Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hol tárolja az OE a leveleket és a címeket? Egy laptopon használtam eddig OE-t, de most boot közben a gép kék halált produkál és azonnal újraindul. Nem tölti be a Win-t. Nem tudjátok hogyan lehetne valami módon kimenteni az OE leveleit és a címeket belőle? Köszi!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Lambda
(kvázi-tag)

Jetpilot
(lelkes újonc)
Szia
1, Levelek: fejből nem tudom, és nem is találom hogy mi az alapértelmezett mentési mappa,DE: az OE Tárolómappa beállításainál megnézheted hogy hova menti a leveleidet. [link]
2, Címek: szerintem ez az: C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Microsoft\Address Book\Felhasználónév.wab
3, Elég sok OE backup program van. Ha bátor vagy ki is próbálhatsz egyet. A google egy csomó találatot ad: [link]
[Szerkesztve]

jocicika
(újonc)
Sziasztok!
Azt szeretném meg kérdezni valakitől, hogy az OE--ben lévő hírfiókban lévő leveleket olvasás nélkül ki töröltem, de a bejelenkezéskor mégis állandóan kiirja az olvasatlan leveleket holott nincs bent semmi. Hogy a csudába lehet azt el tüntetni? Ja, és a hfiókot is meg szüntettem.

wagi
(fanatikus tag)
Ilyen hibaüzenetet kapok ha leakarom tölteni a leveleket :
Hiba történt a levelezési kiszolgálóra kapcsolódáskor. A jelszó visszautasítva. Fiók: 'pop3.vipmail.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Cannot re-login so frequently,sorry
', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC92
A név és a jelszó jó,mert webes felületen beenged.

Jetpilot
(lelkes újonc)
szia
Ha jól értem, ezt szeretnéd: [link]

Jetpilot
(lelkes újonc)
''Kiszolgáló válasza: '-ERR Cannot re-login so frequently,sorry''
Elvileg azt írja hibának hogy a vipmail szerver nem engedi hogy túl gyakran bejelentkezz. (az is bejelentkezés ha OE-vel kérdezed le hogy van e friss üzenet).
Próbáld ki Outlook Expressben ''Új levél ellenőrzése minden X percben'' adatot egy picivel nagyobbra tenni. Nekem 30 percen van, nincs gond vele, bár nem használok vipmailt.
Ha nem ez a baj akkor körülnéznék a vipmail odalon. Tuti van leírás róla hogy kell helyesen OE-be importálni a fiókot.

Haby
(kvázi-tag)
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy az outlook express miért csinálja azt hogy beírom neki a jelszót és kipipálom hogy jelszótárolása, de akárhányszor indítom újra mindig kéri a jelszót, és ahogy látom nem tárolja el a jelszót. Miért van ez??
Nekem az kellene hogy ne kelljen mindig a jelszót beírni.

jocicika
(újonc)
Köszönöm a választ.
Nem tudom,hogy mit csináltam mert most belépéskor nem jelenik meg.

Lambda
(kvázi-tag)
Köszönöm a választ sokat segített, megoldottam, történt egy újratelepítés is. Most megvannak ugyan a fájljaim, amik az üziket tartalmazzák (DBX-ek) és amelyek a címjegyzéket, mégsem tudom őket használni. Hiába másolom abba a mappába őket, ahol az előzők voltak, OE indításkor azt dobja fel, hogy a címjegyzék sérült... az üzeneteket pedig szimplán nem jeleníti meg. Meg lehet ezt oldani valahogy?

Lambda
(kvázi-tag)
Túl korán kérdeztem. Megoldottam DBXtract-al és Address Book Recovery-vel.

Jetpilot
(lelkes újonc)
Örülök ha sikerült megoldani.
Érdemes az ilyesmiket külön partíción/vinyón tárolni, így esetleges XP újratelepítésnél csak meg kell adni az OE-nek hogy hol vannak a levelek. A linkelt képemen is láthatod hogy nekem nem a C:-n vannak a mentett e-mailek.

Trianrta
(fanatikus tag)
Van két felhasználói fiók a gépen (XP Home), tegnap óta a nem rendszergazda fiókban nem tudom elindítani az OE-t, azt írja ki, hogy nem tudja indítani a programot, mert nem tudja inicializálni a ''msoe.dll'' fájlt...
Nem értem miért, hiszen a rendszergazda fiókból tökéletesen működik.
Reinstall?
Ugye csak az IE-rel együtt lehet feltenni az OE-t?
Ilyenkor a javítócsomagokat is újra kell teleíptgetni?

X-COM
(PH! nagyúr)
meg kéne nézni, hogy a felhasználó dbx-jei közül nem-e read only valamelyik véletlenül, ill. mentés után törlöd a folders.dbx-et
[Szerkesztve]
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

Trianrta
(fanatikus tag)
OK, otthon megnézem.
Az írásjogot a Totalcommanderrel tudom állítani?
A folders.dbx miért is kell törölni? Ha törlöm, a már meglévő emailek megmaradbak?

Trianrta
(fanatikus tag)
''meg kéne nézni, hogy a felhasználó dbx-jei közül nem-e read only valamelyik véletlenül, ill. mentés után törlöd a folders.dbx-et''
Megnéztem: nem red only, töröltem, de semmi változás.
Állítólag lehet parancssorból újra konfigolni/telepíteni az OE-t, hallott erről valaki?

Tosee
(őstag)
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet outlook express-ből kimenteni a leveleket. vagy melyik mappában tárolja azokat? 
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy meg lehetne e oldani h minimalizáljam a programot az óra mellé
és ha egy email érkezik egy kis felugro boritékkal jelezze a levél érekzését. (pl. mint amikor msnbe partner jelentkezik be)
Dell Vostro 3300

Chili7
(őstag)
C:\Documents and Settings\'név'\Local Settings\Application Data\Identities\{3946BFAC-8F8C-4B30-AD3C-79F304D21EAB}\Microsoft\Outlook Express mappában vannak a dbx fileok.
TC vel (+ dbx pluginnal) lehet látni őket, és le lehet menteni. De így sem túl egyszerű.
Azóta én 'real-time' mentek! 

Viktor77
(MODERÁTOR)
Én csak simán egy másik mappát adok meg, egy olyan meghajtón, amit nem szoktam formázni.
Bazinga!

Chili7
(őstag)
Van nekem egy ''jóakaróm'' és az összes spam-jét átirányította az én mail címemre.
Ha én outlook-kal megpróbálom neki 'visszaküldeni' akkor kapom az üzenetet, hogy rossz a cím, és hogy nem sikerül kézbesíteni.
Na most nekem vagy egy olyan megoldás kéne, hogy az általa küldött / átirányított leveleket az outlook egyből törölje (teljesen, ne csak a 'törölt elemek' mappába), vagy hogy ő is minden átirányított üzenet után kapjon egy ilyen érvénytelen cím, stb levelet. 
Köszi

Ombi5
(senior tag)
Olyan kerdesem lenne,hogy outlook 2002-ben fioknak beallitok freemailes emailt es mikor el akarom kuldeni,visszajon ,hogy kezbesithetetlen!!
pop3:freemail.hu
smtp:mail.t-online.hu

Pá
(PH! addikt)
Eszközök/Üzenetszabályok/Levelezési
Itt Új szabály, megadod az illető címét és hogy az onnan kapott leveleket letöltés nélkül törölje a kiszolgálóról.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

ZüD
(tag)
SZiasztok,
gyors segítség kellene!minél gyorsabb...
történt egy format c: és benne maradt az outlookban minden levél.nah ezeket kellene visszaállítanom!!
Van erre valami megoldás?
már fent van az új windows...
HELP PLS

Chili7
(őstag)
Ha csináltál róla mentést, akkor van megodás. 

ZüD
(tag)
na az sajnos kimaradt...

Chili7
(őstag)
Hiába adom meg, ill hozok létre szabályokat, - csak jönnek.
Egymásnak ellentmondó szabályok miatt lehetnek?

Pá
(PH! addikt)
Hmm fogalmam sincs, nekem korrektül működik.
Én úgy csinálom, hogy ahonnan kapok spamet, az a cím automatikusan kerül a tiltólistára, + a hotmail és yahoos címekről érkező levelek egy elkülönített mappába. Ja meg a különféle hírleveleknek is van egy gyűjtőmappája, azok meg oda vannak irányítva.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
sziasztok, nincs vmi effekt a level kuldeshez, fogadashoz? mint a filmekben, amikor elcsomagolodik a level vagy ilyesmik 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

kp78
(PH! addikt)
Én még tudnék mentést csinálni, de nem tudom, hogy kell?
Segítenél esetleg? 
Csak egyesével lehet a leveleket lementeni? Elég sok van 
[Szerkesztve]
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

hdf
(tag)
Az Outlook Expess két napja az ékezetes betük egy részét nem betüként jeleníti meg, csak kóddal. Általában az 'ő' és 'ű' karaktereket, de néha az 'á' is másként jelenik meg. Nem minden levélben van ez a hiba. Teljes a káosz.
Mi lehet a gond?
Nem találtam állítási lehetőséget. Bár nem is lenne mit, mert nem mindig van ez a hiba. Kellene frissítenem?
[Szerkesztve]
András

kew
(senior tag)
t-online-os vagy? 

hdf
(tag)
Igen!
Délután az XP-t újra telepítettem, mármint frissítettem, de maradt a hiba! 
[Szerkesztve]
András

kew
(senior tag)
t-onlineos szerverekkel van vmi gebasz, illetékesek dolgoznak már rajta 

hdf
(tag)
Köszönöm a választ, nem kísérletezem tovább.
Már kezdtem dühbe jönni.
Akkor várok türelemmel. 
[Szerkesztve]
András
hello
egy olyan kérdésem lenne hogy mozzila thunderbridből hogyan tudok bele levelet importálni??
Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

Ateesz
(kvázi-tag)
Hi biztos kérdezték már de pls válaszoljatok! Outlookba szeretném berakni a freemail-es leveleimet de nem tudom mit kell írni a POP3 és SMTP-hez!(Inviteles vok!)HELP!

LeC
(PH! kedvence)
pop3: freemail.hu
smtp: mail.invitel.hu
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

LeC
(PH! kedvence)
max úgy ha az összes levelet vissza továbbítod a freemailos mail fiokra, és nem pop3-at állítasz be az oe-ben hanem imap-ot.

LeC
(PH! kedvence)
én is kérnék egy kis segítséget:
Nem tudja vki hogy hogyan tudom beállítani hogy a levelekben lévő linkeket az IE7 mindig új ablakban jelenítse meg?
Mert most úgy van hogy nyit egy új ablakot, majd minden linket abban jelenít meg, az előzőleg megnyitot link meg ugye eltűnik.

tisvol
(kvázi-tag)
Hali!
Lenne egy kérdésem aminek már nyitottam topikot, de hátha itt tudtok segíteni.
Olyan gondom lenne, hogy WIN2000 alatt futó Outlook 2003 programból szeretném a leveleimet XP (SP2) alatt futó Outlook Expresszbe exportálni.
Lehetséges? Ha igen, akkor segítségeteket kérném...
Köszi!
T.
Üdv:T.

LeC
(PH! kedvence)
Hát csak sikerült megoldanom 
Bár nem kevés keresgélésbe telt...
Szóval azoknak akik hasonló cípőben járnának: [link]

LeC
(PH! kedvence)
Megfogod a leveleket és egyszerüen kihuzod az asztalra, lemented őket, majd az xp-s outlookba becopyzod.
Bár nem vagyok benne biztos hogy müxik, de hátha.

Kicker
(őstag)
üdv
mappákat gyártottam a beérkezett üzeneteimen belül, de annyi emailt kapok mint a disznó... így gyakorlatilag hetente rakosgatom át a mappákba a mailt... nem lehet hozzárendelni egy mappához egy email címet? biztos lehet, de én nem találtam még.. 
valaki pls help! 
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
A sima outlookban, (valószínűleg az expressben is) lehet szabályokat létrehozni, hogy milyen feltételeknek megfelelő leveleket rakjon melyik mappába.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Kicker
(őstag)
áááh, tehát az a szabályozásos vacak az.. ááááh 
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha