Üdv néktek!
Gondban vagyok az alaprendszer kiválasztásával. Egy kerékpár webshop minnél tökéletesebb kialakítása a cél, ahol a Drupal + Übercart próbálkozásom a modulok inkompatibilitása miatt befuccsolt. A most látható verzióban (http://bringabolt.hu) egy lassan már széjjelhekkelt OpenCart adja az alapot, ahol még mindig kérdéses a blogszerűbb kezdőlap kialakítása, az aloldalak és keresések kellemesebb SEO-zása, illetve a bringák csoportos feltöltése. Minderre létezik 3rd party modul, de ezek többnyire fizetősek, 15 dollártól egészen 85-ig rúg azoknak az ára, amiket eddig kinéztem és amikre szükség lenne (de az alapot kiismerve nem merek látatlanban ezekre beruházni). Az OpenCart első körben egy könnyen kezelhető rendszernek tűnik, viszont baromi igénytelen és nehézkes a bővítési lehetősége, az eddigi beállításokat is többnyire manuálisan kellett belehegeszteni, amikre egy normális rendszer úgy gondolom, opciószinten kellene, hogy lehetőséget nyújtson. A magyarítása borzalmas volt, azt is nekem kellett javítani.
Hátha tudtok valami megbízható alapot javasolni a következők elérésére (még ha fizetős kiegészítésekkel is kell élni mindehhez):
- masszív feltöltési lehetőség
- korrekt kosár, ahol a kicsekkoláshoz kialakítható a helyi átvételi vagy kiszállítási lehetőség, aminél a kiszállítás költsége hozzáadódik az alapárhoz
- hírlevél lehetőség
- a kereső csak a beírt kulcsszavak mindegyikének meglétekor dob találatot, nem listáz mindent, mint most az OpenCart
- tetszőleges oldalak/cikkek létrehozása, kipakolása a főoldalra, footerbe
- termékek, márkák kiemelési lehetősége a főoldalon
- SEO barát linkezés minden tetszőleges aloldalon is, a keresőmotorok a képeket is találják meg
- a termékek kategorizálása, az alkategóriák és a bolt nevének megjelenítése a címben, pl.: Kross Level A3 | férfi MTB kerékpár | Omega Kerékpár webshop
- a termékek filterezése kategóriák és egyéb szabadon választott attribútumok szerint (méret, típus, kategória stb.)
- a termékek specifikációk szerinti összehasonlítása (ez az egyik kellemes tulajdonsága az OpenCart-nak, hogy legalább ezt tudja alapból)
- saját elrendezés és design kialakítási lehetősége (az sem baj, ha a jobbféle theme készítők támogatják)
Nem tudom, hogy az osCommerse ezek közül alapvetően mire képes, mik a tapasztalatok. Még az is lehet, hogy egy sokadik ecommerse rendszer, vagy a totálisan saját fejlesztés lesz hosszabb távon a megoldás. Köszönöm előre is a javaslatokat!
[ Szerkesztve ]
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16