Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    [link]
    Egy ideje megy a favágás ezerrel, csak észrevehetnék már végre, hogy nem maguk alatt kellene ezt tenni. Mindent megtesznek a fanbase leépítésére, csak nem értem, ez miért jó nekik.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz dqdb #20895 üzenetére

    Hát ez valami elképesztő. Komolyan, egyre megdöbbentőbb dolgok történnek az Opera háza táján. Komolyan elgondolkodtat, hogy vajon tudom-e én ezt a céget még valaha komolyan venni, a döntések mögé nem valami degenerált idiótákat képzelni. A My Opera olyan gyűjtőpont volt az Opera fanoknak, ami összeterelte őket, amitől egy helyen voltak az Operával kapcsolatos tippek/trükkök/patch-ek/ajánlások/stb., ami pörgette az Opera oldalának látogatottságát, és az ilyenek igencsak fontosak annak érdekében, hogy egy összeverbuválódott közösség ne forgácsolódjon/hulljon széjjel. Most komolyan mindenféle külön-külön blogokon, FB-os csoportokban és hasonlókban lesznek széjjelszórva az Operával kapcsolatos fontos dolgok? Aztán ember legyen a talpán, aki abból tud érdemben szűrni, hogy mit érdemes követni?
    Megdöbbentő.

    Nem elég, hogy a nagy "megújulást" követően zuhanórepülésbe kezdett az Opera, és rosszabbnál rosszabb döntéseket hoztak, borzasztóan kommunikálták a változásokat a - még - kitartó (!) felhasználók felé, egyre nevetségesebb ütemre lassultak le a fejlesztések annak ellenére, hogy úgy tűnt az elmondásukból, mintha az agilis szoftverfejlesztésre állnának át - legalábbis az újítások minél gyorsabb kiadására -, most még kirúgják a lábát a My Operát kedvelő blogolóknak is. A régi linkek 2014 márciusától 404-es HTTP-kódot adnak vissza. Remek.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák