Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#901) pohár válasza tildy (#900) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaaaa, akkor nemszótam :N
Én 11-re érek be, hétfőn meg egyáltalán nem érek rá, így is késve érek ki a gyakszira :(

Na mindegy, majd Londonban összefutunk egyszer :DDD

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#902) bolondember válasza Pisztillus (#899) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha jogutód nélkül szünt meg, akkor:
-hogyan használhatják a nevet?
-miért írnak a honlapjukon fúziót?

köszönöm mindenkinek a segítséget, szép kis nap lesz a holnapi... :(

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#903) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jóéjt mindenkinek! :)

Üdv: Csabee.

(#904) Tim82 válasza fokukac (#841) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"KLON, clone radio, we play more of the songs that sound like everyone else!" :DDD

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#905) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Juppíí most kezdődik az m1-en az Argo :C :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#906) zolynet válasza bolondember (#902) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

hátha megkönyörülnek egy öreg vektrásnak :P
sok sikert, türelmet ;)

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#907) Pisztillus válasza bolondember (#902) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Ez jó kérdés, ennyire nem értek hozzá. Valószínű, hogy a Bird Computer megvette az Alien Computer-t névvel együtt, majd fúzió címén létrejött egy új cég. A jogutód nélküli megszűnés csak az Alien Computer tárolt cégkivonatában van benne, a Bird Computeré május 19-i anyag - ott nem lehet tudni, mi a helyzet. Ahhoz, hogy pontosabban lássunk, látni kellene az AB Informatika társasági szerződését, talán abban van szó a jogutódlás - garanciaátvállalás kérdéséről. Sajnos ezt azonban az általam adott linken található e-cégjegyzék nem tartalmazza. Reméljük, a Fogyasztóvédelmisek okosabbak lesznek - szerintem nem te leszel az első, aki ezzel a céggel kapcsolatban hozzájuk fordulsz. Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam segíteni. :B

Zolynet: Nem Omega-s? :F ( :DDD )

[ Szerkesztve ]

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#908) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már vagy 2x láttam az Argot, de még mindig szakadok rajta :DDD

(#909) BlacKSouL válasza pohár (#908) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A mai volt a 2. ? ;] Kész csoda hogy ennyiszer megnézve még mindig tudsz rajta szakadni :P

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#910) pohár válasza BlacKSouL (#909) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hahaha :P

Ez mekkora poén volt:

Nagy Feró mondja a csávónak hogy: Húzd be azt a kéziféket!
- Minek húzzam bazdmeg? Ez itt síkság, ez lapos!
- Leszarom, húzd be akkor is!
- Jóvan bazdmeg, behúzom...Tudod hol fog majd lejteni? Mezőkövesden, ott is felfelé!

:DDD :DDD

Meg a kopasz csávó beleesett síkrészegen egy szökőkútba, ott ült valaki a kút mellett, az meg ráordít:

TE MEG MIT NÉZEL, HEE? :DDD

Halálos ez a film :C :D

(#911) ngabor2 válasza pohár (#910) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én egyszer se láttam... de lehet, hogy majd megnézem. bár az jó eséllyel nem mostanában lesz.

lehet, hogy az elveszett szobát fogom megnézni... harmadjára.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#912) venember83 válasza ngabor2 (#911) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megtaláltad?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#913) ngabor2 válasza venember83 (#912) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ja... nem tudták bezárni a kulcsot se rendesen;]

viszont előbb a heroes-t kellene megnézni.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#914) Killing válasza venember83 (#813) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] ;]

Jó reggelt!

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#915) zolynet válasza Pisztillus (#907) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

télleg az, mind1 vmi monstrum nagybatár autó amibe befér ;]

jóreggelt kívánok, és vagy 1000hsz-t a szófosósoktól (kellene ilyen rang is)

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#916) Csabee. válasza zolynet (#915) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DD Szerintem aki már PH-s rangú az java részt szófosó :)
Jó reggelt :)

(#917) Sipi16 válasza BlacKSouL (#909) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

A gyorséttermes rendelés a legjobb. ;)

Reggelt mindenkinek!

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#918) bolondember válasza ngabor2 (#913) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én nem tudom minek nézem... vagyis nézzük. Mármint woman-nel. borzalmasan szar.

de minden rész elé úgy ülünk le, h TALÁN MAJD MOST. és nem. :(((

Bezzeg a Flashforward! :K

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#919) Dylen

Dylen
(senior tag)

Jóreggelt!

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#920) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jobbat

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#921) bolondember válasza NoLF (#920) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

sokkal jobbat.

(#922) NoLF válasza bolondember (#921) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sokkal, de sokkal jobbat.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#923) kételkedem válasza bolondember (#921) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ah

nem, nem tudom rendesen beilleszteni :B

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#924) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Telhetetlenek.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#925) bolondember válasza venember83 (#924) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

á, nem telhetetlenség.

csak egyszerüen b@ssza a csöröm, h nagy valószínüséggel bebuktam a lapom.És ez nem jó érzés. mint ahogy az se, h nem megy a gépem., és az eléggé nem végrehajtó szervezeti minöségü Fogyvédre vagyok utalva. :(

ennyi.

(#926) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem meg msot nem akar menni a touchpadom.... Ha szundiból jön vissz a a gép, akkor mintha láttam volna mozogni a kurzort, de alapból nem emgy...Remélem csak valami win7 gyík. Nagyon nem örülnék neki, ha gép nélkül kéne kiutazni.

(Bár lehet csak az uram tiltotta le, csak elfelejtett róla szólni nekem)

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#927) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na végre van netem dejo...
a digi megörvendeztetett hogy szülinapomra pont elment :C

Na ééésss?::DDD

(#928) kételkedem válasza tildy (#926) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bár ez rajtad nem segít, én annyira nem szeretem a tapipadot, hogy egeret használok a laposhoz is.

----------

4 éves, sosem karbantartott winxp. Azt mondják lassú a gép. Töredezettségmentesítő szerint: Fájl töredezettsége 45%. :U
A Temporary Internet Files mappa a legtöbb helyet foglaló mappa a gépen :D
A gép meg lassú! :W

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#929) Csabee. válasza dragonfx (#927) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Boldog születésnapot! :C

(#930) Timocicu

Timocicu
(senior tag)
LOGOUT blog

Csodás Napot Mindenkinek! :K

Rég jártam erre és micsoda változások vannak ... :U

kételkedem: Grat! :C

„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”

(#931) NoLF válasza kételkedem (#928) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de miért? :U :N

(#932) kételkedem válasza Timocicu (#930) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia! :)
Majdnem pont egy hónapja jártál erre! :K

(#933) tildy válasza kételkedem (#928) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is egeret hazsnálok, de van amikor jól jön a tapipad...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#934) bolondember válasza tildy (#933) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

helyettesítsük be az egér helyére a "férfi" kifejezést. :U :DDD

ÉKE. ;)

(#935) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kellemes szép délelőttöt mindenkinek!
Ma is hosszabb műszak lesz, de oda se neki! :)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#936) Pisztillus válasza tildy (#933) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Milyen gyártmányú a touchpad? Sentelic, ALPS, Synaptics? Mert ha a Fujitsu oldalán nincs még hozzá win7 driver (ez elképzelhető), akkor a gyártónál kellene megnézni. Már csak azt kell kitalálni, hogy derül ki a touchpad gyártója... (Talán Everest.) És okulva egy korábbi esetből, nem nézlek ennyire szőkének, de azért nem szoktunk mindennap touchpad-drivert telepíteni, nem? :D

Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#937) tildy válasza Pisztillus (#936) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pisztillus: eddig ment jól , legalábbis pár napja még jó volt . Ma reggel nem . tegnap raktam fel valami fs-es progit (nem touchpadost) , lehet az nyúlhatott bele.

Sajnos a reggeli sietségben nem volt időm megnézni, mi van az eszközkezelőben... Csak a rebootra volt időm, miközben rohangáltam a fürdőszoba meg a szobám közt egy szál törülközőben :) :DDD

bolondom te meg ne bolondozz :D:D

[ Szerkesztve ]

(#938) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha valaki tud pesten elfogadható árú kiadó lakást vagy akár szobát, szóljon majd bitte.

(#939) kételkedem válasza kételkedem (#928) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezennel fogadom, hogy a win beépített töredezettségmentesítőjét soha többé nem próbálom használni! 2 óra alatt 50%ig jutott a töredezettségmentesítő. 11GB foglalt területnél. :D
Diskdefrag rulz :K

(#940) pohár válasza NoLF (#938) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meguntad a régi albid? :F

(#941) Pisztillus válasza tildy (#937) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Az az igazság, hogy én soha nem rakok fel touchpad-drivert, kezelje magától az oprendszer. Az is igaz, hogy én a notit mindig külső egérrel használom. Esetleg a driver-lemezről fel kell rakni egy touchpad-drivert, mert lehet, hogy tudod benne állítani, hogy az oprendszer mikor és hogyan tudja lekapcsolni. Nincs kizárva, hogy a tegnap feltett progi kavart valamit, illetve láttam már olyat is, hogy a win7 kapott le valamilyen frissítést hardverhez - ami után az meg is halt. Mondjuk a win7 frissítéskezelője szerencsére testreszabható - le lehet tiltani benne a hardver meghajtóprogik frissítését. De most csak találgatok - ha hazaérsz és megnézed, úgyis kiderül. :)

Kételkedem: Én töredezettségmentesítést utoljára a win98-as időkben csináltam. Az XP óta minden rendszerpartíció NTFS, így aztán nem foglalkozok a defrag kérdésével. :)

[ Szerkesztve ]

(#942) venember83 válasza Pisztillus (#941) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

NTFS nem töredezik, oder was?

(#943) Pisztillus válasza venember83 (#942) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

De igen, viszont az eredménye nem volt annyira kézzelfogható, mint a win98-as időkben. Jó, azóta a winyók is gyorsultak, ez is szempont. De az XP korszak óta nem éreztem szükségét - ami persze nem jelenti azt, hogy nincs jó hatással a rendszerre, ha mégis ráengedem.

(#944) tildy válasza Pisztillus (#941) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hupsz, no ebben lehet igazad van!

Többiek: jövő hét kedden egész nap -szerdán délelőtt pesten vagyunk, én kedden este 7kor végzek. Esmein szeretne összefutni a haverjaival, meg én is a saját haverjaimmal , sörözés meg ilyesmi, én meg arra gondoltam, akár a kettő lehetne egyszerre, egy helyen is. Na?:)

(#945) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Naaa ki tudja vajon mi történt 6 évvel ezelőtt pontosan ezen a napon??? :DD

@pohár: á-á ez mellé, az dátum, és nem esemény : P

[ Szerkesztve ]

(#946) pohár válasza Dany007 (#945) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2003.10.29. volt :DDD

(#947) Pisztillus válasza Dany007 (#945) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Akkor nősültél? :F :)

(#948) Dany007 válasza Pisztillus (#947) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, annál sokkal nagyobb esemény volt... :D :U Gondolkodjunk kockához méltó módon...
ööö izé, asszem 7 éve volt és nem 6 :D De nem hiszem, hogy ezen buknátok el :D
Jah, szal a dátum 2002. 10. 29. :)

[ Szerkesztve ]

(#949) Psychonaut válasza Dany007 (#948) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Na mi? :U
Baaaaaasszus, így már mindjárt más a leányzó fekvése... :DDD

Így sem tudom. :D

[ Szerkesztve ]

(#950) kételkedem válasza Dany007 (#948) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

100100011100011000111100001110000111110000011101010101001101001011000 így? :Y

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.