Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Predator2 #21842 üzenetére

    Hagyományos könyvjelző kezelésről van valami információd, hogy kb mikorra várható, vagy lesz e egyáltalán?
    Többször elhangzott arra nézve konkrét ígéret, hogy lesz bookmark manager, lesz nickname. Az időpontra csak annyi, hogy majd. Állítólag Szerintük például a nickname-et már támogatja a backend, csak a UI nem, de ezt akkor hiszem csak el nekik, ha a backend dokumentációjában is megjelenik ez az infó.

    Mi a te véleményed a "jövővel" kapcsolatban? Mire számíthatunk szerinted mostanság?
    A jövő heti lottószámok nem kellenének? :D Amit látok az az, hogy egy lendületes kezdet után már hónapok óta csak maszatolnak, és sodródnak az árral. Ígéretek tucatjai hangzanak el, de amikor rákérdeznek ezekre, akkor csak annyi a válasz, hogy ne legyél türelmetlen, jön az, csak később. Az egyik jó példa pont a QAB: először O17-ben jelent meg, de O19-ben merték csak bekapcsolni. A másik a szinkronizálás, az már O16 óta folyamatosan érkezik, és az utóbbi időben már azzal sem vesződnek, hogy indokot találjanak ki, miért nem megy még mindig.

    Lassan 1 éve lesz annak a hírnek, hogy dobják a Presto vonalat. Kiadták júliusban, októberig látszott a fejlesztés íve, lehetett bizakodni, aztán egy nagy törés. Ebből a szituációból hosszas fejtegetéssel három végeredményt tudnék kihozni: dilettáns kommunikáció a felhasználók felé, dilettáns projektmenedzsment vagy tényleg ennyit akarnak csak nyújtani.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák