egy olyan kérdésem lenne hogy hol találom a fogadott leveleket, hova szedi le a gépre ??
Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!
egy olyan kérdésem lenne hogy hol találom a fogadott leveleket, hova szedi le a gépre ??
Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

ez nem beállítható művelet, az OE minden 100-dik kilépéskor automatikusan tömöríti a dbx fájlokat. igazából két dolog okozhat ilyenkor adatvesztést, ha megszakítjuk a tömörítést vagy kikapcsoljuk a gépet, vagy rezidens antivírus e-mail ellenőrző modulja piszkít bele. (amúgy az email vírusellenőrzés tök fölösleges ha van állandó memória és fájlrendszervédelem, csak a szopás van vele)
Sent from my Windows Phone

\documents and settings\usernév\local settings\application data\...
...\identities\{userID}\outlook express\*.dbx
Sent from my Windows Phone

Meguntam a norton antispamot, mert vagy dől a szemét, vagy egy-egy hasznos levelet is kidob!
Outlook express 6 ot használok. Hogyan tudom hatásosan a spamot szűrni?
Egyszer Benmartin ezt ajánlotta: ''szerintem egy office 2003 outlook sp2-vel jobban járnál''
Csak nem értem, azt hogy egy régebbi levelezőt kéne használjak, vagy mi ez?
Nincs tökéletes spam szűrő, ilyet ne is várj. Mindegyiknél lesz olyan, hogy átenged spammeket, és karanténba tesz nem szpemmeket is.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

miért lenne régebbi az outlook2003, mint a oe6?
egyébként [link] pluginelhető, minden kutyafüle
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

Sziasztok!
szeretnék köremailt küldeni az O.expresszel, de fogalmam sincs hogy-hogyan kell,
tudtok segíteni?
Előre is köszi
SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!

fájl / új / e-mail > címzett > címzettek kijelölése > címzettek > ok

Igen, tudom! Nem régebbi! Benmartin már kiokított!
Akkor feldobom rá a spamihilatort! Van valami konfigurálni való rajta?
Tapasztalatok? Esetleg nyelvi fájl?
Köszi!

Ciao All.
Olyan gondom lenne, hogy winyót cseréltem, és a régi winyóról szeretném
átmenteni a leveleimet, a címeimet, és a beállításaimat (üzenetszabályok)!
Na már most ezt sehogy nem tudom megvalósítani!
Azt már elértem, hogy a leveleim megvannak az új windows alatt is,
de semmi több! Se címek, se beállítások!
Tudja valaki, hogy mit kell átmásolnom ahhoz, hogy minden ugyan olyan legyen,
mint korábban?
Vagy létezik olyan levelező program, ahol ez a dolog sokkal egyszerűbb???
Ugyanis szeretnék kéthetente biztonsági másolatot készíteni mindezekről!
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv. István 
[Szerkesztve]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"
A leveleid az általad beállított mappában vannak, de ahogy írod ezt már sikerült átmentened.
A címjegyzék a C:\Documents and Settings\{USER}\Application Data\Microsoft\Address Book\ mappában van egy .wab kiterjesztésü fáljban.
Az üzenetszabályok viszont csak registry-ben vannak, így azt kell exportálnod (ha még tudod) majd importálnod. Ezt kell keresned a regedit-ben:
HKEY_CURRENT_USER\Identities\{GUID}\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0\Rules
BTW mindegyik dologról volt már szó a topicban korábban és megfelelő szavakra keresve a topicon belül meg lehet találni a megoldást 
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Nagyon szépen köszönöm a válaszod! 
Közben találtam egy ilyen nevű programot: e-Backup 1.4,
ami frnkón megcsinál mindent, ráadásul magyar is, és működik is! 
Igaz csak demó, de megteszi!
Minden visszaált, kivéve az aláírásom, de az legyen a legkevesebb! 
Mégegyszer köszönöm! (Azért leírom, amit írtál, hátha.....)
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

Hali!
A citromail-re kapott leveleim csatolt állományai outlook-al nem tölthetőek le!
Az OE citromail fiok lekérdezésekor a kapott leveleket letölti, és csatolt állományait összefüggéstelen karaktersorozatként jeleniti meg.
A citromailba belépve viszont már a levelet sem találom, mert az oe letöltötte, és nem hagy másolatot.
Mi lehet a gond? Citromailéknál van a gebasz? Vagy az OE beállításaiban?
Köszi

Nincs hiba seholsem.
O.E. a felelős leginkább ezért. egyrészt a védelem miatt másrészt a beállítás miatt.
Eszközök/email fiókok/létező fiók módisítása/citromail/módosítás/további beállítások és itt legyen bepipálva az, hogy egy példány a kiszolgálónál marad.
Ha citromailben megtudod nézni mit küldtek és csak akkor válik kriksz-krakszá a csatolt fájl mikor letöltöd akkor meg az O.E biztonsági beállítása miatt.
De ha előzőt beállítod úgy, akkor meg úgyis fent marad egy példány a cirtomailen
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

Helló, sziasztok. Outlookban szeretnék céges leveleket küldözgetni fejléccel és lábléccel a lent linkelt formában. Várom a megoldásokat és ötleteket. KÖSZÖNÖM
[link]
U.I: bocs de nem volt időm végig olvasni a topicot
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
''Puska kellet volna b****meg'' :)

Senki?
Ez egy HTML oldal, remélem feltűnt. Ilyet nem tudzs csak úgy csonálni OE-ben, talán ha megszerkeszted Word-ben, majd bemásolod mindig küldés előtt.
Mindenesetre megszerkesztheted HTML oldalként, majd beteszed a Stationery-k közé.
Ez az utóbbi tuti működik, kirpóbáltam.
[Szerkesztve]

Köszi a választ, kiprószálom.
U.I: Feltűnt 
[Szerkesztve]
Tudja valaki, hogy mit lehetne az ellen tenni, hogy az outlook express ne pazarolja a helyet a merevlemezen ?
Mint mindenki tudja .dbx fájlokban vannak az e-mailek tárolva, mindegyik a levelező program mappáinak nevének felel meg.
De !
Ha kitörlöm a törölt elemeket (Törölt elemek ürítése funkcióval), vagy valamelyik mappából kitörlöm a levelek nagy részét és már csak 10-15 e-mail van benne melyekben nincs csatolt fájl, akkor továbbra is 300-400 MB-os fájlok maradnak ezek a fájlok és összességében több GB helyet foglalnak le - teljesen feleslegesen.
Van erre valamilyen megoldás ? 
Előre is köszi !
[Szerkesztve]
http://oscommerce-extra.hu - OsCommerce Magyarország
File menü > Folders > Compact all folders

Sziasztok!
Találkozott vlki ilyennel,hogy amikor bezárom OE-t kiirja,hogy :
A(z)'' Törölt elemek'' mappában levö elemek egy része nem törölhető.Hiba történt.
Hibakódot nem ir ki csak sárga háromszög benne felkiáltójel.Egyetlen 1 emilt sem töröl.Ezt,hogy lehet orvosolni?
Nem vagyok normális! Na és?

erre nincs megoldás?

Nincs valakinek jobb ötlete az enyémnél?
Adott 5-6 gép. T-nél kreáltam a mail címhez 5-6 alias-t, hogy mindenkinek legyen saját.
Minden gépen beállítottam egy olyan szabályt, hogy ha nem a címzett nem ''X'', akkor ne töltse le a levelet(egyébként mindenkié lejön).
Egy apró szépséghibája van a dolognak. A sok szemét összegyűlt a kiszolgálón.
Hogy lehetne ezt az egészet hatékonyabban megoldani? Gondoltam esetleg egy plusz szabályra, ahol minden cím fel van sorolva, és ha egyik se, akkor törlés. Ez a szabály nem ''piszkál'' bele az előzőbe? Vagy van valami jobb megoldás?
A válaszokat megköszönöm!

Szerintem úgy is be lehet állítani, hogy töltse le a leveleket és azonnal végleges törlést nyomjon rá, csak akkor egy kis időre megjelenik mindenkinek a levele mindenki profijában. Kicsit gagyizós megoldás de nem hagy szemetet.
Közben nekem is van egy kérdésem: Outlookban ha törölni akarok egy mailt, felteszi a kérdést amit minden microsoft program feltesz: biztos vagyok-e benne? Sima Outlook esetén a kijelölés az OK gombon van, Outlook Expressnél pedig a Cancel-en. Bosszantó, mert ahhoz vagyok szokva hogy csak entert nyomok és törli, ehelyett az itthoni gépemen folyton cancelt nyomok. Nem lehet átállítani, melyik legyen a kijelölt gomb, mikor feljön a párbeszédpanel?
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

azt nem (tudom) - de ki lehet venni teljesen 
[ Szerkesztve ]

Azzal csak az lehet a gond, hogy akkor hagyni kéne egy másolatot a kiszolgálón és akkor ki tudja, mikor lesz letörölve, nem?
Gond meg már így is van elég
Az egyik címre küldött levél eltűnik valahol. Sőt időnként máshol is. Valami tuti megoldás kéne. Én azt hittem, hogy ha egy fiókon be van állítva egy cím, akkor a többihez hozzá sem nyúl, attól függetlenül, hogy alias-ról van szó.

S.O.S! ma beütött a krakk a levelezésbe. Azt írja ki, hogy ''Az Outlook leállítása nem sikerült megfelelően'' és hogy Kattints ide... Volt már ilyen, aztán odakattintottam és visszaállt normális állapotba. Most viszont nem tudok odakattintani, mert 1-2 másodperc múlva eltűnik a kép, hiába kattintok újra a levelelezés ikonra, felvillan és eltűnik.
Ugyanezt csinálja a routerre kötött másik gépen is. Ha újra telepítem a windovs-t, akkor működik. Nincs más megoldás, hogy helyreállítsam az Outlook Expresst?.

semmi okosítás?

Hi!
Nemrég tértem át MS Outlookról Outlook Express-re. Most win reinstall kéne, de Expressből nem sikerül kimenteni a leveleimet. Ha az exportálásra megyek, akkor át akarja őket tenni MS Outlookba, olyan h mentés fileba vagy ilyesmi nincs!
Pls Help!
SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

vagy fájlok és beállítások átvitele varázsló

A kérdésem még aktuális lenne 

+oldodott a probléma. 

Thx, erre gondoltam én is de mivel SHIFT+Del-hez vagyok szokva, nem biztos, hogy jó ötlet lenne
De megfontolandó.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Sziasztok
Nem sikerult vegigragnom magam a teljes topicotn 690ig jutottam.
Ez ido alatt egyszer merult fel hogy nem lehet megoldani a kovetkezo problemat:
Adott egy gep reinstall kellene de az OE ben be vanallitva 5 email cim is.
Sajnos az ido mulasaval, mar senki nem emlekszik a pop3as jelszavakra.
At lehet ezeket a beallitasokat menteni uj gepre?
Tehat igazbol nem erdekel mi a jelszo pontosan, ha az osszes beallitas atmentheto es az uj rendszeren ugyanugy dolgozik a pop3 mint a regin.
Szova ez megoldhato mostansag?
koszonom
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Megoldva....
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

Sziasztok!
Iszonyatosan hálás tudnék lenni valakinek, ha megtudná mondani, hogy az Outlook tárolja e azt a levelet valahol, amit éppen írsz. Mert egy hiba folytán bezárta magát, és a levél elszált.
Előre is köszi!
D.

Piszkozatokban nincsen ?
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

...miért nem és hogyan lehet rávenni az OE-t, hogy a tárolómappát hálózati meghajtón is meg lehessen adni... ?

Hello!
Én eddíg Thunderbird-et használtam, de át szeretnék térni a Outlook expressre. Namost az a gond, hogy a levelek a Thunderbirdben vannak és eléggé fontosak lennének. Át tudnám ezeket valahogy rakni outlook expressbe? 
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Kicsit fapados, de működik...
Az egyszerűség kedvéért hozz létre egy könyvtárat a c: gyökérben, pld. XXX néven. Az OE-ben állítsd át a tárolómappát erre a könyvtárra, majd regedit, és keresés ''XXX''. A talált kulcs értékét írd át az általad gondolt hálózati meghajtón található célkönyvtárra, és kész! Ezt követően arra ügyelj, hogy az OE indításakor mindíg elérhető legyen a hálózati mappa, mert különben visszaírja magát az OE az eredeti helyére.
Jó szóval oktasd, játszani is engedd... (JA)

Van egy súlyos problémám!
Az outlook express levelezőrendszert használom évek óta. A levéltároló mappát és az összes eddig letöltött levelemet egy ideje (nem most, már vagy fél éve) áthelyeztem a C:-ről a D:-meghajtóra. Úgy van beállítva hogy az üzenetek egy másolata maradjon a kiszolgálón. Namost. A minap elkezdte az outlook expressz letölteni visszamenőleg újra az összes levelemet a webszerverről ez kb:2685 levél! Ami már régen le volt töltve, azokat is újra, tehát egy csomó duplán van meg. De nem is engedttem neki letölteni mindet mert megszakítottam a folyamatot. Azóta minden outlook express indításkor azonnal megint folytatná a letöltést és írja hogy a webkiszolgálón talált 2685 új üzenetet.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Hogy lehet ezt kikapcsolni? És miért kezdte el ujra letölteni az összes levelemet? Miért nem érzékeli hogy azok már évekkel ezelött le lettek töltve és ott vannak a Beérkezett üzenetek mappában?

Hali!
Egy kis elméleti felvilágosításra lenne szükségem. Az XP újratelepítése után beállítottam az OE-t: az Eszközök / Fiókok... / Levelezésnél hozzáadtam egy új fiókot, melynek beállításait a Tulajdonságok menüpont alatt ki is töltöttem. (A Kiszolgálók fül alatt mindent kitöltöttem úgy, ahogy kell.)
Ez volt kb. 1 hónapja, a probléma viszont csak most adódott: az egyik OE-ből küldött levelet a Mailer Daemon nem az OE-ben a Kiszolgálók alatt megadott címre - tehát nem OE-be -, hanem apám freemail-es email címére dobta vissza. Megnézve az OE-s fiók tulajdonságait vettem észre, h az Általános fül alatt ki van töltve az E-mail cím mező, méghozzá apám freemail-es címével. Ezenkívül be van pipálva az ''A levelek fogadása és szinkronizálása ezen a fiókon is történjen meg'' jelölőnégyzet.
A kérdésem az, hogy hogyan kerülhetett apám email címe a az OE-s fiók Általános tulajdonságainak E-mail cím mezőjébe, és mit jelent a bepipált opció? (Józan paraszti ésszel arra gondoltam, h az OE-ben használt email cím mellett így apám email címére is ugyanúgy megérkeznek a levelek, de eddig nem így volt, és a Mailer Daemon csak apám címére dobta vissza a mailt, az OE-sre nem.)
Hogyan tudom beállítani, h faterom ne kapjon több - az OE-s címről indított, majd Mailer Daemon által visszadobott - emailt? Egyszerűen töröljem ki az email címét az Általános fül alól? Ha igen, mi legyen a bepipált jelölőnégyzettel?
Előre is köszönöm a segítséget!

a fogadó fél az e-mailcím mezőben szereplő mailcímet látja, ha küldesz neki levelet, szal ha nincs kitöltve külön válaszcím, akkor arra fog menni a reply.
írd át a sajátodra
a pipa maradhat, az csak annyit tesz, hogy ha fogadsz leveleket, akkor az adott fiókról is letölti ami bennevan.
apád leveleit csak akkor kapod meg, ha egy külön fiókként létre van hozva 

Ez aaz! Már csak azt kell kiderítenem, hogy került be a másik email cím az E-mail cím mezőbe. 
köszi szépen 

Sziasztok! Nekem minden levél elküldése után elsőre ezt írja ki:
''Task 'matavnet.hu - Sending' reported error (0x800CCC6A) : 'Your outgoing (SMTP) e-mail server has reported an internal error. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP). The server responded: 451 Local Error'''
Aztán ha újból nyomok egy Küldés/Fogadás-t, akkor simán elmegy. Ennk mi oka lehet? 
Gigabyte GA-EP41-UD3L,Core2 Duo 6420@3.2 GHz,Asus V60, Zotac GTX460,3GB DDRII 1066,Chieftec 500W,Audigy2

ha még a matavnet.hu-s szervereket használod, írd át őket mail.t-online.hu-ra (eszközök/fiókok/levelezés/tulajdonságok/kiszolgálók), és ugyanezen ablak alján pipáld ki, hogy a kiszolgáló hitelesítést igényel 

Csekkolom, bár már próbáltam, igaz a hitelesítési opció nélkül.
Gigabyte GA-EP41-UD3L,Core2 Duo 6420@3.2 GHz,Asus V60, Zotac GTX460,3GB DDRII 1066,Chieftec 500W,Audigy2

Húú, ha átírom mail.t-online.hu-ra, akkor egyetlen levél sem megy el:
''Your message did not reach some or all of the intended recipients.
Subject:
Sent: 2006.10.26. 15:48
The following recipient(s) cannot be reached:
'timelord@freemail.hu' on 2006.10.26. 15:48
554 5.7.1 <dsl5400BD4A.pool.t-online.hu[84.0.189.74]>: Client host rejected: Access denied''
Ha becsekkolom a hitelesítést, akkor meg hibát jelez, hogy nem mentem át a hitelesítésen.

akkor nemjót pipázol be 
- biztonságos jelszó hitelesítést ne pipáld ki, csak az alatta lévőt (legalásó lehetőség a kiszolgálók fülön).
- speciális fülön ne legyen semmiben sem pipa.
esetleg ha beérkező kiszolgálóként nem a t-online-t használod, alul a hitelesítés melletti beállításoknál írd be a t-online-os fiókod loginját és jelszavát.