Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz M3oH #23828 üzenetére

    Különböznek az emberek, máshogyan gondolkodnak, máshogyan böngésznek munka esetén és kikapcsolódás gyanánt, ezt el kell fogadni, ennyire egyszerű a megfejtés.

    Nézd meg az előző hozzászólásomban a telemetriát, átlagosan 49 fül van nálam nyitva a böngészőben. Én átlátom, tudom, mi hol van, tudom, mi és miért van megnyitva, de többször kaptam már meg a kérdést, hogyan igazodok ki rajta (ez munkára használt gép, a másikon jóval alacsonyabb ez a szám).

    Amúgy ilyen sok könyvjelző esetén nem az a lényeg, hogy emlékezel mindre, hanem az, hogy a címsorba beírva a keresési találatokban ezek is szerepelnek, lényegében egy garantáltan releváns találatokat adó "előkeresést" valósítanak meg neked. Munkához, fejlesztéshez lazán strukturált (= minden fejlesztéssel kapcsolatos könyvjelző egyetlen mappába kerül), de megfelelően elnevezett könyvjelzőket használok (500+ darab), és rendkívül megkönnyítik a dolgomat (az Opera is megkönnyítené, ha nem a címet kellene kulcsszavakkal felturbózni, mert lenne metaadatnak helye). Általában ide nem akkor kerülnek be dolgok, amikor rájuk keresek, hanem amikor véletlenül belefutok mást kutatva érdekességekbe, hasznos oldalakba (például az egyetlen egyszerű Google kereséssel megtalálható Stack Overflow cikk nem kerül könyvjelzőzésre nálam, de egy adott cikk hozzászólásainál szereplő hasznos linkek annál sűrűbben). Ezzel szemben a másik gépemen 40 könyvjelzőm van összesen.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák