Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz doddencs #10736 üzenetére

    C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Roaming\Opera\Opera\ könyvtárban létrehozol egy üres mappát egy neked tetsző néven, mondjuk userjs (vagy bármi, csak ékezet lehetőleg ne legyen benne), a JS fájl direktlinkjén jobbklikk->Mentés máskénttel lemented a fájlt és itt beállítod a könyvtárat: Ctrl+F12->Haladó->Tartalom->JavaScript beállítások-> alul pedig tallózás.

    A további userjs-ek mentésénél már csak a korábban létrehozott könyvtárba kell lementened őket.

    Vagy használhatod a UserJS Manager nevű Unite App-ot is a célra.

    Ha egy oldalon nem működnek megfelelően, akkor két módon is letilthatod. Ha minden userJS-t le akarsz tiltani, akkor jobbklikk->Oldal tulajdonságai->JavaScript fülön kitörlöd a könyvtár címét az adott domain-en (itt vedd figyelembe, hogy a www.oldal.com és az oldal.com különbözik, tehát domain specifikus), ha csak egy vagy két bizonyos scriptet akarsz letiltani, akkor pedig megnyitod az adott scriptet szövegszerkesztőben, például Jegyzettömb és ott // ==/UserScript== sor fölött a // @exclude http:// paraméterrel megadod az oldalt. Ha úgy adod meg, hogy http://proharver.hu akkor csak a főoldalon, ha pedig úgy, hogy http://prohardver.hu/* akkor a PH összes aloldalára érvényes lesz.

    Az @include pedig azt jelenti, hogy bizonyos scriptek a struktúrájuk miatt csak bizonyos oldalakon működnek, hogy ne okozzanak véletlenül se problémát más oldalakon. Ilyen esetekben az engedélyezés @exclude helyett a @include paraméterrel történik.

    Ha az ellenkező paraméter nincs megadva http://* vagy csak simán * formában, akkor a script automatikusan include esetén tiltottnak, exclude esetén pedig engedélyezettnek érzékeli a további oldalakat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák