Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#4001) KaoszTom

KaoszTom
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Azt szeretném megvalósítani a webáruházban, hogy a termékeknek 2 áruk legyen (kisker, nagyker), és ha valaki egy nagyker user-el lép be az áruházba, a nagyker árakat lássa a termékeknél.
Létezik ilyen kiegészítés hozzá? Vagy egyedileg kell átalakítanom az áruházat?

Köszi

(#4002) Belba válasza cozmo (#3999) üzenetére

Belba
(őstag)

Nálam ez a kis módosítás tökéletesen működik!

(A webshopban magyar/német nyelvet használunk, Admin oldalon magyart.)

Lehet, az is számít, hogy akkoriban nekem még nem voltak bővítmények telepítve a webshopra?

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#4003) vakondka válasza Ro-bika (#4000) üzenetére

vakondka
(őstag)
LOGOUT blog

Az bizony gáz, hogy össze vissza vannak rögzítve a kereszt és vezetéknév.
Először ezt kell rendberakni:
Kiexportálod a customers táblát csv-be, aztán excelben kijavítod.
Elmented excelből csv fájlnak és beimportálod az eredeti customers táblába,
amit előtte kiürítettél.

Az meg már könnyen megoldható, hogy az adot nyelvnek megfelelően írja ki a neveket.
Nincs olyan sok helyen név kiírás.

Gyűjtsd ki hogy hol vannak név megjelenítések és a többit megoldjuk :)

http://oscommerce-extra.hu - OsCommerce Magyarország

(#4004) (Bundás)

(Bundás)
(PH! kedvence)

Na most van időm megint foglalkozni a témával. :)

Újabb problémába ütköztem, a topikban egyenlőre nem leltem választ rá. Hogyan lehet tagolt jellemzőket adni, szerkeszteni. Mert hiába "enterezek" egymás mellé írja a szöveget a termékjellemzőknél. :U

(#4005) vakondka válasza (Bundás) (#4004) üzenetére

vakondka
(őstag)
LOGOUT blog

a legegyszerűbb, hogy ha html TAG-eket használsz a szövegben.
pl sortörés: <br />

vagy letöltesz és felraksz egy WYSIWYG editor-t az oscommerce oldaláról és azzal lehet szöveget formázni is.

(#4006) DiabloCorsa válasza KaoszTom (#4001) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Nem találtam ilyet, de én csináltam magamnak olyat, hogy amikor a regisztrált kereskedő a kosárba teszi a terméket, a számára adott kedvezménnyel csökkentett árat látja.
Tehát mutathatja akár a monitorn a Vevőnek a listában, aztán amint kosárba teszi és rendeli a saját árát látja.

Diablo. Ha gumira van szükséged ...

(#4007) DiabloCorsa válasza KaoszTom (#4001) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Amit kérsz, olyan van fent az oscomm oldalon, price discont néven.

Én csináltam magamnak olyat, hogy amikor a regisztrált kereskedő a kosárba teszi a terméket, a számára adott kedvezménnyel csökkentett árat látja.
Tehát mutathatja akár a monitorn a Vevőnek a listában, aztán amint kosárba teszi és rendeli a saját árát látja.

(#4008) Ro-bika válasza Belba (#4002) üzenetére

Ro-bika
(újonc)

Akkor az adminban a német neveket látod fordítva?!

(#4009) Ro-bika válasza vakondka (#4003) üzenetére

Ro-bika
(újonc)

Kösz, nálam még nem gond, mert csak próba-ügyfelek voltak. Azért tűnt fel a hiba, mert John-nak Doe a vezetékneve. :D Most meg már kijavítottam.

Hát azt gondoltam lesz 10-20 helyen is, ezért örültem volna, ha a "ferdeszeműek" már megkeresték volna. :DD

Ötletem: létrehozok a nyelv.php-ban egy lastnamefirst v. inkább display_lastname_first paramétert (true/false) & a kijelzéseknél feltételbe(IF) rakom...

(#4010) vakondka válasza Ro-bika (#4009) üzenetére

vakondka
(őstag)
LOGOUT blog

Jó ötlet és könnyen megvalósítható :C

(#4011) Marsy51

Marsy51
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Újjabb kérdéseim vannak. :(((
Ki tudja megmondani, hogya hogy lehet az admin fejlécében az osCommerce logót lecerélni a saját logómra. Az admin/header.php -ben a ascommerce.png-t kicsréltem a sajátra és az admin/image/-be betettem a saját logót az admint megnyitva még mindig az OSC log van fenn. A kép tulajdonságinál megnézve az én logom nevét adja. Hogy is van ez. :((
Ugyanezt eljátszotta velem a számla és a szállító lista logója is ott a store_logo.png-t cseréltem a sajátra és mégis az OSC logóját látom. :W Ezek valahol fixen be vannak égetve valahová?

Más.
Minden ékezetes karakterem jó, csak ha a rendszer e-mailt küld a felhasználónak akkor a Tárgy és a Címzett mezőben az ékezetes karakterek helyett pl. ilyenek jelennek meg:
Webáruház megrendelĂ©s ez a tárgy mező. Akkor is rosszak itt az ékezetes karakterek amikor az Ajánlja a lapunkat-ból ír valaki és az admin oldalról elküldött e-mailek és Hírlevelekben is ilyenek a karakterek. Az admin oldalon az e-mail és Hírlevél küldés az alap és nem WYSWYG editoros.
Valakinek 5let?

DiabloCorsa!
Köszi az 5letet a több árúház megoldásról. Bevált! :C Az Fckeditort még nem próbáltam.
Mára ennyi.

[ Szerkesztve ]

Marsy51 ("The truth is out there") osCommerce - Magyarország http://www.oscommerce-extra.hu

(#4012) DiabloCorsa válasza Marsy51 (#4011) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Korábban már írtam, hogy a levélküldés az alap verzióban nem jó. A probléma, mely sok helyről érkező leveleknél fenn áll, hogy a levélnek teljes weboldalnak kell lennie, melynek fejében megadjuk a karakkódolást. Ha ez nincs, akkor a levél az érkező helyen esetleg nem olvasható, profibb levelező programmok tudnak hozzá karaktert kódolást felkínálni és a megfelelő kiválasztásával olvashatóvá válik a levél.

EZT a problémát lehet metgodani az FCK editorral küldöt levéllel, melyen a levélíráskor a teljes weboldalt módot kell választani.

Ezen a problémán a WS.. sem segít, az sem tud teljes oldalt készíteni. Bele írható talán html nézetben a charset=iso-8859-2 vagy charset=utf-8 .

Tudsz a WYSWYG editoroddal egymás alá írni sorokat, kihagyás nélkül???

Az enyém, melynek képkezelés kiváló, csak a <p>, </p> parancsot használja, ezért <br> új sor nem működik, tehát nem lehet vele normálisan írni.

Az oscommerce logó cserénél anno én is gondban voltam, a régit töröld le!!! Aztán a géped hátértárát is törlöld!!!! ( Cache ha Mozilla )

Számla nyomtáshoz ajánlom a pdf kiegészítést mert a böngésző programok közül csak a Firefox nyomtat normálisan. Pdf-el mindekinek azonos A4 széles lesz a számla.

Ha nálam rendelsz valamit (próbának), a rendelések visszakeresésénél tudsz magadnak pdf számlát nyomtani. Azt lehet nyomtani admin oldalról is. A nyomtatott számlát sorszámozni is lehet!!!!!!!

(#4013) Belba válasza Marsy51 (#4011) üzenetére

Belba
(őstag)

Szia Marsy51!

Az Admin oldalon díszelgő oscommerce-logót úgy tudod egyszerűen lecserélni, hogy :
- készíts a saját logódból egy 204x50 pixel méretű GIF-et.
- nevezd át oscommerce.gif névre
- tedd be a shop/admin/images/ könyvtárba (itt felülírja az eredeti oscommerce-logót a sajátod)

ENNYI!.

(Majdnem mindegyik kép-fájl vagy a shop/images vagy a shop/admin/images könyvtárban van, attól függően, hogy hol működik.)

Nem tudom, nálad hogyan lehetnek PNG kiterjesztésű képfájlok?!
Nálam alapból csak GIF volt, egyetlen 1 db PNG-t sem találtam idáig...
:(

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#4014) Belba válasza Ro-bika (#4008) üzenetére

Belba
(őstag)

NEM!

A német megrendelők neve keresztnév/vezetéknév formában jelenik meg, tehát helyesen!

Tehát az Admin oldalon, ahol a megrendeléseket kilistázom, ott a magyar megrendelők nevei a magyar szokások szerint, a német megrendelők nevei a német szokások szerint listázódnak, vegyesen.

(#4015) Marsy51 válasza Belba (#4013) üzenetére

Marsy51
(fanatikus tag)

Szia Belba!

Nálam pedig az oscommerce.png és a store_logo.png fájlok vannak a csomagban. :K
Most, hogy a sajátomat átneveztem az eredeti fájl névre úgy működik. Igazából nem értem, mert én a php fájlokban is lecseréltem a régi nevet a sajátomra és úgy sem ment. De most működik. Köszi az 5letet. :C

Marsy51 ("The truth is out there") osCommerce - Magyarország http://www.oscommerce-extra.hu

(#4016) Belba válasza Marsy51 (#4015) üzenetére

Belba
(őstag)

Lehet, hogy nem jó fájlban cserélted le a neveket?... :U

Szerintem ez a leggyorsabb, így nem kell a fájlokban átírni a nevet, nem kell keresgélni, stb.

Mondjuk, azért a webshopban levő főcím-képet azért én is átneveztem, már csak azért is, hogy az ALT-szöveg ne "oscommerce" legyen, hanem a mi webshopunk neve, itt már nem volt nagy kunszt átnevezni a saját képfájlom nevére az eredetit.

shop/includes/header.php-ben kb. 57.sorban van a főcímkép neve és ATL-szövege.
(A képet a shop/images könyvtárba kell berakni.)

Örülök, hogy tudtam segíteni! :)

(#4017) DiabloCorsa válasza Marsy51 (#4015) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Nálam az admin oldalon nincs fejléc, mert nincs szükségem rá, fontosabb, ha nagyobb a képernyő használható része.

(#4018) Ro-bika válasza Belba (#4014) üzenetére

Ro-bika
(újonc)

:DD
Igen, pont erre gondoltam.
A magyar félrefordítás miatt, fordítva rögzülnek a nevek, tehát az admin listában is fordítva lesznek! Ha megfordítjuk a kijelzést, akkor meg a német nevek fordulnak, amik eredetileg helyesen(!) voltak.
Tehát így nem tudja a listát az OSC vezetéknév szerinti sorrendbe rakni, mint tervezték...

(#4019) DiabloCorsa válasza Ro-bika (#4018) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Ro-bika!
Ez a probléma több nyelvű áruházban fenn áll. A fordítás magyarra a magyar névhasználat szerint történt. Lehet vissza csinálni,(?) de azon nehéz segíteni, hogy MI a vezeték nevet írjuk előre!

Ha van időd, írhatsz rá programot, hogy nyelvek szerint változzon a név kijelzés, de admin oldalon akkor is az marad, amit Belba írt.
Vegyes.

(#4020) Marsy51 válasza DiabloCorsa (#4019) üzenetére

Marsy51
(fanatikus tag)

DiabloCorsa!
Szia!
Tudsz nekem abban segíteni amit írtam neked magán e-mailban?

(#4021) Marsy51

Marsy51
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy újabb láma kérdéssel zaklatlak Titeket. :(((
Hol lehet megváltoztatni a bal és jobboldali menü dobozok szélességét?

(#4022) Marsy51 válasza Marsy51 (#4021) üzenetére

Marsy51
(fanatikus tag)

Válasz magamnak.
Megint előbb kérdeztem mint, hogy körbenéztem volna.
A megoldás application_top.php

// customization for the design layout
define('BOX_WIDTH', 160); // how wide the boxes should be in pixels (default: 125)

(#4023) DiabloCorsa válasza Marsy51 (#4020) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Az fckeditor1.zip tartalmát másold be a fökönyvtárba. A másik zip tartalmával írd felül a admin könyvtárban a newsletters.php-t. A php 110-ik sorában cseréld ki az elérési utat a tiédre, ahová az FCK-t tetted.

Admin oldalon hívd meg a hírlevél írást. Támaszd alá állad. :DD
Kezdjél új hírlevelet írni!

A nyelv automatikusan a géped nyelve lesz.

Küldtem Neked egy feketekávét!

Gondolom a többire rájössz.

(#4024) Marsy51 válasza DiabloCorsa (#4023) üzenetére

Marsy51
(fanatikus tag)

Köszi a Fekete kávét is. :R Kipróbálom. :C

(#4025) LaM

LaM
(újonc)

Szervusztok,

nekem olyan kerdesem van, hogy valyon letezik-e olyan bovitmeny az OsCommerce-hez, aminek segitsegevel az egyes arukategoriak fole tudnak rovid ismertetot irni.

Pl. egy butoruzlet lenne, ahol ban 8 alap szériájú bútor. Azt akarom, ha rakattintanak a fa/muanyag megoldasokra, akkor legyen ott egy rovid ismerteto, hogy milyen anyagokbol van, es hany fele szinben kaphatoak.

Meg nem talaltam olyan oldalt, ahol ezt lattam volna.

Koszonom a valaszokat, udv, Zsolt

(#4026) vakondka válasza LaM (#4025) üzenetére

vakondka
(őstag)
LOGOUT blog

van ilyen: [link]

(#4027) LaM válasza vakondka (#4026) üzenetére

LaM
(újonc)

IOgen, de ez a leiras szerint csak 255 karaktert tud. Annyi sajnos nem eleg.

(#4028) vakondka válasza LaM (#4027) üzenetére

vakondka
(őstag)
LOGOUT blog

Miért tudna 255 karaktert ? Ez csak azon múlik, hogy állítod be az adattábla ide vonatkozó mezőjét.

(#4029) LaM válasza vakondka (#4028) üzenetére

LaM
(újonc)

Tenyleg, ezt nem tudtam. Kiprobalom, koszonom

(#4030) cozmo

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Felmerült egy probléma:

Hogyan mérhetem egy osc. webáruház konverziós rátáját?

fogalommagyarázat: Egy honlap konverziós rátája azt jelenti, hogy a látogatókból milyen arányban tudunk vásárlókat / ügyfeleket / hírlevél feliratkozókat / stb. szerezni.

Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

(#4031) cozmo

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha szeretném hogy a webáruházam biztonságos SSL csatornán működjön akkor mit kell tennem? telepítéskor nem jelöltem be.... utólag hogy állítom át? a domain szolgáltatónál is át kell állítani valamit?

[ Szerkesztve ]

Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

(#4032) DiabloCorsa válasza cozmo (#4030) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Azt tudod, illetve az áruházban látható hány rendelés érkezik. Azt is tudhatod a counter (számláló) táblából hogy hány kattintás volt az oldalon.

Azt is lehet, hogy a látogatók IP címét számold, ne azt hány kattintás volt, mert az valóban a látogatók száma lesz.(kb) Azt is láthatod, hogy a regisztrálók nem mind lesznek valóban vásárlók, ezeket a számokat is tudod az adatbázisból.

Ezeknől számokból számíthatsz amit csak szeretnél, csak írj rá 1 függvényt.

A banner statisztika átírható a saját oldaladra, nézd meg az miket tud.

(#4033) LaM válasza cozmo (#4030) üzenetére

LaM
(újonc)

Nos, ez a probléma már megoldódott, de most van egy masik:

Hol kell beleturkalni a kodba, hogy a rendeles visszaigazolo emailben benne legyen a megrendelo telefonszama es email cime, amit megadott a regisztraciokor?

Nagyon fontos lenne, mert nekik nincs admin hozzaferesuk, viszont a megrendeles emailon megy nekik is.

Koszonom, Zsolt

(#4034) vakondka válasza LaM (#4033) üzenetére

vakondka
(őstag)
LOGOUT blog

A checkout_process.php fájlban :))

(#4035) LaM válasza vakondka (#4034) üzenetére

LaM
(újonc)

Hat, neztem, de elvesztem benne. Gondolom a

'customers_telephone' => $order->customer['telephone'],
'customers_email_address' => $order->customer['email_address'],

valtozokat kene beilleszteni valahogy ide:

247. sortol nalam:

$email_order .= "\n" . EMAIL_TEXT_BILLING_ADDRESS . "\n" .
EMAIL_SEPARATOR . "\n" .
tep_address_label($customer_id, $billto, 0, '', "\n") . "\n\n";
if (is_object($$payment)) {
$email_order .= EMAIL_TEXT_PAYMENT_METHOD . "\n" .
EMAIL_SEPARATOR . "\n";
$payment_class = $$payment;
$email_order .= $order->info['payment_method'] . "\n\n";
if ($payment_class->email_footer) {
$email_order .= $payment_class->email_footer . "\n\n";
}
}

de hogyan es mikepp, arra nem tudok rajonni. Tudnal meg egy kicsit segiteni?

Koszonom, ZSolt

(#4036) vakondka válasza LaM (#4035) üzenetére

vakondka
(őstag)
LOGOUT blog

Katt ide: oscommerce.extra.hu

(#4037) LaM válasza vakondka (#4036) üzenetére

LaM
(újonc)

Koszonom, szuper a link, mukodik is a megrendeles, viszont a User a kovetkezo uzenetet kapja:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/gh179500/public/www_root/konyvklub/includes /languages/hungarian/checkout_process.php:35) in /domains1/gh179500/public/www_root/konyvklub /includes/functions/general.php on line 33

Amugy a megrendeles megjon, csak eppen az illeto ezt nem tudja, mert hibauzenetet kap.

En rontottam el valamit mar megint, vagy a PHP5 es MySQL5 zavar be?

aza az erdekes, hogy amugy nincs is 35. sor a
konyvklub/includes /languages/hungarian/checkout_process.php -ben

[ Szerkesztve ]

(#4038) MarcoF1

MarcoF1
(újonc)

Sziasztok!

A következő problémám van az osCommerce oldalammal:

Tettem fel termékeket (zoknik) a webshopba, ezekhez állítottam be opciókat (szín, méret). Meg lehet-e azt valósítani, hogy amikor a kedves vevő rámegy egy zokni adatlapjára és az opciók közül a színt feketére állítja a termék képe is változzon feketére? (Tehát minden termékopcióhoz külön képet hogyan lehetne hozzárendelni?)

Aki tudja a megoldást, kérem jelezze valamilyen formában. Köszönöm! :R

(#4039) LaM válasza LaM (#4037) üzenetére

LaM
(újonc)

Sikerult megoldani, valahogy odakerult 2 ures sor a file vegere.

Most mar jo, koszonom szepen

udv, *Zsolt

(#4040) DiabloCorsa válasza LaM (#4039) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

LaM!

Ha esténként felhívsz telefonon, lehet hogy pénzbe kerül, de nem lesz több gondod.
Oscom-al kapcsolatban!! :DD

(#4041) DiabloCorsa válasza MarcoF1 (#4038) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Amíg ezt megoldjuk:

A különböző színű zoknit külön sorba tennél fel, mert a VEVŐ a kép szerint választ.
Ha nem lát olyan színt, mit szeretne, ott hagyja az oldalt.
Szerintem!
A méret választás jogos azt meghagynám.
DE az admin oldalon az azonnali kosába tevés funkciót kapcsold ki!!
Terméklistából ne lehessen kosárba tenni, csak a product_info oldalról, illetve a listából vedd ki a kosárba tevés oszlopát.

(#4042) MarcoF1 válasza DiabloCorsa (#4041) üzenetére

MarcoF1
(újonc)

Csak a product_info oldalról lehet a kosárba tenni, ez eddig is így működött nálam. Tudom, hogy a vevő a képek alapján választ - az ember vizuális lény. :)

Ezért volt a kérdésem, hogy ha a termék oldalára beteszek egy lenyíló menüt amiből kiválaszthatja a színt és ott állítja mondjuk pirosra, akkor a kép is változzon. Ez lenne nagyon fontos. Tudom, hogy ti tudjátok a megoldást... olvastam vissza jópár oldalt, itt sok szakértő van! :C :R

(#4043) Belba válasza LaM (#4033) üzenetére

Belba
(őstag)

LaM !

Ezt a problémát már megoldottuk, ha visszaolvasol a topicban a részletes leírást is megtalálod, vagy Vakondka HoST weboldalán.
(Még a Vevő IP-címét is beraktuk a megrendelési emailbe.) :D

Kb. 2006.okt-nov. körül keresgess... :U

(#4044) Belba válasza MarcoF1 (#4038) üzenetére

Belba
(őstag)

Lehet, hogy van ilyen kész bővítmény az osCommerce weboldalán, de egyszerűen csinálhatnád azt is, hogy :

- tedd fel kisképekkel a termékoldalra a kínálatot (minden színben)...

- a termékkép legyen olyan, hogy minden színben legyen rajta a zokni, ezt lehet kinagyítani...

Más webshopokban láttam ezekre példát, sőt olyan is volt, hogy a képen megszámozták a különböző színeket a pontosításhoz és a Vevő a megfelelő számot választhatta a listából.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nekem ott van gondom az opciókkal, hogy ha a választható lehetőségekből az egyik kifogy, azt nem tudom jelezni a Vevőknek.
(Ha csak egyféle termék van a termékoldalon, akkor a raktárkészlet kifogyása után automatikusan jelzi a rendszer a Vevőnek, ha olyat tett a Kosarába, amiből már nincs.)

Egyelőre erre még nem találtam megoldást. :U

(#4045) MarcoF1 válasza Belba (#4044) üzenetére

MarcoF1
(újonc)

Ezzel az a baj, hogy termékenként 5 féle szabás 12 szín van. Vagyis minden termékhez tennem kellene fel 60 képet, ami nem a legjobb megoldás.

Az osC bővítmény oldalát már nézegettem, de nem vagyok istenkirály angolos így néha csak pislogok meg szótárazok. Ha ott találna valaki nekem a problémámra orvosságot az is nagyon jó lenne.

Kérem aki tudja a megoldást, írja! :))

(#4046) cozmo válasza DiabloCorsa (#4032) üzenetére

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Így manuálisan ki lehet számolni, de jobb lenne egy modul.
Sajnos annyira nem értek hozzá hogy fügvényt írjak rá, ezért kérek segítséget.

Hol lehet utána nézni, hogy miket tud a banner stat?

(#4047) cozmo válasza Belba (#4044) üzenetére

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezért van nálam minden termék külön cikkszámon minden szín méret stb.
Így azt is be tudom neki állítani, hogy mikor érkezik sőt egyedi ára lehet.
Ugyanazokat a képeket hívja be, igaz többször...

(#4048) MarcoF1 válasza cozmo (#4047) üzenetére

MarcoF1
(újonc)

Sajnos ez nekem nem megoldás. Valami olyasmi lenne jó, azt akarom elérni, hogy úgy nézzen ki a dolog mint a http://www.polopokol.hu oldalon. Az nem osC oldal, de ilyen megoldást kellene találni.

[ Szerkesztve ]

(#4049) alomvilag

alomvilag
(újonc)

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Az a bajom, hogy a shopping_cart és a login oldalon a submit gomb nem a "...php?action=process" vagy "...php?action=update_product" linket adja meg, hanem "...php/action/process" vagy "...php/action/update_product" linket. Így sem bejelentkezni, sem frissíteni a kosarat nem lehet. Ha valaki tudna segíteni, az jól jönne. Nem a SEO urls-szel van a baj, mert azt már kikapcsoltam és a problémám továbbra is megmaradt. Hmm?

Köszi!

(#4050) Belba válasza cozmo (#4046) üzenetére

Belba
(őstag)

Nekem eddig 3 Tárhelyszolgáltatóról van tapasztalatom : mindháromnál részletes statisztikát tudok megnézni a weboldal látogatottságáról... Napi, havi, éves, óránkénti, táblázatos, diagrammos, IP-címekre lebontva, HOST-ok szerint, böngészők szerint, országonként, termékoldalanként, stb...

Nálad ilyen nincs? :U

>>> Statisztika

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.