Szerintem megér 30E-t is, kérdés, hogy neked mennyit ér meg 
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Szerintem megér 30E-t is, kérdés, hogy neked mennyit ér meg 

hát 30-ért sikerült megvennem 2db akksival, minden cuccával, polár szűrővel.
remélem jól járok vele. 
Easy Rider öcsém! :) "Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
jó vétel volt. egyedül a kijelző alacsony felbontása a lényeges negatívum.

hát az még mindig nagyobb, mint a mostani ls2-nek 

lehet kapni fz7-hez gombot?
gondolok itt a SET és a körülötte lévőkre.
cserélhető is egyálltalán? 

A szervizben biztosan cserélhető... de egyébként nem.

szerinted mibe kerülhet ez?

Halványom nincs, de meg tudod kérdezni:
Video-part kft.
XI, BP, Kalotaszeg u. 28.
Tel: 206-0860

Hello.
Röviden: a Pana fz20-on hol az af-lock gomb?
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
AF-lock? AE-LOCK-ra gondolsz? Az fz30-tól kezdve van olyan.

A fókuszkapcsolónak 3 állása van, AF, MF és One-shot AF. Amikor MF-be teszed a gépet, akkor mégegy lefelé az egyszeri AF, visszaugrik MF-be, és a mért fókusz marad, illetve a gyűrűvel azt módosíthatod.
Quoth the Raven "Nevermore."

Sziasztok!
Kacsingatok egy fz18-as gép megvétele felé. Mi a véleményetek róla? Esetleg tudnátok profi gépet jó áron ajánlani? Vagy ha jó gépet akarok, akkor mindenképpen tükörreflexeset keressek? Előre is köszi, Üdv
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
ha a képminőséget többre tartod a 18x zoom átfogásnál, akkor egyértelműen DSLR. volt FZ18-am, arról váltottam belépő DSLR-re, nem véletlenül.

Jó áron mennek most profi gépek közül az előző szériás canon 1D-k és a nikon D2-es széria. 1Ds m II váz 500 körül használtan nikonokat már 300 körül meg lehet venni. obi, vaku 1 misi alatt meg is állna a gép.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

Mi a jó ár? Mitől jó a gép? A képeket te készíted, nem a gép.
Először döntsd el hogyan használnád, aztán nézd meg mennyi pénzed van rá.
Ha nekem kellene most dönteni, két gép jöhetne szóba:
Fz-28: kicsi, equ. 28mm, elég sokat tud, raw-képes
pentax k200d duplakit (18-55 és 50-200 mm-es obi): nagyobb érzékelő így magasabb érzékenységen is jobb, némileg zordabb időben is használható váz

Nagyon jó humorérzéked van!! 

Hali all
az lenne e kerdesem h van egy FZ-28 as gepem es kb 2 hete hasznaltam es ma akartam fotozni de nem csinalt semmi.. nem kapcsolt be. akksit kivettem vissza de akkor sem..
gondoltam biztos lemerult az akksi mert h kb felig volt mikor elraktam...
feltettem toltore es a zold led villog folyamatos vilagitas helyett...
ez mit jelent? feladta az akksi?
megakartam nezni a leirasba hatha talalok vmit rola de nem talalom a konyvet.. 
Szerk.: most mar vilagit de sokaig villogott.. 
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓
(#118) Kevinmaster válasza Devil Smile (#117) üzenetére

Helló!
Erre van válaszom, ha még aktuális: szóval nekem FZ50-em van, de ha jól tudom ugyanazt az aksit dobják mellé, mint az FZ28-as mellé. És velem is az volt, hogy vettem egy tartalék aksit, és mikor rátettem a töltőre elkezdett villogni, nem pedig égni. Na mondom, ez totál selejt, köszi szépen. Vittem is vissza, érdekes, hogy szó nélkül kicserélték, de otthon a cseredarabbal is csak villogott. És sajnos csak ekkor vettem elő a kézikönyvet
Ugyanis abban le van írva, hogy a totál lemerült állapotban először villog, és csak később világít a LED. Van valami tudományos magyarázat is, hogy így meg úgy tölt
Szóval a lényeg: ez így tök normális, semmi hiba nincs! 
Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

Üdv !
Ha minden igaz akkor jó helyen járok ! Vettem egy Pana FZ8-as ketyerét ! Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Van még itt valaki akinek ilyen gépe van ? 1-2 trükköt mondhatna a géppel kapcsolatban 
(#120) Devil Smile válasza Kevinmaster (#118) üzenetére

megnyugodtam.. akkor ez normalis..

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

Látom nem sok embernek van ilyen gépe. Azért kérdezek ,hátha valaki válaszol rá!
FZ-8-hoz kéne valami táska amibe befér a gép minden kramancával. Tudnátok mondani jó alternatívákat ? Ugyan én találtam konkrétan ehhez a típushoz tatyót , de az 5,300 Huf lenne. Szal valami költséghatékonyabb megoldás jól jönne

Kata c56????????????? Olcsóé megkaphatod. Ja és nekem is FZ50-es gépem van.
[ Szerkesztve ]
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>Dell XPS M1330 (csalódtam benne), >>Nokia 5800 >>Panasonic FZ50

Sajnos a fotós táskák nem olcsók
Viszont én úgy voltam vele, hogy ha erdőben kap egy-két koccot, plussz esőt, havat, sarat, vulkánömlést, akkor azt is bírnia kell
Mert aztán ha látod, hogy beázott a tatyó, és vehetsz új masinát, az drágább lesz...
Én egyébként a Lowepro-ra szavazok...
milyen trükkökre vagy kiváncsi? tartsd az iso-t minél alacsonyaban, lehetőleg fix 100-on.
táskát én fz5-höz a Westend Pana boltban vettem, asszem 3,5k volt lassan 4 éve... vagy elmész bármelyik nagy boltba (MM, Saturn, Eworld), magaddal viszed a gépet és kipróbálgatod a táskákat, sztem pár ezerért bőven kapsz vmi passzentosat.
[ Szerkesztve ]

UFF! Emlékszel, mennyibe került a tatyód 4 éve? Én is akörül vettem, de ha meg kéne mondani..... háááát........
Olyan hat és nyolc között..... talán....... 

Ilyen boltoktól messze lakom , illetve az utóbbi kettőről még nem is hallottam
Most szétnézek a városi shoppokban , talán lesz valami. Egyébként a kifejezetten fotós táskák nekem nem jönnek be , vagy túl nagy , vagy randa ... 

Üdv Mindenkinek!
CSak beköszöntem a régi ismerősöknek!
Látom ez a topik nem pörög annyira, mint az indexes.
Én sajnos hanyagolom kicsit a fotózást, de előbb-utóbb visszatérek!
Addig is itt egy régi fotóm, a jó öreg FZ20-DCR250 párossal készült!
[link]
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...

Hali mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy FZ-18-hoz létezik-e távkioldó, vagy esetleg házilag megoldható-e a vezérlése külső egységről, valahogyan.
Köszi előre is a választ.
Minden megoldás érdekel.
Sajnos nincs hozzá. Nincs csatlakozó.

USB-n keresztül sem megoldható?

Lenne egy kérdésem. Beszereztem egy 50x50 cm-es fénysátrat. Ezt szeretném megvilágítani oldalról, vettem is 2 db 150 Wattos halogént, de ennek sárgás a fénye. Mivel tudnám ezt a sárgás fényt ellensúlyozni, vagy milyen lámpa kell ami fehérebben világít?
Esetleg a fehéregyensúly beállításával.

ÜdV !
FZ-8-ra lehet valamilyen + objektíveket feltenni ? Konkrétan miket / melyikeket? Eléggé kezdő vagyok és a guglis keresés sem hozott sokat 
nagylátó és tele előtétet biztosan, külön adaptergyűrű kell hozzá. nem olcsó mulatásg, a nagylátó előtét árából + az FZ8 eladásából vehetnél egy másik gépet.

annyira nem érdekel ,csak több helyen is láttam hogy egy csomó Fuji gépet adnak el ilyen dolgokkal. Majd fél méter lóg ki a gépből
És gondoltam megkérdezem. Az FZ8assal meg meg vagyok elégedve , szóval nem szándékozom eladni. Amire kell arra jó , nem vagyok közel sem egy profi fotós 
hogy mivel adnak el Fuji gépeket 

kapcsolódik az előtte lévő 2 hsz-hez ...objektívekre gondoltam 

Véletlen tud valaki távirányítót fz30-hoz?

Köszi,
inkább infrás megoldás érdekelne, ha van ilyen.

Köszi,
ez a koalás nem rossz, még az ára is tetszik,
ez az ebay nem az én világom

Kedves Mindenki!
Olyan segítőkész emberek jelentkezését várom privátban, akik Miskolcon de legalább szűk vonzáskörzetében laknak, (esetleg gyakrabban járnak be Miskolcra) PANASONIC DMC-FZ50-es fényképezőgéppel és vagy DMW-FL360, ne adj" Isten esetleg DMW-FL500 vakuval rendelkeznek hozzá vagy ha azzal nem akkor ezek OLYMPUS esetleg METZ megfelelőjével:
Metz esetén az alábbi vakuk jöhetnek szóba:
Metz Olympus/Panasonic MB 58 AF-1 vaku
Metz Olympus/Panasonic MB 48 AF-1 vaku
OLYMPUS esetén az alábbi vakuk jöhetnek szóba:
Olympus FS-FL50R vezeték nélküli vaku
Olympus FS-FL36R vezeték nélküli vaku
Előre is nagyon szépen köszönöm. Ha van jelentkező akkor a többit privátban megbeszéljük.
Üdv, Gyula (SZBGY)
[ Szerkesztve ]
A topic az FZ sorozatról szól.

Ha jól látom témába vág a kérdés... 

Tudom!
Személyes kontaktra várnék mert már hónapok óta túl vagyok azon, hogy elméletben értekezzek arról amit csak fizikálisan tudok megtapasztalni, egyéni problémám okán. Azért kösz....
Elnézést kérek elnéztem a dolgot, bocsi. 

sziasztok.
fz 28 al kapcsolatban lenne kérdésem.
1: a géphaz adtak egy szűrőméret átlakítót8biztos nem ez a neve, de én így hívom). ez nekem feltétlenül kell ha nd szűrőt akarok?
másik kérdés: mekor and szűrőt kell vennem mm -ben?
55 öt írtak de én 49 re mértem...
pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!