Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#6001) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Srácok!:)
Usanotebook hirdetett egy nyeremény játékot, gondoltam megosztom veletek, hogy legyen esélyetek nektek is nyerni :)
Igazából csak egy név kell meg egy email cím ,és kész is a regisztráció!
Ilyet lehet nyerni:

Regisztráció itt:
[link]

Üdv: Csabee.

(#6002) kételkedem válasza Bon3ss (#6000) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kell hozzá Sennheiser füles is.
és nem árt némi hallás sem :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#6003) Bubu79 válasza Bon3ss (#6000) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mekkora sznob duma - rögtön olajat pössentek utána( -d ;] :DDD ) :))

Gyó estétet! :)

Tetű lassan múlik a munkaidő :U

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#6004) Bon3ss válasza kételkedem (#6002) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Véleményem szerint nem vagyok whitefülű, de azért a különbségeket elég jól lehet érzékelni megfelelő fülessel.

Kíváncsiságból rákerestem a füles árakra, nem hogy olcsóbb lett, hanem közel duplájára emelkedett az ára, ahol kapható. El kellene adnom? ;]

Bubu: menjémá' egyből kötözködsz? :DDD

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#6005) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

csodás állásajánlatot találtam :DDD

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#6006) Bubu79 válasza Bon3ss (#6004) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tekintve, hogy majdnem süket vagyok, mint az ágyú, nem hiszek a csakazaranyozott dugó, csak azt szereti, 10k/m alatt nem veszünk hangkábelt humbugokban és fenntartásaim vannak az átlag hangkártyák valamint a HI-FI közötti összefüggéssel kapcsolatban, engedtessék meg, hogy én részemről kételkedem az mp3 sz@rságában - mondjuk nem a 8kbitesre gondolok, az tényleg gyér lenne :DDD

Flame, flame, flaaaameee ;] :))

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#6007) hejesírásó válasza fokukac (#6005) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

fizu max 56000---> euró évente? nem vágom, ha forint havonta akkor vicc. az nem létezhet...

[ Szerkesztve ]

(#6008) fokukac válasza hejesírásó (#6007) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

talán mert ez egy kamu hirdetés :P

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#6009) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

nekik kik anyi installnyi me imigyen nemleszen jo a heti termes:
2db vmi acer netbook /prezxentacokhzo/ csak nemahgyom a viszlat, megyn reaja ubuntu:- )
3db dell e6400
3db dell e4200
2 vinyoseres laptotyi
3 platfropmcseres asztali lofaszka,
be kik ffejznyi estig mert gyuvohetre gyun mas:- )))

udv

neduddki

p.s. cska az akibaltaoztt winy7et tennek ma koszkincse, mert kivancsi vagyok reaja, amugymegint ujabb datum vala: dec kozepe /na asztr se lassuk mar iden:- (((/

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#6010) Bon3ss válasza Bubu79 (#6006) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Én sem vagyok csőlátású Hi-Fi fanatikus, de egy minőségibb fülesre vágytam már egy ideje. Az aranyozott dugó nem izgat, mint ahogy a külsőség sem, csak az, ahogy szól. Én sem igazán hittem el, hogy milyen különbség lehet füles és füles között, de volt lehetőségem többet kipróbálni különböző árkategóriákból ugyanazon rendszerben, van különbség, nem is kevés. :)

Az integrált hang vs. valami komolyabb kártya "mítosza" is igaznak bizonyult nálam, igaz, a hangkártya megmakacsolta magát, és eladtam a fenébe.

Nem vitatom, hogy van, amire jó az mp3 (44,1kHz mintavétel és 256kbps bitráta mellett), arra, hogy az utcán zenét hallgasson az ember, több nem kell. De amikor itthon leülök és felveszem a fülest pihentető zenehallgatás célzattal, akkor nem szeretem az mp3-at. :N

Flameljünk? ;]

[ Szerkesztve ]

(#6011) hejesírásó válasza fokukac (#6008) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

:B

(#6012) venember83 válasza fokukac (#6008) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kizárt, viccnek túl durva. Ennek igaznak kell lennie. :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6013) pohár válasza Bon3ss (#6010) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel én is így vagyok, de sajna kevés zenét tudok letölteni wav-ban (house), ezért sokszor marad az mp3, vagy DJ barátomat kell megkérnem hogy küldjön egy rakat wav-ot, a max fél megás up-jával :DDD

Mondjuk nekem az SB Live-val nem indul el a gép, ezért alaplapiról szól egy régi-régi Philips füles, de szeretnék végre egy jó hangkarit és egy 595-ös Sennheisert :))
Na meg egy fejhallgatóerősítőt is :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#6014) Csabee. válasza neduddki (#6009) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem sok az ;)

Üdv: Csabee.

(#6015) Bon3ss válasza pohár (#6013) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Nem lesz olcsó mulatság a hangkártya, fejhallgató és fejhallgató erősítő trió... Fejhallgatóerősítőt építesz hozzá. :)

(#6016) kételkedem válasza neduddki (#6009) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most panaszkodsz, vagy dicsekszel? :P

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#6017) rarri válasza Bon3ss (#6010) üzenetére

rarri
(őstag)
LOGOUT blog

Pont ezt az igényességet feltételeztem rólad. :K :C

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#6018) neduddki válasza kételkedem (#6016) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

hat csicsekedmni max ezzel:- )))

udv

neduddki

(#6019) Tim82 válasza fokukac (#6008) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó is, hogy linkelted, továbbítottam is a CV-Online-os barátomnak, hogy annyira nem tesz jót a cégüknek ez a kicsit komolytalan hirdetés. :)

Hi-Fi témához: baromira nem vagyok vájtfülű, ráadásul mindössze egy belépő-kategóriás Technics erősítőm (SA-AX540) van egy szintén Technics CD-deck-kel (SL-P370GA) és Videoton DC-1680-as hangfalakkal. Ha mp3-at hallgatok, akkor az alaplapi hangkártya (asszem, Realtek) + Altec Lansing 121i kombó áll rendelkezésemre. Nem szól rosszul, de az eredeti audio CD + erősítőhöz képest a fasorban sincs, az sokkal tisztább, szebb hangzású. Sajnos, sokkal több mindenem van mp3-ban, mint CD-n, de mostanában nekiálltam gyűjtögetni, pusztán a "hi-fi" cuccomon való zenehallgatásért.

[ Szerkesztve ]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#6020) venember83 válasza Tim82 (#6019) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Reklám ingyé', mi a baj vele? A multiknak mindegy miért, csak szó legyen róluk. :))

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6021) Bon3ss válasza rarri (#6017) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Szia Reni! Köszönöm a bókot! :)

(#6022) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gratula a 4 uj moderatornak :K

(#6023) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

örülök a pofámnak sikerült jól belőni a hangcuccot:DDD

holnap 2db 80' as évekbeli japán gyártásu JVC hangfalat fogok betesztelni:D
asszem hifis hangfalak voltak,darabja 75w(30centi átérőjű mély membrán)

[ Szerkesztve ]

(#6024) Tim82 válasza yetike (#6022) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"no name" for házigazda! ;]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#6025) venember83 válasza yetike (#6022) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bővebben: link? Ma nem vagyok keresős kedvemben. :U

(#6026) kételkedem válasza yetike (#6022) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kik lettek modik?

(#6027) yetike válasza venember83 (#6025) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link]

(#6028) Bon3ss válasza Tim82 (#6024) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Ez egy jó ötlet! ;]

venember: eddig kettőt találtam: z0d1AK és Sareth. Mindketten az aprókban ügyködnek, úgy látom.

szerk.: a Huszár Úr mod lett, ajaj, akkor a hétvégén pálinkázni kell... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6029) neduddki válasza Tim82 (#6024) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

mer nem egy nagybotus jatekblogja???:- )))

udv

neduddki

(#6030) Janoska26 válasza kételkedem (#6026) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

lettek újak? :U

(#6031) BlacKSouL válasza Bon3ss (#6028) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jajjistenemszüzmáriám :Y meneküljön ki merre lát :C :C

mod: és ténylegbecsületúristenre, penig aszittem viccőnek :DD

[ Szerkesztve ]

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#6032) kételkedem válasza yetike (#6027) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindannyian gyakori vendégek a modkerben. z0d1AK és Sareth rengeteget írt be.

Janoska26 alias Főhuszár uramnak gömbszörpös gratulációm! :))

(#6033) Tim82 válasza neduddki (#6029) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, valamelyikük megkattant és hasadt a tudata. :K ;]

(#6034) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

biztos voltatok már ti is ugy...sokat álltatokés a vádlitok fájt van erre van valami krém??
léci aki tudja a nevét dobjon meg vele.

Na ééésss?::DDD

(#6035) BlacKSouL válasza dragonfx (#6034) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#6036) venember83 válasza yetike (#6027) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jánoska? Pedig április elseje sincs. Ez így aggasztó. Nem is bírom ezt már ébren, jóccakát.

(#6037) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

ohh és tényleg,észre sem vettem h vannak uj modik
egyébként gratula:DDD :R (aztán semmi szigor!Xd)

(#6038) Tim82 válasza venember83 (#6036) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most mondd, hogy nem érdekes fordulat. :C Váratlannak váratlan, egy elegáns és kreatív válasz az admin team-től. :D Egyébként pedig gratulálok neki. :R

(#6039) Bon3ss válasza BlacKSouL (#6031) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Menekülök is, iszom az egészségére egyet! :DDD

(#6040) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

köszi a gratulációkat meg miegymás :)) Nem kell megijedni az én kardom csakis az aprókat vágja, a fórumokon és a szakmai részeken nincs éle :)

(#6041) BlacKSouL válasza Janoska26 (#6040) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor a szeksztopikot se tudod kinyitni? ;]

(#6042) dragonfx válasza BlacKSouL (#6035) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fain köszke holnap megveszem

látom másra is jó duzzanat lehúzás arra van vagy 4 hát lesz 5. :C

Na ééésss?::DDD

(#6043) Janoska26 válasza BlacKSouL (#6041) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

nem tudom, még szokom ezt a sok piros feliratot meg üres négyzetet, uppsz véletlenül a nevedre kattintottam, namost valamit nyomnom kell 1óra? 3óra? 3nap? melyik legyen? :F ;]tudnám, hogy mit jelent :U

[ Szerkesztve ]

(#6044) Tim82 válasza Janoska26 (#6043) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van júzer teljes törlése is, az összes hozzászólásával együtt. :Y

;] :DDD

(#6045) kételkedem válasza Janoska26 (#6040) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csapkodj csak a szablyával! :D

z0d1AK 370
Janoska26 73
Sareth 110
N-vidi-A 0
bejegyzést írt a modkerbe.

(#6046) pohár válasza Bon3ss (#6015) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaigen, építeni tudok, csak valaki adjon kapcsolási rajzot :D
A fejhallgató + hangkari legalább 50k... :( Még gyűjtenem kell rá, előbb procit kell vennem a fullhd miatt :D

Ja és gratula az új modoknak :C

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#6047) Tim82 válasza pohár (#6046) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Arra már egy E5200 is elég.

(#6048) BlacKSouL válasza Janoska26 (#6043) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

(#6049) venember83 válasza BlacKSouL (#6048) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy idő után ismétlődik. Amatőrök.

Bubu: Menj haza. Vége a műszaknak. Ha kérdezik, elengedtelek. Én.

[ Szerkesztve ]

(#6050) yetike válasza BlacKSouL (#6041) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De ki tudja :K

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.