnám átállítani, vagy hogy egyáltalán lehet e. Örülnék ha valaki tudna segíteni.
Előre is köszi.

imre27
(újonc)
segitséget kérnék GRUNDIG T51-3050 TEXT?> szeretném a szerviz menűt megtudninagyon megkőszőném a választ?

imre27
(újonc)
segitséget kérnék GRUNDIG T51-3050 TEXT?> szeretném a szerviz menűt megtudninagyon megkőszőném a választ? szaboimre@hotmail.com ha ide eltudnátok kuldeni

beander
(újonc)
Sziasztok! Szeretném ha valaki megtudná mondani mit jelent a G61kód a
Panasonic SA-AK 200-as hifi -nél . köszi