a bajszos lányokról meg már ne is beszéljünk ![;]](/dl/s/v1.gif)
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

a bajszos lányokról meg már ne is beszéljünk ![;]](/dl/s/v1.gif)
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Gusztustalanul irigyek vagytok - pfujj! 

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
(#753) bolondember válasza Bubu79 (#752) üzenetére
egyik heckantrieb a másikra miért lenne már irigy?! 
csak a japánautósok azok újfent... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#754) zolynet válasza bolondember (#753) üzenetére

zsigerből 
(#755) Bubu79 válasza bolondember (#753) üzenetére
Bolondom - mindig akadnak kivételek, egy valamiben azonban nem alkuszom:
Az autó benzinnel megy. A jobbak pedig hátul hajtanak.
Most megyek, letöltöm a büntetésemet flame keltésért. 
Lehet torrenten is? Úgy hamarabb lent van
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
(#756) Pisztillus válasza Bubu79 (#755) üzenetére

Ne legyél már ilyen...
Tudod, hogy mit szoktam mondani: Érezd jól magad! 
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus
(#757) bolondember válasza Bubu79 (#755) üzenetére
kivéve UPC-nél, azok korlátozzák a torrent. Az NHH szerint illegálisan. 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#758) Bubu79 válasza bolondember (#757) üzenetére
Ez sem gáz - Digim van 
(#759) kételkedem válasza Bubu79 (#758) üzenetére
Orvos látta már? 
NoLF: a tiéd ámerikai piacra szánt japó, nem? Bár szántani nem lehet vele, de ez mellékszál! 
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
(#760) NoLF válasza bolondember (#753) üzenetére
de hisz az enyém amerikai...
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
(#761) Bubu79 válasza kételkedem (#759) üzenetére
Hogyisne - nem akart belépőt fizetni, hogy láthassa 
Nekem sem a legyek hordják össze ![;]](/dl/s/v1.gif)
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
(#764) Pisztillus válasza bolondember (#757) üzenetére

Így van, az NHH eléggé morci a UPC-re emiatt. Ráadásul megfelelő titkosítással ki is játszható.
Reggel melegebb volt mint most!
Ez a napom szarul is sikerült.. tiszta ideg vagyok 
Üdv: Csabee.
(#766) NoLF válasza kételkedem (#759) üzenetére
amerikai piacra szánt és amerikában gyártott japó 
[ Szerkesztve ]
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Vettem egy kinder tejszeletet aminek egyik vége penészes volt azt letörtem, a jó részét pedig megettem.Lehet valami bajom tőle?
Így, hogy a legfinomabb részét kihagytad, most már tuti, hogy nem éred meg a reggelt 
Nem hinném egyébként.
Jut eszembe - mintha már kérdeztél volna hasonlót más kajával is - leárazás függő vagy, vagy szegény kollégista diák? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
(#769) Pisztillus válasza ToBeY (#767) üzenetére

Hasfogó legyen otthon, mert a penészgomba által termelt anyagok eljuthattak a másik felébe is. Több, mint valószínű, hogy nem lesz bajod tőle. Én mindenesetre nem ettem volna meg, de - amennyiben megvolt még a blokk - visszavittem volna.
(#770) kételkedem válasza NoLF (#766) üzenetére
Ámerikában gyártott ámerikának szánt japó ótó? És neked ilyened van? bekummantok! 
TobeY: az egész cucc penészes volt, a látható rész az a termőtest. A termőtestet hiába távolítottad el, a gombafonalak átszőtték az egész szeletet, a spórák pedig kívülről szennyezték. Nem lesz semmi bajod, a nyál, az enzimek, a gyomorsav megoldja a gondot, de legközelebb inkább dobd a fenébe a penészes kaját!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
(#771) bolondember válasza NoLF (#766) üzenetére
Honda, tehát nekem japó.
én már csak egy ilyen pondró vagyok - ha még Acura lenne... 

Nem tudom lehet hogy volt már hasonló gomndom,nem vagyok túl finnyás.
Ezt vasárnap vettem egybe csomagolva 5db-ot 4 kiváló volt dátum is ok ez az utolsó avétos volt pech. 
kész az idvez házim... tökrejó.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

hiába válság van
nem lesz baj, vasbeledvan, nem?

HI!
en klretan imadtam oket, kintrol felemtes volt, de mikro benen ultme imadtam:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Ecséjm, ez hihetetlen - meg akarod vadítani a népet? Nem kell hozzá politika - vond meg tőle a betevő "kultúrát" és falakta bonthatsz majd, befektetés nélkül ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sírjak, vagy nevessek?
(#777) NoLF válasza bolondember (#771) üzenetére
mi lenne, ha acura lenne?

Ja válság van.De csokit nem dobunk csak ha muszáj ez alapszabály.
Biztos nem lesz bajom,mer rátoltam egy red bull-t de azt már frissen vettem az a "kukalé" lebont mindent
[ Szerkesztve ]
(#779) bolondember válasza NoLF (#777) üzenetére
igen!
(#780) kételkedem válasza Bubu79 (#776) üzenetére
Kísérteties, hogy már megint ugyan azt a topikot olvasgatom, amelyiket te!

(#781) Bubu79 válasza kételkedem (#780) üzenetére
Azt hiszem ma pörögni fog a banhammer - teljesen hiábavaló szájtépés miatt...
Holhol? mutimuti..
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
(#783) venember83 válasza NoLF (#777) üzenetére
Acura.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
[link] - jó szórakozást 
(#785) kételkedem válasza Bubu79 (#781) üzenetére
cherylady máris kapott 30 percet 
Black: gyászolandó a két országos ker rádiót.
áá, nagyon sok, ezt nincs energiám elolvasni. Vagy ahogy Kovi haverunk mondaná: sok a duma.. 
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
Találomra kezdtem el olvasgatni - nem kellett keresgélni... 
Csak érdekes, hogy egyesek hogyan tartják karban a vérnyomásukat 
Most pedig kedély-javítónak betolok az arcomba egy kis házi készítésű csoki tortát
(#788) Psychonaut válasza Bubu79 (#787) üzenetére

Én a moonman-ulkesh-bambano-show felvonásait nézem inkább, azok jobbak. 
(#789) kételkedem válasza Bubu79 (#787) üzenetére
Bakker, az előbb Görögország, most meg jössz ezzel a csokitortával! Van neked szíved? Most vágyakozom a görögökhöz és a csokitortát is megkívántam!
Psychonaut esetleg valamely wines topikban? 
[ Szerkesztve ]
(#790) Bubu79 válasza Psychonaut (#788) üzenetére
Sosem voltam nagy látogatója a windows-os, vagy win vs. egyéb oprendszeres topikoknak, ezért ritkán botlottam beléjük - szakmai topikokban is csak szökő évente néhányszor járok mostanság, úgyhogy nem is igen valószínű, hogy mostanában beléjük botlom valahol 
Kételkedem: És a legszebb, hogy állati finom - a szívét is beletette Kedves
[ Szerkesztve ]
(#791) Psychonaut válasza Bubu79 (#790) üzenetére

Na ja, előtte én sem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#792) Killing válasza Psychonaut (#791) üzenetére
Gonoooosz.
Egyébként akármelyik topicba benézek, szinte mindegyikben ott vagy.
Habár én sem vagyok kivétel...
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
(#793) Psychonaut válasza Killing (#792) üzenetére

Csak szoftver, konzol, és társalgás. Hardver szóba sem jön. 
húsos süti? ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerintetek ha rendelek egy külföldi focicsapat (fiorentina) internetes boltjából 78€-nyi cuccot, akkor mekkora a valószínűsége, hogy Magyarországra meg is érkezik? valamint szerintetek olaszországból mennyit kell fizetni, hogy idejöjjön? szállítási díjon kívül...
ragazzi della curva...
a kovetkezo filmet mindeki nezze meg
[link]
Neeem - ez most nem olyan, mint amikor mondjuk Pisztillus nagy szívét eszem - ebben szeretet van, de rengeteg

Tenten: Ott csúszott el, hogy úgy kezdődik, apple.com ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
naaaa
steve jobs nelkul ma internet se lenne
ennyi
Én nem így tudom - tudtommal a NET (world-wide-web) egészen más nevéhez fűződik - épp tegnap láttam valamelyik Discovery-n egy filmet róla 
[ Szerkesztve ]
(#800) Pisztillus válasza Bubu79 (#797) üzenetére

Már megint a só, bors és nagykanál? 
Jelentés a frontról I. Kicseréltem a NorthQ tápot a másik gépben lévő Zalman ZM360B-APS tápra. Nos, a NorthQ halálozott el - és csak az - mert a Zalman táppal szépen szalad a gép. Így jöhet a másik gépbe a Chieftec.
1010: Tudom, hogy régi, de nekem ez jobban tetszett... 
Jútúb, vigyázz!
[ Szerkesztve ]