Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#851) Bikerman válasza Bubu79 (#850) üzenetére

Bikerman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

akkor most nincs semmi baj, nem? :U

ragazzi della curva...

(#852) Pisztillus válasza Bikerman (#848) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

No, keresgéltem egy kicsit a neten, és arra végeredményre jutottam, hogy az íród 2,4x sebességgel képes írni a DVD+R DL lemezeket, bár említést tettek arról is, hogy viszi a DVD-R DL lemezeket is. Azaz el lesz vele egy darabig, de megírja. De nem egy mai darab, így gondja lehet az új lemezekkel, mert nem ismeri fel rendesen őket. Ha a megírandó lemezen fel van tüntetve a 2,4x (vagy 2x) írási lehetőség, akkor nem lesz vele gondja.

No, a Maci megelőzött... :D

[ Szerkesztve ]

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#853) Bikerman válasza Pisztillus (#852) üzenetére

Bikerman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

akkor ez pl. jó, nem?

ragazzi della curva...

(#854) Pisztillus válasza Bikerman (#853) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Na pont az ilyen gyorsan (is) írható lemezekkel lehet gondja - ebbe lehet, beletörik a foga.

(#855) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Istenem de belaktam... Pfuhh...

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#856) fokukac válasza pohár (#855) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

pukkadj meg! :P

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#857) Csyppa

Csyppa
(senior tag)

buy it use it break it fix it trash it change it mail upgrade it

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#858) kételkedem válasza Bubu79 (#850) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Apa, kezdődik! :U

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#859) pohár válasza fokukac (#856) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet az lesz, úgyhogy beteljesül a vágyad ;]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#860) kételkedem válasza kételkedem (#858) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Téma lezárva!

(#861) venember83 szerintem megeszek egy almát, majd alszom az igazak álmát! :D

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#861) venember83 válasza kételkedem (#860) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi lesz így velünk? :O

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#862) fokukac válasza kételkedem (#858) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

jé, még él a mikulás! ;)

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#863) venember83 válasza fokukac (#862) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Él, de jól megfélemlítette a topikba írókat. :U Csak a csend...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#864) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Élj a mának, moss lábat!

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#865) Bubu79 válasza kételkedem (#858) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjam azt, hogy várható volt? Csoda, hogy nem lett még zárva - délután volt pár elég elfogult vélemény is a topikban, majdhogynem anyázásig ment a disputa :U

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#866) kételkedem válasza FehérHolló (#864) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megszívlelendő jó tanács, köszönjük! :)

(#862) fokukac elég ritkán látom :U

[ Szerkesztve ]

(#867) Pisztillus válasza Bubu79 (#865) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Én is csodálkozom, hogy még nyitva van.

FH: Az előbb megvolt. Most mi jön? :D

(#868) Bubu79 válasza Pisztillus (#867) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lábmosás után?

Nem árt jól megtörölgetni, mert aztán megeshet, hogy nyirkos hajlatokban megtapadnak a spórák, oszt akkor lehet gombászni ;]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#869) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

no, van valami? vagy volt valami? vagy valami?

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#870) Psychonaut válasza ngabor2 (#869) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Szerda van. :U

(#871) kételkedem válasza ngabor2 (#869) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindig van valami!

Sztrájk volt? Vonat ment? Időben? Jött?

(#872) Bikerman válasza Pisztillus (#854) üzenetére

Bikerman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de ott van, h 2.4-8× jó... nagyítsd ki a képet... ;)

ragazzi della curva...

(#873) pohár válasza ngabor2 (#869) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Belaktam és kezdődik a Barátok Közt...
Jobb nem is lehetne az estém, már csak jó hiányzik az ágyamból ;] ;]

(#874) ngabor2 válasza Psychonaut (#870) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hacsak az nem...

kételkedem: állítólag volt, de a 15:23-as ic-vel már tudtunk rendesen jönni. helyjegy se kellett rá... monnyuk nekem nem is kellett volna érte fizetni... prémium kártyával azt már nem kell az 1. osztályon se :D

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#875) Hugo85

Hugo85
(fanatikus tag)

Kevesebb, mint 24 óra alatt, több mint 300 hsz. Na szép, asszem én nem a visszaolvasós fajta vagyok :N
Megyek inkább tanulok egy kis kínait...

再見, azaz Zaijian!

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#876) Bubu79 válasza Bikerman (#872) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem a sebesség a lényeg, amit a lemezre vésnek - hanem, hogy az író ismeri-e az adott lemezhez tartozó égetési stratégiát.

A lemezen megtalálható, a gyárban a lemezre került kezdő szektorban elhelyezett azonosító alapján az író firmware-e lövi be a tempót és azt, hogy milyen energiával küldje rá a lézert a szektorokra, hogy kecske is jóllakjon ( legyen pit ) és a káposzta is megmaradjon ( ne olvassza meg annyira hordozófelületet, hogy a pit szélén ne legyen elég kontrasztos az átmenet - olvashatóság ).

Ha a firmware nem ismeri az adott lemezt, akkor megpróbálja valahogyan megírni - sacc/kb - és az eredményed vagy jó lesz, vagy nem.

Hogy a linkelt lemezzel konkrétan elboldogul-e, azt olyan tudná megmondani, akinek ilyen írója van és már próbálta vele - max próbaként vennék egy-két darabot és hajrá...

[ Szerkesztve ]

(#877) kételkedem válasza Hugo85 (#875) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az elején és a végén nagyon pörög, néha ellaposodik.

Imádom a webforditas.hu-t:

This time we bring you S****,
Its a dark movie , dont expect tons from this.Changed the Gamma , and saturation alittle and
of course added our own Audio

Ez az idő, amit hozunk neked, S****
Az ezé egy sötét film , nem számít tonnákra ettől.megváltoztatta a Gammát , és telítettség alittle és
tette hozzá természetesen a saját Audiónk

Pazar :D

(#878) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

Ez mekkora, jaj :DDD :DDD

Na eeeez mekkora állatság :DDD

[link]

Muhahahha :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#879) tildy válasza tildy (#250) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Erre senki?
bikerman: hol a régi avatarod?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#880) tibi666 válasza tildy (#250) üzenetére

tibi666
(senior tag)

a meteor nevű helyen. [link]

(#881) pohár válasza tildy (#879) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudtommal kifliben sehol se adnak, mondjuk ahány gyros-t ettem Debrecenben :DD
Pita, tál mindenhol van, érd be azzal :D

tibi666... ott van kifli? Na tildy, örülhetsz :D

[ Szerkesztve ]

(#882) Pisztillus válasza Bubu79 (#868) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Hihi, ez jó... :DDD Főleg úgy, hogy ngabor2 jön utána, aki mint köztudott, nagy gomba rajongó és szakértő. :D

Bikerman: Pontosan az a helyzet, amit Bubu írt. Csak próbával derül ki, hogy képes-e azt a lemezt az íród visszaolvashatóan megírni. Ha nem, akkor bizony írócsere. (Jó, tudom, nehéz lesz ezt a szülőknek beadni - már hallom is a választ: Írjad fiam két lemezre! :) ) Ha nem érint, akkor bocs.

(#883) tibi666 válasza pohár (#881) üzenetére

tibi666
(senior tag)

van, ma ott kajáltam. óriás sajtost, kapros mártással. :)

(#884) pohár válasza tibi666 (#883) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ott akkora a hambi... Beledöglök mire megeszek egyet belőle :D
Annyira nem is drága, eléggé tűrhető az ára :K

(#885) venember83 válasza fokukac (#862) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Él és virul.[link] :DDD

(#886) tildy válasza tibi666 (#883) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Imába foglalom a neved :R :R
Mielőtt lelépnénk akartam még enni egy jó "nyíregyi gyrost" (én így ismertem) , isteni szószt adnak rá, hatalmas adag, és... ÁÁÁ imádom:D
Köszönöm szépen:)
És tényleg csak kiflis változat jöhet szóba, és azt máshol nem, csak Nyíregyháza környékén láttam.

Miért is kérdeztem? Vasárnaptól keddig Debrecenben leszek. :DDD

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#887) Bubu79 válasza venember83 (#885) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én megmondtam... ;]

(#888) pohár válasza tildy (#886) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit csinálsz Debrecenben? :F
Én is ott leszek, igaz, hétfőtől péntekig :D

(#889) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

esszemf@sszom megáll.

bemegyek az aliencomputersbe, az általam ismert korrekt kiskerbe, h legariztassam a lapom (júliusig van rá MÁG gari). Minden a régi, betűtípus, boltnév, MINDEN.

elmondom mizu, odaadom a számlát (mi egyben garipapír is), srác mormog valami olyat, h ez a régi rencerbő va', rákérdez.

2 perc múlva visszajön, h ők már nem az alien, hanem AB mittomén, a régi tulajok mind dutyiban adócsalásért, szorri, nem tudják legariztatni. Mondom OK, eljöttem, de már forraltam a megoldást.

Itthon meglestem, az AB Computers az Alien és a Bird EGYESÜLÉSÉBŐL jött létre (honlapjuk szerint). Holnap hívom fogyasztóvédelmet, esetleg homár.

van valakinek még valami tippje (azért mégiscsak 20k-s alaplap - akkori árán.)? :F

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#890) Psychonaut válasza pohár (#881) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Segítsük embertársainkat önzetlenül című műsorunkat olvashatták. :D

(#891) Pisztillus válasza bolondember (#889) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Mindenféleképpen fogyasztóvédelem. Mert ők esetleg pontosan meg tudják mondani, hogy amire gondolok, az igaz-e. Konkrétan: az új cég a régi jogfolytonosságával jött létre, azaz muszáj legariztatniuk, még akkor is, ha nem az új banda adta el. Azért gondolok a jogfolytonosságra, mert maradhatott a régi név is.

(#892) tildy válasza pohár (#888) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Esm nagyanyoval meeting:D

(#893) Bon3ss válasza bolondember (#889) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Hasonló eset volt Pécsett is, jogutód nélkül megszűnt a cég. Egy új, az előzőtől teljesen független üzlet nyílt itt, nekik nem lett volna kötelességük a garanciális ügyintézés, de amit tudtak, elintéztek.

Esetleg annyit tudsz tenni, hogy kideríted melyik nagykerből származik, ha szerencséd van, van valaki a nagykerből a PH!-n, ezután már csak meg kell beszélni, hogy megoldható-e a garanciális csere... Sok sikert!

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#894) venember83 válasza Bubu79 (#887) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy lenne hiábavaló. Szórakoztató volt egy bizonyos pontig. :))

(#895) Bubu79 válasza venember83 (#894) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az egyszerűség gyönyörködtet - itt-ott akadt is miben gyönyörködni, az már szentigaz :D

(#896) kételkedem válasza bolondember (#889) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy másik fórumon az ajtó letépését, az asztal felborítását és a gitárhátú eladó fenekének Batz papuccsal való ütlegelését ajánlanák! :U :D

(#897) pohár válasza tildy (#892) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csörögj rám kedden és meghívlak egy bambira :DDD

(#898) zolynet

zolynet
(PH! kedvence)

3whisky kóla és 2 bacardi kóla, amiből 3 kicsit vizes, azaz mentes volt, semmi bajom, és el sem álmosított :( ... tegnap is vagy 40percet forgolódtam elalvás előtt

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#899) Pisztillus válasza bolondember (#889) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

No, utánanéztem ezeknek a cégeknek itt. Nos, az Alien Computer Kft. jogutód nélkül szűnt meg (jelenleg végelszámolás alatt áll), így nem lesz egyszerű menet. Tehát mindenféleképpen fogyasztóvédelem, vagy esetleg a Bon3ss által javasolt nagyker - hátha az beveszi.

(#900) tildy válasza pohár (#897) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Necces, kedd reggel már jövök fel.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.