Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz zoli62 #19482 üzenetére

    A jelenlegi stable Opera 12.15 is nagyon gyors. Azt elhiszem, hogy a 15-ös is nagyon gyors. (Extensionök majd kellenek, hacsak nem bővítik megfelelően jódarabig - és akkor máris nem lesz olyan nagyon gyors, lásd Chrome példáját.)
    Mindig rácsodálkozom, amikor jódarabig Google Chrome-ot használok, és aztán ismét előkapom az Operát, hogy jéé, ilyen sebességgel is meg tudnak jelenni oldalak. :D

    Most például épp Chrome-ból írtam ezt a hsz.-t. Maga a szervernek elküldés - sikeres elküldés üzenet megjelenése - teljes oldalfrissülés procedúra látványosan sokkal lassabb Chrome-ban, mint Opera alatt, igazából hype-tól mentesen (és nem a sávszélesség a szűk keresztmetszet - mivel akkor a másik böngészőben is az lenne :DDD).

    Na, most szerkesztem ezt a hsz.-t még így az 5 perces korláton belül a Nexttel, és biztos remek érzés lesz. :DDD Tényleg gyors. :D De mondom, szerintem a 12.15 is nagyon gyors.

    (Látom azért itt vannak, akik szeretik leírni többféleképpen, hogy "sokkal jobb, az előző sokkal szarabb, ez az igazi, minden más egy fos". ;])

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák