10/10
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
(#45001) NoLF válasza kételkedem (#45000) üzenetére
10/10
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
(#45002) bolondember válasza NoLF (#45001) üzenetére
az 1, de ez hogyan jön ide? 
ÉKE
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#45003) BlacKSouL válasza kételkedem (#45000) üzenetére
bmeg, nedvezést olvastam 
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
Telenor Hungary Sziasztok! Kapcsolódási hiba volt reggel a hálózatunkban, ezért nem működtek az SMS, MMS és a mobilinternet szolgáltatások. A probléma mostanra megszűnt, a kellemetlenségért elnézéseteket kérjük.
50 perce
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

aha, köszi szépen, most már tényleg jó 
Amúgy komolyan aggódtam, hogy lehet, hogy letiltottak...
Ugyanis a legutóbbi vitánk során (miután az átalánydíjon felül megint kiszámláztak pár ezer ft forgalmi díjat, annak ellenére, hogy olyan átalánycsomagom van, amiben 0 Ft a túlforgalmi díj, ráadásul a számla szerint meg se haladtam a limitet) közöltem, hogy a túlszámlázás nélküli összeget utalom át, amúgy pedig kapják be... 
(egyébként ilyen céges flottában vagyok, és egy külön cég intézi az ügyeinket, nekik fizetek nem a telenornak, ők számláznak, és valószínűleg ők az idióták)
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - Hope you guess my name

Vajon jó film ez a Ha/Ver?Imdb-n 8.1 pontot kapott

Felébredt a konyha 
Megyek sétálni 
Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
szerintem fos, 1-2x mosolyogtam rajta de semmi több 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
(#45009) bolondember válasza ToBeY (#45006) üzenetére
az év egyik legfaszányosabb filmje.
talpas pohárra meg nem érdemes hallgatni, nem ért a filmekhez. 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#45010) pohár válasza bolondember (#45009) üzenetére
vagy csak neked van ízlésficamod ![;]](/dl/s/v1.gif)
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Hangfalválasztási tanácsom: legalább 2-3 utas össze lehet hozni házi építésűt ami szépen szól emberi áron (50-100 000 FT), és ha feltekered a szomszédod ablaküvege is remeg.
Teljesítmény 40-50 wattost csak akkor ajánlok ha jó erölködő is van (50 000 FT.), kell a dinamika miatt, 100 W az már frankón szól.
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
(#45012) bolondember válasza pohár (#45010) üzenetére
öten mentünk, mindeannyian odáig voltunk.
Ugyanez a társaság az Avatáron: egy odaáig, három hömmhömm-feszengés, ötödiknek simán csak tetszett.
Nem, nem az én ízlésemmel van baj. Csak te nem értetted a filmet. Vígjátékra mentél. És ez nem az.
(#45013) Dylen válasza bolondember (#45012) üzenetére

Akkor mi?
Csak hogy tudjam mire számítsak, mert én még nem láttam.
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
(#45014) bolondember válasza Dylen (#45013) üzenetére
ha engem kérdezel:
görbe tükör, szatíra, képregényadaptáció.

Jó fickót kell vinni magaddal a filmszínázba és nem lesz gond. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
(#45016) kételkedem válasza zoltanz (#45015) üzenetére
vagy füldugót és szemmaszkot... 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
(#45017) zoltanz válasza kételkedem (#45016) üzenetére

Igazad van egy walkman nem árt, hátha a pasinak rossz napja van. 

Mondjuk ha az utolsó sorba vesz jegyet, akkor lehet nem mozizni akar 
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
(#45019) fokukac válasza kételkedem (#45016) üzenetére

de bugyit ne vegyen, mert komoly a film! 
Ui. mint a taxisofőrben ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#45020) bolondember válasza fokukac (#45019) üzenetére
bakker, úgy megilyesztetted Dilenkét, h most elfutott... 
(#45021) Dylen válasza bolondember (#45020) üzenetére

én inkább félek, ugyanis jobb félni... 
egyébként egyik kollégám épp ma vetette fel, hogy mi lenne ha a nők tartanának (az autómentes nap mintájára) bugyimentes napot
egyre jár az agyatok, hihetetlen 
nem hihetetlen ez, genetikailag belénk van kódolva, nincs mit tenni.
Én mindig mondom, hogy nekem is két agyféltekém van, csak nem jobb meg bal, hanem fenti meg lenti ![;]](/dl/s/v1.gif)
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

déli agyféltöke ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#45025) kételkedem válasza Dylen (#45021) üzenetére
Nem rossz ötlet!
Persze csak vonzó nők tartanák meg a bugyimentes napot.
A biciklisek critical mass-ához hasonlóan büszkén a fejük fölé tartanák a bugyijukat valami nagyon forgalmas, frekventált helyen! 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

A L'art pour Lart-t előadásában volt szó a férfiről : Az agya ketté vált, az egyik leszált a hasüregbe és váladék formájában eltávozik, a másik féltek pedig a sörtől böfögés formájában távozik. 
(#45027) pohár válasza bolondember (#45020) üzenetére
ilyesztetted??? 

Utálok várni.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
(#45029) kételkedem válasza Ramius (#45028) üzenetére
Ne közlekedj tömegközlekedéssel.
Ne válaszd a következő foglalkozásokat: biztonsági őr, gátőr, csillagász.
Ne válaszd a következő hobbikat: horgászat, vadászat, csillagászat.

(#45030) bolondember válasza pohár (#45027) üzenetére
nem olvasol fészbukot, he? 
(#45031) zoltanz válasza bolondember (#45030) üzenetére

Én nem, meg tvittert sem. 

twittert énse
fészbuk néha..
..na szóval a nőket se kell félteni..
a jóra ráharapnak ők is egyből..
(#45034) bolondember válasza BlacKSouL (#45033) üzenetére
ha ráharapnak az már régen rossz. 
(#45035) zoltanz válasza bolondember (#45034) üzenetére

Kis szadó-mazó fétis, kinek ez kinek az. 
(#45036) tope válasza bolondember (#45034) üzenetére

Hát ha finoman csinálják, az egyeseknek bejön, de az nem harapás ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szép napot!
(Jelentkezem, mert különben ismét megszól ismételten - de jogosan - kétekedem.
) Lassan indulás Critical Massra, éppen ehhez illő szép idő van. Remélem hétvégéig megmarad, nem szeretnék sárban szüretelni, no meg verseny is lesz. 
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

A fogazásra gondolsz most? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Személyes tapasztalat ? 

Igen, bár én nem vagyok oda vissza tőle. 
(#45041) kételkedem válasza Bon3ss (#45037) üzenetére
Nem szólok én állandóan! 
A Critical Mass-on nehogy női bugyit emelj a fejed fölé

(#45042) Bon3ss válasza kételkedem (#45041) üzenetére

Ott már régen baj van, ha két kézzel kell felemelni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Nem kell azt felemelni, feláll az magától is...
Ja várjál..! Már nem is arról beszélünk.. 
[ Szerkesztve ]
(#45044) Tothgera30 válasza BlacKSouL (#45043) üzenetére

Ej, milyen csúnya gondolatok fogalmazódnak benned, bár ezt élénk fantáziával társítva nekem már kellemetlen lenne
.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

nem rossz gondolat.
De van jobb ötletem is, mit szólnátok inkább a melltartó nélküli naphoz/hónaphoz/évhez? 
Annak sokkal inkább lenne tágabb körben értékelhető, vizuális haszna, mint a bugyis napnak... 
Vagy esetleg a bugyimentest kössük össze egy miniszoknyás nappal... D
(persze szigorúan bizonyos kor és súy alatt, fölött)

üdvözletem a népnek
nolf: végre, pedomaci 
[ Szerkesztve ]

ave, caesar..! .-)