Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#751) zolynet válasza NoLF (#748) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

a bajszos lányokról meg már ne is beszéljünk ;]

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#752) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gusztustalanul irigyek vagytok - pfujj! :(((

:DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#753) bolondember válasza Bubu79 (#752) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

egyik heckantrieb a másikra miért lenne már irigy?! :U

csak a japánautósok azok újfent... :P

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#754) zolynet válasza bolondember (#753) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

zsigerből :P

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#755) Bubu79 válasza bolondember (#753) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bolondom - mindig akadnak kivételek, egy valamiben azonban nem alkuszom:

Az autó benzinnel megy. A jobbak pedig hátul hajtanak. ;]

Most megyek, letöltöm a büntetésemet flame keltésért. :P

Lehet torrenten is? Úgy hamarabb lent van :DDD

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#756) Pisztillus válasza Bubu79 (#755) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Ne legyél már ilyen... :P Tudod, hogy mit szoktam mondani: Érezd jól magad! :K

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#757) bolondember válasza Bubu79 (#755) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kivéve UPC-nél, azok korlátozzák a torrent. Az NHH szerint illegálisan. :F

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#758) Bubu79 válasza bolondember (#757) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez sem gáz - Digim van :D

(#759) kételkedem válasza Bubu79 (#758) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Orvos látta már? :U

NoLF: a tiéd ámerikai piacra szánt japó, nem? Bár szántani nem lehet vele, de ez mellékszál! :D

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#760) NoLF válasza bolondember (#753) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de hisz az enyém amerikai...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#761) Bubu79 válasza kételkedem (#759) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogyisne - nem akart belépőt fizetni, hogy láthassa :U

Nekem sem a legyek hordják össze ;]

(#762) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Emmi? :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#763) Bubu79 válasza luw2win (#762) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

(#764) Pisztillus válasza bolondember (#757) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Így van, az NHH eléggé morci a UPC-re emiatt. Ráadásul megfelelő titkosítással ki is játszható.

(#765) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Reggel melegebb volt mint most!
Ez a napom szarul is sikerült.. tiszta ideg vagyok :(

Üdv: Csabee.

(#766) NoLF válasza kételkedem (#759) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

amerikai piacra szánt és amerikában gyártott japó :K

[ Szerkesztve ]

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#767) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Vettem egy kinder tejszeletet aminek egyik vége penészes volt azt letörtem, a jó részét pedig megettem.Lehet valami bajom tőle?

(#768) Bubu79 válasza ToBeY (#767) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így, hogy a legfinomabb részét kihagytad, most már tuti, hogy nem éred meg a reggelt :U

Nem hinném egyébként.

Jut eszembe - mintha már kérdeztél volna hasonlót más kajával is - leárazás függő vagy, vagy szegény kollégista diák? ;]

[ Szerkesztve ]

(#769) Pisztillus válasza ToBeY (#767) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Hasfogó legyen otthon, mert a penészgomba által termelt anyagok eljuthattak a másik felébe is. Több, mint valószínű, hogy nem lesz bajod tőle. Én mindenesetre nem ettem volna meg, de - amennyiben megvolt még a blokk - visszavittem volna.

(#770) kételkedem válasza NoLF (#766) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ámerikában gyártott ámerikának szánt japó ótó? És neked ilyened van? bekummantok! :Y

TobeY: az egész cucc penészes volt, a látható rész az a termőtest. A termőtestet hiába távolítottad el, a gombafonalak átszőtték az egész szeletet, a spórák pedig kívülről szennyezték. Nem lesz semmi bajod, a nyál, az enzimek, a gyomorsav megoldja a gondot, de legközelebb inkább dobd a fenébe a penészes kaját!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#771) bolondember válasza NoLF (#766) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Honda, tehát nekem japó.

én már csak egy ilyen pondró vagyok - ha még Acura lenne... :U

(#772) ToBeY válasza Bubu79 (#768) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem tudom lehet hogy volt már hasonló gomndom,nem vagyok túl finnyás.
Ezt vasárnap vettem egybe csomagolva 5db-ot 4 kiváló volt dátum is ok ez az utolsó avétos volt pech. :D

(#773) VoDaFoNe

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

kész az idvez házim... tökrejó.:)

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#774) zolynet válasza ToBeY (#767) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

hiába válság van ;]
nem lesz baj, vasbeledvan, nem?

(#775) neduddki válasza NoLF (#748) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

en klretan imadtam oket, kintrol felemtes volt, de mikro benen ultme imadtam:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#776) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ecséjm, ez hihetetlen - meg akarod vadítani a népet? Nem kell hozzá politika - vond meg tőle a betevő "kultúrát" és falakta bonthatsz majd, befektetés nélkül ;]

Sírjak, vagy nevessek?

(#777) NoLF válasza bolondember (#771) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi lenne, ha acura lenne?

(#778) ToBeY válasza zolynet (#774) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ja válság van.De csokit nem dobunk csak ha muszáj ez alapszabály.:)
Biztos nem lesz bajom,mer rátoltam egy red bull-t de azt már frissen vettem az a "kukalé" lebont mindent:DDD

[ Szerkesztve ]

(#779) bolondember válasza NoLF (#777) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

igen!

(#780) kételkedem válasza Bubu79 (#776) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kísérteties, hogy már megint ugyan azt a topikot olvasgatom, amelyiket te! :U :D

(#781) Bubu79 válasza kételkedem (#780) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt hiszem ma pörögni fog a banhammer - teljesen hiábavaló szájtépés miatt...

(#782) BlacKSouL válasza Bubu79 (#781) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Holhol? mutimuti..

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#783) venember83 válasza NoLF (#777) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Acura.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#784) Bubu79 válasza BlacKSouL (#782) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] - jó szórakozást ;)

(#785) kételkedem válasza Bubu79 (#781) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

cherylady máris kapott 30 percet :U

Black: gyászolandó a két országos ker rádiót.

(#786) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

áá, nagyon sok, ezt nincs energiám elolvasni. Vagy ahogy Kovi haverunk mondaná: sok a duma.. :)

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#787) Bubu79 válasza BlacKSouL (#786) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Találomra kezdtem el olvasgatni - nem kellett keresgélni... ;)

Csak érdekes, hogy egyesek hogyan tartják karban a vérnyomásukat :)

Most pedig kedély-javítónak betolok az arcomba egy kis házi készítésű csoki tortát :D

(#788) Psychonaut válasza Bubu79 (#787) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Én a moonman-ulkesh-bambano-show felvonásait nézem inkább, azok jobbak. :K

(#789) kételkedem válasza Bubu79 (#787) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bakker, az előbb Görögország, most meg jössz ezzel a csokitortával! Van neked szíved? Most vágyakozom a görögökhöz és a csokitortát is megkívántam!

Psychonaut esetleg valamely wines topikban? :D

[ Szerkesztve ]

(#790) Bubu79 válasza Psychonaut (#788) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sosem voltam nagy látogatója a windows-os, vagy win vs. egyéb oprendszeres topikoknak, ezért ritkán botlottam beléjük - szakmai topikokban is csak szökő évente néhányszor járok mostanság, úgyhogy nem is igen valószínű, hogy mostanában beléjük botlom valahol :)

Kételkedem: És a legszebb, hogy állati finom - a szívét is beletette Kedves :))

[ Szerkesztve ]

(#791) Psychonaut válasza Bubu79 (#790) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Na ja, előtte én sem. ;]

(#792) Killing válasza Psychonaut (#791) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gonoooosz. ;]
Egyébként akármelyik topicba benézek, szinte mindegyikben ott vagy. :U Habár én sem vagyok kivétel... :D

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#793) Psychonaut válasza Killing (#792) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Csak szoftver, konzol, és társalgás. Hardver szóba sem jön. :P

(#794) NoLF válasza Bubu79 (#790) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

húsos süti? ;]

(#795) Bikerman

Bikerman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintetek ha rendelek egy külföldi focicsapat (fiorentina) internetes boltjából 78€-nyi cuccot, akkor mekkora a valószínűsége, hogy Magyarországra meg is érkezik? valamint szerintetek olaszországból mennyit kell fizetni, hogy idejöjjön? szállítási díjon kívül...

ragazzi della curva...

(#796) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

a kovetkezo filmet mindeki nezze meg
[link]

(#797) Bubu79 válasza NoLF (#794) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neeem - ez most nem olyan, mint amikor mondjuk Pisztillus nagy szívét eszem - ebben szeretet van, de rengeteg :P ;)

Tenten: Ott csúszott el, hogy úgy kezdődik, apple.com ;]

[ Szerkesztve ]

(#798) 1010 válasza Bubu79 (#797) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

naaaa

steve jobs nelkul ma internet se lenne :P
ennyi

(#799) Bubu79 válasza 1010 (#798) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem így tudom - tudtommal a NET (world-wide-web) egészen más nevéhez fűződik - épp tegnap láttam valamelyik Discovery-n egy filmet róla :P

[ Szerkesztve ]

(#800) Pisztillus válasza Bubu79 (#797) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Már megint a só, bors és nagykanál? :D

Jelentés a frontról I. Kicseréltem a NorthQ tápot a másik gépben lévő Zalman ZM360B-APS tápra. Nos, a NorthQ halálozott el - és csak az - mert a Zalman táppal szépen szalad a gép. Így jöhet a másik gépbe a Chieftec.

1010: Tudom, hogy régi, de nekem ez jobban tetszett... :DDD

Jútúb, vigyázz!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.