akkor T-online ügyfélszolgálatra írjak egy mailt? vagy mire gondoltál?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
WillChi
(őstag)
Igen, erre gondoltam. Ha kell valami nekik (szerződés, stb.), akkor biztosan meg fogják írni. Ezért van az ügyfélszolgálat.
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

XanD3R
(senior tag)
közbe már megoldottam 
igaz nem a szolgáltatómnak írtam levelet hanem a Steam Support-ra küldtem egy mail-t hogy elvesztettem a jelszavamat és, hogy meg szeretném változtatni
kösz a segítséget különben 

driver18
(tag)
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy az Outlook Expressben nem igazán bírom beállítani, hogy tudjak küldeni mail-eket. A bejövővel semmi gond, a kimenő viszont nem működik. Citromail-es postafiókom van, és Inviteles netem. Elvileg a kimenő szerverhez (SMTP) ezt kellene beírni: mail.invitel.hu. Vagy tévednék? Légyszi segítsetek, mert így a következő üzenetet írja ki: ''Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította a feladó e-mail címét. A feladó e-mail címe a következő volt: ''tnorbi@citromail.hu”. Tárgy '', Fiók: 'citromail', Kiszolgáló: 'mail.invitel.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '530 5.7.0 No AUTH command has been given.', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 530, Hibaszám: 0x800CCC78''
Ha kipipálom azt, hogy a kiszolgáló hitelesítést igényel, akkor meg valami felhasználónevet, és jelszót kér.
Fontos lenne! Köszi előre is!
Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki!

moonman
(Jómunkásember)
pedig úgy tűnik smtp-hitelesítést akar. felhasználónevet, jelszót az inviteles szerződésen találod a mail adatoknál.
Sent from my Windows Phone

tanti
(lelkes újonc)
Hello!
A kollégának ugyanúgy eltűnt az Elküldött elemek, pedig az 1gigás fájl megvan, meg a néhány kilós Elküldött elemek (1) 
Próbáltuk importálni belőle, nem lehet.

Lord!
(lelkes újonc)
HAli!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogyan kell beállítani a OE-t, hogy NE töltse le a levelek törzsét, csak a fejlecét és csak akkor szedje magát a levelet és mellékleteit, ha erre külön megkérem??? egyáltalán lehet ilyet csinálni??? (IMAP nem járható)
Ha valaki tud segíteni sürgősen akkor ha lehet mailbe (gubich@gmail.com) is dobja el a megoldást mert korlátozott internetre vagyok ítélve néhány hétig. KÖSZi!!!
Lord Gubich! ---> AMD Barton 2500+@3200+ | Gigabyte GA-7N400Pro2 | 4x256 MB Sammsung DDR400 | Leadtek Winfast A280 TDH Ti4200 128MB MyVIVO | 2xSeagate Barracuda 7200.7 8MB 160GB

DTF
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Hogyan lehet az Outlook Expressben az összes üzenetet (bejövő) lementi egy mappába? Egyesével lehet, de hogyan lehet az összeset (van több mint 4000, ezért nem lenne jó egyesével).
Válaszotokat előre köszönöm: DTF
DTF

moonman
(Jómunkásember)
\documents and settings\user\local settings\application data\identities\{GUID}\...
...\microsoft\outlook express - ''beérkezett üzenetek.dbx''
ha ezt elmented és később ide visszateszed akkor az egész mappát mozgatod.
vagy nyitsz egy mappát az asztalon és inboxban kijelölsz minden üzenetet és belehúzod őket a mappába.
[Szerkesztve]

DTF
(fanatikus tag)
Köszönöm szépen a gyors választ! Ha átmásoltam egy másik vinyóra a dbx. fájlokat akkor törölhetem azokat (dbx.) az általad leírt mappából? (foglalja a helyet)
DTF

moonman
(Jómunkásember)
igen, outlook express következő indításakor üres fájlt hoz létre.

DTF
(fanatikus tag)
Köszönöm a segítségedet! Sikerült megoldanom! Thx!!!
DTF

Chili7
(őstag)
Hali!
Megoldható, hogy az outlook indításakor ne induljon az MSN?
Nem jelentkezik be, de a program elindul!
Köszi!

moonman
(Jómunkásember)

Chili7
(őstag)
Oké, de azért még marad messengerem?

moonman
(Jómunkásember)
hát ha csak az elrejtést választod, akkor igen.
Szia!
Hogyan lehet törölni az OE csatolt üzeneteit?
Szóval a lista megmaradjon, csak ne foglaljon sok helyet a csatolmányok miatt.
Esetleg a beérkezett üzenetek lista kimentése, ha nincs más mód?
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal
Up valaki? 

moonman
(Jómunkásember)
OE-ből ki tudod húzni fájlrendszerbe (Intézőbe) a leveleket, ezeket eltéve utána törölheted OE-ből őket.
Kösz, de ez nem jó.
Annyi, hogy most máshol foglalja a helyet.
Nem lehet megszabadulni a melléklettől, hogy a levelet magát lássam?
Ezt így se tudom megtenni.
up, nincs rá megoldás? 

X-COM
(PH! nagyúr)
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
Kösz, de ezek szerint valóban nincs rá ms-belső megoldás!? 

X-COM
(PH! nagyúr)
nincs
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

Fred23
(senior tag)
Le szeretném vhogy tölteni a küldött üzeneteim is,tudtok rá valami jó megoldást ? Sokszáz levél,nem akarom őket magamnak egyenként elküldeni.Úgy menne,ha simán áthelyezném az inboxomba az outboxom tartalmát ? 

Fred23
(senior tag)
Az általam küldötteket nem menti le.Most akkor tényleg az az egyetlen lehetséges megoldás,hogy egyenként elküldöm őket magamnak a lementéshez,és majd az Outlook-ban szétválogatom őket mappákba ? Ez elég gáz lenne.Tudtok esetleg egy olyan progit,ami a küldött üziket is lementi,lehetőleg mappánként is ? Mert ez az Outlook így nagyon félmunkát végez.

moonman
(Jómunkásember)
hogyhogy nem menti? egyáltalán Outlook-ról beszélünk vagy valamilyen webes levelezőről?

Fred23
(senior tag)
Outlook Express 6,én pedig lamer benne,még sose használtam.A gondom az,hogy sehogy se tudom letölteni a freemail-es postafiókomból az elküldött leveleim,csak a bejövőket.Így világos voltam ? Lehet,hogy lehet,de akkor hogyan ? Ha áthelyezem x mappa tartalmát a bejövő üzikbe,akkor is csak azokat szedhetem le belőlük,amiket fogadtam -amit én küldtem,azok maradnak a freemail-es fiókomban.Ez a baj.
[Szerkesztve]

moonman
(Jómunkásember)
értem. hát amiket a freemail webes felületéről küldtél azokat max úgy tudod letölteni, ha forwardolod őket magadnak.
ha OE-ből küldesz freemail fiók használatával akkor az elküldött üzenetek mappában tárolja őket.

Fred23
(senior tag)
Köszi a választ.Ez nem valami jó így.
Ráadásul kipróbáltam vmit:a yahoo-s címemről átküldtem pár levcsit a freemail-es fiókomba,az Outlook le is töltötte,de nem jelent meg a forwardolt levél szövege.Ehh.

Fred23
(senior tag)
Hátha valakinek még hasznos lesz:a Yahoo-ról freemail-re küldött levél Outlookkal letölthető,ha a Yahoo-ról nem forward-dal továbbítják,hanem reply-vel !
Minden klappol,látható a teljes levél tartalma !

Zoltán
(őstag)
Hogyan lehet beállítani, hogy az outlook express valóban törölje le fizikailag a vinyóról a törölt elemek mappában lévő leveleket, ha onnan is kitörlöm? Több éves, fölösleges levelek vannak még mindig a ''törölt elemek.dbx'' file-ban.
Köszi!
http://just-tea.hu

Zoltán
(őstag)
fel

moonman
(Jómunkásember)
eszközök-beállítások-karbantartás fül-fájlok karbantartása-tömörítés
brútforsz: töröld le a törölt elemek.dbx-et

Zoltán
(őstag)
Sajnos rosszul fogalmaztam meg a problémám. Az a gondom, hogy a bejövőüzenetek.dbx és az elküldöttüzenetek.dbx file-k fontosak csak nekem. Viszont az outlook expres-ben hiába törlök egy e-mail-t a bejövők közül, és a törölt elemek közül is törlöm, attól még nem csökken a beérkezettüzenetek.dbx mérete. Csak az outlook nem mutatja a bejövők között többet azt az e-mailt, de a helyet azért még foglalja. Így évek óta hízik a bejövőüzenetek.dbx file-m, már lehetetlen cd-re archiválni, nem fér rá!
Szóval erre kéne megoldás, hogy fizikailag is kiszedje az outook expresz a törölt e-mailt a bejövőüzenetek.dbx-ből.
Köszi!

moonman
(Jómunkásember)
mondom:
eszközök-beállítások-karbantartás fül-fájlok karbantartása-tömörítés

Zoltán
(őstag)
Nem szeretném tömöríteni a file-okat, mert akkor csökken a teljesítmény, így is elég sok idő, mire az outlook express indításakor betölti a ''beérkezett üzenetek''-et (több 100 mail, több 10 megás mellékletekkel néha!). Meg nekem nem csak az kell, hogy a *.dbx file-ok kevesebb helyet foglaljanak, hanem az is, hogy ne legyen bennük több 100 Mega fölösleges e-mail. Már csak biztonsági okokból is. a *.dbx-ek törlése sem jó, mert ugye az e-mailek jó része meg kell maradjon. Most csak a favágó módszert tudom: egyenként kimásolom a szükséges bejött e-mail-eket (áthúzom az asztalra) (ezt kábé 200-szor), majd letörlöm a bejövő.dbx-et és visszahuzogatom az e-maileket a bejövő üzenetek ablakba. Szóval ez helyett kellene valami kultúráltabb megoldás.
Köszi, hogy próbálsz segíteni.
[Szerkesztve]

moonman
(Jómunkásember)
ehh akkor elmagyarázom.
oké az elnevezés kicsit félrevezető, mert a tömörítés alatt azt érti, hogy a törölt (azaz benne lévő, de töröltnek jelölt) elemeket kipucolja, azaz fizikailag törli, így a fájl is kisebb lesz. ettől még a teljesítmény nem fog csökkenni, sőt.
na amit utólag beleszerkesztettél, szal ugyanezt csinálja a tömörítés gomb is 
[Szerkesztve]

Zoltán
(őstag)
Aha, köszi! 
Ui.: ''töröltnek jelölt'' -hol (melyik file-ban) van ez a jelölés? Az adott *.dbx-ben, vagy külön?
[Szerkesztve]

moonman
(Jómunkásember)
hát a dbx is egyfajta adatbázis-fájl, az adatbázisokban pedig általában nem rögtön törlődik az elem (pont teljesítmény szempontjából, hisz akkor minden egyes törlésnél újra lehetne compact-olni) hanem csak törlendő jelzést kap.
[Szerkesztve]
Nekem is lenne egy gondom. 
Most telepítettem frissiben egy Compaq 1020-as notira a hozzávaló gyári vindóz sp1-est, azt ami felismeri, hogy csak erre szabad feltelepülnie, majd adtam neki egy sp2-őt, végül szintén gyári office feltol, Microsoft update, minden friss és ropogós, jól is seder, csupán 1 gond van: az OE nem jegyzi meg a mailfiók passwordjét, és minden egyes mail-letöltésnél bekéri. Természetesen amikor bekonfiguráltam, kipipáltam, hogy jegyezze meg, de ennek ellenére ezt csinálja. Horribile dictu a Prohardver passwordomet is mindig bekéri az ekszplorer, pedig amikor rákérdezett, hogy jegyezze-e meg, mondtam neki, hogy igen. Ez magyar vindóz. Gondolom valamilyen házirend-beállítás mehetett el, de a) nem találom, hogy melyik, b) nem állítottam el semmit
Hilfe, plíz 
Aki csak a lábával siet, hibázik.

moonman
(Jómunkásember)
protected storage (védett tároló) szolgáltatás el van indulva?
futtatásba: services.msc
igen. Automatikus. Kapcsoljam ki?

moonman
(Jómunkásember)
nem, az jó, az tárolja ezeket a jelszavakat. agyalok még rajta...
Thanx előre is. 
Közben megnéztem a többi fórumos passwordomet is, és az van, hogy midenhol úgy kéri be, hogy felkínálja, hogy a vindóz jegyezze-e meg a pass-t, amire kattintva be is lép, de kilépés után kezdi elölről. Mintha a vonatkozó registrykulcs törlődött volna.
hali
vhogy le lehet menteni a beérkezett illetve elküldött üziket csoportosan?? (nem egyenként)
nagyon fontos mivel minden win reinstallkor elveszik az összes üzi 
és az elég gáz
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/