Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#501) ToBeY válasza Pisztillus (#497) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Jó táp nekem is olyan van,csak jó lehet :D

(#502) Psychonaut válasza 1010 (#500) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Miért, mivel jobb?

(#503) Bon3ss válasza pohár (#496) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

No igen, honnan szerezne Pisztillus ilyenkor megfelelő kondit... :)

Pisztillus: megbeszéljük a továbbiakat. ;)

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#504) Pisztillus válasza ToBeY (#501) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

A másik gépben egy Zalman 400W-os táp van (FSP álruhában), csak nincs kedvem átszerelni. Az a gép úgyis új házba költözik, ráér akkor. A munkahelyi gépemet meg egy FSP 400W-os táp viszi. Egyikkel sem volt még gond. Szerintem a Chieftec sem fog csalódást okozni. :)

Bon: Rendben, akkor a NorthQ megy pihizni a Chieftec dobozába. ;) De ha lenne kéznél kondi, akkor sem állnék neki forrasztgatni - az nem az én világom. :)

[ Szerkesztve ]

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#505) venember83 válasza Pisztillus (#504) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem biztos, hogy kondigond, szvsz más lesz ott a hunyó.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#506) Bon3ss válasza Pisztillus (#504) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Egyáltalán nem biztos, hogy kondi gond, ha eldurrant volna, azt némi hangjelenség követte volna, illetve lenne némi szaga is.

(#507) Pisztillus válasza venember83 (#505) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Én megmondom őszintén, ehhez nem értek. Holnap szépen kicserélem a Chieftec-re, aztán kiderül, hogy megmaradt-e a gép. A NorthQ-t meg majd Bon atomjaira szedi... :)

(#508) Killing válasza Pisztillus (#504) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is egy 400-as FSP-m van. Gondolom elviszi majd a HD4850-et, elvégre minőségi cucc.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#509) venember83 válasza Killing (#508) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gond nélkül, tuti. Ennél már csak a halál meg az adó biztosabb. :K

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#510) pohár válasza Bon3ss (#503) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez meg a másik :D

Juteszembe, a könyv hogy szuperál?

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#511) Bon3ss válasza pohár (#510) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

A könyvbe eddig csak belenézni volt időm, bár már sokat segített, köszönöm! ;)

(#512) pohár válasza Bon3ss (#511) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs mit, nagyon szívesen!
Még lehet én is leszedem, ki tudja, jól is jöhet :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#513) Bubu79 válasza Bon3ss (#506) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem feltétlenül... Ha a készenléti kör rezgőkörének kondija száradt ki, akkor csak egyszerűen nem a megfelelő frekin szeretne elindulni a készenléti kör - ebben az esetben nincs füst, sem amperszag - csak sztrájk, mert nincs ami a táp többi részét élessze... ;)

Bár ahogy elnézem menet közben hasalt el, az biza más tészta...

A matuzsálememet egy 400W-os Codegen viszi sok-sok éve már - pár éve tettem bele rendes kondikat és fixre kötöttem a ventit benne - a kevesebb hő és a stabilabb alkatrészek miatt egyelőre még bírja - s ha elhalálozna is, hát így jártam, az idejét már bőven leszolgálta a gép :)

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#514) Killing válasza venember83 (#509) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és ha jön mellé még egy 4 magos Phenom? :F Habár ez még nagyon távoli elképzelés... :U

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#515) Bon3ss válasza Bubu79 (#513) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

De nem hideg indítás volt, hanem menet közben makacsolta meg magát.

szerk.: lehetséges, hogy később még benézek, de most mennem kell tanulni. Sikerült PH!-ra fordítani az időt zh-ra készülés helyett... :D

szerk. 2: remélem a megszakértés után a javítás is sikeres lesz.

[ Szerkesztve ]

(#516) Pisztillus válasza Bubu79 (#513) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Üzemelés közben halt meg. Leállt, aztán azóta nem lehet újraindítani, hosszabb idő eltelte után sem.

Korában ez a gép volt a melós gépem (Gigabyte G31M-S2L alaplap, C2D E7200 CPU, 2GB DDR2 800MHz RAM (Kingmax), ATi Radeon 3650 PCIe VGA, 250GB és 640GB SATA HDD (mindkettő Samsung), Pio 110D DVD-író IDE, Realtek RTL 8139 PCI hálókártya, az alaplapi letiltva, mert a Hackintosh nem ismerte :) . Nos, ez a gép a hazahozatal után egy hónapig dobozban pihent, tegnap állítottam újra hadrendbe.

[ Szerkesztve ]

(#517) Bubu79 válasza Pisztillus (#516) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, közben néztem és szerkesztettem én is - más lesz a gond, majd Bon megsasolja :)

Bon3ss: Ha most azt mondanám, hogy elcseszett idő volt, amit itt töltöttél, akkor mindannyiónkat degradálnám, úgyhogy csak hümm-hümm - sok sikert a ZH-hoz ;)

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#518) 1010 válasza Psychonaut (#502) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nem tom de itthon nem is volt rendszervaltas neha ugytunik
olyan korrupt orszag ez

(#519) venember83 válasza Killing (#514) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor is. Simán. :K

Terhelés nélkül minden konfiguráció 120 watt körüli értéket mutatott a konnektoros mérőn, terhelve pedig 250 watt környékén mocorgott a mutató.

Konfig.

(#520) Pisztillus válasza Bubu79 (#517) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Közben én is szerkesztettem - most már ott van, miért lehet izgulni... :)

Bon: Jó tanulást, a ZH-hoz meg egy kalappal!

(#521) Bubu79 válasza Pisztillus (#520) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lesz baj ;)

Még mindig hulladék az alcím :P

[ Szerkesztve ]

(#522) venember83 válasza Bubu79 (#521) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Változtasd meg. :U

(#523) Bubu79 válasza venember83 (#522) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A monitoromon már kihúztam hibajavítóval, de a forrásban még nem sikerült megtennem ugyanezt :P

(#524) Psychonaut válasza Bubu79 (#523) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Cserébe:

----Ha kivágja ezt a kupont, vehet egy új monitort.----

:P

[ Szerkesztve ]

(#525) Hugo85 válasza Bubu79 (#523) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Hozzáírni próbáltál már esetleg, úgyértem ha kihúzni nem tudod.
Például az "Éljen a mamának!" hogy tetszik? :U
Vagy alternatíva lehet a "Bubunak nem tetszik az alcím!", mint alcím.

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#526) Bubu79 válasza Hugo85 (#525) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kínáltam alternatívát is lejjebb :P

(#527) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az imageshack nem megy, a ph-ra nem akarom feltölteni. Hova töltsem a képeket, hogy pl venember vagy tiv is meg tudja nézni?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#528) venember83 válasza kételkedem (#527) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Images.netbag.hu, kepfeltolto.hu, imagechicken.com, így hirtelenjében. Meg volt egy PH! tag által létrehozott képmegosztó oldal, de nem jut eszembe a címe...

PS. kösz a figyelmet. :K

[ Szerkesztve ]

(#529) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem, az AnyDVD segíteni fog a gondomon. Nem tudom már átállítani a régió kódot, így nem játssza le a laptopom az eredeti Armageddon dvd-met. Az egyik kedvenc filmem, és már majd egy éve nem láttam. :DDD Ideje újra megnéznem.

Szép jó estét mindenkinek!

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#530) kételkedem válasza venember83 (#528) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kephost.com esetleg jó lesz?

(#531) venember83
thx, töltöm a képeket! :)

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#531) venember83 válasza kételkedem (#530) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gondolom, hogy amerikai szerverek felé is van sávszél.

[ Szerkesztve ]

(#532) RoyalFlush

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Ha már a zöld X nem jött össze... :o

ngabor2 Kidus Racecam

szerk: ja, aki nem ismerné a műsort [link]

[ Szerkesztve ]

(#533) pohár válasza RoyalFlush (#532) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt te csináltad? :D

(#534) Hugo85 válasza RoyalFlush (#532) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Valahogy pont megragadja a hangulatát egy ilyen kiszavazásnak az, ahogy a ping-win ül és mélabúsan néz maga elé...

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#535) Psychonaut válasza RoyalFlush (#532) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Óbazmeg... :D
Instant classic, megy is aranyköpésnek. :DDD

(#536) 1010 válasza RoyalFlush (#532) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

megvan meg az avatar amit csinaltal nekem?
vagy vegkepp elveszett?

(#537) Pisztillus válasza RoyalFlush (#532) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Bakker... :DDD

De Racecam-hoz én inkább ezt tenném...

Szerk.: Köszi! :K

Kételkedem: Mi akar ez lenni? Mert por van benne rendesen, meg házi barkács, azt látom. :)

[ Szerkesztve ]

(#538) RoyalFlush válasza 1010 (#536) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Meglesz ;)

(#537) Pisztillus: módosítottam :R

(#533) pohár: :K

[ Szerkesztve ]

(#539) DeFranco válasza RoyalFlush (#532) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y :R Kész. Hatalmas. PWNED Ez méltó befejezése a napnak, megyek aludni.

(#540) pohár válasza RoyalFlush (#538) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon beteg lett, grat! :C :D :D

(#541) ToBeY válasza RoyalFlush (#532) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ez király lett vagy 5percig röhögtem rajta :C

(#542) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szemetek vagytok. Ezt tenni szegény fejemmel - ennyit termelni... Én vagyok az egyetlen, aki bevallottan visszaolvas. :U

:DDD

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#543) Bubu79 válasza Tim82 (#542) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Légy férfi - csak halkan zokogj a párnádba ;] :DDD

Pisztillus: Az ott egy gamer, pocket loss mentes hálókártya aktív hűtése - aki ilyet üzemeltet, az biza komolyan nyomja a passziánszt ;]

[ Szerkesztve ]

(#544) Psychonaut válasza Tim82 (#542) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Miért, aki bevallatlanul, sőt, tovább megyek, titokban olvas vissza, az mennyivel jár jobban? :P

(#545) venember83 válasza Tim82 (#542) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább nézz pár őszinte és vidám bolondot: [link]

(#546) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ma sikerült kitakarítanom és újra telepítenem egy gépet.
Képek:

Rend, tisztaság.

Fültisztító pálcika lábakon álló venti.

Procihűtő közelről.

Ez a slothűtő biztosan segített hűvösen tartani a gépet!

A táp is jól szellőzött!

VGA

A vinyó is külön hűtést kapott!

Nagyjából portalanítva.

[ Szerkesztve ]

(#547) Bubu79 válasza kételkedem (#546) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ott véletlenül nem egy Mercury alaplap SD és DDR memóriafoglalatokkal?

Micsoda nyávogás lehetett ennyi porcica mellett a gép közelében :DDD

[ Szerkesztve ]

(#548) kételkedem válasza Bubu79 (#547) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De bizony! :C

Valamint egy Geforce 5500 VGA

(#549) Bubu79 válasza kételkedem (#548) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Agyrém konstrukció volt - könnyen ki lehetett csinálni vele a DDR modulokat, ha nem figyelt oda rá az ember, hogy hogyan áll a memória táp jumpere - nem igazán komálta a 2,5V helyett a 3,3V-ot... :D

A színe fogott meg már az első találkozásunkkor is - ritka szép árnyalatot talált a gyártó hozzá :DDD

Egyébként szép munka - adtál neki még némi időt a végleges amortizálódás előtt :)

[ Szerkesztve ]

(#550) VoDaFoNe

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

én nem vagyok normális.. én tényleg nem vagyok normális....

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.