Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#13801) DiabloCorsa válasza Syl (#13800) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

A v.2.2RCa vagy a v.2.31 verziót töltsd le. A különbség annyi lenne, hogy
MILYEN php környezetben fogod futtatni. A 5.3 akkor a 2.31 kell.

A különbséget nehéz lenne mind leírni. A 2.31 demo megtekinthető itt http://pasztoy.hu/demo/index.php Fejlécben válasz a redmond sablont, az van benne az alap verzióban.

Amit általában sok helyen látsz az korábbi verzió.
Ha több évig kell akkor mindenképp az új, 2.31 verziót. A 3.xxx felejtős béta verzió, talán egyszer elkészül.

[ Szerkesztve ]

Diablo. Ha gumira van szükséged ...

(#13802) Syl válasza DiabloCorsa (#13801) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm! :R Akkor leszedem a 2.3.1-et és elkezdem nézegetni. Ha bajom lesz, majd sikítok :DDD

There’s no time like the past.

(#13803) alcsapalcsa

alcsapalcsa
(lelkes újonc)

paypal-os kérdésem lenne:

szeretnénk paypal fizetési lehetőséget beállítani, melyik modult érdemes használni? Az alap 2,31-ben van 5db
paypal_express
paypal_pro_dp
paypal_pro_payflow_dp
paypal_pro_payflow_ec
paypal_standard

én a standardot választottam, de ott van egy lista, amit nem tudom hogyan töltsek ki
Page Style

Your Private Key
Your Public Certificate
PayPals Public Certificate
Your PayPal Public Certificate ID
Working Directory
OpenSSL Location

ebben kérném a segítséget.

ilyeneket találtam, de lehet ezek nem is azok:
a paypal oldalán találtam egy apit
profile-My selling tools-API access(update)
itt létrehoztam egy options2 alatt egy pem fájlt, amiben van egy private key és vmi Certificate, ezt a
profile-My selling tools-Encrypted payment settings
oldalon hozzá tudom adni, ami létrehoz egy másik pem fájlt, elméletileg a Your PayPal Public Certificate ID számot.....

(#13804) DiabloCorsa válasza alcsapalcsa (#13803) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

A legrosszabb lehetőséget választottad, ha nem tudsz angolul. Ha tudsz irány a Paypal oldal, ott van mindenre válasz.

Több féle megoldást tudnak a Paypal fizetési módok: Van olyan, hogy már a fizetési mód kiválasztási oldalról a paypal oldalra jut a vevő és visszatérésnél már kész a rendelés folyamata.

1. Tudni kell hozzá angolul. Ott megtudsz mindent.

Amit én használok(tam) nincs benne csak a régi osc-ben de az újjal is működik.

A Certificate magyarul tanúsítvány, melyet itt a Paypal ad.

(#13805) alcsapalcsa válasza DiabloCorsa (#13804) üzenetére

alcsapalcsa
(lelkes újonc)

köszi a választ, de nem nagyon értem....
a régi motorhoz eredetileg egy paypal.php tartozik, azt meg láttam korábbi hozzászólásaidból, hogy vmi paypal ipn fájlt használtál, lehet nem ez a pontos neve...

viszont érdekelne, hogy akkor melyik az a modul, amelyikkel jobban járok, ha azt választom?

(#13806) DiabloCorsa válasza alcsapalcsa (#13805) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Az egyszerű az, ha a rendelésnél kiválasztható a paypal és a rendelés véglegesítése után kerül a vevő a paypal oldalra. Tehát a rendelés megérkezik és látod admin oldalon, hogy paypal fizetés folyamatban, majd látod mikor kifizették. Ez a paypal.php

Tehát a rendelés feldolgozást az osc végzi, CSAK véglegesítés után lép a vevő paypal oldalra. Ez nem elég biztonságos(???) és cégesen nem működtethető, csak paypal számla és email cím kel hozzá.

A paypal IPN modul a TELJES rendelés feldolgozást végzi és a paypal fizetési mód kiválasztása után azonnal a paypal oldal jön, be, tehát a rendelés véglegesítése, "rögzítése" előtt kell fizetni. Ez a modul el végzi a rendelés törlését is, ha a vevő nem fizet vagy visszalép a fizetési oldalra és más fizetési módot választ. Ez a paypal_ipn.php

(#13807) alcsapalcsa válasza DiabloCorsa (#13806) üzenetére

alcsapalcsa
(lelkes újonc)

nem találom sehol ezt az ipn-es fájlt

két modult raktam fel: a standard, ami nem lenne rossz, működik is, fizettem vele, megérkezett, szóval jó, de nem számolja fel a szállítási költségeket, és fogalmam sincs, hogy miért....

a másik a PayPal Express Checkout ami tökéletesen működik a sandbox-val, de amint átrakom a végleges api kulcsokkal live-ba: error

még keresgélem ezt a paypal_ipn.php fájlt, aztán meglátjuk. egyébként van ötleted, hogy miért nem számolja hozzá a szállítási költséget a paypal? az osc számláján rendesen ott van, de a paypalra nem viszi át csak az alap összeget... csak nem így írták volna meg a modult...

(#13808) alcsapalcsa válasza alcsapalcsa (#13807) üzenetére

alcsapalcsa
(lelkes újonc)

a szállítási költség probléma megoldódott, a paypal-nál van egy beállítás, hogy a saját költségeivel írja felül, ezt kellett kikapcsolni. nem volt könnyű de megoldódott :)

az expresses megoldás azért még érdekelne, vagy honnan tudok ilyen ipn-t tölteni? vagy vki elküldhetné a fájlt....

(#13809) DiabloCorsa válasza alcsapalcsa (#13808) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Elküldöm ma este.

(#13810) Belba

Belba
(őstag)

Kedves Fórumtársaim!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#13811) DiabloCorsa válasza Belba (#13810) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Köszönöm szépen!!!

Hasonló szépeket Neked is!!!

(#13812) ludus

ludus
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy egy cipős webáruházat készítenék de nem tudom hol tudom megadni azt hogy amikor a vevő megrendeli a cipőt akkor választhasson hozzá méretet is (pl. egy legördülő menüből gondolnám). Gondolom az attribútumokkal kéne valamit kezdeni de nem tudom merre induljak!
Köszönöm!

ludus

(#13813) DiabloCorsa válasza ludus (#13812) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Igen, attribútummal kell megadni.

Mint például itt:http://www.webshop.munkaruhadiszkont.hu/firsty-basic-bakancs-s1p-acelbetetes-p-117992.html

Admin oldalon a termék tulajdonságok (opcióknál) hozd létre a szükséges méreteket, azután rendeld hozzá a kiválasztott cipőkhöz.

(#13814) lakisoft válasza DiabloCorsa (#13813) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Ezt általánosságban mondod vagy egy konkrét webshop motor esetén is?

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :) www.grafikusdebrecen.hu

(#13815) ludus válasza DiabloCorsa (#13813) üzenetére

ludus
(fanatikus tag)

Köszönöm kipróbáltam de ez így nem az igazi mivel minden méretnél (ez egy modellnél pl. 7 méretet is jelenthet) külön kell felvenni a raktárkészletet és külön kell megadni az opcióknál ha érthető amit szeretnék írni... Kerestem rá valami bővítményt de sajna nem igazán találok.

ludus

(#13816) DiabloCorsa válasza ludus (#13815) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Valahogy mindenképp Neked kell megadni minden termékhez külön. Ez lehet excel táblában is a megfelelő bővítménnyel, de varázspálcával még nekem sem megy.
Lehet olyan bővítménnyel ahogy a linkel shopban csináltam: létezik pl. 7 méretes opció CSOMAG, amit hozzá rendelek ahhoz ahhoz a cipőhöz, mely 7 méretben kapható.
Így töredékére csökken az idő.

Raktárkészlet frissítés mehet külön, akár naponta excel táblázatból.

(#13817) DiabloCorsa válasza ludus (#13815) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Ha még azt is kezelni akarod külön, hogy az adott cipő milyen méretéből hány darab van, az is megoldható. Erre láthatsz példát itt: [link]

Amelyik méretből nincs, annál eltűnik a kosárba gomb, tehát csak az rendelhető ami raktáron van.

Lehet fokozni a "luxust": email kaphatsz amikor valami méret a shopban elfogyott.
A linkelt oldalhoz szintén van közöm, nem kevés.

(#13818) DiabloCorsa válasza ludus (#13815) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Ez sokat segíthet az alapverzióhoz képest: http://addons.oscommerce.com/info/4063

(#13819) ludus válasza DiabloCorsa (#13818) üzenetére

ludus
(fanatikus tag)

Kössz, megnézegetem!

ludus

(#13820) cozmo

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok őstagok!
Már jó ideje nem jártam erre :)
Ki vállal nekem egy kis munkát?
Szeretném megoldani, hogy áruházaimban az árak, és készlet info maguktól frissüljenek.
A te feladatod az lenne, hogy megírod nekem a php kódot ami napi kétszer lefutva megteszi ezt, ha felrakom a tárhelyemre.
Az adatokat a nagyker oldaláról bejelentkezés után lehet letölteni csv vagy xls stb. formátumban ezeket kéne a php kódnak feldolgozni és frissítenie az adatbázisban.
Keress privátban és "holnapra kéne". :)

Mindenki jó valamire, ha másra nem, legalább elrettentő példának! Úgy mint a SAMSUNG szervizfutár (GLS).

(#13821) DiabloCorsa válasza cozmo (#13820) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Üzenet ment.

[ Szerkesztve ]

(#13822) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Sziasztok,

Keresek magyarországon futó KonaKart és/vagy DotCMS + Konakart alapú webshopot szakmai konzultáció miatt.
Aki tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm.
lakisoft

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :) www.grafikusdebrecen.hu

(#13823) eTrade válasza Belba (#6301) üzenetére

eTrade
(újonc)

Szia Belba!

"ÁFA fizetési kötelezettség ha a vállalkozó nem kért áfamentességet.
(Vagy ha a bevételei meghaladják az áfamentesség felső határát.)"

Már egy jó ideje gondolkodom egy Webáruház nyitásán, most végleg elhatároztam hogy belevágok ebbe a dologba plusz pénzkeresés reményében.
Jelenleg egyéni vállalkozó vagyok és áfamentes... ha most nyitok egy Webáruházat, akkor szükséges e megváltoztatni a vállalkozásomat áfásra?

+ kérdés: Amennyiben maradhatok áfamentes, akkor hogyan írhatok ki vásárlónak számlát?

[ Szerkesztve ]

(#13824) DiabloCorsa válasza eTrade (#13823) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

1. Erre szerintem könyvelődtől kapsz felelősség teljes választ.
2. A hivatkozott oldal 4 éves. Gondolod hogy azóta nem változtak a jogszabályok?

(#13825) lakisoft válasza DiabloCorsa (#13824) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Aki tud neked segíteni egy MEGBÍZHATÓ könyvelő vagy az APEH bocs NAV. Én az utóbbi javasolnám. Sokat javult a helyzet náluk. Szépen válaszolnak minden kérdésedre és jogszabályi hivatkozásokat is pakolnak a válaszba. Szóval érdemes ezt is megpróbálni.

Kereskedelemben azért ÁFA körbe tartozó vállalkozások szoktak működni. Szerintem ez a logikus. Bár itt függ a volumentől mit akarsz értékesíteni és milyen mennyiségben.

[ Szerkesztve ]

(#13826) DiabloCorsa válasza eTrade (#13823) üzenetére

DiabloCorsa
(őstag)

Nem értek hozzá, de:
A árut biztos (??) bruttó áron veszed, tehát kifizeted az ÁFA-t.
Ez után nettó áron adod el? Nem valószínű.
Tehát ÁFA-s számlát fogsz írni.

Ha szolgáltatás végzel (webáruházban ?)) , az más.

ÁFA-t nem vallod be, nem igényeld vissza és nem fizeted be. Igaz?

(#13827) eTrade válasza lakisoft (#13825) üzenetére

eTrade
(újonc)

Sziasztok,

Hát igen, pontosan az első ember akit megkérdeztem az a könyvelőm volt, aki erre rögtön tőlem kérdezte, hogy miért is kéne nekem Áfásnak lennem. :F
Eddig logikusnak tartottam, azaz gondoltam hogy csak Áfásként tudok termékeket eladni, illetve a vevőnek majd számlát kiállítani. (és ugye a fogy védelem is előírja hogy csak az Áfás árakat szabad feltüntetni az oldalon)
Ezek szerint minél előbb új könyvelőt kéne keresnem. :(

(#13828) lakisoft válasza eTrade (#13827) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Bizonyos árbevétel alatt nincs értelme ÁFA-snak lenni. Apeh-ot keresd meg. Ilyen ügyekben tudnak neked segíteni.

(#13829) eTrade válasza lakisoft (#13828) üzenetére

eTrade
(újonc)

Köszönöm lakisoft, majd holnap felhívom őket... remélem okosabb leszek a beszélgetés végén. :)

(#13830) lakisoft válasza eTrade (#13829) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Javaslom inkább emailben keresd meg őket, mert úgy újra és újra el tudod olvasni amit tanácsolnak. hidd el lesz benne újdonság bőven :).

(#13831) eTrade

eTrade
(újonc)

Beszéltem egy adószakértővel és állítólag 5 Milkáig nincsen semmi akadálya.
Ezek után rátaláltam az Interneten erre a Blogra/oldalra: http://efke.hu/

(#13832) lakisoft válasza eTrade (#13831) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Nem akkora probléma ez mint ahogy gondolod.

(#13833) Belba válasza eTrade (#13823) üzenetére

Belba
(őstag)

Szia eTrade !

1./ Egyéni vállalkozóként is nyithatsz webáruházat, sőt maradhat az "Alanyi adómentes tevékenység" is...

2./ Az "Alanyi adómentes tevékenység" formában is adhatsz számlát (sőt, ebben az esetben is köteles vagy számlát adni!), csak ennek a formai feltételei :
- csak a termék BRUTTÓ ára szerepelhet a számlán,
- nem lehet feltüntetni Áfát,
- a számlán ki kell írnod, hogy A számla "Alanyi adómentes tevékenység" miatt ÁFA-t nem tartalmaz! ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nem tudom, milyen termékeket árulsz, de érdemes alaposan megfontolni az Áfa-mentességet, mert ha többségében cégek vásárolnak nálad, akkor nekik nagyon nem előnyös, ha nem tudják a beszerzett termékek Áfá-ját elszámolni...
Ők gyaníthatóan másnál fognak vásárolni, nem nálad...

Ha többségében magánszemélyek vásárolnak nálad, akkor persze nincs gond, a magánszemélyek nem tudják elszámoltatni az Áfát, így ez őket nem is fogja érdekelni, mindenképpen a bruttó árat fizetik!...

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#13834) Belba válasza eTrade (#13827) üzenetére

Belba
(őstag)

"... Hát igen, pontosan az első ember akit megkérdeztem az a könyvelőm volt, aki erre rögtön tőlem kérdezte, hogy miért is kéne nekem Áfásnak lennem.
Eddig logikusnak tartottam, azaz gondoltam hogy csak Áfásként tudok termékeket eladni, illetve a vevőnek majd számlát kiállítani. (és ugye a fogy védelem is előírja hogy csak az Áfás árakat szabad feltüntetni az oldalon)
Ezek szerint minél előbb új könyvelőt kéne keresnem..."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Igaza van a könyvelődnek : amíg nem éred el az 5 milliós bevételt, miért is ne lehetnél Áfa-mentes?!... :K

Számlát Áfa-mentesként is kiadhatsz, megvan a formája hogyan...
A Fogyasztóvédelmisek nem azonosak a NAV-al!!!!...
A Fogy.védelem előírja, hogy a weboldalakon bruttó árak szerepeljenek, mert a Vevők ezt könnyebben megértik, ne kényszerítsük őket számolgatásra, és gyakran elég becsapós, hogy ha a feltüntetett nettó árat látják a termék mellett, aztán a számlán megjelenik az Áfás bruttó ár...

Tehát a fogy.védelem előírásának az Áfá-sok és az Áfa-mentesek is meg tudnak felelni, az Áfa-mentes nem is tüntethet fel sehol más árat, csak kizárólag a bruttó árat!... :D

(#13835) eTrade

eTrade
(újonc)

Köszönöm a segítséget/infókat, most már jóval tisztábban látom át a dolgokat. :)

(#13836) lakisoft válasza eTrade (#13835) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Bele kell vágni és menetközben úgyis képbe kerülsz :).

(#13837) webprep

webprep
(újonc)

Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Pár évvel ezelőtt csináltam egy shopot, de azóta nem sokat foglalkoztam ezzel a webshop "motorral".
A problémám az, hogy kb 3-4 hete eltűntek az árak az oldalról.
Próbáltam átnézni az adatbázist, hátha csak egy tétel módosításnál valami banális hibát elkövetett a tulajdonos, de mindent rendben találtam.
Valakinek valami ötlete???
Az oldal www.parfumgyartas.hu/
A shop www.parfumgyartas.hu/webshop/

előre is köszönöm

(#13838) Belba válasza webprep (#13837) üzenetére

Belba
(őstag)

Rendszeres időközönként (havonta, hetente) javasolt mentést csinálni a shopban...
Ezzel vissza lehetne állítani a legutolsó működő állapotot!... :K

Én azt gyanítom, hogy az adatbázisban sérülhetett meg valamelyik tábla...

(#13839) dension válasza webprep (#13837) üzenetére

dension
(újonc)

Szia!

A gond valószínűleg a PHP 5.3 átállás okozhatja. Jelenleg még működik a webáruházad de a szolgáltatód vélhetőleg szerverszinten kikapcsolta a figyelmeztető üzeneteket.

Az adminisztrátori felületen, Helymeghatározó menüpont Pénznemek almenüjében a Forint pénznemet szerkeszd és Váltó helyiértéknek adj meg nullát azaz 0.

Az árak vissza fognak jönni.

Más.

Akit érdekel letölthető regisztrációt követően ingyenesen a MALA OSC v3.0 webáruházrendszer, mivel befejeződött és elkészült a MALA webshop v1.0.

MALA OSC v3.0:
Letöltése itt: http://mala.hu/mala-webaruhaz-rendszerek-letoltes.html
Leírása itt: http://mala.hu/mala-webaruhaz-rendszerek/38-mala-osc-v30-webaruhaz-rendszer.html

MALA webshop v1.0:
Leírása itt: http://mala.hu/mala-webaruhaz-rendszerek/69-mala-webshop-v-10.html
Megtekinthető itt: http://www.malaosc.mala.hu

Üdv:
mala

Lustaság az evolúció motorja!

(#13840) lakisoft válasza webprep (#13837) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Ilyet még nem láttam. Ez szép kis hiba. :Y

(#13841) webprep válasza dension (#13839) üzenetére

webprep
(újonc)

Köszi mala, megoldódott.
Pár napig még nézegethettem volna,hogy mit állítgatott a tulaj.
Amúgy a rendszeresebb mentést fogom ajánlani, köszi.

üdv

Kedves lakisoft, ezt nekem szántad?
"Ilyet még nem láttam. Ez szép kis hiba. :Y"

(#13842) mala.mala válasza webprep (#13841) üzenetére

mala.mala
(kvázi-tag)

Szia!

Szívesen, máskor is.

Bár ez előbb másik fiókkal léptem be de mindenkető én vagyok.

Üdv:
mala

http://oscommerce-extra.hu - OsCommerce Magyarország - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ''A lustaság az evolució motorja!''

(#13843) lakisoft válasza webprep (#13841) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Persze. De nem szemrehányás hanem csak egy egyszerű komment. Kiváncsi leszek mi lesz a megoldás. Most már listázza az árakat? osCommerce specifikus hibáról beszélünk? a fogyasztóvédelem egy ilyen malőr után akár meg is vághatja a tulajt. Nem?

[ Szerkesztve ]

(#13844) webprep válasza lakisoft (#13843) üzenetére

webprep
(újonc)

A gondot a PHP 5.3 átállás okozta, ellenőriztem a tárhelyszolgáltatónál.
Mala tanácsa jó volt, már listázza az árakat.

(#13845) lakisoft válasza webprep (#13844) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

hmm. érdekes. :Y és ha majd jön a 5.4 megint eltűnnek az árak? azért ez elég komoly hiányossága a rendszernek nem?

(#13846) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Üdv néktek!

Gondban vagyok az alaprendszer kiválasztásával. Egy kerékpár webshop minnél tökéletesebb kialakítása a cél, ahol a Drupal + Übercart próbálkozásom a modulok inkompatibilitása miatt befuccsolt. A most látható verzióban (http://bringabolt.hu) egy lassan már széjjelhekkelt OpenCart adja az alapot, ahol még mindig kérdéses a blogszerűbb kezdőlap kialakítása, az aloldalak és keresések kellemesebb SEO-zása, illetve a bringák csoportos feltöltése. Minderre létezik 3rd party modul, de ezek többnyire fizetősek, 15 dollártól egészen 85-ig rúg azoknak az ára, amiket eddig kinéztem és amikre szükség lenne (de az alapot kiismerve nem merek látatlanban ezekre beruházni). Az OpenCart első körben egy könnyen kezelhető rendszernek tűnik, viszont baromi igénytelen és nehézkes a bővítési lehetősége, az eddigi beállításokat is többnyire manuálisan kellett belehegeszteni, amikre egy normális rendszer úgy gondolom, opciószinten kellene, hogy lehetőséget nyújtson. A magyarítása borzalmas volt, azt is nekem kellett javítani.

Hátha tudtok valami megbízható alapot javasolni a következők elérésére (még ha fizetős kiegészítésekkel is kell élni mindehhez):

- masszív feltöltési lehetőség
- korrekt kosár, ahol a kicsekkoláshoz kialakítható a helyi átvételi vagy kiszállítási lehetőség, aminél a kiszállítás költsége hozzáadódik az alapárhoz
- hírlevél lehetőség
- a kereső csak a beírt kulcsszavak mindegyikének meglétekor dob találatot, nem listáz mindent, mint most az OpenCart
- tetszőleges oldalak/cikkek létrehozása, kipakolása a főoldalra, footerbe
- termékek, márkák kiemelési lehetősége a főoldalon
- SEO barát linkezés minden tetszőleges aloldalon is, a keresőmotorok a képeket is találják meg
- a termékek kategorizálása, az alkategóriák és a bolt nevének megjelenítése a címben, pl.: Kross Level A3 | férfi MTB kerékpár | Omega Kerékpár webshop
- a termékek filterezése kategóriák és egyéb szabadon választott attribútumok szerint (méret, típus, kategória stb.)
- a termékek specifikációk szerinti összehasonlítása (ez az egyik kellemes tulajdonsága az OpenCart-nak, hogy legalább ezt tudja alapból)
- saját elrendezés és design kialakítási lehetősége (az sem baj, ha a jobbféle theme készítők támogatják)

Nem tudom, hogy az osCommerse ezek közül alapvetően mire képes, mik a tapasztalatok. Még az is lehet, hogy egy sokadik ecommerse rendszer, vagy a totálisan saját fejlesztés lesz hosszabb távon a megoldás. Köszönöm előre is a javaslatokat!

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#13847) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Rossz helyen kopogtattam?

(#13848) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Nem feltétlenül.

[ Szerkesztve ]

(#13849) LonGleY válasza lakisoft (#13848) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Kipróbáltam az osCommerce féle megoldást lokálban. Régi (2.3.1), az "új" (3.0.2) félkész, már nem is fejlesztik. Besírtam, úgyhogy odább állok. Kezdem értékelni az OpenCart-ot. :] De közben elkezdjük a saját fejlesztést..

(#13850) LonGleY válasza lakisoft (#13848) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

- dupla -

[ Szerkesztve ]

(#13851) lakisoft válasza LonGleY (#13849) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Több helyen a Drupal-t szokták emlegetni. A joomla!-t is lehetne említeni de egyszerűen komolyabb alkalmazásra nem használható.

(#13852) lakisoft válasza LonGleY (#13850) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Dupla ... uppsz. [link]

(#13853) LonGleY válasza lakisoft (#13852) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Köszi, bár kétlem, hogy ez lenne a megoldás.
A Joomla-val meg egyetértek, annyi kiegészítéssel,
hogy azt komolytalankodni se használnám sehol.

(#13854) lakisoft válasza LonGleY (#13853) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

a drupal-t érdemes megnézni. :R :C

[ Szerkesztve ]

(#13855) LonGleY válasza lakisoft (#13854) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Pont most néztem, hogy kijött a 7-es Drupalra alapuló Commerse és a Commerse Kickstart build is. :] Mintha olvastam volna valahol, hogy 1-2 UberCart-os fejlesztő is átpártolt ennek fejlesztésére. Alig várom a próbát. :]

[ Szerkesztve ]

(#13856) lakisoft válasza LonGleY (#13855) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Innen meg tudsz venni design-t rá és egy kis hekkelés és lesz egy jó kis rendszered.

(#13857) LonGleY válasza lakisoft (#13856) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

A ThemeForest és RocketTheme témás oldalakat jobban bírom, de ez úgyis a jövő zenéje.

Az első verzió is Drupalban készült, szeretem azt a rendszert. Ami érdekes lesz, az a product filterek kivitelezése.

[ Szerkesztve ]

(#13858) lakisoft válasza LonGleY (#13857) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Drupal-hoz van live demo oldal? Nézem is ezeket az oldalakat.

[ Szerkesztve ]

(#13859) LonGleY válasza lakisoft (#13858) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Az új verziókhoz nem hiszem. Lokálban secperc a próba, abba is hagyom most az irogatást, hogy hozzájussak. :]

[ Szerkesztve ]

(#13860) lakisoft válasza LonGleY (#13859) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

na hajrá. Várom a fejleményeket.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.