akkor most nincs semmi baj, nem? 
ragazzi della curva...
akkor most nincs semmi baj, nem? 
ragazzi della curva...
(#852) Pisztillus válasza Bikerman (#848) üzenetére

No, keresgéltem egy kicsit a neten, és arra végeredményre jutottam, hogy az íród 2,4x sebességgel képes írni a DVD+R DL lemezeket, bár említést tettek arról is, hogy viszi a DVD-R DL lemezeket is. Azaz el lesz vele egy darabig, de megírja. De nem egy mai darab, így gondja lehet az új lemezekkel, mert nem ismeri fel rendesen őket. Ha a megírandó lemezen fel van tüntetve a 2,4x (vagy 2x) írási lehetőség, akkor nem lesz vele gondja.
No, a Maci megelőzött... 
[ Szerkesztve ]
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus
(#853) Bikerman válasza Pisztillus (#852) üzenetére
akkor ez pl. jó, nem?
ragazzi della curva...
(#854) Pisztillus válasza Bikerman (#853) üzenetére

Na pont az ilyen gyorsan (is) írható lemezekkel lehet gondja - ebbe lehet, beletörik a foga.
Istenem de belaktam... Pfuhh...
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

pukkadj meg! 
Pleased to meet you - Hope you guess my name

buy it use it break it fix it trash it change it mail upgrade it
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."
(#858) kételkedem válasza Bubu79 (#850) üzenetére
Lehet az lesz, úgyhogy beteljesül a vágyad ![;]](/dl/s/v1.gif)
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
(#860) kételkedem válasza kételkedem (#858) üzenetére
Téma lezárva!
(#861) venember83 szerintem megeszek egy almát, majd alszom az igazak álmát! 
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
(#861) venember83 válasza kételkedem (#860) üzenetére
Mi lesz így velünk? 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#862) fokukac válasza kételkedem (#858) üzenetére

jé, még él a mikulás! 
Pleased to meet you - Hope you guess my name
(#863) venember83 válasza fokukac (#862) üzenetére
Él, de jól megfélemlítette a topikba írókat.
Csak a csend...
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Élj a mának, moss lábat!
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
(#865) Bubu79 válasza kételkedem (#858) üzenetére
Mondjam azt, hogy várható volt? Csoda, hogy nem lett még zárva - délután volt pár elég elfogult vélemény is a topikban, majdhogynem anyázásig ment a disputa 
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
(#866) kételkedem válasza FehérHolló (#864) üzenetére
megszívlelendő jó tanács, köszönjük! 
(#862) fokukac elég ritkán látom 
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
(#867) Pisztillus válasza Bubu79 (#865) üzenetére

Én is csodálkozom, hogy még nyitva van.
FH: Az előbb megvolt. Most mi jön? 
(#868) Bubu79 válasza Pisztillus (#867) üzenetére
Lábmosás után?
Nem árt jól megtörölgetni, mert aztán megeshet, hogy nyirkos hajlatokban megtapadnak a spórák, oszt akkor lehet gombászni ![;]](/dl/s/v1.gif)
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
no, van valami? vagy volt valami? vagy valami?
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
(#870) Psychonaut válasza ngabor2 (#869) üzenetére

Szerda van. 
(#871) kételkedem válasza ngabor2 (#869) üzenetére
Mindig van valami!
Sztrájk volt? Vonat ment? Időben? Jött?
(#872) Bikerman válasza Pisztillus (#854) üzenetére
de ott van, h 2.4-8× jó... nagyítsd ki a képet... 
ragazzi della curva...
Belaktam és kezdődik a Barátok Közt...
Jobb nem is lehetne az estém, már csak jó hiányzik az ágyamból
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#874) ngabor2 válasza Psychonaut (#870) üzenetére
hacsak az nem...
kételkedem: állítólag volt, de a 15:23-as ic-vel már tudtunk rendesen jönni. helyjegy se kellett rá... monnyuk nekem nem is kellett volna érte fizetni... prémium kártyával azt már nem kell az 1. osztályon se 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Kevesebb, mint 24 óra alatt, több mint 300 hsz. Na szép, asszem én nem a visszaolvasós fajta vagyok
Megyek inkább tanulok egy kis kínait...
再見, azaz Zaijian!
VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon
Nem a sebesség a lényeg, amit a lemezre vésnek - hanem, hogy az író ismeri-e az adott lemezhez tartozó égetési stratégiát.
A lemezen megtalálható, a gyárban a lemezre került kezdő szektorban elhelyezett azonosító alapján az író firmware-e lövi be a tempót és azt, hogy milyen energiával küldje rá a lézert a szektorokra, hogy kecske is jóllakjon ( legyen pit ) és a káposzta is megmaradjon ( ne olvassza meg annyira hordozófelületet, hogy a pit szélén ne legyen elég kontrasztos az átmenet - olvashatóság ).
Ha a firmware nem ismeri az adott lemezt, akkor megpróbálja valahogyan megírni - sacc/kb - és az eredményed vagy jó lesz, vagy nem.
Hogy a linkelt lemezzel konkrétan elboldogul-e, azt olyan tudná megmondani, akinek ilyen írója van és már próbálta vele - max próbaként vennék egy-két darabot és hajrá...
[ Szerkesztve ]
(#877) kételkedem válasza Hugo85 (#875) üzenetére
Az elején és a végén nagyon pörög, néha ellaposodik.
Imádom a webforditas.hu-t:
This time we bring you S****,
Its a dark movie , dont expect tons from this.Changed the Gamma , and saturation alittle and
of course added our own Audio
Ez az idő, amit hozunk neked, S****
Az ezé egy sötét film , nem számít tonnákra ettől.megváltoztatta a Gammát , és telítettség alittle és
tette hozzá természetesen a saját Audiónk
Pazar 
Erre senki?
bikerman: hol a régi avatarod?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

a meteor nevű helyen. [link]
Tudtommal kifliben sehol se adnak, mondjuk ahány gyros-t ettem Debrecenben
Pita, tál mindenhol van, érd be azzal 
tibi666... ott van kifli? Na tildy, örülhetsz 
[ Szerkesztve ]
(#882) Pisztillus válasza Bubu79 (#868) üzenetére

Hihi, ez jó...
Főleg úgy, hogy ngabor2 jön utána, aki mint köztudott, nagy gomba rajongó és szakértő. 
Bikerman: Pontosan az a helyzet, amit Bubu írt. Csak próbával derül ki, hogy képes-e azt a lemezt az íród visszaolvashatóan megírni. Ha nem, akkor bizony írócsere. (Jó, tudom, nehéz lesz ezt a szülőknek beadni - már hallom is a választ: Írjad fiam két lemezre!
) Ha nem érint, akkor bocs.

van, ma ott kajáltam. óriás sajtost, kapros mártással. 
Ott akkora a hambi... Beledöglök mire megeszek egyet belőle 
Annyira nem is drága, eléggé tűrhető az ára 
(#885) venember83 válasza fokukac (#862) üzenetére
Él és virul.[link] 
Imába foglalom a neved
Mielőtt lelépnénk akartam még enni egy jó "nyíregyi gyrost" (én így ismertem) , isteni szószt adnak rá, hatalmas adag, és... ÁÁÁ imádom
Köszönöm szépen
És tényleg csak kiflis változat jöhet szóba, és azt máshol nem, csak Nyíregyháza környékén láttam.
Miért is kérdeztem? Vasárnaptól keddig Debrecenben leszek. 
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
(#887) Bubu79 válasza venember83 (#885) üzenetére
Én megmondtam... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mit csinálsz Debrecenben?
Én is ott leszek, igaz, hétfőtől péntekig 
esszemf@sszom megáll.
bemegyek az aliencomputersbe, az általam ismert korrekt kiskerbe, h legariztassam a lapom (júliusig van rá MÁG gari). Minden a régi, betűtípus, boltnév, MINDEN.
elmondom mizu, odaadom a számlát (mi egyben garipapír is), srác mormog valami olyat, h ez a régi rencerbő va', rákérdez.
2 perc múlva visszajön, h ők már nem az alien, hanem AB mittomén, a régi tulajok mind dutyiban adócsalásért, szorri, nem tudják legariztatni. Mondom OK, eljöttem, de már forraltam a megoldást.
Itthon meglestem, az AB Computers az Alien és a Bird EGYESÜLÉSÉBŐL jött létre (honlapjuk szerint). Holnap hívom fogyasztóvédelmet, esetleg homár.
van valakinek még valami tippje (azért mégiscsak 20k-s alaplap - akkori árán.)? 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#890) Psychonaut válasza pohár (#881) üzenetére

Segítsük embertársainkat önzetlenül című műsorunkat olvashatták. 
(#891) Pisztillus válasza bolondember (#889) üzenetére

Mindenféleképpen fogyasztóvédelem. Mert ők esetleg pontosan meg tudják mondani, hogy amire gondolok, az igaz-e. Konkrétan: az új cég a régi jogfolytonosságával jött létre, azaz muszáj legariztatniuk, még akkor is, ha nem az új banda adta el. Azért gondolok a jogfolytonosságra, mert maradhatott a régi név is.
Esm nagyanyoval meeting
(#893) Bon3ss válasza bolondember (#889) üzenetére

Hasonló eset volt Pécsett is, jogutód nélkül megszűnt a cég. Egy új, az előzőtől teljesen független üzlet nyílt itt, nekik nem lett volna kötelességük a garanciális ügyintézés, de amit tudtak, elintéztek.
Esetleg annyit tudsz tenni, hogy kideríted melyik nagykerből származik, ha szerencséd van, van valaki a nagykerből a PH!-n, ezután már csak meg kell beszélni, hogy megoldható-e a garanciális csere... Sok sikert!
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
(#894) venember83 válasza Bubu79 (#887) üzenetére
Hogy lenne hiábavaló. Szórakoztató volt egy bizonyos pontig. 
(#895) Bubu79 válasza venember83 (#894) üzenetére
Az egyszerűség gyönyörködtet - itt-ott akadt is miben gyönyörködni, az már szentigaz 
(#896) kételkedem válasza bolondember (#889) üzenetére
Egy másik fórumon az ajtó letépését, az asztal felborítását és a gitárhátú eladó fenekének Batz papuccsal való ütlegelését ajánlanák!

Csörögj rám kedden és meghívlak egy bambira 

3whisky kóla és 2 bacardi kóla, amiből 3 kicsit vizes, azaz mentes volt, semmi bajom, és el sem álmosított
... tegnap is vagy 40percet forgolódtam elalvás előtt
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
(#899) Pisztillus válasza bolondember (#889) üzenetére

No, utánanéztem ezeknek a cégeknek itt. Nos, az Alien Computer Kft. jogutód nélkül szűnt meg (jelenleg végelszámolás alatt áll), így nem lesz egyszerű menet. Tehát mindenféleképpen fogyasztóvédelem, vagy esetleg a Bon3ss által javasolt nagyker - hátha az beveszi.
Necces, kedd reggel már jövök fel.