Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#7001) kételkedem válasza bolondember (#7000) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most össze akartok keverni? :F :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#7002) bolondember válasza kételkedem (#7001) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

sikerül? :F :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#7003) Bubu79 válasza bolondember (#7002) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem, akkor még mindig betehetjük egy ilyenbe, hátulra - pár kör után biztos meglesz VUK is ;]

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#7004) kételkedem válasza Bubu79 (#7003) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] ;]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#7005) bolondember válasza Bubu79 (#7003) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és még van rá jogsim is... ;)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#7006) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most jöttem suliból:D Sikerült a műszaki ábrázolás zh-m szal meglett a félévem :DD

Üdv: Csabee.

(#7007) Bubu79 válasza kételkedem (#7004) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha gondolod, akár azt is kapsz ;]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#7008) hejesírásó válasza zoltanz (#6986) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

idegi alapon?

Csabee. csak nem vmi mérnökfélének adtad fejed? ;)

[ Szerkesztve ]

(#7009) philoxenia válasza bolondember (#7000) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Neked.

(#7010) Killing válasza philoxenia (#6999) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a forgalmi keretre gondoltál akkor nem előfizus vagyok, hanem dominós, és 30 napra szól. Tehát December 21.-ig.

#7000: Bolond: :F Hogyhogy 27 perc? :F

És juhhééé, csütörtökig nem kell suliba mennem. :DD Csak megérte várni. :DDD

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#7011) philoxenia válasza Killing (#7010) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Hát akkor ez is bukta, nem is túrós és nem is lekváros. A Dominóval rettentően drága a net... :(

BE fél ötig dolgozik gondolom, ebben a hónapban többet már nem... Viszont én meg, ha igaz, majd csak 12 éjszakára megyek.... :D

[ Szerkesztve ]

(#7012) Csabee. válasza hejesírásó (#7008) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem :)

(#7013) Killing válasza philoxenia (#7011) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most jöttek be az új netcsomagok, mondom akkor benevezek egy 100 megásra. A régiek valóban nagyon drágák voltak.
Itt vannak az újak.
Itt meg a régiek.
Azért 30 mega 1340 forintért elég húzós...

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#7014) Csabee. válasza Killing (#7013) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Klassz az új csomag csak a kisebb csomagoknál ha túl léped a limited MB-onként 200ft... tehát adott esetbe jön egy nagyobb email-ed! Ami 3-4mb az rögtön 800ft plusszba! Oda kell figyelni!

(#7015) Bubu79 válasza Csabee. (#7014) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van annak, aki el nem issza... ;]

(#7016) Killing válasza Csabee. (#7014) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy állítottam be hogy kérdezzen rá a melléklet letöltésére, ha olyan 4-5 mega körül van akkor még letöltöm, különben csak nagyon ritkán levelezek mobilról. Kb. tudom én azt hogy hol járok adatforgalomban.

Bubu: Úgyvan, én egészséges életmódot élek. ;]

[ Szerkesztve ]

(#7017) Bubu79 válasza Killing (#7016) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hosszabb, mint zöld?! :U

(#7018) Killing válasza Bubu79 (#7017) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De akkor is rövidebb mint lila. :U

(#7019) philoxenia válasza Killing (#7013) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Most váltottam Net 80 ról Mobilinternet 3GB-ra... Így sose fáj a fejem. Mondjuk telón a 80 is elég volt, de most időnként notiról is netezek vele...

(#7020) Killing válasza philoxenia (#7019) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyszer nekem is volt Net3GB, mert a 30 mega kevés lett volna, meg még a 80 is. Persze ez akkor volt mikor vagy 2 hetet nem voltam netközelben.
De azért még berakhattak volna egy 1 GB-osat is, nemhiszem hogy ne fért volna bele. :U

[ Szerkesztve ]

(#7021) Bubu79 válasza Killing (#7018) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pusztán jelezni kívántam, hogy nem tudom mire reagáltál...

(#7022) Killing válasza Bubu79 (#7021) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt írtad "Van annak, aki el nem issza ;] "
Erre én: "Igen, én egészséges életmódot élek. ;] " (És ezért nem halnék bele 800 forintba, bár elég bosszantó lenne)
Olvasd el mégyszer. :P

[ Szerkesztve ]

(#7023) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

tuborg green, pfujj többet nem veszek ilyet :(

(#7024) benvolio

benvolio
(senior tag)

Hello mindenki! Engem kezd a "démon" hatalmába keríteni. :) Egészségetekre!

"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. ..."

(#7025) philoxenia válasza Killing (#7020) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Nem ellenségük a saját pénztárcájuknak... De a havidíj mindenképpen jobban megéri szerintem, mint az alkalmi egy hónap....

(#7026) Bubu79 válasza Killing (#7022) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbálj meg kicsit elvontabban gondolkodni :P

(#7027) philoxenia válasza Bubu79 (#7026) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Az régebben krokodil volt, de most lehet már az is T-s..... :D

(#7028) hejesírásó válasza benvolio (#7024) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

-nő?
-drog?
-sör márka?
-prohardver fórumai - hatalmába kerít és nem enged? ;]

(#7029) benvolio válasza hejesírásó (#7023) üzenetére

benvolio
(senior tag)

az a lidlis sör milyen volt /otta.../

"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. ..."

(#7030) Killing válasza Bubu79 (#7026) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbálok, és nem megy. De nekem így is érthető. :D

(#7031) benvolio válasza hejesírásó (#7028) üzenetére

benvolio
(senior tag)

hát igen, kezd felborulni az eddigi életem :Y

(#7032) hejesírásó válasza benvolio (#7029) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

hát jobb mint ez a tuborg green, meglepő módon.

egész tűrhető. nem búza de iható. egyébként meg aldis.

[ Szerkesztve ]

(#7033) zoltanz válasza hejesírásó (#7028) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Legjobb a házi sör. :D

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#7034) Killing válasza zoltanz (#7033) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyszer kóstoltam valami zsombóit, de inkább a bolti. Vagy lehet hogy csak azt szoktam meg, de így elsőre nem jött be.

(#7035) Csabee. válasza Killing (#7016) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Értem :) de van aki nem álítgat semmit és a végén jön nagy számla :D

(#7036) Psychonaut válasza Killing (#7034) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Majd mindjárt jön NoLF és megmondja a tutit. :D

(#7037) Killing válasza Psychonaut (#7036) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Attól még nem töröltetem a modikkal a hsz-t. :D

csabee: Ha valamelyik nem veszi észre hogy nem a magyar hálózatot használja akkor mindegy hogy mit állít be, de gyanítom még jobban járna ha nem állítana be semmit, csak a kézi hálózatválasztást ;] Vannak ilyenek is...

[ Szerkesztve ]

(#7038) benvolio

benvolio
(senior tag)

gondolkozok /még/ egy stampó jégeren, hogy lehúzok egyet, hát csak gyógynövény és úgyebár itt a H1N1. Megy az a barna sörhöz?

(#7039) venember83 válasza benvolio (#7038) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugye ez csak költői kérdés volt? Persze, hogy megy.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#7040) benvolio válasza venember83 (#7039) üzenetére

benvolio
(senior tag)

csak azért, mert van még HP is /kaptam, de van valami rossz utó íze/, meg úzó /ezt is kaptam, de ki nem állhatom/, azért maradt a jéger /ez a kedvenc/. Az úzót, hogy lehet meginni, hogy jól is essen?? Még nem jöttem rá, valaki esetleg?

(#7041) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Dear Ildiko,

Thank you for your interest in the PHP developer at GPMD.

After long consideration and a huge amount of CV's from many top candidates, I am sorry to have to inform you that your application has been unsuccessful.

zaggyad.... :( :O

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7042) venember83 válasza benvolio (#7040) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy jól essen, ha nem is szereted? Sehogy. A gint ki nem állhatom a fenyőíz miatt, mondjuk az ouzo is hasonlít erre az italra. Meginni meg gyorsan kell, ha nem szereted, plusz utána valami olyan, ami elég erős ízzel rendelkezik, és amit szívesen fogyasztasz. De mondjuk az is igaz, hogy semmit sem kell meginni.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#7043) Killing válasza tildy (#7041) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fel a fejjel, biztosan sikeres lesz az álláskeresés! ;)

[ Szerkesztve ]

(#7044) benvolio válasza venember83 (#7042) üzenetére

benvolio
(senior tag)

igen, én is így próbálkoztam, próbálkozok vele, de kell, mert csak foglalja a hűtőben a helyet! :) :)

(#7045) Psychonaut válasza tildy (#7041) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Találsz jobbat is. ;)

(#7046) tildy válasza Psychonaut (#7045) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mikor?
Folyamatosan keresgélek. Nem telik el úgy nap, hogy ne adnám be valahova.
Na azt hiszem kicsit kezdek megzuhanni....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7047) hejesírásó válasza tildy (#7041) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

együtt érzek veled, utáltam a visszautasító körmondatos válaszokat. kegyetlen. 4-5 mondat ami még jó is lehetne, aztán bumm.

utáltam.

de hidd el ha nem adod fel idővel jön majd egy aminek a végén nincs bumm.

(#7048) Killing válasza tildy (#7046) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahol olvastam azt is hogy ha személyesen adod be akkor nagyobb lesz az esélye hogy sikerüljön.

(#7049) benvolio válasza tildy (#7046) üzenetére

benvolio
(senior tag)

csak szólj, hogy hova küldjem őket, és el lesz intézve: [link] :) :) :) :) :)

(#7050) Boxer001 válasza tildy (#7046) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Szia!

Én majdnem két hónap után tudtam elhelyezkedni anno úgy, hogy szinte a "bármit elvállalok" felfogásban keresgéltem. :U Igaz, hogy én itthon is csak vergődöm, nálam csak szerencsésebb lehetsz.
Fel a fejjel. :)

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.