Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#401) bolondember válasza Bubu79 (#384) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

jaja, azt Ruppi már múltkor megmutatta, bár a színekre nem emlékeztem... :B

én reménykedek, h nem halál még... :B

ha nem jelentkeznék egy héten belül, hozzatok virágot a síromra, pls.

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#402) Pisztillus válasza Bubu79 (#400) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Hát igen - ha meglátok egy gépben ilyen tápot (vagy Codegen, Mercury csodát ezeken kívül), akkor a szervizelés tápcserével indul minimum egy FSP-re.

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#403) Hugo85 válasza Bubu79 (#400) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

A tudományos nevét nem tudtam :B , illetve azt sem, hogy még ma is van bennük (amikor legutóbb szedtem szét tápot, abban nem láttam, persze lehet csak mert nem kerestem).

Egyébként milyen célt szolgál? Vagy csak tűzvédelmi szempontokból rakják bele? Úgyértem ez a primer körön van, és 5A@230Volt az elképesztően sok...

#404 - az majdnem olyan, mint egyes vizsgák mondjuk a BME-n. 15-en indulnak, és abból egy darab kettes lesz, a többi meg... ;]

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#404) RoyalFlush válasza Bubu79 (#349) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Munkatársakkal ötös lottóztunk hétvégén (15-en), volt 1db kettesünk :DDD

(#405) Bubu79 válasza bolondember (#401) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Esetleg kérd meg inkább FN-t, hogy ha füstölni kezdenél az eresztékeknél, legyen oly kedves támasszon mellbe egy elfekvő deszkával, hogy leválaszthasson az áramkörről - ez esetben mellékhatásként jelentkezhet némi mellkasi fájdalom is, amit pár törött borda okozhat ;]

Hiába no - a gépszerelés veszélyes üzem :DDD

Hugo85: A legegyszerűbb túláram védelem - lassú kioldású, ezért a bekapcsolási áramlökéstől nem old ki ( ez bőőőven meghaladja az 5A-t is ). Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor kellett azt cserélni tápban ;)

RoyalFlush: Komoly fegyvertény a nyeremény - remélem visszaforgattátok a következő játékba :U :DDD

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#406) adika91 válasza bolondember (#401) üzenetére

adika91
(újonc)

Inkabb iszom majd egy sort az egeszsegedre. :K

Mint most a sajatomera! 'Eks! :)

"és ne is nyissad újra." - bolondember

(#407) kételkedem válasza Bubu79 (#396) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sejtettem, hogy ilyen körülményes, vettem új tápot!

ToBeY: intelligens szappannal moss kezet, ami csak a rossz bacit mossa le! :U :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#408) bolondember válasza adika91 (#406) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de valódi sör legyen ám!

nem valami harmadrangú lőre! :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#409) Psychonaut válasza RoyalFlush (#404) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Remélem igazságosan elosztottátok a 0 Ft-os nyereményeteket... :D

(#410) adika91 válasza bolondember (#408) üzenetére

adika91
(újonc)

Mondd, o mondd meg nekem, milyet igyak majd read? :D

majd read - ez fajt... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#411) Pisztillus válasza bolondember (#408) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Mondjuk egy ilyen?

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#412) RoyalFlush válasza Bubu79 (#405) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Nem tudom, azóta még nem találkoztam a kollégával aki az egészet bonyolítja :DDD

(#409) Psychonaut: 885 Ft / 15 = 59 Ft :P

[ Szerkesztve ]

(#413) Hugo85 válasza Bubu79 (#405) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Mostmár legalább tudod, hogy ha valaki 400 Voltot ereszt rá a tápra, akkor jó eséllyel ezt (is) cserélni kell ;] Az a villanyszerelő nem volt jó kör, főleg apám kreativitásával ötvözve, amikor hazajöttem és meghallottam, hogy mit csináltak, azt hittem szívinfartust kapok... :(

[ Szerkesztve ]

(#414) Bubu79 válasza Hugo85 (#413) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért ettől egy kicsit jobban ismerem már az elektromosságot - például tudom azt is, hogy az áram alapjában véve barátságos jószág - bárkivel hajlandó kezet rázni ;]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#415) Psychonaut válasza RoyalFlush (#412) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Egy kávé a munkahelyi automatában... :))

(#416) RoyalFlush válasza Psychonaut (#415) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Vagy egy:

:DDD

(#417) kételkedem válasza Bubu79 (#414) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Történt egyszer, hogy az álmennyezetben kotorásztam. Mikor arrébb toltam egy elektromos kábelt a kezemmel, a nyakamon bizsegést éreztem. Valami kóbor áram sétált az álmennyezeten és mikor a fedetlen nyakam a tartó vashoz ért átfolyt rajtam az áram. Megdöbbentő élmény volt, hogy egy kis szerencsével a helyszínen elpatkolhattam volna akár. :U

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#418) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez nem semmi :DDD :DDD

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#419) adika91 válasza pohár (#418) üzenetére

adika91
(újonc)

(#420) Hugo85 válasza kételkedem (#417) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Nincsenek véletlenül 12 Voltos szpot lámpák az álmennyezetben? Mert az ilyen kisfeszültség szokott ilyen laza bizsergést okozni (modevasutaztam eleget, hogy tudjam :D), és az amúgy is fura számomra, hogy a szigetelés most vagy ép vagy nem, de hogy csak egy kicsi feszültség jön át rajta...

#419 - egy OLED-es kijelző, meg hőmérő kellene a cumijába, esetleg mérhetné a Ph(!) értékét is a nyálának, és mindezt BT-on keresztül el is küldhetné a gépnek :P
Babymonitoring v2.1 for WindowsXP... vagy eseteg Vista/Win7 widget formájában, vagy iPhone programként ;]

[ Szerkesztve ]

(#421) adika91 válasza Hugo85 (#420) üzenetére

adika91
(újonc)

:D

(#422) Bubu79 válasza Hugo85 (#420) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neon világítótestek hibás / hiányzó földelése is okozhatja a bizsergést...

A Spot lámpák egyen 12V-ról üzemelnek, nedves bőrön esetleg okozhat bizsergést, de nem jellemző...

(#423) tildy válasza adika91 (#419) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez nagyon jó!!! Ilyet én is akarok :D:D
Hát idővel mindkettőt :D
Természetesen Human mage illetve Human paladin változatban. :D

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#424) zolynet válasza tildy (#423) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

pólót v babát? :F

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#425) Hugo85 válasza Bubu79 (#422) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Hát nekem elég sok bizsergést okozott már egyen 12 Volt, igaz kisebb távolságokon, de nem kellett nedves bőr. Kézfej nem tenyér felőli része, arc, stb, ahol elég vékony, lágy a bőr, ott simán áthidal néhány vidám centit, itt ugyanakkor a kéz-nyak miatt lehet, hogy tényleg a többezer voltos áram kóborolt el a neon trafójából... nade nem spekulálok tovább, én is félig laikus vagyok :B

#424 - alapvetően pólót akar, de mivel valamire rá is kell adni, így muszáj lesz keríteni egy gyereket is ;)

#426 - de ügyelj rá, hogy legalább level 29 legyen :K

Na ma is jól elPH!asztam az időt, pedig lett volna dolgom, és már a köcsög nap is lement... :Y

[ Szerkesztve ]

(#426) adika91 válasza tildy (#423) üzenetére

adika91
(újonc)

Kuldesz nekem magadrol egy fotot es radszerkesztek egy ilyen polot. :U

Hugo: Pedig level 1-et akarok ra rakni... ;]

[ Szerkesztve ]

(#427) Killing válasza pohár (#418) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Idenézzé'! Mehetsz moziba: :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#428) adika91 válasza Killing (#427) üzenetére

adika91
(újonc)

Gagyi Ps munka. ;]

Hogy lehet igy korbevagni egy embert? ;]

ps.: ;)

(#429) Psychonaut válasza pohár (#418) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Jól érzem, hogy oldalak óta 1, azaz egy macskás kép sincs a totyikban? :Y

RojálFlöss: ezt nem is tudtam. A 150 grammosban ezek szerint több a műanyag... :D

SZERK: mai spam:

Üdvözlöm

Felejtse el örökre a szemüveg fogalmát !
Kímélje meg magát a kontaktlencse drága költségeitől, bonyodalmas használatától ! Nincs pénze lézeres szemműtétre? NEM IS KELL

Had mutatkozzak be Dr. Alex Igor vagyok profi orosz szemész és látás javító ! Látogasson el weblapomra. És csodát teszünk a szemével !

http://szem2009.notlong.com

Tisztább jővőt.
Dr.Alex Igor

[ Szerkesztve ]

(#430) vergilx válasza Killing (#427) üzenetére

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

dailyshit 4eva:DDD

(#431) Bon3ss válasza Hugo85 (#425) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

"hogy tényleg a többezer voltos áram kóborolt el a neon trafójából..."

Némi dimenzió ütközést vélek felfedezni, [U]=1V, [I]=1A. Másrészt a fénycső fojtótekercsén nem fog ekkora zárlati áram folyni, mert akkor a fénycső sem világítani sokáig.

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#432) Mawyx

Mawyx
(senior tag)

Bash-t miért nem látni itt jóideje?

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#433) ToBeY válasza Mawyx (#432) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ezt már én is akartam kérdezni múltkor vajon hová tünhetet?

(#434) Hugo85 válasza Bon3ss (#431) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Jól van inkább abbahagyom miellőt mindenki teljesen leír :B A dimenzióütközés figyelmetlenség volt, feszültséget akartam írni természetesen.

Egyébként hogy van ez, akkor csak a gyújtásnál kell akár többezer voltos feszültség, ami ezután viszonylag normálisabb dimenzióba kúszik vissza, mert ha már egyszer elkezdett áram folyni a gázban, akkor már kisebb potenciálkülönbség is elég az ív fenntartásához? :F Valami dereng régről, rég volt a fizika tagozta, és már akkor is inkább a mechanika érdekelt, esetleg a hőtan... a villányáram számomra kicsit mindig megfoghatatlanabb volt :)

(#435) 1010 válasza ToBeY (#433) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nem erdekli a ph tobbet, irta msn en.

de ott a szama hivjatok fel vagy vegyetek fel msn re
mar multkor is irtam valahol

(#436) adika91 válasza 1010 (#435) üzenetére

adika91
(újonc)

Hogyhogy?
Bepipult? :F

(#437) ToBeY válasza 1010 (#435) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Annyira azért nem érdekel a téma hogy usa-ba telefonáljak miatta.:D Remekűl fogok így is aludni elhiheted,csak fura volt hogy eltünt.

(#438) Bon3ss válasza Hugo85 (#434) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Nem írt le senki, csak jeleztem a sajtóhibát. A gyújtáshoz sem kell több ezer voltos feszültség, az üzemi feszültség pedig nagyságrendileg 50-100V, az üzemi áram ~0,2-0,7A.

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#439) Mawyx válasza 1010 (#435) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Ez nálam kimaradt, nem tudok folyton mindent olvasni. Most is lépnem kell, angol tanfolyam. Persze még az irodában vagyok tök egyedül és bepusziltam már fél üveg pezsgőt Dehát ünnep van...
Lépek, este jövök.

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#440) philoxenia válasza Mawyx (#439) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Az milyen ünnep? A "dehát"? :F

:D

(#441) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

twollath má' megint hova tűnt (az összes írása legalábbis) ? :U

mit miótaaa???

(#442) Bubu79 válasza concret_hp (#441) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végleges bant kapott, majd utólagos kérésére törölték az összes írását.

A megfelelő topikokban megtalálod a választ...

(#443) Psychonaut válasza concret_hp (#441) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Távozott a saját blogmezőjére.

(#444) Hugo85 válasza concret_hp (#441) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

twollah szeret(ett) néha fürdősk*rvát játszani. Nem szereti ha nem értékelik eléggé a munkáját (a freesoftware-es kiakadásai), meg szeret nagyon határozottnak tűnnik, illetve sokszot keresi a konfliktust, így ha gondol egyet lelép Ph!-ról, majd visszajön... Ő ilyen, legalább is mióta én látom a munkásságát. Persze no offense vagy személyeskedés, csak én ezt tapasztalom...

Ja hogy már permabant is kapott, hát akkor lehet itt a vége, fuss el véle... :( kár, én nagyon sajnálom. A baltás IQ gyilkosok különösen fognak hiányozni, ahogy megpróbálták befűzni "Heni"-t... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#445) pohár válasza Psychonaut (#429) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tom... De akkor ne fájjon a szíved :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#446) R válasza Hugo85 (#444) üzenetére

R
(senior tag)
LOGOUT blog

egyszer még érdekes volt, de 46-odszorra?

[ Szerkesztve ]

(#447) Psychonaut válasza pohár (#445) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Ah, köszönöm, immár teljes lett a mai napom. :R :D

(#448) Killing válasza adika91 (#428) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Napiszaros, nem az én munkámat minősíti. ;]
De beismerem, még életemben nem dolgoztam fotosoppal. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#449) adika91 válasza Killing (#448) üzenetére

adika91
(újonc)

A baltas csavo napiszaros, lattam.

A szerkesztett is az?

(#450) Hugo85 válasza R (#446) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Hát na, van olyan munka ami még annál is unalmasabb, mint elolvasni a 46. agyatlan debil nyálcsorgatását. Amúgy a twollah téma lezárásul álljon itt egy ős-twollah szállóige:
"újabb IQblaster topik..."
Hogy anno ezt hányszor, de hányszor volt szerencsén olvasni olyan topikokban, amik 5 percen belül zárva lettek (meg olyanokban is, amik még ma is nyitva vannak :Y)...

Amúgy ez a fotosoppos téma nem csak sima find edge+copy+paste? Mert kb. úgy néz ki...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.