Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#9001) Racecam válasza NoLF (#8997) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Diana+almabor. Ha már minőségről beszélünk. :U
:DDD

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#9002) NoLF válasza zoltanz (#8999) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

attól még, hogy a bor jó, nem lesz hülyebiztos :K

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#9003) venember83 válasza bolondember (#8935) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán. :U

8945: Visszaköltözik hozzád?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#9004) Bubu79 válasza Racecam (#9001) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Almaecet=almabor? :U

Csak mert a második kép neve a link tanulsága szerint almaecet ;]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#9005) Pisztillus válasza Bubu79 (#9004) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Ha sokáig hagyod állni az almabort, lehet, hogy almaecet lesz belőle... :DDD

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#9006) Bubu79 válasza Pisztillus (#9005) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, ezért is kérdeztem rá :D

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#9007) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Halihó! Létezik olyan PCI USB-port bővítőkártya, amelyiknek nem egy, hanem kettő belső USB-portja és nem utolsó sorban kapható emberi áron?

Vénség: már ha éppen beesik valaki. Amúgy Google barátom elkeserítően nem dob értelmes találatokat. De egy próbát megér, ott is feldobtam.

[ Szerkesztve ]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#9008) venember83 válasza Tim82 (#9007) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azonnali kérdések órája? Ott kicsit több a szagértő. Legalábbis százalékosan mindenképp.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#9009) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Visszatérve az Nvidia ATI között lévő lehetséges gondokra, olvastam igaz notiknál, próbáltak cserélni MXM VGA -at. ATI volt a gépben és a Bios miatt nem lehetett belerakni NV. Az állás most így 1:1. :)

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#9010) Bubu79 válasza Tim82 (#9007) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Három kint, egy bent szokott lenni az alapfelállás, nem találkoztam még olyannal, ami belül kettes lett volna - de nem megoldhatatlan a probléma ;)

(#9011) Tim82 válasza Bubu79 (#9010) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A felajánlást köszönöm itt is! :B

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#9012) Racecam válasza Bubu79 (#9004) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy idő után már mindegy... :D

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#9013) Bubu79 válasza Racecam (#9012) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem inkább egy bizonyos alkohol szint után? :D

Tim: Máskor is ;)

(#9014) kételkedem válasza Tim82 (#9007) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A venember által linkelt topik megtekintése hasznos lehet.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#9015) neduddki válasza Tim82 (#9007) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

nekem visszakeurl a 3+1es nec-em a hazhoz sok ev utan:- )

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#9016) I_Am

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A pancser :D

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#9017) kételkedem válasza I_Am (#9016) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vót má! :K

Ettől eltekintve igen erősen pancser a fiatalember! :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#9018) venember83 válasza I_Am (#9016) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

(#9019) hejesírásó válasza I_Am (#9016) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

nem teccik olvasni csak write only? :B ;)

(#9020) Tim82 válasza kételkedem (#9014) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Írtam is oda Neked választ, részletezve, hogy miért is kell. :R

(#9021) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már szégyellem, szegény szárnyas gyúrógépet így lerohanni, tömegesen. :U

(#9022) Bubu79 válasza venember83 (#9021) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sose sajnáld - kihívta Maga ellen a sorsot ;]

(#9023) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vettem 2700 HUF-ért egy 9 ledes fejlámpát. Akkumulátoros. Azt írja, első alkalommal legalább 12 órát kell tölteni. Csakhogy, ahogy bekapcsolom, full max fényerőn világít.
Kérdés: merítsem le teljesen, és majd ha lemerült akkor töltsem 12 órát, vagy így ahogy van, látszólag feltöltött állapotban dugjam rá 12 órára? Az eladó azt mondta ne foglalkozzak vele, így ahogy van dugjam rá.
Sajna gőzöm nincs milyen akksi van benne, erről ugyanis nem szól leírás.
Ötlet, javaslat?

(Egyébként eszméletlen durva fénye van, 5led és 9led üzemmódja van, de olyan jól irányított a reflektor? minden led mögött, hogy gyönyörűen szép egyenes csóvát ad. Pedig kínai, Tanluxing. Kb 150 méterre lévő ház falát még megvilágítja. Tisztán láthatóan.)

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#9024) Bubu79 válasza BlacKSouL (#9023) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az akksik új korukban kb. 80%-os töltöttséggel kerülnek forgalomba - én a helyedben lemeríteném és utána tenném fel töltésre.

Gondolom NiCD, vagy NiMH akksi van benne - nem árt nekik a formázás - de a Li-ionnak is kell egyszer a merítés, formázás ciklus...

Az eladó meg nyilván értett hozzá ;]

(#9025) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Szép jó estét mindenkinek!
Megyek aludni.

Ez aztán micsoda bejelentés. :D

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#9026) BlacKSouL válasza Bubu79 (#9024) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is a lemerítésre szavaznék, minden akksival ezt tettem és kellett is tenni korábban, ezért is csodálkoztam. Az eladó meg nemtom mihez ért, de autósboltról van szó :) Amúgy azt mondták ott, ketten is, hogy a keréktárcsa közepére nem kell kupak, és hogy nem baj az hogy elöl a tengelyvég, meg hátul a homorú kis izé csupa dzsuva lesz, és megrozsdál, nem lesz baja. És nekik nem is volt kupak. Szkepticizmusom mondatja, én mégis inkább tennék oda kupakot, ugyanis máris rozsdás kicsit.
Viszont 3000 helyett 2700-ért odaadták a lámpát :)

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#9027) pohár válasza BlacKSouL (#9023) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon durva LED-eket tudnak gyártani ezek a ferdeszeműek, a szemed kiégeti olyan fényes :Y
Asszem ezek valami 10000x LED-ek vagy micsoda :F Magyarul b@szottfényes :DDD

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#9028) Bubu79 válasza BlacKSouL (#9026) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végül is - szívjon a kupak hiánya miatt az autószerelő, majd ha esetleg csapágyat kell cserélni - nekik nem fáj a hiánya, az tuti :D

Naná, hogy odaadták - miután lebeszéltek a porvédő kupakról biztosak benne, hogy találkoztok még alkatrészbeszerzés kapcsán ;] :DDD

(#9029) BlacKSouL válasza Bubu79 (#9028) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kizárt, ilyen szinten nem forgalmaznak alkatrészt. Fékbetét, kuplungtárcsa a max. De valahonnan úgyis szerzek kupakot.

Szultán Úr: Nincs már meg a két rota ami Kennynek nem kellett? ;]
2 pohár Ballantines már megint bennem van jéggel. Úgy tudok tőle aludni mint a bunda. Csak egyszer feküdnék le fél 2 előtt... De durva érezni a hatását...most külön figyelek rá. Egyszercsak melegem lett, és egy lehelletnyit elkezdett izzadni a hátam..is..most már mindenem. A fejemben meg érzem hogy mászik fel a vérnyomás. Fura. Sosem figyeltem meg ilyen tisztán a hatását.

[ Szerkesztve ]

(#9030) Bubu79 válasza BlacKSouL (#9029) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A legkézenfekvőbb, ha séta közben egy azonos típusúról einstandolod a kupakokat - gazdaságos módszer, és biztosan jó lesz a gépedre ;] :DDD

(#9031) fokukac válasza Bubu79 (#9028) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

Rendőrökkel együtt akartak ellopni egy rendőrautót
MTI
2009. december 9., szerda 07:53 | Frissítve: 9 perce
Megpróbált ellopni egy rendőrautót egy fiatalember a VIII. kerületi Népszínház utcában, de nem látta, hogy a sötétített ablaküvegű kisbusz hátsó ülésén két rendőr ül - írta a Népszabadság.
A rendőrautó sofőrje kiszállt a járműből, de a slusszkulcsot nem vitte magával - ismertette a kedden történt eset részleteit a Népszabadság [1].
Mindezt meglátta a fiatalember, aki a sötétített ablakon keresztül megpróbálta kifürkészni mit vihet el a kocsiból, majd beült a járműbe. Ekkor szólaltak meg a háta mögött ülő rendőrök és azt mondták: "mi nem tennénk!".
A tolvaj megpróbált elmenekülni, de elfogták és előállították. A fiatalember az első, aki Magyarországon a benne ülő rendőrökkel együtt próbált ellopni egy rendőrautót.

:))

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#9032) BlacKSouL válasza Bubu79 (#9030) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ami két ugyanilyen Civic van a városban, az mindkettő alufelnin van téligumira is, abból meg nem tudom oly könnyen kivésni. Illetve van még a céges, az meg gáz ha nekiállok a belső parkolóban a Big Meeting Room ablakainál kifeszegetni a szintén aluból a kupakot. :)
De rászánom én a lóvét valami címkézetlen egyenkupakra, csak legyen.

(#9033) Bubu79 válasza fokukac (#9031) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neménvótam csókolom! :DDD

Az ötletgazda sem :))

Amúgy meg vót má! ;]

Blackie: Csak ügyesen, fog ez menni :D

[ Szerkesztve ]

(#9034) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, meg mégegy: Windóz frissítésnél települt valami 4.0 kereső is. És hogy ő indexel. És nekiállt, és lassítja a gépet mint állat, de közben kiíja, hogy nem is, mert nem indexel, mert felhasználó baszkurál, vagy mer lemezművelet van. Vagy mer eltörött az indexkar. Vagy mittomén.
Na a kérdés: meddig és mit minek hogyan, miért fog még indexelni ez az izé? Kikapcsoljam a gépet, leszarjam, és majd holnap fater szív vele tovább napközt(nem akarom ezt), vagy hagyjam úgy éjjelre a gépet, és hagy küzdjön?

Egyébként meg pörögjön a topik. Délután tudja mindenki telepofázni, bocsánat, teleszövegelni, akkor tessék éjnek évadján is teleszemetelni. Izé, teleszövegelni. ;] Ne csak én szedjek itt Béresballantines cseppet.
Meg Bubuakikéknyakkendős

[ Szerkesztve ]

(#9035) Tim82 válasza BlacKSouL (#9034) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg Bubuakikéknyakkendős

Meg Zsoltialevelibéka.

(#9036) Bubu79 válasza BlacKSouL (#9034) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Indexelés ellen a legjobb, ha beszerzel egy ilyen házat - állítólag ezen márka képviselői nem használnak ugyanis indexet :D

Bubuakikéknyakkendős most kidől, mert elfogyott a Béres cseppje - jó éjt ;)

(#9037) BlacKSouL válasza Tim82 (#9035) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mé' ki verte szájon?

(#9038) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na, hoegaarden a bélben :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#9039) pohár válasza NoLF (#9038) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ásványvizet kortyolgatok... :D
Nekem csak ez jut :U :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#9040) I_Am válasza hejesírásó (#9019) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, nem tetszett visszaolvasni, mert sok dolga tetszett lenni egész nap és csak látta a cikket. :)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#9041) macikos

macikos
(PH! addikt)

Tiszta jó fülpucolós videók vannak youtube-on: [link]

:O ;]

Lehet el kellene menni a fülészetre? Ki tudja mi van odabent... Magyarországon csinálnak ilyet is vagy csak a fülmosás van? Nagyfatert biztos el kéne vinni... :D PH!-n van topik a témával kapcsolatban??

[ Szerkesztve ]

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#9042) Gergő_ válasza macikos (#9041) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

öröm volt nézni! :D

szerk: az aláfestő zene az ear wax 3-nál od@b@sz :D :D

egy fülgyertyát próbálnék ki a helyedben először

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#9043) hejesírásó válasza fokukac (#9031) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

ha még vki belinkeli ezt a hírt.... :))

(#9044) fokukac válasza hejesírásó (#9043) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

akkor mi lesz?

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#9045) Bubu79 válasza fokukac (#9044) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

Lássuk a medvét ;]

(#9046) venember83 válasza fokukac (#9044) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

(#9047) venember83 válasza neduddki (#6677) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ló helyett jó a szamár is, ami késik nem múlik, meg aztán aki a kicsit nem becsüli, a sokat nem érdemli: [link]

(#9048) philoxenia válasza Bubu79 (#9045) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Ez is érdekes....

(#9049) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szép napot!

Mára havazást hózáport is hallottam, de még sehol semmi..

Üdv: Csabee.

(#9050) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tegnap kora este elindítottam a memtestet, reggelre rebootolt a gép (4:51-nél még OK volt) és fura krikszkrakszok voltak a képen...

hát igen, valamelyik macska leheveredett a billentyüzetre.. :)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.